Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tunguska1908 - Pământul Plat - Fulgerul globular al lui Tesla-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 24 Iunie 2014, 11:38:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Foarte bune imagini.
Este o legatura formidabila intre acestea, carabusul spre exemplu mai simboliza printre altele si capul omenesc vazut de deasupra, cu tot ce inseamna emisfere, ochi etc. In vechea invatatura si intelepciune antica se punea un foarte mare accent pe ceea ce exista treaz in om si care are la dispozitie un set bazic de simturi plus inca vreo trei sute si ceva inactive acum...
  Energia care anima corpul fizic precum si substanta din care e alcatuit sufletul este una si aceeasi cu cea care tine totul inchegat ori il poate separa in subtil si grosier, in unde sau atomi.
  Este o teorie unificatoare atat in domeniul fizicii cat si in cel filozofic ori religios. E ca si cum ajungi la un moment dat sa realizezi ca te inchini si pupi antice motoare de racheta iar ceea ce consideri a fi sfant este un combustibil universal folosit atat de catre fiintele vii fie ca vorbim de animale, plante sau chiar planete ori stele. Desigur ca a fi viu are grade diferite date si de catre puterea de constientizare a respectivului organism fie el organic sau anorganic.

Stupa era asemuita cu un om care sedea in postura de meditatie. Aici intra in ecuatie Muntele Meru.

  Fiind insa pe fuga, adaug un aspect observat in cercetarile mele. Daca avem un calendar al ciclurilor vedice pe acele perioade de dezvoltare spirituala si amplificare perceptuala, pot fi ele corelate cu miscarea sistemului solar vizavi de planul farfuriei galactice? fiindca am impresia ca problemele tin de o anumita polaritate care devine preponderenta aparand dezechilibrul energetic atat la fiinte cat si la planete prin pierderea unui pol sau micsorarea puterii sale. Acum polul nord e mai puternic.

PS schimbarea polilor poate fi corelata cu acest traseu prin planul galactic? care sunt polii magnetici ai galaxiei, avem o simulare ceva? eu nu am gasit inca.
 

fiulploii

Citat din: abyss din  02 Septembrie 2014, 14:42:21

  Energia care anima corpul fizic precum si substanta din care e alcatuit sufletul este una si aceeasi cu cea care tine totul inchegat ori il poate separa in subtil si grosier, in unde sau atomi.
  Este o teorie unificatoare atat in domeniul fizicii cat si in cel filozofic ori religios. E ca si cum ajungi la un moment dat sa realizezi ca te inchini si pupi antice motoare de racheta iar ceea ce consideri a fi sfant este un combustibil universal folosit atat de catre fiintele vii fie ca vorbim de animale, plante sau chiar planete ori stele. Desigur ca a fi viu are grade diferite date si de catre puterea de constientizare a respectivului organism fie el organic sau anorganic.

Subscriu la ideea de mai sus si incerc o completare. Cum se face accesarea acestei energii?
Prin numire si invocare, cel putin asa deduc eu din diverse citite.
Aceeasi forta poate fi folosita in diverse moduri asa cum a explicat @abyss. Mai precis , o anume componenta a fortei da un anumit rezultat. Pentru a obtine acel rezultat folosesti componenta cu numele respectiv.
Cred ca aceasta tehnica provine din limitarea omului de a percepe intregul in ansamblu si din nevoia de a taia felii din realitate , de a le studia pe rand si apoi de a relipi feliile pentru a percepe intregul.
  Pe de alta parte poate proveni si din sensibilitatea perceptiei si se poate da ca exemplu faptul ca eschimosii au vreo 24 de cuvinte pentru a defini 'zapada' functie de caracteristici si scopul folosintei ei pe cand eu el putin , cand zic zapada am in minte cam doua feluri  :lol:
 
Mai jos , o palarie cu desen misterios , doua recipiente care conform teoriei SG-1 erau folosite pentru a conserva goa'ulzi  :-D si un fragment de artefact egiptean cu o intrebare tehnica: asa arata ceva scris cu dalta ? Mie imi pare cumva a fi turnat in forma insa chiar si turnarea in forma presupune timp si munca multa pentru a face formele. Trebuie ca era alta metoda fiindca nu solidarizez cu povestea daltuirii scrisului pe pereti .

abyss

Prin numire si invocare de 2000 de ani nu mai merge nimeni pe ape si nici nu mai anima trupuri lipsite de viata. Clar.
Intelepciunea a disparut, vechile discipline au fost uitate si totusi ele sunt acum la indemana tuturor cum nu au mai fost de eoni, adica de zeci de mii de ani.

  Cred ca surorile gemene Isis si Nephtys poarta secretul accesarii acestei intelegeri. In special Nephtys care in mod simbolic se lamenta intr.un inscris acum mai bine de 3500 de ani ca ea a fost uitata, sau a devenit un prilej de aversiune , spaima si neliniste, ea care era numita si izvor al vietii, moarte care nu este moarte. Pletele ei simbolizau fasiile de panza ale mumiilor care ofereau viata dupa moarte. Ea purta sufletul in adancul pamantului iar sora ei il ridica apoi in vazduhuri cu ajutorul zeului soare.

Isis si Nephtys nu erau oameni, nu erau zei, erau principii ingemanate, doua forte, una te purta in adancuri catre floarea vietii , iar cealalta te purta in vazduhuri...adica in cosmos sau dincolo de spatiu-timp. Avem o floare a vietii in adancuri si una pe cer...sau mai multe.

  Vasele funerare pentru organe si uscarea trupului imi sugereaza altceva. Fie se asigurau popii ca initiatul nu se mai intorcea fie nu le mai functiona aparatul de reanimare...animus si vindeau gogosi. Pentru ca pe un anumit faraon l.au sters din carti. Ori el tocmai la vechile lucruri dorea sa se intoarca. Putem considera ca de atunci si pana in prezent putine s.au schimbat. Civilizatia asta e o iluzie care camufleaza intunericul care se raspandeste in suflete. Intuneric=lipsa de energie, drenaj energetic prin distrugerea codurilor morale, distrugerea unui pol prin descarcare repetata.

Ps  diferenta dintre viata si moarte o face un aspect banal. Producerea energiei pe timp indelungat conduce la uzura si deteriorare. Producerea energiei pentru a o folosi doar la inceput catre captarea ei (din fluviu) din afara sistemului duce la conservarea acestuia pe termen lung. De aici si secretul muntelui Meru.

fiulploii

completare la poza cu palaria .

Citat din: abyss din  02 Septembrie 2014, 16:51:01
Prin numire si invocare de 2000 de ani nu mai merge nimeni pe ape si nici nu mai anima trupuri lipsite de viata. Clar.
Intelepciunea a disparut, vechile discipline au fost uitate si totusi ele sunt acum la indemana tuturor cum nu au mai fost de eoni, adica de zeci de mii de ani.


E posibil ca perioada sa fie undeva acum 4.000 de ani si pana prin era dinozaurilor ?  :-o
       Si atunci ca si acum cred ca nu era o civilizatie omogena ci coabitau culturi aflate pe nivele diferite de evolutie. Apoi sa se fi produs un exod ? si astfel sa fi aparut piramidele prin America, Asia si Africa? ca o amintire a unor stiinte stravechi ce s-a estompat cu trecerea anilor?
    Este interesant ca totusi au ajuns pana la noi cam toate elementele- banuiesc - insa incifrate .  E ok fiindca ce a inchis odata un om poate fi desfacut tot de un om, zice un proverb de pe etajera a cincea  :wink:

Ganditorul

Uitam lupta dintre energiile nepoluante si cele poluante din zilele noastre - cu efectul distructiv din Ucraina, care va trebui sa-l suportam gratuit si tragic, cu efectele deja tragice din nordul Africii. Totul s-ar fi putut evita daca in 1996 s-ar fi dat voie dezvoltarii unui proiect (unul dintre sutele de proiecte distruse din fasha) :

CINE A UCIS MASINA ELECTRICA ? (film si comentariu ...)

http://www.filmedocumentare.com/cine-a-omorat-masina-electrica/

"Filmul documentar "Cine a omorat masina electrica?" ("Who Killed The Electric Car?") este cronica de baza a primei masini electrice, EV 1, care a fost lansata in 1996 si a fost scoasa de pe piata in 2003. Filmul pune intr-o lumina conspiratorie evenimentele din jurul General Motors si a masinii sale electrice, aratand cu degetul spre administratia Bush, companiile auto si industria uleiurilor." - prezentare luata de pe siteul EcoMagazin.

În 1996, mașinile electrice apăreau pe drumurile din California. Erau silențioase, rapide, nu produceau gaze de eșapament și funcționau fără benzină. Zece ani mai târziu, aceste mașini au fost distruse. Lipsă de încredere în consumatori sau conspirație?  Cine a ucis mașina electrică este un documentar despre evenimentele din jurul dezvoltării și dispariției subite a mașinii electrice moderne (EV 1). Filmul se întinde pe o perioadă de 16 ani, între 1990 și 2006, iar producătorii au grupat la un loc 65 de interviuri cu persoane implicate în acest proces. Istoria nefericită a mașinii electrice începe acum o sută de ani, când proiectul a fost ucis în fașă în favoarea mai ieftinelor motoare cu combustie internă...

Marile companii petroliere împiedică de peste 100 de ani dezvoltarea mașinii electrice. Această teorie a conspirației este expusă în excelentul film documentar Who Killed the Electric Car? din 2006, în care se lansează ipoteza că diversele tehnologii, care ar fi permis dezvoltarea ieftină, rapidă și eficientă a mașinilor electrice, au fost suprimate (unele, aruncate în aer la propriu), de către un consorțiu obscur format din marile companii petroliere, dimpreună cu diverși indivizi aflați în poziții cheie în chiar industriile producătoare de mașini.

Prima lovitură dată mașinii electrice s-ar fi petrecut în 1899, an în care un prototip foarte competitiv atingea recordul mondial de viteză de la acea data: 110 km/h. O performanță uluitoare pentru sfârșitul secolului XIX. În ciuda acestui fapt, nimeni nu a mai auzit nimic de prototipul cu pricina, iar mașinile de serie produse în primii ani ai secolului XX atingeau cu greu 30 - 40 km/h.
A doua mare lovitură ar fi avut loc cândva între 1913 - 1914, când eforturile comune a celor mai prolifici inventatori din acei ani, Henry Ford și Thomas Edison, de a PRODUCE un vehicul electric, ieftin și performant au fost împiedicate cu fervoare de tot soiul de indivizi, cu largă putere financiară și influență.
În sfârșit, ultima mare bătălie s-ar fi dat recent, în pragul anilor 2000, când General Motors și-a îngropat "de bună voie" EV1, primul prototip de mașină electrică a unui mare producător din industria auto, care a intrat pentru o scurtă vreme (1996-1999) în producția de serie.


UNDE ESTE ENERGIA GRATUITÄ,?


(Extras din NEXUS Magazine, An.I/nr. 2 - revista din România)

de Dr. Peter Lindemann ©2001
Clear Tech, Inc. PO Box 37 Metaline Falls, WA 99153, S.U.A.
Tel: (509) 446 2353 Email: support@free-energy.ws Website: http://www.free-energy.com


Raspândirea tehnologiilor de energie gratuita functionale a fost împiedicata de catre elite bogate, guverne, inventatori indusi în eroare, sarlatani, precum si de un public indiferent.


Spre sfârsitul anilor 1880, jurnalistii specializati în electricitate si în stiintele asociate preziceau ,,electricitate gratuita" pentru viitorul apropiat. Descoperirile incredibile legate de natura electricitatii devenisera ceva obisnuit. Nikola Tesla demonstra ,,iluminarea fara fir" si alte minuni asociate curentului de înalta frecventa. Niciodata pâna atunci nu existase asa un entuziasm în ceea ce priveste viitorul. In mai putin de douazeci de ani urmau sa apara automobile, avioane, filme, înregistrari muzicale, telefoane, transmisiile radio si aparatele de fotografiat. Epoca victoriana ceda locul în favoarea a ceva complet nou. Pentru prima data în istorie, oamenii obisnuiti erau încurajati sa-si imagineze un viitor utopic, îmbogatit de mijloace de transport si de comunicare moderne, precum si de locuri de munca, alimente si locuinte pentru toata lumea. Bolile si saracia urmau sa fie învinse. Viata urma sa devina mai buna si de data asta toata lumea urma sa capete ,,o felie din tort".
Ce s-a întâmplat deci? In mijlocul acestei explozii tehnologice, unde au disparut descoperirile din domeniul energeticii? Toate acele emotii legate de ,,electricitatea gratuita" nu au fost altceva decât rodul unei gândiri exagerat de optimiste pe care ,,stiinta reala" le-a dezaprobat ulterior?

CINE A UCIS MASINA ELECTRICA, MOTORUL AUTO ELECTROMAGNETIC, Energie gratuita, Electricitatea gratuita, Explozii tehnologice, Inventiile mileniului III, Energia radianta, Generatoare electrice, Electroliza supereficienta,
http://www.inventatori.ro/view_article.php?id=178


abyss

Citat din: Ganditorul din  03 Septembrie 2014, 10:53:39
Ce s-a întâmplat deci? In mijlocul acestei explozii tehnologice, unde au disparut descoperirile din domeniul energeticii? Toate acele emotii legate de ,,electricitatea gratuita" nu au fost altceva decât rodul unei gândiri exagerat de optimiste pe care ,,stiinta reala" le-a dezaprobat ulterior?

CINE A UCIS MASINA ELECTRICA, MOTORUL AUTO ELECTROMAGNETIC, Energie gratuita, Electricitatea gratuita, Explozii tehnologice, Inventiile mileniului III, Energia radianta, Generatoare electrice, Electroliza supereficienta..??


Un raspuns direct ar fi: Cei care au realizat legatura dintre principiul conform caruia se obtine energie nelimitata si modul in care circula aceasta energie, ce face ea, ce nu face ea, unde exista, unde nu exista, cand s-a mai cunoscut despre existenta ei, ce aplicatii practice ofera intelegerea acestui principiu...adica ofera calatorii stelare, galactice, inter-galactice, inter si extradimensionale, tehnologii vii (sisteme constiente), nemurire fizica, nemurire sufleteasca, transmigrare, teleportare, ...control al climei, control al biosferei, control al dinamicii tectonice, control asupra energiei corpului, control si potentare a capacitatilor fizice cat si psihice ori spirituale...

ASTA E O BOMBA pentru cei care nu doresc asa ceva decat pentru un grup restrans, asa zis elitist care ori pastreaza flacara acestor cunostinte pentru dracul STIE cand va veni acea epoca de aur, adica peste cate mii de ani...ori...

Ganditorul

Raspunsul, stilizat si condensat, la aceste probleme ar putea fi raspunsul la intrebarea care-ti sta ca motto : "Cum au ajuns EI aici?"

Foarte probabil sunt prizonieri ai planetei Pamant. Prizoniri, care la randul lor, ne-au facut pe noi, terranii, prizonieri ai ingustei lor viziuni despre Univers, despre divinitatea si energiile care conduc si guverneaza Universul, despre creatie si armonie (transformata in distrugere, sau mai bine zis in "motivatii frumoase care sa justifice distrugerea").

- Cand vom ajunge la aceste cunostinte ascunse ? Probabil niciodata - pentru ca scoaterea la suprafata a acestei cunoasteri, aducerea in prim plan a acestui mod de a te raporta la realitate inseamna rasturnarea valorilor - si atunci EI, elita ascunsa in Matrix-ul de azi, elita care stapaneste prin dezbinare orice vector de progres, elita ascunsa care "dovedeste" in orice moment ca omul are un "caracter distructiv inascut", EI, ar deveni ceea ce erau acum multe mii de ani in urma, cand umanitatea creea piramide si structuri megalitice intr-o armonie perfecta cu Planeta Mama - EI ar deveni doar niste rebeli cosmici, prizonieri pe o planeta din imensitatea Universului (chiar daca pt moment au scapat din Matrix... si de vre-o 2000 de ani zburda printre noi otravindu-ne viata cu violenta lor caracteristica ).
Si din aceasta cauza cunoasterea, armonia, ne va fi pururi interzisa... Parerea mea.

abyss

Cunoasterea e in fata ochilor nostri.
Noi in loc sa vedem si sa ascultam vederea, gandim ca vedem si intelegem ceea ce cunoastem din cele ce am auzit...nu din cele vazute cu ochii.

Eu nu ma consider prizonierul nimanui decat poate al propriului meu drum. lumina e in jurul nostru, lumina curge prin noi, Noi suntem lumina. Asa ca treaba lor ce fac, mai bine sa ne vedem de lumina noastra. Nu caut sa rastorn valorile lor, dimpotriva consider ca avem cu totii de castigat (Ei si mai mult) daca devenim ceva mai sinceri cu noi insine.

Citat din: fiulploii din  02 Septembrie 2014, 21:38:03
completare la poza cu palaria .
       E posibil ca perioada sa fie undeva acum 4.000 de ani si pana prin era dinozaurilor ?  :-o
       Si atunci ca si acum cred ca nu era o civilizatie omogena ci coabitau culturi aflate pe nivele diferite de evolutie. Apoi sa se fi produs un exod ? si astfel sa fi aparut piramidele prin America, Asia si Africa? ca o amintire a unor stiinte stravechi ce s-a estompat cu trecerea anilor?
    Este interesant ca totusi au ajuns pana la noi cam toate elementele- banuiesc - insa incifrate .  E ok fiindca ce a inchis odata un om poate fi desfacut tot de un om, zice un proverb de pe etajera a cincea  :wink:
Sunt voci care vorbesc despre 2 ere de aur care au trecut. Cat dureaza o era din asta nu stiu pe moment dar se pare ca mult. Inainte de ultima , in perioada de nightfall s-a distrus destul de mult, apoi in ultima era nu au mai apucat sa recladeasca totul fiindca a aparut un cataclism planetar, declansat pare-se de catre Veghetorul Sef din cauza ca lumina constiintelor, cunoasterea in sine, tehnologiile respective nu s-au raspandit uniform ci erau in mana unei singure găști de baieti destepti care au facut si au dres in dorinta de a obtine si mai multa informatie si putere si control. Pare un deja-vu, dar au intrat in contact cu tot felul de lumi, unele mai sofistricate si astfel s-a dat semnalul pentru Grand Delete... O poveste spusa pe la colturile planetei plate :)  Acum am impresia ca gasca vesela incearca sa impace lupul si varza...  O cunoastere egala pe glob si una reala doar pentru cativa care nu fac caz de ea...


abyss

#129

Dharanis

Un nou sir de discutii despre levitatia acustica (pe davidickeforum), cu mesajele mele:

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=282261

15 procente warn! Pentru postarea doar de link-uri spre alte forumuri. Daca ai ceva de spus,o poti face aici,cu subiect si predicat! Altfel,o sa consider ca iti faci DOAR RECLAMA,si vei reveni la starea de moderat. alx

Urban


Dharanis

Am abordat acest subiect, in detalii, pe flatearth: nu numai amateur rockets, dar si pe F. Baumgartner...look for it there, poti incepe aici:

http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=58190.msg1490160#msg1490160

Sa ne explici tu noua urmatorul lucru:

Explozia a avut loc la 7:15 am - 7:20 am (ora locala), la Londra fiind 0:15 - 0:20 am, pe un cer fara nori, la altitudinea de 7 km.

Efectul exploziei a fost vazut imediat, instantaneu dupa toate relatarile, la Londra, Stockholm, Anvers:

In London on the night of June 30th the air-glow illuminates the northern quadrant of the heavens so brightly that the Times can be read at midnight. In Antwerp the glare of what looks like a huge bonfire rises twenty degrees above the northern horizon, and the sweep second hands of stopwatches are clearly visible at one a.m. In Stockholm, photographers find they can take pictures out of doors without need of cumbersome flash apparatus at any time of night from June 30th to July 3rd.

http://www.vurdalak.com/tunguska/tunguska_reconstructn.htm

Some people saw massive, silvery clouds and brilliant, colored sunsets on the horizon, whereas others witnessed luminescent skies at night—Londoners, for instance, could plainly read newsprint at midnight without artificial lights.
http://www.sciam.com/article.cfm?id=the-tunguska-mystery-100-years-later

More newspaper accounts from London:

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/esp_ciencia_tunguska02.htm

http://www.nuforc.org/GNTungus.html


Marturiile oferite de localnici, distante 465-600 km de la epicentrul exploziei:

At around 7:15 a.m., Tungus natives and Russian settlers in the hills northwest of Lake Baikal observed a column of bluish light, nearly as bright as the Sun, moving across the sky. About 10 minutes later, there was a flash and a loud "knocking" sound similar to artillery fire that went in short bursts spaced increasingly wider apart.

http://www.salem-news.com/articles/june302008/tunguska_day_6-30-08.php

That is when Tungus natives and others living in the hills northwest of Russia's Lake Baikal reported seeing a column of bluish light, that they described as being almost as bright as the Sun, moving across the sky.

A few minutes later they reported a flash and a sound that many said resembled artillery fire. The accompanying shock wave broke windows thousands of miles away from the impact zone, and knocked countless numbers of people to the ground.


Even if we take a 560 km distance to Tunguska, and a 1 km altitude (although Lake Baikal is located at some 435 meters in elevation), the visual obstacle will measure 15.5 km, no way for anybody located at Lake Baikal to have seen the explosion itself.

Let us ascend to 1,6 km in altitude at Lake Baikal; even then, the visual obstacle will measure 13.66 km.


Relatari din Londra, Lacul Baikal, Nizshne-Karelinskoye, Desertul Gobi, distante/obstacole vizuale calculate precis: absolut imposibil ca explozia sa fi fost vazuta din aceste locatii, data fiind curbura pe un pamant sferic (explozia a avut loc la 7:00 a.m., altitudine de 7 km, pe un cer senin, fara nori). Am inclus si calculul facut pentru traiectorie, imposibila pentru un asteroid/meteorit, sau pentru o cometa (am inclus si dovezile ca explozia nu putea fi cauzata de catre unul dintre aceste corpuri ceresti).

Daca ziarele puteau fi citite la miezul noptii (0:20 a.m., ora Londrei) fara lumina de strada la Londra in momentul precis al exploziei, si daca luam in calcul atat distanta cat si obstacolul vizual, nu exista decat o singura concluzie: nu exista curbura intre Londra si Tunguska. O explozie care a avut loc la 7 km in Asia, nu putea fi vazuta decat pe o raza de 400 km, pe un pamant sferic, nicidecum de pe cealalta parte a unui glob (Londra, Berlin), sau din Desertul Gobi.


Deci, daca Soarele nu putea fi vazut de la Londra, din cauza curburii pamantului, cum e posibil ca nu numai traiectoria initiala, dar si explozia sa fi fost vazuta din capitala Angliei (si din toata Europa), instantaneu?

Urban

Se ia un balon meteorologic de 10 dolari:
http://www.scientificsales.com/Meteorological-Weather-Sounding-Balloon-s/25.htm

...apoi o pocnitoare de telefon cu camera, se asambleaza piesele (balonul si telefonul) si se trimite in atmosfera.
Asta e cel mai simplu experiment... fa asta si vino cu imaginile sa vedem daca e sau nu pamantul plat.
In rest orice discutie e inutila.

Cineva deja a facut experimentul asta...si supriza, pamantul nu e plat.
http://www.descopera.ro/dnews/13743319-primele-imagini-filmate-cu-un-telefon-mobil-din-stratosfera-la-peste-30-km-altitudine-video


Xanadron

Cred in continuare ca sintem angrenati subtil 8-) intr-o pierdere de timp devianta - de la adevaratele probleme puse... inclusiv de fenomenul tungusk, ale carui aspecte trecind mult dincolo de folosirea lui drept pseudo-demonstratie a teoriei aberante "far-fat-fart-flat-Earth" :lol: ar trebui sa ne preocupe.
Citat din: Xanadron din  23 Aprilie 2014, 13:15:32
Ca tot erau citiva colegi curiosi cum ar "arata" Matrixu' si-am pomenit de cercetatorul rus Valery Uvarov si teoriile lui despre meteroritul tungusk (1908), merita poate recitita o descriere mai putin cunoscuta a straniului fenomen, facuta la vremea respectiva de unii martori oculari.

Descriere aparent SF-istica - mai ales pentru vremurile alea - , dar cu atit mai sugestiva apropo de ipoteza "stratificarii Iluziei Matriciale" atit de convingatoare pt. noi, pe care insa Interdimensionalii :-) par s-o poata ...destructura cam cum vrea muschiu' lor.
Putem banui insa ca doar pina la un anume nivel de profunzime -  fiindca si-n spatele "cortinei instelate" se ascund fara indoiala ghidusiile altor Designeri Singulari (chicotind, cred io :-D).

Kerry: L-au incinerat, vrei să spui...
Valery: Da. Ei au transformat toată substanţa în... în foc şi apoi niciun organism biologic n-a mai rămas viu. Aceste resturi le găseşti pe planeta Pământ, ca după cazul Tunguska, avem o mare cantitate de astfel de materiale. Dar cea mai mare parte, 97% din acest material este dus, întotdeauna, în altă dimensiune. Deci, ei doar lovesc... Când terminatorul explodează, el face combustia, deformarea spaţiului şi timpului. El face un fel de gaură. OK? Şi meteoritul iese prin ea. [scoate un şuierat ] În altă parte, dar nu pe planeta Pământ.
Kerry: Înţeleg. OK.
Valery: Acesta este... Acesta e momentul cheie. Din acest motiv, în carte dau o descriere foarte interesantă, când martorii, la ora 7, la ora 7 şi un sfert dimineaţa, dimineaţa, când Soarele era pe cer, ei au spus... Atunci când au auzit explozia [plesneşte din palme ] – un sunet ciudat – primul lucru care s-a întâmplat, ziceau ei, "Atârnam în cerul înstelat." Niciun Soare, :star: niciun Pământ. Doar spaţiu şi stele de jur împrejur. Şi au descris... au spus: "Cerul era deschis."
Kerry: Mmh.
Valery: Asta înseamnă că ei au... Această explozie a transformat spaţiul şi timpul. Şi ei s-au trezit plutind în Univers. În clipa următoare, hop! totul s-a închis, iar apoi explozia ciudată... fără urme.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/