Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pompei/Herculane distruse de eruptia vulcanului Vesuvius dupa anul 1700 en-nici macar ipoteze

Creat de Dharanis, 24 Iunie 2014, 11:18:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dharanis

Cateva indicii.



North Warning System: ca si cand acesta nu ar fi destul, exista un sistem de retele prin cabluri submarine care inconjoara Groenlanda si Hiperboreea, , CANTAT-3, FARICE-1, Greenland Connect, ODIN, SHEFA-2.

Nimeni si absolut nimic nu se poate indrepta spre Groenlanda de nord fara ca acest lucru sa fie cunoscut de catre Londra, Vatican si Washington.

Mai mult, marimea Groenlandei ramane un mister chiar si pentru geografii de profesie.

Unele harti infatiseaza Groenlanda ca fiind mai mare decat Canada si SUA luate la un loc; altele redau o insula-continent mai mica.

Atat deasupra Groenlandei/Hiperboreei cat si deasupra Antarcticii orbiteaza Aurora, sora Soarelui si a Lunii din legendele elene, oferind lumina.

Ganditorul

CitatUnele harti infatiseaza Groenlanda ca fiind mai mare decat Canada si SUA luate la un loc; altele redau o insula-continent mai mica.

Corect. Asta am observat si eu dar nu am luat niciodata in serios problema desi acum, cand o subliniezi, pare extrem de serioasa.
Ce explicatie ai pt acest lucru ? Multumesc.

Dharanis

In vara lui 1953, Stalin planuia invazia statului Alaska si a nordului Canadei, concomitent cu atacul asupra Europei. Acesta este motivul pentru care a si fost asasinat in Februarie 1953.

Si atunci de ce este sistemul North Warning System planificat doar pentru Groenlanda si Hiperboreea? De ce toate resursele sunt indreptate spre acea zona (luam aici in calcul si gaura de $6,5 trilioane descoperita la Pentagon)?

Cheia intelegerii fenomenului este urmatorul citat:

The White Island is the only locality which escapes the general fate of other dwipas and can be destroyed by neither fire nor water, for - it is the "eternal land".

Cum adica cei care se afla acolo scapa de "soarta" celorlalte insule-continent?


Alte citate.

Greek mythology introduces us to what is known as Hyperborean Land. The land of eternal summer and favorite home of Apollo.

According to the Orphics, the Island of Electris, the seat of the gods, lies under the polestar in the furthest waters of Tethys.

The Mandean Gnostics believed that an ideal earth with eternal light was the home of a divine race of super humans. This was reported to be located in the North, separated from our world by a high mountain of Ice.


Iar Polul Nord, polul receptiv, este de fapt Polul Sud; Antarctica, polul emisiv, este Polul Nord, de aceea si membrii societatilor Thule si Vril, condusi de Rudolf Hess si Maria Orsitsch, s-au indreptat spre acea zona.

Ambele zone beneficiaza de orbita a doua corpuri ceresti separate numite Aurora, cele care cauzeaza atat Aurora Borealis dar si Aurora Australis.

Projekt Kronos:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1773379#msg1773379

Grifon

Referitor la Groenlanda, se poate aminti și bizara preocupare a ocultistului englez John Dee (oarecum influent in sec. XVI), care susținea cu tărie că acel teritoriu e "o poartă către alte lumi" (dacă-mi amintesc eu bine citatul). Profitând și de o perioadă in care a fost "in grațiile" reginei Elisabeta I, Dee a incercat s-o convingă de necesitatea anexării Groenlandei, pentru ca Anglia să "controleze tranzitul". A fost insă "mazilit" iute, datorită unor scandaluri in care intrase (vrăjitorie, erezie, ș.a.), așadar teoriile sale au rămas fără urmări.
Merită spus și că Dee era prieten, printre alții, cu Mercator - cel căruia ii datorăm, până azi, planiglobul.

Asta nu inseamnă că primesc postulatele dumitale, dle. @Dharanis - ci doar că, spre delectarea mea, incerc să-ți dibuiesc "ițele" pe care (recunosc) abil le mai "impletești".

Dharanis





Speculatiile despre simbolul/litera G sunt multe:

Grand Architect
Geometry
Gnosis

Insa G = Greenland

Atlantis (harta inversata) = Greenland



Thule = Antarctica

Dharanis

Alte contradictii ale cronologiei oficiale.

In anul 1300 e.n., cei mai bogati oameni din lume erau Templierii: posedand o avere care intrecea cu mult toate bunurile care ar fi apartinut tuturor clanurilor nobiliare ale Europei luate la un loc.

Ei erau bancherii regilor celor mai vestiti cu sute de ani inainte de aparitia clanului Rothschild.

Si atunci cum sa credem povestile istoriei oficiale in care regina Elisabeta I sau regele Henric VIII sunt portretizati ca fiind cei care iau deciziile cele mai importante, conducand dupa bunul plac?

In mod bizar, Templierii dispar din istorie timp de 450 de ani, pentru a reaparea dupa 1750 in forta.

Cine isi poate inchipui ca in acest rastimp puterea lor nu ar fi crescut exponential, avand la dispozitie cea mai mare avere posibila, ei controland de fapt orice fel de rege sau de reprezentant al statului?

Ni se spune ca diverse clanuri/familii detin puterea bancara in lume; numai ca averile cumulative ale acestor persoane nu reprezinta nici un procentaj infim din ceea ce detin Templierii.

Numele adevarat al lordului Palmerston era de fapt Henry Temple.


Putini istorici stiu ca la acea vreme, perioada 1000 - 1300 e.n., existau organizatii secrete mult mai puternice decat Templierii: cavalerii de Rhodos si cavalerii de Malta, care nu erau nici masoni, nici templieri.

De ce sa fi lasat aceste ordine cavaleresti pe mana Templierilor, pretinsele descoperiri de la Ierusalim (sapaturile de sub templul lui Solomon), cand ar fi putut-o face ei mult mai bine, avand capacitatea de a sapa in vazul tuturor, fara nici o teama de a fi descoperiti?

Cum e posibil ca ei sa nu fi stiut sau sa nu fi fost interesati de povestile, legendele, si informatiile care cu siguranta le-ar fi parvenit inaintea tuturor, referitoare la falsificarea povestilor biblice?

De ce sa nu fi luat ei initiativa de la bun inceput, si sa-si fi insusit chiar ei aceste descoperiri formidabile? Cine erau Templierii la acea vreme, ca sa fi lasat pe mana lor aceste informatii esentiale?

De ce sa fi lasat Vaticanul la voia altora aceste elemente atat de importante, mai ales ca aveau la dispozitie serviciul secret al cavalerilor de Rhodos si de Malta, portretizati de istoria oficiala ca fiind deosebiti de eficace in asemenea actiuni?


La fel si subiectul discutat mai devreme: daca iezuitii sunt cei care au mers pana la Kerala, traducand textele cu analiza matematica si cu formulele din mecanica, cum si pentru ce sa fi lasat Templierilor aceste informatii absolut esentiale? Ni se spune ca Wallis, Barrow, Gregory si altii au obtinut, absolut gratuit, aceste formule pe care apoi le-au transmis Templierilor si dupa aceea lui Newton. Cum sa credem asemenea povesti fanteziste? Cu siguranta ca iezuitii le-ar fi publicat chiar ei, pentru a obtine faima si puterea data de aceste informatii stiintifice. In nici un caz, si sub nici o forma, nu ar fi fost daruite vreunor universitati sau altcuiva: ar fi constituit un secret de stat de cea mai mare importanta.




Steagul templier pe airships.


Un cunoscut istoric/fizician examineaza contradictiile si istoria falsificata ale biografiei lui Napoleon:

http://mileswmathis.com/napoleon.pdf

Dharanis

Au fost postate mai multe mesaje in legatura cu Rudolf Hess pe alt sir de discutii.

Sa presupunem ca Wehrmacht si-ar fi dorit sa cada la o intelegere cu City of London in 1941.

Un simplu telefon, sau o telegrama, trimisa de Ribbentrop ar fi fost suficienta: in caz ca ar fi existat vreun interes din partea Templierilor britanici, oficiali ai ministerelor de externe s-ar fi intalnit (cel mai probabil in Spania) pentru a discuta chestiunea.

Pentru ce, in numele la ce, sa zboare Hess catre Scotia numai ca sa afle ca Churchill isi fumeaza trabucul in timp ce rosteste "No". Acest raspuns ar fi fost aflat imediat prin alte cai de comunicare; daca raspunsul era da, nu s-ar fi ocupat Hess de asta, ci Ribbentrop.

Numai cei care stiu, care inteleg, pot reconstitui cu precizie ce s-a intamplat de fapt.



http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg976837#msg976837

Rudolf Hess a plecat spre Antarctica in 1941, cu misiunea de a finaliza proiectul Kronos.

Mai tarziu i s-au alaturat si Maria Orsitsch (Orsic) si A. Hitler.


Projekt Kronos:

https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1773379#msg1773379


Mercury Subquark Double Torsion Gyro UFO:

http://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php?topic=30499.msg1433567#msg1433567 (include lucrarea Hunt for the Zero Point)


Maria Orsitsch, walkiria suprema a organizatiilor Thule si Vril:





Mai frumoasa decat orice actrita de la Hollywood, cu parul blond, lung pana la calcai, ea a descifrat mesajele telepatice trimise din Thule (Antarctica) care au permis construirea primului UFO adevarat, bazat pe implozia atomului de mercur.

Grifon

Dle. @Dharanis, siguranța de granit a aserțiunilor dumitale îmi trezește invidia. Domnia ta pari a a nu avea necazul ce ne mai bântuie pe noi ăștialalți - adică dubiile.
Nu e deloc atât de absurd ca Hess să fi zburat chiar in Anglia - insă nu pentru a avea o intălnire oficială cu Churchill (ptr. asta putea cere o mediere prin ministere, adevărat, dar să nu uităm că incepuse deja războiul, și relațiile diplomatice fuseseră suspendate).
Adevărul e că nu se cunoaște exact ce a avut Hess in minte. Se știe că intenționa intâlniri personale cu alții - dintre care, mai proeminent, era ducele Douglas D. Hamilton (șeful partidei "ariene" din UK.), in dorința unui soi de lobby.
Nu mai putem stabili ce a vrut cu adevărat, dat fiind că și-a luat tainele cu el in mormânt. Dacă vrem a specula, e OK, dar pentru asta trebuie să gândim cu mintea lui Hess.

Mistic abscons, astrolog, pasionat de orice sfida frontierele științei, pe alocuri exaltat și idealist incurabil, Hess nu raționa in ingustimea unor limite "manageriale". Cine știe ce moment astral o fi crezut el că fructifică atunci, sau cine știe ce "viziune misticà" avusese in prealabil. Pentru el, ca și ptr. alți corifei din nucleul mistic Thule, astfel de "viziuni" cântăreau incomparabil mai mult decât analize geopolitice sau avertizări polițienești.

Oricum, îți dau like ptr. pozele cu fraulein Orsitsch. Foarte frumoasă "walkirye", subscriu !

Dharanis


abyss

De ce nu ați postat domnule Dharanis pe topicul colegului Xanadron?
Voi muta aceasta discuție pe topicul dedicat. Sau îmi explicați ce legătură are cu acest topic?

Dharanis

Apartine aici pentru ca e legat de istoria alternativa.

Acolo s-ar pierde printre alte mesaje...

Iar Projekt Kronos face parte din prezentarea teoriei pamantului plat.

De ce credeti oare ca serviciile secrete britanice, americane, sovietice vroiau sa ajunga primele la laboratorul subteran unde se efectuau testele privind modificarea aurei?

abyss

Bun. Va mulțumesc pentru precizare.
Totuși nu doriți să inînfiintam un topic separat? Pojekt Kronos ?

Dharanis

Cine isi doreste sa inteleaga Projekt Kronos, are la dispozitie mesajele mele pe tema chiralitatii spatiale/izomeriei optice (biochirality) ale moleculelor (L-aminoacizi vs. dextroaminoacizi) si sa citeasca capitolul 14 (The Rolling Force) din Fire From Within (Focul Launtric) al lui C. Castaneda (cei atenti stiu ca este foarte posibil ca personajul Don Juan Matus sa fi fost inventat de Castaneda, insa informatiile prezentate sunt reale).


In August 1942, la Moscova, sub privirile mirate ale invitatilor si interlocutorilor (Stalin se numara printre ei), Churchill a luat o harta a Europei si a desenat un crocodil pe ea. Coada ajungea in nordul Africii, iar botul pe la Berlin. Inconjurand burta crocodilului cu un cerc (Italia) a declarat satisfacut: "here lies the soft underbelly".

Desi atacul asupra Frantei ar fi trebuit sa se declanseze inca din vara lui 1942, Churchill a manevrat lucrurile in asa fel incat aliatii au atacat in schimb nordul Africii, apoi urmand invazia Italiei: cel putin doi ani de pierdere de timp, doi ani adaugati la razboi.

Stalin si-a dorit imediat sa inteleaga de ce aliatii sai au procedat in acest fel: se avea in vedere proiectul complet fals Manhattan (armamentul "nuclear") si era nevoie de justificare, de cativa ani aditionali.


Exista si efectul Mandela inversat: din trecut sa influentezi un pic viitorul (efectul Mandela normal are legatura cu planul astral).

abyss


fiulploii

Domnule Dharanis, aveți vreun link spre explicarea diferențelor de rotație a apei - de exemplu - in concepția teoriei pamântului plat ? In teoria pamântului sferoid de rotație , in emisfera nordica sensul este trigonometric, la ecuator scurgerea este dreapta iar in emisfera sudica sensul este orar .
Multumesc anticipat .

@Guest, citește pe aici
http://www.rufon.org/forum/tehnologii-vechi-i-noi/timpul-concepte-fapte-enigme/msg87983/#msg87983