Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pompei/Herculane distruse de eruptia vulcanului Vesuvius dupa anul 1700 en-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 24 Iunie 2014, 11:18:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Eu mă gândeam cum ar fi sa se aplice teoriile lui Dharanis în a se explica ca pământul e rotund. Cred ca ar funcționa foarte bine. Teoria corzilor de eter ar putea răspunde la întrebări de tipul cum de s-a putut vedea lumina de la Tunguska, etc.

abyss

#181
Corzile de eter sunt perpendiculare pe pamantul plat?
Repet o intrebare, cum se formeaza corzile levogire? din moment ce energia cosmica este dextrogira, dupa afirmatiile dumneavoastra domnule Dharanis...

Se pare ca aceste corzi nu sunt perpendiculare. Prin urmare totusi, pamantul e sferic.



Grifon

Câteva considerații, dle. @Dharanis, ce mi-au sărit in ochi tot incercând să țin pasul cu d-ta:

-ai o apetență sporită pentru postări complexe (ocazional prolixe), aglomerând asupra interlocutorilor elemente ce ingreunează voit comprehensibilitatea (formule tehnice, texte in alte limbi, etc.)
-argumentația d-tale, deși inedită și aparent "blindată" cu tehnicalități, devine după oarecare perioadă ciclică, "auto-hrănindu-se" prin repetabilitate; cred că ai invocat de vreo 3-4 ori ideea "Cantemir/ Vf.Toaca, de vreo 5 ori "calculul Paștelui", de vreo două ori presupusa "biografie alternativă" a lui Napoleon, și de "n" ori citările Newton / Tesla (părțile ce-ți convin, pare-mi-se);  acum, e drept că "repetiția e mama invățăturii", dar la fel de drept e ca te cam apropii de "fundul sacului" in ceea ce privește paleta-ți argumentativă;
- accepți răspuns doar dacă astfel ai prilej de a-ți intări afirmațiile, iar unde nu poți acoperi "găurile" teoriei pur și simplu ignori intrebările ;
-dacă ți se prezintă contra-argumente la fel de fondate științific, le "mături" nonșalant, catalogându-le drept falsuri / mistificări / contrafaceri;
- frecvent, accentul postărilor dumitale se mută de pe pragmatismul științific pe latura senzationalistă (după rețeta OTV, care, la rândul ei, a valorificat postulatul clasic al propagandei : "cu cât o minciună e mai gogonată, cu atât are șanse de-a fi crezută");
- aserțiunile d-tale sunt un melanj iscusit de adevăr/mit urban/fals grosolan, care indică un veritabil fler dezinformant;  asta ca să nu mai spun că mesajele d-tale pot fi date ca ex.școală in materie de "subinformare", combinată sporadic cu "suprainformare", sau dublată in momente de mai slabă inspirație cu "metainformare"

Dupã aceste considerații, imi mai rămâne totuși o mare nedumerire.
De ce te străduiești atât, d-le @Dharanis ?!

abyss

"Dharanis"....înseamnă texte lungi sacre , mantre ce se introduc la fundația tuturor construcțiilor de tipul Stupa, alături de vasele tsa-tsa.
  Prin urmare, colegul nostru nu se dezminte. Introduce textele pe care le considera importante peste tot unde sunt aceste forumuri/stupe/case ale sufletelor celor adormiți. ...
  Le repeta fiindcă lumea nu atinge în viziunea sa probabil nivelul energetic adecvat intelegerii acestora , blocându se majoritatea prin depolarizare la prima poarta/cheakra/interfață ,cea bazalã a instinctelor oarecum primare.
  Îi place să demonstreze indirect cu ajutorul marilor minciuni ale fizicii moderne ca pământul e plat și invita indirect la o analiză a linkuri lor  precum și a observațiilor domniei sale care în fapt demonstrează că pământul e rotund însă prin schimbarea fundamentala a paradigmei și care oferă ipoteze la ceea ce sta în spatele iluziei numita realitate , materie și organisme vii.
Părerea mea.

Ca are o atitudine uneori de Mister Sictirius  ...asta este. Nimeni nu e perfect. Dar de multe ori noutatea a fost considerata ceva ridicol.


abyss


Grifon

Subscriu la opiniile privitoare la nick-ul colegului @dharanis, asupra căruia am făcut și eu câteva comentarii cu cca. o lună in urmă, pe alt șir de discuții

Citat din: Grifon din  05 August 2016, 16:25:45
In altă ordine de idei, d-le @Dharanis, deși te-am considerat inițial un interesant partener de dialog, cred că sunt pe cale a-mi reconsidera poziția. Nu pentru cà n-ai fi interesant - ci pentru că nu ești partener de dialog.

Probabil ești fidel nick-ului ales, de aceea doar emiți enunțuri, sperând in efectul lor pesuasiv prin trucuri relativ subtile (căci "magice" ar fi cam mult spus, chiar și ptr. dumneata. Dincolo de stilul histrionic, tutelar și nițel bombastic, rămâi un coleg inedit - insă in ritmul ăsta iti vei pierde si puținii "clienți" ce-ți mai răspund, printre care și eu.

Poate astfel nu pierdem nimic, dar de ce să nu câștigăm, dialogând ?

Ar fi interesant ca scopul său să fie cel bănuit de dumneata, d-le @abyss - insă nu prea cred că substratul e așa nobil. Oricum, și pseudonimul sandokhan ar indica spre asta - un "gladiator" solitar, ce luptă contra unui establishment corupt și opresiv, in registrul Căpitanului Nemo.

Oricum ar fi, deși îl critic, mărturisesc că domnul @dharanis este o prezență interesantă pe forum, și chiar reușește să ne țină in siaj - chiar dacă, pe mine unul, mai degrabă dintr-o pornire ludică.
Aștept cu interes următoarele sale mesaje, căci ar cam fi vremea să-și mai diversifice paleta argumentativã.

Dharanis

O unda electromagnetica obisnuita este formata din doua unde scalare: ele se deplaseaza in forma de dubla torsiune (helical spirals) peste tot.

Aceste unde isi au originea la Polul emisiv, Polul Sud.

Undele scalare exista la orice unghi posibil, care necesita activarea lor.

Soarele Negru emite subquarks levogiri, Luna Transparenta emite subquarks dextrogiri.

Abia acum au inceput sa fie emise teoriile gravitationale corecte conform carora gravitatia terestra este o UMBRA (graviton shadowing effect), exact infatisarea Lunii Transparente, care se interpune intre Luna si Pamant la eclipsa lunara:

http://www.blazelabs.com/f-g-dist.asp

http://www.blazelabs.com/f-g-rpress.asp

http://www.blazelabs.com/f-g-intro.asp




Dharanis

Clasificarea sistemelor de free energy

4. Captarea ether-ului (curentii telurici) prin magneti sau prin generatoare de plasma (Keshe technology; utilizeaza modelul atomic al lui John W. Keely impreuna cu efectul Biefeld-Brown)

3. Generarea de fulgeri globulari cu diametrul sub un metru (toiagul lui Ptah, tehnologia Tesla)

2. Generarea de fulgeri globulari prin sunet (levitatia tibetana a blocurilor de granit)

1. Implozia atomului (tehnologia Vril) prin dubla torsiune

Implozia atomului, tehnologia transmisa din Antarctica prin intermediul lui Maria Orsitsch, este de departe cea mai formidabila realizare stiintifica facuta vreodata.

Dharanis

Cu cât Gravitația este mai mare, cu atât trecerea timpului se încetinește.

Complet gresit.

Cu cat influenta corzilor etherice dextrogire devine mai puternica, cu atat timpul va trece mai repede, iar procesul de dezintegrare/descompunere va capata o amploare si mai mare.


Iar Brian Greene se considera ca este un expert in fizica.

CUM sa capeti raspunsuri la intrebarile fundamentale despre univers, existenta, cand nu iti dai seama ca gravitatia terestra este direct proportionala cu timpul?


ANTIGRAVITATIA este forta care poate incetini timpul.


Avându-l ca opozant pe însuși notoriul Albert Einstein, teoria propusă de Bohr a fost confirmată cu acuratețe de sutele de experimente efectuate.

Catastrofal de gresit.

Atat modelul Rutherford-Bohr cat si conceptul de spatiu-timp sunt dezastruos de eronate.

http://www.rufon.org/forum/ozn-generalitai/modelul-etheric-al-atomului-de-la-barioni-la-bosoni/


Pentru cei care isi doresc sa afle influenta fumului obtinut prin arderea unor anumite plante asupra spatiului astral (de la nicotina rustica si banisteriopsis caapi, la psychotria viridis si psilocybin):

https://www.indybay.org/uploads/2011/04/17/cosmicserp.pdf

abyss

#190
Nu sunt de părere că EMRP e o teorie corecta pana la urma.
Nu explică corect. Ideea de presiune universala are un mare defect. Nu exista umbra totala fiindcă aceste "diffuse unpolarized cosmic waves" străbat orice și vin din toate direcțiile. Dacă ar fi "vânturi" materia s-ar forma organizata altfel. Asemeni unor aluviuni. Ori nu asta vedem. Ce se vede nu e o forță de presiune ci mai degraba o forma complexă a unor relatii rotative de suctiune (contact strâns și rezistent dintre două corpuri, realizat prin crearea unui spațiu vid sau de aer rarefiat între ele) sau mai exact  de ... ASPIRATIE si EXPIRAȚIE.

Aceasta este explicația corecta din punctul meu de vedere , ipotetic vorbind, care pleacă de la modul în care funcționează un ANU. El e primul care inspira și expira acele balonase care la rândul lor sunt sursa formarii acestui ANU , și care îi dicteaza forma și manifestarea sa.

Și bănuiesc că formulele cu pătratul distantei  vor funcționa corect și în cazul acesta.

Xanadron

Citat din: Grifon din  09 Septembrie 2016, 16:03:17
[...]
Dupã aceste considerații, imi mai rămâne totuși o mare nedumerire.
De ce te străduiești atât, d-le @Dharanis ?!

Intrebarea d-tale (retorica, evident, fiindca ma-ndoiesc... pina la pamint :lol: ca nu i-ai banui macar raspunsul) poate avea legatura cu vorba unor politicieni serpilieni incuscriti cu Serviciile: :evil: "Daca vrei sa controlezi Opozitia, cel mai bine e sa-i preiei conducerea."
(n.b.: exemplele-s sub nasul nostru - v. cazul unicului partid nationalist mioritic, a carui shefie a fost preluata recent - culmea ! - taman d-un (pseudo)ghinarar ufolog...)

Iar manevra paralela a buimacirii audientei nu-i nici ea prea dificila p-un teritoriu precum conspiro-ufologia, care - asa cum bine punctai nu demult - se afla oricum intr-o zona "twilight", fie si dac-am lua in considerare doar cercetatorii onesti ai domeniului, excluzind deci commando-urile de shills strecurate de stim-noi-cine in absolut toate forumurile de gen.

...Consecintza logica? O hiper-nesigurantza ubicua indusa macar "sapatorilor intru adevaraciuni" mai influentzabili ("Noi nu" insa, apud N. Labis :wink:), suprapusa celei deja prezente implicit intr-o ecuatie cu atitea [semi-]necunoscute.

...Am zis! :-D ...dar simultan ma si retrag definitiv de pe topicuri d-astea - incitante fiindca mixate si cu informatii valabile, da-n final tot cu efect disonant cognitiv.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Poate aș merge prea departe acuzându-l pe colegul @Dharanis de apartenențe...hm...organizate / organizaționale. Deocamdată cred că o face din orgoliu, combinat și cu un straniu simț ludic - îl amuză să se impună pe acest tip de forum-uri, etalând cunoștințe (pe care chiar le posedă) și dorind să capteze, aproape in exclusivitate, audiența.

Până la urmă, nimic rău in asta - mai ales că, din ce mi-am dat eu seama in astea 8 luni de când m-am inscris pe RUFON, aici nu-s niște naivi pe care să-i "copleșești" prin senzaționalism (poate or fi fost la inceputurile forumului, dar sigur nu azi).

De asemenea, sunt utile și multe din aserțiunile "dharanice" - fiind vorba intr-adevăr de enigme care cam zguduie eșafodajele științei oficiale, și dau de gândit, oricum le-ai lua. Dacă dl.@Dharanis ar renunța la stilul paternalist/atotștiitor și nițeluș diversionist, dialogul ar fi cu siguranță (mutual) avantajos.

P.S. - Dle. @Xanadron, ar fi păcat sà te retragi definitiv din astfel de topicuri. Desigur, nici dumneata nu posezi adevăruri absolute sau chei universal valabile, dar ai o indelungată experiență in acest soi de analize, ce-ți conferă abilitatea de-a filtra mai iute derapajele/ insinuările/ "jocurile"...etc.

Dharanis

Mesajele mele pe tema procesului electoral din SUA si 9/11, Kennedy au fost mutate aici:

http://www.rufon.org/forum/cafenea/chat/msg97470/#msg97470

A nu se uita faptul ca mi s-a interzis in mod direct in a posta in alta parte a forum-ului, in afara de sectiunea special creata cu un nume deosebit, Idei Plate, precum si modificarea titlurilor discutiilor cu "nici macar ipoteze".


Pe tema formei gandurilor, e nevoie sa cunoasteti urmatoarele informatii.

http://en.falundafa.org/eng/lecture6.html#4

http://www.rosicrucian.com/rcc/rcceng01.htm#part4

http://www.rosicrucian.com/rcc/rcceng03.htm#part1


Muntele Meru se afla undeva langa Marea Marmara, are o inaltime de aproximativ 25 de km.

La poalele acestui munte se regaseste Gradina din Eden, taramul celalalt, unde se poate capata viata vesnica (dubla torsiune a aurei la viteze mult deasupra vitezei luminii).

Centrul pamantului plat se afla chiar in aceasta zona, fiind regiunea mostenita de primul fiu al lui Noe, Pelasg.

Atat Muntele Meru, intreaga zona, sunt complet ecranate fata de oameni: fie privirea obisnuita, fie al treilea ochi astral (glanda talamus) deschis la orice nivel.

Iisus a fost crucificat la Constantinopole, asa cum am descris mai devreme.


Vril = subquarks levogiri (unii membrii Thule spun ca Vril este sunetul care exista in perfect echilibru cu tacerea, in centrul unui boson, si care pune in miscare cele doua turbine in forma de svastika, parabindu).

abyss

   Nu am știință despre o asemenea interdicție, dar va invit domnule Dharanis sa postați pe topicurile Stupa, Muntele Meru și Vril din secțiunea "ireale ...pe bune" . Cu mențiunea că acolo însă nu scoatem în evidență teoria pământului plat-plat ci doar evidențe pe subiect, teorii , ipoteze și de ce nu conexiunea cu teoria corzilor de eter, aetherul, arienii, și o eventuala moștenire antica rar discutată deschis. În loc de sintagma "pământ plat" se poate folosi "corzi de eter",  cu permisiunea dumneavoastră, desigur.