Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pompei/Herculane distruse de eruptia vulcanului Vesuvius dupa anul 1700 en-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 24 Iunie 2014, 11:18:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Citat din: Dharanis din  03 Octombrie 2016, 17:49:26
Vril este forta antigravitationala (plantele se folosesc de ea pentru a creste, sfidand gravitatia terestra dextrogira, animalele se pot deplasa cu ajutorul acestor tahioni/subquarks levogiri, iar omul beneficiaza de cel mai mare aport de biochiralitate antigravitationala in aura si molecule).

"vril feminine force"

- poate rezoneaza cu partea feminina - nu = forta feminina. Daca se luau nemtii dupa principiile Drahan-iene nu treceau de poalele m-tilor Padurea Neagra.

:evil:  pai cum sa creasca "planetele" - ca parca etrau niste tigai plate, asemanatoare Pamantului.

- totusi, nu vreti sa treceti postarile astea la "pagina comica " ?

- Pana atunci va ofer imagini frumoase (sept 2016) de la marginea plata a Pamantului de Nord :https://www.youtube.com/watch?v=W6P_u4xqd70

Dharanis

Se vede ca le gandesti tare bine, tocmai aici pe rufon.

Vril, forta antigravitationala, nu poate exista decat pe un pamant de forma plata.

In caz ca nu stiai, gravitonul, in conceptia fizicii cuantice moderne, este o particula neutra.

Mai mult, manevrele de zbor UFO efectuate (schimbarea directiei la 90 sau chiar cu 180 de grade in plin zbor) inseamna ca aceste aparate sunt ecranate fata de efectul gravitatiei terestre.

La viteza de 30 km/s (viteza orbitala a Pamantului in jurul Soarelui) aceste aparate ar disparea instantaneu din priviri/imagini (gravitatia terestra nu le mai influenteaza deloc), ceea ce nu se intampla.

Deci UFO cu forta Vril drept carburant nu pot zbura decat pe un pamant stationar, care este de forma plata.

Dharanis

Imaginile de pe bancnota de 1 dolar ne pot spune multe, despre forma adevarata a pamantului, despre noua cronologie radicala a istoriei, despre evenimente planuite pentru viitorul apropriat.

In cronologia oficiala, grafica primelor bancnote (Continental Currency) a fost realizata de Francis Hopkinson. Tot el a desenat si steagul USA.

Simbolul afisat pe great seal a fost tot ideea lui Hopkinson.

Si aici incep problemele pentru cei care au falsificat istoria USA.Ce sa caute o piramida MAYASA in orice fel de reprezentare grafica in anul 1778?

Piramidele mayase au devenit cunoscute publicului, numai dupa 1810 (Humboldt) si 1837 (Stephens).

NIMENI in 1778 in America, habar nu ar fi avut cum aratau acele piramide: mai mult, de ce ar fi permis comitetul insarcinat cu aceasta misiune sa puna pe great seal tocmai o piramida mayasa?

Toate detaliile despre acest anacronism incredibil, o contradictie istorica care pana acum a scapat investigatiei istorice:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1726000#msg1726000


Godak

@Dhanaris, amice, esti cel mai bun. Ii testezi pe baietii de pe R. la cultura generala? De ce? Raspunsul nu era subinteles???

On-topic acum. Pe ce te bazezi ca aia este o piramida mayasa? (EDITAT). Cu intrarea la nivelul de calcare?(EDITAT) Unde (EDITAT)ai vazut tu piramida mayasa in 13 trepte (simbol straveziu si trimitere aidoma)?

P.S. Am vazut opiniile lui @tractorbeam ca tu de fapt ai face pe aici nu stiu ce si nu stiu cum... Desigur (hyper lol). Nu, domnul meu, esti doar un alt (EDITAT)... Poti sa te umfli cat vrei in pene (ca Quatz..., sarpele cu de-ale tale), insa stii prea bine ca esti doar un (EDITAT) care (EDITAT)... (Membrii Rufon, si adminii  - Dumnezeii!!! - s-au ferit sa ti-o spuna franc, dar... Ma feresc si eu, (EDITAT)... Stiu adminii ce e bine si ce nu de vreme ce ei impart painea si bata, dreptatea pe aici)


Am editat acest post,pentru a nu leza pe unii...colegi. Totusi,nici colegul moderator nu a sters acest post,ci doar a taxat limbajul,si pe buna dreptate. Pentru ca acest post contine o intrebare la care as vrea sa vad raspunsul...deci stimabile @Dharanis,mingea este in terenul dumneavostra...sau sa zic in terenul tău,ca sa fiu in ton cu...stii tu ce?


  Vorba cuiva...astept provincia.
alx

abyss


Dharanis

ultimele trei mesaje (inclusiv acesta) nu au ce cauta aici pe aceste siruri de discutii.

am fost informat ca este un forum "serios", si atunci ori fel de manifestare incoerenta, de prostie evidenta, trebuie ori stearsa, ori mutata la cosul de gunoi. Corect?

10% nu e destul ca sa opresti astfel de utilizatori: mesajele trebuie ori sterse ori mutate la gunoi.
manifestare incoerenta,prostie evidenta...
10% si pentru dumneavoastra,stimabile Dharanis.
alx

Dharanis

Accept avertizarea.

O intrebare la care as vrea sa vad raspunsul

Cum stim ca desenul realizat de F. Hopkinson (cronologia oficiala) este o piramida mayasa?

Simplu.

https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=638&q=mayan+pyramids&oq=mayan+pyramids&gs_l=img.3..0i19k1l10.2246.4241.0.5346.14.9.0.5.5.0.177.803.0j6.6.0....0...1ac.1.64.img..3.11.830...0j0i30k1.rnjPUhexa1w

http://www.english.illinois.edu/maps/poets/a_f/bronk/tikal.htm

http://www.ancient.eu/Palenque/


Cele 13 trepte sunt o evidenta trimitere la calendarul mayas: 13 baktuni semnificand Marele Ciclu.

Un baktun reprezintă 20 de cicluri katun.

Un katun este o unitate de timp care are 20 tun.

Un tun are 18 cicluri winal sau 360 zile.

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/calendarul-maya


Sa descifram calendarul ocult de pe bancnota de 1 dolar.

La originile sale, pasarea de pe great seal era un Phoenix:http://gnosticwarrior.com/us-phoenix.html

https://warofroses146.wordpress.com/2015/01/15/great-seal-of-the-united-states/


Pasarea Phoenix este un simbol al tranzitului planetelor Venus si Mercur prin fata Soarelui.Un Katun = 19,7 ani

13 trepte x 19,7 ani = 256,1 ani


1776 - 19,7 = 1756,3 (anul cu care incepe treapta de jos)

1756,3 + 256,1 = 2012,4


Tranzitul planetei Venus prin fata Soarelui: 1761 si 1769

Tranzitul planetei Mercur prin fata Soarelui: 1769


1761
1765 = punct de mijloc (11 ani pana la 1776)
1769


2004
2008 = punct de mijloc (11 ani pana in 2019)
2012

2004 si 2012 anii tranzitului solar venusian

Deci calendarul se sfarseste cu anul 2019.


Sa luam ca exemplu si varianta tranzitului mercurian.

1769 + 7 = 1776

2012 + 7 = 2019

Mai mult, 2019 este chiar anul in care Mercur va trece din nou prin fata Soarelui.


In 1988, revista The Economist a facut o prezicere cu durata de 30 de ani pe viitor:https://www.highbeam.com/doc/1G1-6359751.html

Din nou, simbolismul pasarei Phoenix (pentru Atonistii de la Londra, reprezentand planeta Mercur).


Legatura dintre Piramida de la Gizeh si calculul precesiei solare si 2019:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1726000#msg1726000

Grifon

Elementele prezentate de dl.@Dharanis sunt instructive, și, precum in alte ocazii, remarc la domnia sa abila impletire de certitudini cu speculații.

Adevăruri

1. Este adevărat că Phoenix-ul este (printre altele) un simbolism alegoric planetar - născut din tranzitul unor planete prin dreptul soarelui - in abordare astrologică, cum am mai precizat, nu astronomică.
Am fost insă curios dacă domnia sa va puncta, fără dubii, care anume planeta e Phoenix-ul: Mercur sau Venus ? Am zâmbit ușor, remarcând că, pentru a scăpa de dilemă, le-a menționat pe amândouă. Deduc că nici d-lui (cum nici eu sau alții) nu a găsit răspunsul la o intrebare grea : de ce in ordinea planetară antico-medievală pozițiile Venus/Mercur sunt inversate față de cum le știm azi ? Recte, Venus prima de la soare ?

2) Intr-adevăr, Phoenix-ul a fost una din propunerile comisiei/comisiilor de elaborare a sigiliului USA ( ani buni de discuții, trei comisii lucrând complementar). Nu s-a acceptat insă, dorindu-se o "orătanie" exclusiv americanà - așa că au optat pentru acel tip de vultur, din M-ții Stâncoși.

3) Piramida in cauză (tot doar o propunere, respinsă in final) ar fi putut fi mayașă, pe același considerent/deziderat: să fie simbol  exclusiv american.

Nu cred insă că a fost mayașă, nici măcar in stadiul de "ciornă". Iluzia e dată de diferențele mai mari dimensionale intre nivele,  născând aparența "in trepte" (specifică maya). E doar ideea de piramidă nefinisată, si de aceea autorul a schițat mai nerafinat contururi.
De era mayașă, ultimul nivel ar fi trebuit să fie distinct (cub mai mic), unde să fie și intrarea, la capătul șirurilor de trepte. Abia atunci era amerindiană - dar nu avem așa ceva. Dacă desenatorul n-ar fi dorit să sublinieze neterminarea, ar fi schițat și vârful ("piatra" din capul "unghiului"), iar astfel confuzia cu maya ar fi fost evitată.
La urma urmelor, chiar și mergând pe orgoliu zonal, piramidele maya sunt in cealaltă Americă, totuși (yankeii nici nu apucaseră, in sec XVIII să fure mexicanilor Texas, Arizona sau California, ca să zicem măcar că s-ar fi "invecinat").

Și de ce să fie, insă, un așa crunt anacronism - cum afirmi d-ta, @Dharanis ? Da, autorii evocați au scris de piramidele maya in sec XIX, dar pentru marele public. Altfel, in Europa se știa de piramidele "in trepte" incă din "Conquista" (1500-1700, dacă vrei). Nu mai zic de iezuiți, care, mergând printre trupeții lui Pizzaro sau Cortez, stăteau cu ochii la templele păgâne "ca pe butelie"..haahaha !

La final, asigurându-te totuși de considerația mea, te-aș ruga, dle @Dharanis, să-mi oferi o explicație pertinentă privind bizara rocadă Mercur/Venus. Căci, da, n-ai fost informat rău - RUFOn e un forum serios - așa că hai să contribuim fiecare la menținerea (și poate chiar creșterea) acestei seriozități.

Dharanis

Exista un motiv foarte simplu pentru care atat Venus cat si Mercur pot fi pasarea Phoenix.

Adoratorii lui Osiris si Horus au ca simbol planeta Venus (pentru ei Horus = Apollo, iar Apollo nu este Soarele).

Adoratorii lui Akhenaton au ca simbol planeta Mercur.

Adu-mi ca material bibliografic rocada Venus/Mercur si mai stam de vorba dupa aceea.


Este de la sine inteles si stiut ca materialul in limba spaniola (jurnalul lui Diego de Landa) era cunoscut de putini istorici, si nu includea desene cu piramidele mayase.

Nimeni in 1788, in USA, habar nu avea de jurnalul Relacion de las Cosas de Yucatan.

In cronologia oficiala Palenque este descoperit abia in 1773, iar raportul prezentat lui Charles III al Spaniei a fost tradus in engleza abia in 1822.

Cu ce altceva seamana desenul lui Hopkinson decat cu o piramida mayasa? Iar cele 13 trepte o legatura cu marele ciclu mayas de 13 baktuni?

Insa in 1778 nici conceptul de piramida mayasa, ca sa nu mai vorbim de calendarul mayas, nu erau cunoscute de nimeni in guvernul abia instalat in America.

E clar ca acele diagrame au fost facute mai tarziu in timp, de catre initiati care cunoasteau bine de tot atat calendarul maya precum si cum arata o piramida mayasa.


In contextul teoriei pamantului plat, Mercur si Venus sunt fosti sateliti ai lui Jupiter, devenind "carul" Soarelui (chariots of the Sun).

Motivul pentru care Venus si Mercur apar in descrierile ante si postdiluviene ca fiind la baza declansarii cataclismelor cosmice binecunoscute este descris in mesajul meu de pe flatearthsociety, cu linkul din mesajul precedent.

Dharanis

Să-mi oferi o explicație pertinentă privind bizara rocadă Mercur/Venus.

Luceafarul de Dimineata si Luceafarul de Seara nu sunt una si aceeasi planeta: efectul Schroeter.

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1722427#msg1722427

Mercur = Xolotl = Hesperos = Typhon = Pallas = Amon/Nibiru = Evening Star

Venus = Quetzalcoatl = Eosphoros = Morning Star


Atat Venus cat si Mercur au acelasi diametru (si o descriere a posibilei orbite de forma de cycloid urmata de Venus si Mercur):

http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1650377#msg1650377 (include si descrierile "antice" cu privire la rocada Mercur-Venus sau Hesperos-Eosphoros)

DharanisLa care evenimente/cataclisme cosmice/astronomice au fost martori Akhenaten si cei din jurul sau astfel incat planeta Mercur sa capete o importanta atat de covarsitoare?

Nici unul dintre cercetatorii fenomenului Nibiru nu isi dau seama ca aceasta planeta se afla deja foarte aproape de noi, si ca nu va sosi niciodata din afara sistemului planetar geocentric: Nibiru este Mercur.

Dharanis

Pentru cei care isi doresc o dovada absolut de netagaduit in sprijinul afirmatiilor mele:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1834389#msg1834389

Arhitectii de la Gizeh aveau nevoie de calcularea functiei arctangenta pentru o anumita valoare, veti afla detaliile acolo.

Tot pe aceeasi pagina, efectul Meissner, efectul Podkletnov, cum functioneaza de fapt un tokamak (fuziune la temperaturi uriase), adica ceea ce le scapa fizicienilor...

Blocurile de granit uriase de la Sacsahuaman (20.000 de tone, cu poze) si de la muntele Shoria (Siberia).

Godak

@Dhanaris

Domnule @Dhanaris, prin prezenta vă informez că încă aștept răspuns la 2 întrebări:
1. Unde ați văzut/auzit/citit Dvs. despre piramide mayașe cu 13 niveluri? (pozele link-uite de Dvs., daca nu ati observat, prezintă maxim 9);
2. Unde ați văzut/auzit/citit Dvs. despre piramide mayașe cu intrarea la nivelul de călcare sau în imediata apropiere a acestuia? (dacă nu știți, "piramidele" mayașe sunt de fapt niște platforme, se urcă pe trepte si se intra pe... sus).

Încerc totuși să vă înțeleg logica. Pe "Continental fifty dollars bill" (attach 1) apare o construcție piramidală cu 13 trepte (mai degraba starturi/terase). Și cum mayașii aveau și ei piramide în trepte, e o trimitere la Mayași. Și cum nu există piramide mayașe în 13 trepte, se face trimitere de fapt la calendarul mayaș (implicit profetic pe formula 2012/New Age). Am înțeles bine?

Dvs. chiar aveți o sclipire (mă feresc să-l numesc moment de luciditate) când afirmați:
CitatInsa in 1778 nici conceptul de piramida mayasa, ca sa nu mai vorbim de calendarul mayas, nu erau cunoscute de nimeni in guvernul abia instalat in America. E clar ca acele diagrame au fost facute mai tarziu in timp, de catre initiati care cunoasteau bine de tot atat calendarul maya precum si cum arata o piramida mayasa.

Desigur pare total sărit de pe fix să fie tipărită și pusă în circulație o monedă (bancnotă) al cărui design a fost conceput... ulterior (Posibil să ne ajute Mandella Effect?)

Să știți că nici eu nu cred că acele 13 trepte/terase fac trimitere la cele 13 colonii/ state originare fondatoare ale USA. Ar fi prea... evident. Prea banal. Însă ați remarcat intrarea în piramida mayașă? Și cât de mult seamănă ea cu intrarea în Marea Piramidă, așa cum apare în desenul lui Richard Dalton (1749) (attach 2)? Desigur, mediul colcăind de masoni din fruntea noii suprastructuri statale nu era familiarizat cu așa ceva (sic!), ci mai degrabă folosea simbolistica de import al unei culturi care îi era pur străină (și necunoscută; după cum chiar Dvs. afirmați!!!).

Acest episod nu are prea mare importanță în economia subiectului dezvoltat de Dvs. Însă este ușor de remarcat felul cum aglomerați un talmeș-balmeș de informații/link-uri/citate/trimiteri cu grade de veridicitate diferite, menit să satureze discursul și să creeze confuzie. În acest sens, Dvs. nu sunteți o excepție, ci o culme, un pisc al acestui tip de "dialog" absurd (de fapt un monolog sui-generis). Nu-mi dau seama încă dacă ați convins pe cineva pe aici, însă nu pot spune că nu vă admir perseverența.

Asta nu înseamnă că anumite elemente disparate din argumentația Dvs. nu sunt interesante. Însă integrate într-o teorie care are șanșe egale cu puritatea maximă a aurului (3 de 9 punct înc-un 9) de a fi complet falsă, își pierd orice valoare. Dar cine știe, om fi noi toți nebuni și totuși Pământul este plat...