Subiecte...Ireale/Science Fiction! > Idei plate.

Notiuni FUNDAMENTALE pe intelesul tuturor explicate de Dharanis ..fara linkuri !

<< < (2/7) > >>

Xanadron:
Mai bag un Like colegului @Dharanis pentru consecventza cu care ne piseaza :lol: in continuare fara sa oboseasca deloc - cu teorii credibile, desi radical diferite de conceptiile fizicii clasice (clar impuse "politic" Turmei).

Nu pot subscrie insa deloc la diversiunea pseudo-logica dezvoltata de tine (si) prin zona asta cu o caposenie... bine sistematizata, dar demna de cauze mai bune.
No hard feelings deci, da' nu ma pot abtine si repet: conexiunea dintre teoriile  - credibile fiindca de bun simt in definitiv - ale lui Schauberger, Miller, Tesla, Maxwell etc. si teoria Terrei plate ori a stelelor discoidale e 101% inexistenta.

OK deci, zi-ne de ipoteza Universului Electric de pilda si te-ascultam cu interes.
Ori de convingerea unora ca-n interiorul Soarelui traiesc 300 de rase ET :martiansmile: si aiuram :-D pe urma cu spor impreuna pe tema "Soarelui Rece" (sau Die Schwartze Sonne poate), emitent de unde EM si nu sediu al unor reactii de fuziune iluzorie.   
Sau torsioneaza-ne rotativ neuronii :lol: cu viteza mai mare decit a centrifugelor naziste cu argumente anti-Einstein, anti-Hawking sau anti-oricui vrei tu, ca la d-astea sintem vaccinati demult.

...Dar te rog (io cel putin) las-o mai moale cu eliminarea arbitrara a unei... dimensiuni planetare in definitiv, din astea nu prea multe oricum care definesc Maya iluziei materiale.

Fiindca nu vezi ca-ti dai singur la gioale descriindu-ne scheme de structura atit de misto... spatializate ale bozonilor, virtejurilor eterice din Aether etc, ca plecind d-aici sa dai cu bita-n balta sustinind ca tot esafodajul asta de presupuneri - credibile si cu un grad de complexitate-n plus - conduce spre viziunea unui Univers... cam in doua dimensiuni?!
Viziune deloc sustinuta prin dovezi experimentale solide - presupunind ca simturile ne fenteaza la modul 100% pervertit "din proiect".

Mai scurt asadar: NASA ne minte demult cu nesimtire maxima, si nu doar ea - stim deja asta, dar NU pe tema asta sintem mintiti.
Iar daca tu continui cu pedalarea pe concluzii false, aberant deduse din  premize veridice, noi n-o sa putem decit sa credem (intr-o logica 100% corecta de asta data) ca esti "targetat" pe fragmentarea/ deturnarea discutiilor realmente "incomode".
Pentru cine anume incomode, :evil: n-are rost sa mai zic.
...Am zis !!! :-D

Dharanis:
Am postat deja informatiile despre atomul etheric.


Pentru tine, o lucrare fundamentala, traducere in limba romana, Dr. Stephen Phillips de UCLA/Cambridge:

http://www.scribd.com/doc/100910030/1995-Stephen-M-Phillips-Percep%C8%9Bia-Extrasenzorial%C4%83-a-Particulelor-Subatomice-Eviden%C8%9Be-Istorice#


Incerci sa ocolesti orice fel de discutie directa pe temele si subiectele postate de mine; ar trebui sa incepi cu primul mesaj de la Tunguska 1908: orice ai face si orice ai spune (fara folos), explozia a fost vazuta de la Londra instantaneu, ba chiar si traiectoria initiala de 10 minute.

Peste lacul Ontario nu exista curbura, pozele si cifrele sunt extrem de precise.

Despre asta vorbim aici, dovezi clare si sigure, nu basme inventate de Nasa.

horia2008:

--- Quote from: Dharanis on  02 July 2014, 08:50:16 ---horia, traiesti pe lumea inventata de London Royal Society.
Ei au oferit publicului conceptul de atractie gravitationala, fara nici un fel de dovada stiintifica.

--- End quote ---
oh, mersi; m-am mai linistit, mi-era teama de ceva mult mai nasol...

Acum, daca se poate, te rog lamureste-ma cum e cu Enoh si cu interpretarea ca el ar fi vazut pamantul ca un astronaut din spatiu, ca sa spun asa, sper ca am exprimat corect, si cum explici asta, daca nu cumva e vrajeala ieftina

De asemenea m-ar interesa sa ne explici cum inving gravitatia, aceasta forta de presiune, cei care reusesc sa leviteze, desigur in caz ca aceste relatari ar putea fi reale


Dharanis:
Cartea lui Enoch, limba engleza:

http://www.johnpratt.com/items/docs/enoch.html


Te referi la levitatia unui practicant de forme avansate de yoga/thunder path?

Isi pot modifica VIBRATIA si DENSITATEA aurei (barioni, mezoni, cuarci, subquarks), astfel incat corzile de subquarks dextrogire (gravitatia terestra) nu mai au o traiectorie liniara, ci una de torsiune (plasma tornado), impreuna cu corzile levogire, deci o dubla torsiune. Si atunci pot levita cu usurinta.

Insa aceasta practica necesita un sacrificiu extraordinar: tehnica Respiratiei Embrionice.

http://api.ning.com/files/iQsL9ukR9Q5L1Hk-ZSIj9YFNNO2rHdkA1L10mIUVkEdUamUl5PzXnWYhvU-uDyKcdo9GkXUC-rNl56SYzYJMVjotCakT3mro/The_Magus_of_Java__Teachings_of_an_Authentic_Tao.pdf (Magul din Java - John Chang, poti gasi cartea si in limba romana pe net)

Dharanis:
Acum, mai multe informatii pe tema atomului etheric (desi am postat un sir intreg de discutii pe tema asta).

Din lucrarea semnata Dr. Stephen Phillips:

Besant și Leadbeater au raportat în 1908 în jurnalul The Teosophist ,descoperirea lor despre variația neon-ului - cu cinci ani mai înainte ca chimistul englez Frederick Soddy să dea numele de “izotopi” atomilor unui element cu masă diferită. Colegul acestuia, C. Jinarajadasa, carea făcut schițe și a luat notițe pe durata sesiunilor lor investigative, i-a scris în 1943 profesorului F.W, Aston, inventatorul spectrografiei de masă,de la Universitatea Cambridge din Anglia, informându-l că Besant și Leadbeater au descoperit în 1907, izotopul de neon cu masa 22, cu cinci ani înainte ca fizicienii să-l descopere.


În 1926, a fost corect descris de catre Besant aranjamentul hexagonal al atomului de carbon din grafit. Mai mult material a fost publicat în 1932,incluzând descrierea presupușilor atomi a așa numitului “element 85” (numit “astatiniu” de știință în 1940), “elementul 87”(denumit “franciu” de știință în1939) și “elementul91”(izolat de chimiști în1921 și denumit “protactiniu”). Besant și Leadbeater au înregistrat în 1909 un element pe care ei l-au numit “masurium” și l-au plasat corect în tabelul periodical elementelor. Leadbeater l-a descris din nou în 1932, cu cinci ani înainte să fiedetectat și denumit “technețiu” de către știință. În același an, Leadbeater a raportat (1951) descoperirea atomilor unui element cu o greutate atomică de 2. Teosofiștii au crezut (eronat, așacum s-a dovedit), căera un element necunoscutștiinței, și nu l-au identificat corect ca fiind deuteriu, pe care Harold Urey șicolegii lui l-au descoperit în anul anterior.


Dar valoarea greutății atomice a acestor elemente eranecunoscută științei din timpul când Besant și Leadbeater au publicatobservațiile lor, și totuși “numărul de greutate” (definit pe scurt) pe care ei le-aucalculat pentru aceste elemente, este
de acord cu greutatea atomică chimică a lor în termen de o unitate. Este foarte improbabil, ca acest grad de potrivire, să fie o pură întâmplare, în fiecare caz. Mai mult, analiza (Phillips 1994) particulelor raportate ca fiind observate în presupușii atomi ai
acestor elemente, nedescoperite de știință la acea vreme, relevă o atât de mare potrivire cu teoria prezentată în acest articol pentru a explica observarea micro-psi a atomilor,astfel încât nici fabricarea deliberată și nici halucinațiile influențate de cunoașterea lipsurilor din tabelul periodic, nu sunt explicații realiste pentru faptulcă aceste elemente au fost examinate înainte de descoperirea științifică a lor. Aceste două considerații, sugerează puternic că descrierea făcută de Besant și Leadbeater, a presupușilor atomi ai acestor elemente, trebuie să fi fost bazată pe obiecte fizice, deoarece nu există alte alternative plauzibile care pot explica unasemenea grad de potrivire.


Este remarcabil, chiar și pentru elemente ca franciu și astatiniu, a căror greutate atomică trebuie să fi fost necunoscută lui Besant și Leadbeater, deoarece știința le-a descoperit în 1939 și respectiv 1940, după aproape șapte ani de la moartea
celor doi Teosofiști. Cum, dacă MPA-urile nusunt atomi, au putut ei să anticipeze în 1908 –cu cinci ani înainte ca savanții să suspecteze existența izotopilor –că dacă un element cum este neon-ul poate avea mai mult de un tipde atom, un MPA a cărui număr de greutate calculat de 22,33 este în concordanță cu detectarea izotopului de neon-22 făcută de aceștia utilizând micro-psi, înainte ca fizicianul J.J. Thomson să-l fi descoperit în 1913?


Din nou, in limba romana, structura unui subquark, unei corzi formata din subquarks:

http://www.scribd.com/doc/100910030/1995-Stephen-M-Phillips-Percep%C8%9Bia-Extrasenzorial%C4%83-a-Particulelor-Subatomice-Eviden%C8%9Be-Istorice#

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version