Subiecte...Ireale/Science Fiction! > Idei plate.

UFO - IMPLOZIA ATOMULUI DE MERCUR - FULGERUL GLOBULAR

<< < (2/4) > >>

StarDust:
@Dharanis, am zis ca nu mai intervin... Dar ma mai uit pe aici si ma crucesc. Crede-ma n-am sa imi pierd ore sau zile din viata incercand sa iti demontez manelele stiintifice. Am treburi si cercetari personale mult mai importante (si bazate pe chestii reale) decat nimicurile prezentate de tine pe aceste topice.
Dar ai pretentii foarte mari prezentandu-te ca "demolator" de teorii pe aici. Vad pe topicele tale tot mai multe "monologuri" (care apropo, nu-s tocmai regulamentare), monologuri care spun multe despre tine, si despre "audienta ta pe forum" :)
Lasa-ne domnule, cum mai zicea cineva,... pe aici... nu s-a rasturnat caruta cu prosti, dimpotriva.
Daca ai impresia ca m-ai impresionat cu faptul ca scrii despre implozii de atomi de Mercur  :martiansad:, tot felul de particule subcuantice levogire, dextrogire sau androgine  :lol: , corzi care se impletesc ce stiu io' cum si se tot incurca si descurca :lol: te inseli amarnic!!!
Mai trist e ca toate cuvintele mari pe care le folosesti exista tot datorita stiintei traditionale pe care tu o blamezi.
Bag sama' ca nu prea iti merge operatiunea pe forum.

Te rog sa ma scuzi, dar eu de obicei cam spun verde-n fatza :) ceea ce cred. Nu te obosi prea tare sa-mi raspunzi chiar n-are rost.

Dharanis:
Audienta mea aici pe acest forum este una de exceptie, asa cum se poate vedea din statisticile acestui forum.

Cateva lucrari fundamentale care poate te vor ajuta sa-ti formezi o parere mai bine documentata:

Dr. Stephen Phillips, UCLA si Cambridge, descrie modelul etheric al atomului, ANU = subquark = UPA, de doua feluri cu spin dextrogir/levogir:

https://www.scribd.com/doc/100910030/1995-Stephen-M-Phillips-Percep%C8%9Bia-Extrasenzorial%C4%83-a-Particulelor-Subatomice-Eviden%C8%9Be-Istorice


Efectul Biefeld-Brown, traducerea in limba romana:

http://www.rufon.org/forum/ozn-generalitai/proiectul-montgolfier-efectul-biefeld-brown-in-vid/

Si versiunea updatata, cu NOI video-uri care prezinta efectul Biefeld-Brown in vid:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg759935#msg759935


Asa cum ar trebui sa stii de pe acum, mesajele mele includ intotdeauna dovezi precum si cele mai bune/formidabile informatii pe subiect.

StarDust:

--- Quote from: Dharanis on  10 October 2016, 16:45:29 ---Audienta mea aici pe acest forum este una de exceptie, asa cum se poate vedea din statisticile acestui forum.
...

--- End quote ---

Vad ca esti preocupat si de acest aspect (nici nu m-am uitat la asa ceva si nu ma intereseaza), dar sa stii ca lumea se uita si la circ, nu doar la chestii interesante.

Dharanis:
Oamenii vin si se apropie de valoare, de informatii pertinente superb prezentate, de idei inovatoare care rezolva probleme crezute a fi inabordabile.

Iar eu aici v-am rezolvat tot: si cum/ce sunt IFO, si cum functioneaza, ele nu mai reprezinta un mister deloc.

Mai mult, eu sunt singurul dintre cunoscutii tai, pe i-ai intalnit sau pe care ii vei intalni vreodata, care a publicat rezultate de nivel MONDIAL.

Iata formula mea pentru logaritmul natural, obtinuta fara analiza matematica:

Aceste formule au fost visul multor matematicieni, de la Gauss la Jacobi la Ramanujan...

Grifon:
Propun să stăm cât mai aproape de serenissim-ul @Dharanis. In cazul trist in care o flotă de UFO va tăbărî asupra noastră (cu acest prilej devenind IFO), amãrâții nu vor avea nici cea mai firavă șansă - se vor face țăndări la ciocnirea cu EGO-ul său.

Dincolo de glumă (căci ne mai destindem, fără incrâncenări inutile), am o mică sugestie ptr. domnia ta, @Dharanis - ia rogu-te in calcul că, pe măsură ce "pilonii" teoriilor dumitale sunt mai recunoscuți și titrați oficial, cu atât e mai clar că sunt piloni de establishment. Adică, ăla, nenea establishment, trecu si XXXX pe acolo inaintea dumitale.

Ai menționat "prestigioasa" revistă "Jane's....". Bănuiesc că știi - tot ce e "Jane's...fie Military, Intelligence sau...Lonely Wives...are un singur comanditar (ce nu e deloc faimos pentru grija de a comunica adevăruri). Cel puțin nu ție/nouă.

Altfel, spor la argumentat. Prezinți, prin melanjurile d-tale, și aspecte interesante. Ai putea avea chiar și o (reală) priză - dacă le-ai propune, nu impune.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version