Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Paradoxul Dispersarii Materiei din Cozile Cometelor - Halley si Holmes 17P-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 26 Iunie 2014, 12:37:42

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dharanis

Fizica adevarata, a lui Tesla, este corecta.


Undele radio sunt unde transversale, prin care se deplaseaza unde longitudinale.

Fizica contemporana lucreaza DOAR cu undele transversale, producand ripples (mici valuri) in aceste unde; asta numesc ei wireless.


Insa Tesla chiar a scris un articol pe tema asta,

http://www.tfcbooks.com/tesla/1919-05-00.htm


El explica ca radiatiile electromagnetice care agreseaza ecosistemul sunt exact aceste ripples, sau valuri provocate undelor transversale.

Tesla suprima orice fel de unde transversale: trimitea direct semnalul prin undele longitudinale care circula/se deplaseaza prin undele transversale (corzile de bosoni care formeaza un subquark).


Tesla:

Este necesara existenta unei mari autoinductante pentru a se putea obtine doua lucruri: o frecventa relativ redusa, ce va reduce radiatia undelor e/m la valori relativ mici si un puternic efect rezonant. Acest lucru nu este posibil de obtinut la o antena cu capacitate mare si autoinductanta redusa. Este vorba de o foarte mare autoinductanta si de o capacitate relativ mica, circuitul astfel construit incat sa obtina o frecventa scazuta si sa blocheze scurgerile energetice. Radiatia e/m ce paraseste un sistem electric reprezinta doar energie pierduta. Sistemul meu rezonant poate transforma 90% din energie sub forma de unde e/m, iar 10% in curenti ce strabat pamantul. Nici o antena nu trebuie proiectata pentru a emite 90% radiatie e/m, deoarece aceasta reprezinta o energie ce se pierde dupa o anumita distanta, in timp ce curentii electrici strabat solul si pot fi recuperati ulterior.'

Unde telurice = unde de subquarks = ether = gravitatie + antigravitatieNH inca opereaza in domeniul ecuatiile MODIFICATE ale lui Maxwell, a adaugat torsiunea, dar este inca departe de a ajunge la un rezultat: doar in momentul in care va renunta la conceptul de spatiu-timp, va putea sa mearga mai departe.