Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tunguska1908 - Pământul Plat - Fulgerul globular al lui Tesla-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 24 Iunie 2014, 11:38:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

#165
Citat din: fiulploii din  27 August 2016, 23:45:47
Doar istorie ilustrata

Continuare

Imaginile sunt din cartea Flat Earth - The History of an Infamous Idea de Christine Garwood 2007


fiulploii

http://simplecapacity.com/2016/11/physicists-leak-evidence-universe-is-computer-simulation/

Intreb si eu: deși nu exista zboruri directe in emisfera sudica nu ar putea fi alta explicația decât Pamântul plat?

Xanadron

#168
Citat din: fiulploii din  03 Noiembrie 2016, 12:13:04
http://simplecapacity.com/2016/11/physicists-leak-evidence-universe-is-computer-simulation/

Intreb si eu: deși nu exista zboruri directe in emisfera sudica nu ar putea fi alta explicația decât Pamântul plat?
Parca stabilisem demult ca-cam asta ar fi viatza noastra, fiualploiimeteoritice :lol: - o simulare [uber]computerizata intr-un Univers aidoma.

N-am timp acu', dar o sa revin  - mai potrivit pe topicul Evadarii din Matrix totusi - cu noutati ref. la Elon Musk & Co (Co. insemnind un grupuscul de amici high-tech-billionaires ai sud-afrikanului), tot mai convinsi in ultima vreme nu doar ca traim in video-audio-mirozno-pipaibilul  :-D joc cu fundal pseudo-material regizat / programat de un Spirit Suprem Ghidus, :star: ci si ca merita... nu doar fiindca ar fi posibil sa evadeze din el - doar ei la-nceput, evident.
Sau de fapt doar ei si-atit cred.

Ca sa nu mai zic ca iegzista oarece conexiuni si cu Asgardia "ta", care-i de fapt (declarativ cel putin) ideea unui oligarh rus, dar si savant-dr. pe bune si ex-sef al mega-companiei Almaz-Antey, care a proiectat printre altele ultimul sistem ursesc anti-rachetoaie SS-500 Prometheus 8-) (al' de se presupune c-ar poseda si capabilitati de entanglement-delocalizare, mai tata mai...)

P.S. Pe vremurile mele... active si-n aviatia comerciala (anii '90) stiu ca existau totusi si citeva zboruri directe-n Emisfera cu cracii-n sus. :lol: Cum o mai fi acum, n-am habar - poate ne-ajuta cineva mai cuplat la actualitatea aero-.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#169
Stabilisem da, dar e bine sa nu uitam  :lol:
Întrebare: simularea clar se referă sau include aspectul de corp fizic si materia înconjurătoare , aia care se distinge in spectrul vizibil extins pana gamma cel putin intr-o parte si pana la undele gravitationale in cealaltă parte dar se referă oare si la cealaltă parte? Aia energetici-sufleteasca.
Iar noi, intr-adevăr suntem închiși in acest univers infinit .
Scopul si durata vizitei?


Minecraft - un joc interesant . Pe foarte scurt: acolo exista un pământ principal găzduit de serverul firmei . Poti sa iti creezi pământurile tale unde poti fi singur sau pot sa intre si altii daca deschizi accesul " Go to LAN" . In principal poti fi in modul "creativ" cand poti zbura, construi, distruge. Poti fi in modul "supraviețuire" sau "aventura" cand nu mai poti zbura si cand trebuie sa iti găsești resurse si sa te lupți sa nu fii ucis de tot felul de monștri .
   Pe de alta parte , in lumea de pe serverul principal , unde poate intra oricine , in anumite condiții poti schimba de pe "creativ" pe "supraviețuire" sau invers. Daca vrei sa nu te deranjeze nimeni atunci poti sa ii faci pe ceilalți invizibili , tu nu ii poti vedea decât numai daca au anumite proprietăți cum ar fi sa fie înconjurați de un anumit halou "sclipicios" si evident, nu poate interacționa nimeni cu tine.
    Ceilalți te văd . Deasupra capului fiecăruia pluteste numele de joc al respectivului , un fel de semnătura energetică care se vede chiar daca esti pe invizibilitate  :roll:
   Interesant, nu? Analogia cred ca este evidentă chiar daca grafica e pătrățoasă.

Ce vreau sa spun printre altele ar fi ca deși Pamântul e un geoid ( atenție, nu e sfera ) s-ar putea sa fim intr-un univers plat situat in qubiții unei anume placi de baza ce ține de domeniul imaginar al unui nr complex - vezi postările pe tema complexa .
  Părerea mea nefinalizata .

Xanadron

#170
Citat din: fiulploii din  07 Noiembrie 2016, 17:13:15
[...] Stabilisem da, dar e bine sa nu uitam  :lol:
Întrebare: simularea clar se referă sau include aspectul de corp fizic si materia înconjurătoare , aia care se distinge in spectrul vizibil extins pana gamma cel putin intr-o parte si pana la undele gravitationale in cealaltă parte, dar se referă oare si la cealaltă parte? Aia energetico-sufleteasca.
Iar noi, intr-adevăr suntem închiși in acest univers infinit .
Scopul si durata vizitei?
Nu, se pare ca (sau "imi pare ca" mai bine) constructul subtil energetico-sufletesc n-ar fi inclus in simulare decit anesteziat contiguu cumva - de unde si afurisirea constanta de catre sutanici :-D a indemnurilor gnostice intru "reintoarcerea la Sursa" :star: - aia care n-ar fi addicted la pacanelele uber-galactice, dar a permis totusi altor subalterni s-o arda aparent aiurea jucindu-se cu papusoii detinatori de suflete 'fabricate' tot in /de Sursa, dar cu fizicul digitalizat intr-un univers la fel de fin pixelat si cu scopuri multiple.

Si-n recent dezvaluitele e-mailuri dintre John Podesta (actualmente sef campanie Killary) si raposatul Edgar Mitchell - dac-or fi si astea reale - apare strania dihotomie Celestials / True ETIs, primii fiind ai' de ne recolteaza/hibridizeaza si cu care am avea tratate gen NATO Kozmik etc. (ca-s agresivi-rapaci exact ca noi :-( - v. aluziile la "The Space War"-ul subinteles ca fiind uzual), iar ultimii - interdimensionalii :martiansmile: traitori in cu totul alt Univers, blinzi ca painea graham si dispusi sa ne ofere Free Energy si alte alea, cu conditia sa promitem c-o sa fim cuminti si n-o sa ne faultam intre noi (sau pe altii) cu Raza Mortilor Ma-sii Cu Cratima. :lol:

Un dram de adevar cred ca zace-n povesti d-astea vagi cu iz de pre-Dislosure, dar personal nu pun botu' la ele - repet, sub forma clar cosmetizata sub care-s lansate cu scop la fel de clar manipulatoriu. Fiindca, lasind deoparte truisme simple (v. Free Energy, demult descoperita si doar reprimata - ba chiar folosita si de Mitchell ca s-ajunga pe Luna), niciunul nu zice nici pis despre The Secret Space Program, :ufo: despre care sigur stiu/stiau ambii destule (desi JP nu primeste lunar de la sauditi un purcoi de banet pentru d'astea). Plus ca am destule motive logice sa cred zvonurile ca si raposatull E.M. era un asset CIA.

In fine, scopul si durata vizitei noastre au mai fost discutate p-aici (mai ales sub forma de ipoteze SF-matrixoide, evident), dar merita revenit si la ele, fiindca apar mereu noi date despre ochiuri sarite ale Plasei dese-n care sintem mereu trimisi in noi "vizite" - si se pare ca mereu prostiti cu abureli promitzatoare de tipu' "Doar asta mai fa-o si esti mantuit, bibicule."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Super rationament ...cu o singura observatie insa :pre-Dislosure sau Dislosure  n-o sa fie niciodata "in clar" asa cum n-au fost nici scrierile ultimilor 2000 de ani, cand citeai tone de carte pentru a pune cap la cap vre-o 5 fraze care insemnau cu adevarat ceva. In abureala/braileala ultimilor ani,  prezentata sofisticat ca un colaj de adevar si falsuri, intelege cine are mintea, educatia si structura sa priceapa ceva. Restu' pun botu' la dorinte neimplinite ce au carlige in pre-Dislosure sau Dislosure aruncat pe piata, sau se uita la "pamantu' plat" ce o sa creasca ca o paine dupa ce trece valu'. Evident e doar o parere personala. :martiansad:

fiulploii

Constructul energetico-sufletesc ... multe teorii despre el.
Totuși , toate provin dintr-o sursa sau din mai multe surse dupa unele variante. Dat fiind ipoteza unui Matrix închisoare fizica si creșterea numărului de umani putem oare trage concluzia ca s-a mărit numărul infractorilor din Univers ?  :lol: Sau ceva alimentează sursa/sursele cu energie si o/le obliga sa-si mărească producția de entități energetici-sufletești ?
   Ca nu imi vine a crede ca lumea asta limitată de spațiu-timp este un fel de Ibiza cosmica unde se înghesuie toți la bronzat  :lol:
    Chiar daca teoria "loosh" ar fi valabilă eu zic ca ar trebui presupus ca si alimentatorul surselor a căzut in mâinile sau labele lu' Ăia-plantatorii, nu?
   Nici măcar ipoteze ci doar fabulații ..

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

fiulploii


StarDust

Multam' de ofertă! Prefer sa imi petrec timpul liber intr-un mod mult mai educativ si productiv.  :-D :lol: :wink:
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16