Subiecte...Ireale/Science Fiction! > Idei plate.

Pompei/Herculane distruse de eruptia vulcanului Vesuvius dupa anul 1700 en-nici macar ipoteze

<< < (45/45)

Dharanis:


La care evenimente/cataclisme cosmice/astronomice au fost martori Akhenaten si cei din jurul sau astfel incat planeta Mercur sa capete o importanta atat de covarsitoare?

Nici unul dintre cercetatorii fenomenului Nibiru nu isi dau seama ca aceasta planeta se afla deja foarte aproape de noi, si ca nu va sosi niciodata din afara sistemului planetar geocentric: Nibiru este Mercur.

Dharanis:
Pentru cei care isi doresc o dovada absolut de netagaduit in sprijinul afirmatiilor mele:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1834389#msg1834389

Arhitectii de la Gizeh aveau nevoie de calcularea functiei arctangenta pentru o anumita valoare, veti afla detaliile acolo.

Tot pe aceeasi pagina, efectul Meissner, efectul Podkletnov, cum functioneaza de fapt un tokamak (fuziune la temperaturi uriase), adica ceea ce le scapa fizicienilor...

Blocurile de granit uriase de la Sacsahuaman (20.000 de tone, cu poze) si de la muntele Shoria (Siberia).

Godak:
@Dhanaris

Domnule @Dhanaris, prin prezenta vă informez că încă aștept răspuns la 2 întrebări:
1. Unde ați văzut/auzit/citit Dvs. despre piramide mayașe cu 13 niveluri? (pozele link-uite de Dvs., daca nu ati observat, prezintă maxim 9);
2. Unde ați văzut/auzit/citit Dvs. despre piramide mayașe cu intrarea la nivelul de călcare sau în imediata apropiere a acestuia? (dacă nu știți, ”piramidele” mayașe sunt de fapt niște platforme, se urcă pe trepte si se intra pe... sus).

Încerc totuși să vă înțeleg logica. Pe ”Continental fifty dollars bill” (attach 1) apare o construcție piramidală cu 13 trepte (mai degraba starturi/terase). Și cum mayașii aveau și ei piramide în trepte, e o trimitere la Mayași. Și cum nu există piramide mayașe în 13 trepte, se face trimitere de fapt la calendarul mayaș (implicit profetic pe formula 2012/New Age). Am înțeles bine?

Dvs. chiar aveți o sclipire (mă feresc să-l numesc moment de luciditate) când afirmați:
--- Quote ---Insa in 1778 nici conceptul de piramida mayasa, ca sa nu mai vorbim de calendarul mayas, nu erau cunoscute de nimeni in guvernul abia instalat in America. E clar ca acele diagrame au fost facute mai tarziu in timp, de catre initiati care cunoasteau bine de tot atat calendarul maya precum si cum arata o piramida mayasa.
--- End quote ---

Desigur pare total sărit de pe fix să fie tipărită și pusă în circulație o monedă (bancnotă) al cărui design a fost conceput... ulterior (Posibil să ne ajute Mandella Effect?)

Să știți că nici eu nu cred că acele 13 trepte/terase fac trimitere la cele 13 colonii/ state originare fondatoare ale USA. Ar fi prea... evident. Prea banal. Însă ați remarcat intrarea în piramida mayașă? Și cât de mult seamănă ea cu intrarea în Marea Piramidă, așa cum apare în desenul lui Richard Dalton (1749) (attach 2)? Desigur, mediul colcăind de masoni din fruntea noii suprastructuri statale nu era familiarizat cu așa ceva (sic!), ci mai degrabă folosea simbolistica de import al unei culturi care îi era pur străină (și necunoscută; după cum chiar Dvs. afirmați!!!).

Acest episod nu are prea mare importanță în economia subiectului dezvoltat de Dvs. Însă este ușor de remarcat felul cum aglomerați un talmeș-balmeș de informații/link-uri/citate/trimiteri cu grade de veridicitate diferite, menit să satureze discursul și să creeze confuzie. În acest sens, Dvs. nu sunteți o excepție, ci o culme, un pisc al acestui tip de ”dialog” absurd (de fapt un monolog sui-generis). Nu-mi dau seama încă dacă ați convins pe cineva pe aici, însă nu pot spune că nu vă admir perseverența.

Asta nu înseamnă că anumite elemente disparate din argumentația Dvs. nu sunt interesante. Însă integrate într-o teorie care are șanșe egale cu puritatea maximă a aurului (3 de 9 punct înc-un 9) de a fi complet falsă, își pierd orice valoare. Dar cine știe, om fi noi toți nebuni și totuși Pământul este plat...Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version