Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Zborul MH370

Creat de R., 06 Iulie 2014, 18:32:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

R.

Au trecut aproape 4 luni de la momentul dispariției avionului (8 martie 2014) și nu se mai aude cam nimic despre el, ceea ce este păcat (și oarecum, suspicios), în opinia mea, pentru că evenimentul a fost unul major și nu există nici o explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. Ni s-au oferit doar ipoteze susținute de argumente superficiale.
Am găsit pe un site un articol care puncta câteva șase lucruri importante care nu s-au spus în media despre zborul 370:

1. Toate avioanele comerciale Boeing 777 sunt echipate cu așa numitele cutii negre care rezistă la explozii care ar putea avea loc la bord.
2. Toate cutiile negre transmit un semnal care le permite localizarea timp de 30 de zile după ce au căzut în ocean (însă semnalul celei din MH370 nu a putut fi detectat).
3. Multe dintre parțile aeronavei ar fi trebuit să plutească în cazul unei explozii sau ale unei prăbușiri în ocean.
4. Dacă o rachetă ar fi distrus aeronava (așa cum presupun unii), ar fi lăsat un semnal pe radar.
5. Locația avionului ,,prăbușit" nu este un mister (așa cum nu sunt nici viteza și nici altitudinea lui - lucru care ar fi trebuit să permită o localizare destul de exactă).
6. Dacă zborul ar fi fost deturnat, avionul nu ar fi dispărut de pe radar.

Sursă: http://outofthisworldx.wordpress.com/2014/03/10/six-important-facts-youre-not-being-told-about-lost-malaysia-airlines-flight-370/

Și... un OZN (Obiect Zburător Neidentificat - nu neapărat de origine extraterestră  :lol: ) a apărut pe radar în timpul zborului MH370.

https://www.youtube.com/watch?v=5JpbZZKqxy0

Cu tehnologia pe care o dețin unele state și care oferă posibilitatea de a vedea în timp real, prin satelit, ce se întâmplă oriunde în lume, credeam că localizarea avionului trebuia să fie floare la ureche.

Ce credeți că s-a întâmplat?
And with strange aeons, even death may die.

Xanadron

Buna initiiativa unui topic pe tema asta inca "fierbinte" - chiar daca fie si o teorie valabila n-o sa aiba (zic si eu) vreo consecintza practica in dez-bulibasirea... enigmei misterioase tinuta secreta. :lol: (la fel ca-n cazul la fel de misteriosului accident aviatic al presedintelui Poloniei).

N-am totusi timp sa trec in revista ultimele ipoteze, da-i clar ca familiile victimelor sint total nemultumite de oricare dintre explicatiile "oficiale" oferite pina acum (de catre cei care nu tac de tot, fiindca taman cei care stiu multe se fac ca ploua.)

http://rt.com/usa/164312-flight-malaysia-families-truth-mh370/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Cel mai tare ma deranjeaza faptul ca nu s-a gasit, pana acum, absolut nici o urma materiala a catastrofei (bucati din fuselaj, obiecte din interior, ramasite omenesti (nu neaparat cadavre intregi). Asta ma duce la ideea ca NU SE CAUTA UNDE TREBUIE.
O explicatie ar fi ca din cauza unei defectiuni, semnalele trimise avion a fi fost distorsionate (avem aici transmisie de tip digital).
Poate totusi pilotul a incercat sa se sinucida sau poate pilotul a predat avionul vreunui grup tero.

La polul opus ar fi ipoteza ca cei care se ocupa de prelevarea de mostre ADN de la subiecti umani au trecut la un nivel superior si s-au hotarat "sa ciupeasca" un intreg avion pentru materialul genetic pus la dispozitie.
Cine stie, poate ca programul de hibridizare are nevoie de ceva mai mult material genetic si atunci nu au luat doar oul, au luat closca cu totul si ce ocazie mai buna decat un avion care dispare, oceanul e mare-mare, un avion se poate pierde lesne, cheltuielile pentru gasirea epavei sunt mari si uite asa in cativa ani nimeni nu-si mai aminteste de niste chinezi disparuti.
Ne mai miram ca "greys" au ochiisorii usor alungiti... :-)

 

fiulploii

  Prea mare deranjul ca sa iei un lot de chinezi , zic eu. China e mare si daca vrei material genetic pur sunt zone intinse de unde poti ''recolta'' fara mare tam-tam . Plus Siberia in zona cu colonisti chinezi.
  Cred ca e altceva la mijloc , ce anume habar nu am dar sa nu fie cumva ca in bancul acela de pe vremea aia ''aurita'' a Romaniei in care un muncitor se prezinta la poarta fabricii cu o roaba plina cu fan. Portarul il intreaba ce doreste la care muncitorul ii spune ca trebuie sa scoata fanul afara ca i-a dat voie dom' injiner si ii prezinta biletul de iesire. Portarul ii controleaza fanul sa nu fie ascuns ceva in el si ii da drumul.
  Peste o ora povestea se repeta , portarul ii da iar drumul .
  Peste inca o ora iar vine muncitorul cu roaba cu fan , portarul smecher ii zice : ''ce crezi omule, daca de doua ori te-am controlat si nu am gasit nimic acum crezi ca te las sa iesi fara sa te controlez din nou?''
  Il controleaza fanul , nimic. II deschide poarta si il intreaba pe muncitor:'' auzi, dar ce faci cu atata fan? ''
  La care muncitorul ii zice :''da' ce crezi , ca mie imi trebe fanul? Eu am nevoie de roabe '' .  :-D

  Asta ar explica lipsa oricaror urme materiale .
Parerea mea...