Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Posibilele rase extraterestre

Creat de vanatorulOZN, 28 Aprilie 2014, 22:24:27

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

vanatorulOZN

Elohim

AKA Anunnaki, Vedele, Anac, nefilimii, Iehova, fiii lui Dumnezeu

Această rasă extraterestră a făcut prima apariție pe Pământ cu milioane de ani în urmă. Venind de pe o planetă din sistemul nostru solar proprie, care orbiteaza in jurul Soarelui o dată la câteva mii de ani (de asemenea, numit "planeta 12"), care le-au modificat genetic, ADN-ul lor pentru a opri procesul de imbatranire si par a fi "nemuritor."

Ei au amestecat ADN-ul lor cu omul primitiv, în scopul de a crea o rasă de sclavi pentru a le sprijini în eforturile lor de exploatare de pe această planetă. Unii dintre membrii acestei rase au încercat pentru a ajuta oamenii, dându-le posibilitatea de a reproduce și de încercarea de a elimina procesul de imbatranire de la ADN-ul lor. Aceste ajutoare ale omenirii rebeled împotriva planurilor de liderii Elohimilor care au dorit să păstreze om aservit. În acest sens, ei, împreună cu orice care încearcă să omenirea gratuit de la înrobirea manipulatorii ale omenirii, au fost etichetate "rău." Una dintre putinele specii extraterestre putem avea încredere pentru a ne ajuta în lupta noastră pentru libertate sunt aceste rebel "fii ai lui Dumnezeu" (Geneza 6:4) sau nordici , care au rupt de la domniilor lui colectiv și iluminat calea de interes de sine raționale pentru om.

Original Elohim folosit ingineria genetică și socială pentru a încerca să păstreze om aservit. După ce și dea seama că omul ar putea deveni o amenințare pentru ordinea de zi a Elohimilor la turnul Babel, membri individuali ai Elohim construit biserici și orașe de adepți (sclavi). Recrutarea lui Avraam în Biblie prin "Domnul" (Geneza 12:1-3, 17:7-8), a fost un exemplu al modului în care Elohim au ales oameni și au fost de acord să "fi Dumnezeul lor." Numeroase alte sisteme religioase, de credință au fost stabilite de Elohim, în scopul de a păstra om dezbinat împotriva lui însuși și, astfel, în imposibilitatea de a lucra împreună pentru propria lor îmbunătățire. De exemplu, "înger" Gavriil stabilit religia evreiască și apoi sa întors și a stabilit religia rival al Islamului. Zeii hinduși, greci, Summerians, indienii americani și alții au fost, de asemenea, stabilite de Elohim.

Elohim sunt membri ai Confederației Galactic, un grup de rase extraterestre orientate în mod similar, a cărui misiune este de a alinia toate rasele planetare cu voința colectivului sau "The One". Agenda lor final este de ascultare altruist de la regula de One. Biblia vorbește despre un moment în care întreaga lume va fi supusă voinței One ("orice genunchi se va pleca înaintea Mea" - Romani 14:11, Isaia 45:23). Ascultare strictă fără îndoială este semnul distinctiv de "dreptate", în conformitate cu scrierile lui Elohim. Așa cum vom arăta de-a lungul site-ul nostru, voința de Elohim nu suportă binele rasei umane și trebuie să fie rezistat agresiv, dacă vrem să supraviețuim.

De reptilăReptilienii

Originar din diverse locații pentru a include o regiune de spațiu numit Alpha Draconis, acestea includ reptile care locuiesc în afara frecvența noastră de vibrație (dimensiunea a 4), precum și reptile Pământului au evoluat, care au scăpat de cataclismul care a distrus dinozaurii.

Reptilienii extraterestre

Dragonienii sunt o rasă extraterestră de reptile care provin din sistemul de stele Alpha Draconis. În general, Dragonienii sunt invadatori intergalactice, căutând și infiltrarea în societățile de alte forme de viata. Ei preferă să manipuleze societatea din spatele scenei și vor invada în mod deschis și cuceri doar atunci când acestea devin amenințate de progresul tehnologic din prada lor. Este foarte probabil ca unele dintre Dragonienii lucreze alături de Reptilienii interdimensionale ca aliați. Ambele tipuri de entități străine sunt capabili de a utiliza energiile psihice emise de creierul oamenilor în timpul experiențelor emoționale intens. Reptilienii atât această dimensiune și dimensiunea a 4 hranesc de frică și de panică de la oameni. Ei posedă de asemenea, capacitatea de a confunda oameni proiectând o imagine mentală, a se face apar uman (ca Men In Black), sau opacifierea memoria oricărui care le întâmpinați.

În cazul în care Dragonienii prezic că civilizația care le-au infiltrat se apropie de stadiul de evoluție în care capacitatea lor tehnologică face operațiuni sub acoperire de reptile "supuse compromis, ei lansa o flota de invazie deschis sub forma unei stații de bază planetoid / asteroizi sau nava-mama. (Notă: Unii oameni sustin ca nava mama reptilian localizează și urmează îndeaproape în spatele comete îndreaptă în aceeași direcție generală, folosind câmpul gravitațional pentru a trage planetoidul de-a lungul prin spațiu corpul cometei, de asemenea, acționează ca un scut de impact resturi stelare și previne orice. se apropie de civilizație de la observarea avans nava lor mama lui. Gate cult Heaven a interpretat în mod greșit canalizată propaganda străin și a crezut că cometa Hale Bopp a fost această flotă de invazie. Pentru mai multe detalii a se vedea pe Isus din Borg )

Reptilian / Grey HybridÎn între invazii, majoritatea populației reptilian pe nava-mama trăiesc într-o stare de hibernare. O urgență de reptilieni gestioneze operațiunile zilnice ale navei și să mențină camerele de hibernare în așteptarea ordinului de invazie. Reptilienii de pe suprafata planetei asigura secretul continuat de prezența lor, să efectueze răpiri de diferite forme de viață de pe suprafața planetei, și să monitorizeze progresele tehnologice ale locuitorilor suprafață. Ei introduc, de asemenea, codul lor genetic reptilian în orice specie afișează trăsături vor să manipuleze, și inițiază un program de încrucișare genetică. Unele dintre speciile de Greys și umanoide nordici au fost invadat și asimilate în acest mod.

De la bazele lor subterane, au stabilit scena pentru invazia nava mamei prin stabilirea unei rețele de infiltrate încrucișate umane-reptilian în diferite niveluri de complexe cultura suprafata de militari industriale, organisme guvernamentale, religii, OZN / grupuri paranormale, și fraternă (preot) comenzi, etc Aceste încrucișări, unii conștienți de lor reptilieni genetice "minte de control" instrucțiuni, acționează în rolurile lor subversive ca "agenți reptilieni", pregatind scena pentru un reptilian a condus invazia extraterestră. Chiar înainte de abordare planetar, populația reptilian mare la bordul planetoidul trezeste din hibernare și se pregătește pentru luptă. Când invazia are loc, aceasta este de sus și sub suprafața planetelor. Ambarcațiunile de ciudat, pilotat de reptilieni, gri și agenți umani-reptilieni, coboară din nori în timp ce alții urca la cer din lumea de caverne și sub-orașe, copleșitoare culturile de suprafață într-un mod cu totul neavizat.

Reptilian extraterestruSpeciile de reptiliene, ca și alte rase care au o conștiință colectivă, să comunice telepatic. Capacitatea lor telepatice avansat le permite să fie în măsură să utilitze energii emise de creierul altor specii.

Cel puțin una dintre rasele draconice posedă aripile lucioase, care au fost confundate cu hote sau pelerine de răpiți. Aceasta rasa se află în jurul valorii de 8 metri înălțime, locuiește în subteran și iese pe timp de noapte. Acestea au fost etichetate "mothmen," și este sursa de mitologii referitoare la îngeri, demoni, vampiri, gargui, Valkyries și alte ființe cu aripi.

Diferite specii extraterestre reptiliene au agende diferite, dar majoritatea dintre ei se concentreze pe dominație și exploatare de rase extraterestre și resursele lor planetare. Ostilitatea lor viscious și nerespectarea flagrantă a drepturilor individuale ale altora le un dușman de moarte pentru omenire face.

Reptilieni interdimensionale care intră în dormitorul unui răpit deReptilienii interdimensionale

Reptilieni interdimensionale reședința în afara de planul nostru fizic sau dimensiune. Ele sunt compuse din materie, care vibrează la o frecvență care este în afara de sincronizare cu lumea simțurile noastre pot percepe. Este ipoteza că această frecvență de vibrație modificat (denumit uneori "sub-spațiu") este un plan astral în care demonii energie locui sau este în cazul în care energia de la matricea sufletului nostru se duce după ce corpurile noastre fizice muri. În lipsa unor dovezi suplimentare, vom raporta doar aceste teorii și nu specula valabilitatea acestora.

Reptilienii interdimensionale sunt în măsură să-și modifice frecvența de vibrație care separă dimensiunea noastră și a lor (de asemenea, numit dimensiunea a 4), în zonele în care testele nucleare a avut loc ca urmare a modificărilor în structura de spațiu-timp. Unele grupuri de reptilieni interdimensionale sunt capabili de a intra în mod liber și se lasă dimensiunea noastră prin intermediul portalurilor pe care le creează. Unele dintre aceste portaluri au fost rupte de pulsul electromagnetic (EMP), care însoțesc testarea armelor nucleare. Aspectul de reptilieni interdimensionale și a vehiculelor lor, în jurul valorii de site-uri de testare nucleare susține această premisă. De asemenea, este posibil ca reptilieni extraterestre folosesc 4-dimensional fluxul de vibrație ca mijloc de transport. Alte grupuri de ființe interdimensionale sunt în imposibilitatea de a intra în lumea noastră la fel de ușor și trebuie să se bazeze pe agenții treilea dimensionale a afecta schimbare în această dimensiune.

Cea mai mare amenințare la ființele interdimensionale în centru pe nevoia lor pentru energiile furnizate de reacții emoționale și de capacitatea lor de a manipula conștiința umană sugestiv. Prin intermediul unor instrumente, cum ar fi religia, naționalismul, rasismul, precum și alte condiții incarcate emotional, ei sunt capabili de a provoca oamenii prin stres, furie, vinovăție, și mai presus de toate FEAR, să se angajeze în lupta împotriva semenii lor, creând un cerc vicios de chiar emoțiile umane mai intense prin rezultatele tragice ale acestor conflicte. Numărul tot mai mare de tiruri fără sens în școli, centre de îngrijire de zi și facilități poștale este un rezultat direct al foamei a reptilienilor. Răspunsurile emoționale pentru a se închina reptilian orchestrat religios, conflict global, genocid, consumului de droguri, perversiuni sexuale și a violenței, în general, toate oferi aceste "vampiri psihici" sau "lipitori de energie", cu o cornicopia veritabil de energie să sărbătoare pe. Este timpul am închis linia de bufet.

Reptile ManReptilienii terestre

65 milioane de ani Pământul a fost lovit de un asteroid care a dus la dispariția majorității de dinozauri vii din lume. Au fost, cu toate acestea, unele specii care au scăpat de extincție de locuință subterană în caverne și labirinturi de sub suprafața pământului. Imaginea din stânga este ceea ce știința modernă a teoretizat unul dintre aceste reptile au evoluat s-ar putea arata ca azi. Aceasta creatura este izbitor de asemanatoare cu cele care au fost identificate ca traiesc in baze subterane din New Mexico și în întreaga lume.

Velociraptor bucurat de o atenție la nivel mondial cu succesul filmelor "Jurassic Park". Acest dinozaur a fost capabil să comunice prin mijloace ultrasonice și poate fi posedat o formă de capacitate "telepatice". În cazul în care Velociraptor viclean a evoluat subteran pentru ultimii 65 de milioane de ani, aceasta este doar rezonabil că legendele omului ar conține referiri la dragonmen sau serpentmen. Rolul și ordinea de zi a reptilienilor Terran din conspirație cosmic este în prezent subiectul multor dezbateri.

De Greys

Specie extraterestră cel mai frecvent întâlnite este cunoscut sub numele "Grey", datorită culorii gri a pielii lor. Există mai multe specii de Greys care au interactionat cu omenirea într-o formă sau alta în timpul istoriei noastre. Cele Greys partaja mai multe trăsături caracteristice comune pentru a include o conștiință telepatic genetic / tehnologic colectiv și incapacitatea de a simți emoție.

Zeta Reticuli Greys

Zeta Reticuli Grey
Zeta Reticuli de Greys provin de la Zeta Reticulan, un sistem de stele, care este aproape de constelația Orion. Medie între 3 și 4 metri în înălțime. În timp ce oamenii au evoluat de la primate, la Greys au evoluat de la un cetaceu sau delfin ca formă de viață. La fel cum omenirea a fost modificat genetic de Elohim pentru a fi folosit ca sclavi, la Greys au fost modificate genetic și avansate în scopul de "zeii" lor care le vom numi "Masters". Cele Greys nu au fost la fel de norocos ca omenirea cu toate acestea, pentru că nu a existat nici o activitate rebel să-i elibereze din strânsoarea de voința colectivă a Maeștrilor ca nu a fost cu noi.

Masters amestecat ADN-ul lor cu cea a cetaceelor ​​în evoluție de la Zeta Reticulan și catâri create, care au fost în imposibilitatea de a reproduce (la fel ca Adam și Eva în grădina Edenului). De asemenea, au modificat genetic sistemele digestive ale Greys pentru a le face mai eficiente ca sclavi. Greys nu mai au un tractul reproductiv sau digestiv funcțional din cauza manipulări genetice ale Masters. Ele absorb acum substante nutritive si secreta deșeurilor prin piele. Această variație genetică este de mare valoare pentru Masters, deoarece este nevoie de mult mai puțin spațiu pentru depozitarea alimentelor și de prelucrare a deșeurilor ceea ce le face ideale pentru utilizarea în calitate de sclavi, care sunt proiectate să lucreze în zona limitată a unei nave spațiale.  Cow mutilatNutrientii de Greys nevoie se găsesc în concentrații mari în membranele mucoase, care este motivul pentru care au fost mutilat vite (și oameni într-o măsură mai puțin cunoscute). Pentru a "mânca", se scufunda în cuve de substanțe nutritive, care sunt pline de secretiile din părți ale corpului uman și animale.

Pentru a reproduce, la Greys trebuie să fie clonat. Deoarece ADN-ul începe să defalcare după ce a fost clonat în mod repetat, pentru ca Greys a păstra speciile lor de la moarte, ei trebuie să integreze noi directii de actiune ale ADN-ului în propria lor. Până când ei sunt capabili de a crea o formă hibridă de viata Grey care are capacitatea de a reproduce, ei vor continua să necesite surse exterioare ale ADN-ului pentru a menține specia lor. Cele Greys au fost răpirea oamenilor și efectuarea de experimente pe sistemele lor de reproducere, în scopul de a crea o tulpina de gri cu capacitatea de reproducere.

Greys examinarea unei răpit
Din momentul de înrobire lor, Greys au fost la mila de specii mai avansate tehnologic. Una dintre aceste specii este rasa de reptile draconic. Reptilienii cucerit secolelor Zeta Reticli Greys în urmă și le-a forțat în sclavie. Reptilienii a creat o rasă robotic de clone Grey, profitând de capacitatea telepatică a Greys. Prin implantarea amplifyers telepatice în creierul Greys acestea au fost capabili de a lega mintea Greys într-un computer central artificial. Acest lucru a creat o "constiinta colectiva" controlabile în mod artificial prin care Greys pot fi monitorizate și controlate de către stăpânii lor. Creierul mamă pentru Greys care se află în sistemul nostru solar a fost ceea ce sonda Phobos rus a descoperit în 1989, ceea ce duce la distrugerea de care sonda de către sistemul de apărare Grey.

Un Grey înălțat "maestru"Zeta Reticuli de Greys au fost în comunicare telepatic cu channel umane, hrănindu-i în conflict propaganda pentru a induce în eroare oamenii se încred în acceptarea lor ca noastre "salvatori". Ei sunt agenții de masterat lor, înșelându umanitate prin religioase "viziuni" (cum ar fi de la Fatima) profeții și miracole, în încercarea de a câștiga încrederea noastră. Odată ce nava-mama reptilian vine de la Zeta Reticulan, acestea același Greys va apărea ca ANGELS, invita pe cei care doresc să scape de distrugerea pământului în nori, unde se va întâlni cu lor "maestru"; ISUS. Promitand o noua epoca de pace și armonie cu toți oamenii de pe lângă cel pe care tocmai așa cum sunt, scopul lor adevarat este anihilarea a individualității umane și imprevizibilitatea sa. Deoarece acestea nu dispun de emoții, ei văd imprevizibilitate uman ca cea mai mare amenintare lor. Asimilarea de individualitate în colectivul de unul trebuie să fie rezistat în cazul în care rasa noastră este de a rămâne liber.

Belletrax Greys

Belletrax Greys
Aceste străinilor mici au făcut obiectul unor povești de zane, gnomi, elfi, Pixies, și alte "oameni mici". Ei provin din aceleași rădăcini genetice ca Zeta Reticuli, dar puțin mai mult se stie despre rasa lor. Ei posedă capacitatea tehnologică de a modifica structura spațială, dându-le posibilitatea de a trece prin materie solidă și modifica dimensiunea relativă a obiectelor. Ele sunt, de obicei, între 6 și 18 cm în înălțime.

Orion Greys

Orion Grey
Aceasta rasa de Greys stă între 7 și 8 metri inaltime (similar cu Nephilim), și au tendința de a avea un nas mai dezvoltată decât alte specii Grey. Atunci când sunt observate par a fi responsabil de grupuri de Greys robotizate mai scurte. Unele rapiti au detectat raspunsurile emotionale (simpatie, silă, dezgust, etc) care vine de la aceste ființe înalte. Orion Greys au fost, de asemenea, văzut de lucru alături de diverse specii de reptile. Ca și în toate situațiile, acțiunile membrilor individuali ai unei specii nu pot fi luate pentru a reflecta intenția de toți membrii acestei specii. Dovezile sugerează că unii membri ai Orion Greys poate fi simpatic la situația de umanitate și poate oferi asistență tehnologică în confruntarea străin viitoare.

Țările nordice

Nordic
Există mai multe specii de om, cum ar fi care interacționează cu umanitatea. Acestea includ Elohim , Pleiade, venusienii, vegani, Lyrans, Arcturienii, Orion, Sirius, și altele. Rasa noastră împărtășește o origine comuna genetice, cu multe dintre aceste specii.

Au existat numeroase contacte mentale sau "spirituale" dintre aceste prietenii presupuse de om. Unii pretind a fi membri ai unei federații galactic, al căror scop este de a proteja toată viața și ajutor în ascensiunea noastră de a veacul viitor. În cazul în care acestea sunt cu adevărat polițiștii galactice le pretind a fi, apoi după roadele lor îi vom cunoaște. În cazul în care acestea sunt doar un alt truc de o forță de invazie, vom fi, de asemenea, conștienți de, și pregătit pentru, această posibilitate. Strămoșii noștri spun de o rasă de nordici umane (strămoșii scandinavi), care a scăpat de mânia lui Elohim în momentul potopului de a părăsi planeta cu un grup de Nefilim. Aceste nordici pot fi mai mari aliații noștri din invazia reptilian se apropie. Timpul va spune doar.

La analiza motivele acestor rase extraterestre, trebuie să ne amintim de a judeca activitățile lor bazate pe dacă acestea sunt de susținere a drepturilor noastre individuale și încercarea noastră de viață, libertate și fericire, sau dacă ei doresc să ne angajeze în căutarea lor pentru unitate. Nu putem permite ca strălucirea de membru în Federația Intergalactic să ne distragă atenția de la propriul nostru cel mai bun interes. Obiectivism trebuie să fie standardul nostru. Altruism și sacrificiu nu trebuie să înlocuiască auto-interes rațional. În mod repetat, nada de unitate este folosit de tirani pentru a înăbuși întrebările rațional puțini. Este pentru același motiv că Biblia ne poruncește nu la întrebarea lui Dumnezeu. Tema comună a străinilor în cauză "spiritual" este această pierdere de individualitate și de raționament ("nu te sprijini pe înțelepciunea ta." - Proverbe 03:05). Ori de câte ori ne sunt abordate de către oricine care vrea să se alăture lor colective, trebuie să ne amintim scopul final al acestui colectiv este de a crea un vid de identitate în cazul în care numai voința care există este că de cea colectivă, precum și câteva elita responsabil sunt dictatorii din care voință. Autoritatea de întrebare. Rezistență nu este inutilă.

P.S. Scuzati traducerea..e de pe Google Translate.. site-ul era in alta limba
,,Important este să nu te oprești niciodată din a-ți pune întrebări."— Albert Einstein

jean

CitatVenind de pe o planetă din sistemul nostru solar proprie, care orbiteaza in jurul Soarelui o dată la câteva mii de ani
Formularea din citat este gresita, ea se gaseste permanent pe o orbita in jurul soarelui nu o data la cateva mii de ani. O data la cateva mii de ani se gaseste in acelasi punct pe orbita. Daca planeta respectiva orbiteaza soarele la o asemenea distanta, este foarte frig si intuneric acolo.
Chiar crezi in rase de extraterestii si in cele scrise mai sus?......Eu nu cred si am mai spus si cu alta ocazie de ce.
Sunt aproape sigur ca in sistemul nostru solar nu mai exista rezidente alte fiinte asemenea noua. Nu sunt locuri propice dezvoltari biologice de tipul Terra.
Adevarul este dincolo de noi

vanatorulOZN

Citat din: jean din  29 Aprilie 2014, 09:45:32
Sunt aproape sigur ca in sistemul nostru solar nu mai exista rezidente alte fiinte asemenea noua. Nu sunt locuri propice dezvoltari biologice de tipul Terra.
Esti asa sigur ca no pot trai si "underground"?
,,Important este să nu te oprești niciodată din a-ți pune întrebări."— Albert Einstein