Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

FALSIFICAREA EXPLOZIILOR "NUCLEARE": HIROSHIMA/NAGASAKI-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 25 Iunie 2014, 12:07:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dharanis

Hiroshima: Before and After

Liberty Forum

Cele mai importante pagini din sirul de discutii postat initial pe libertyforum.org de catre cactus/no name in perioada 2004-2006; cel mai exceptionala documentare despre falsificarea arsenalului nuclear american/sovietic (include Hiroshima/Tsar Bomb); intreg sirul de discutii a fost cenzurat si eliminat dupa 2008 iar intregul forum (libertyforum.org) a fost sters de pe net.


Rezumat al acestor pagini si demonstratia faptului ca nu exista arsenal nuclear:

http://theflatearthsociety.net/talk/viewtopic.php?f=7&t=567#p29634

http://theflatearthsociety.net/talk/viewtopic.php?f=7&t=567#p29635


Reactor nuclear = acumulator de curenti telurici dextrogiri

Este clar ca design-ul unui reactor nuclear este unul defectuos; atat Tesla cat si Reich au aratat ca, cel mai important factor este densitatea curentilor telurici, acest lucru nu este luat in calcul deloc de catre cercetatorii din domeniul energiei nucleare. Reich a produs un nivel urias de radiatie cu doar un miligram de radiu, folosind cutia sa care acumuleaza curenti telurici. Se pot reduce dimensiunile foarte mult, dar in acelasi timp poate fi amplificata densitatea acelor curenti telurici (care produc dezintegrare/descompunere/inertie).

http://theflatearthsociety.net/talk/viewtopic.php?f=7&t=567#p29583 (w. reich oranur experiment)


Cea mai puternica arma din arsenalul american il reprezinta racheta V-2 germana, transformata in racheta de croaziera. Hiroshima a fost distrusa cu bombe incendiare, la fel ca la Tokyo si la Dresda; Hiroshima mushroom cloud a fost realizata/filmata de fapt in desertul New Mexico, utilizand o incarcatura uriasa de tnt si gaz lichid (vezi paginile Hiroshima: Before and After).

Mai mult, pe 28 Aprilie 1945, la 120 km vest de Berlin, au fost capturate planurile/prototipurile pentru armele care utilizau aerul ca o bomba, putand distruge un zid de caramida de la o distanta de cativa km - Windkanone si Wirbelringkanone. De asemenea, cu un an inainte, aliatii aflasera de cercetarile facute de oamenii de stiinta germani despre combinatii de gaze si lichide cu o mare putere incendiara/exploziva.
Greselile comise de J. Chadwick:

http://theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=61446.msg1604716#msg1604716CEA MAI EXCEPTIONALA LUCRARE DESPRE ELIMINAREA REZULTATELOR EXPERIMENTELOR LUI T. HENRY MORAY SI GUSTAVE LE BON DIN FIZICA CUANTICA, REFERITOARE LA SURSA RADIATIILOR NUCLEARE:

http://johnbedini.net/john34/eternal%20lanterns.htm

Sectiunile

Photonuclear Reactors

Sea of Energy


Lucrarea originala a lui Gustave Le Bon:

http://www.rexresearch.com/lebonmat/lebonmat.htm