Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Colonie egipteană antică în Marele Canion?

Creat de terraflorin, 15 Aprilie 2014, 14:39:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

Egiptenii au traversat Oceanul Pacific și au ajuns în SV Americii cu  mii de ani în urmă? În secolul al 20-lea, astfel de afirmaţii au fost făcute de către doi aşa-zişi arheologi finanțaţi de Institutul Smithsonian. Aceştia ''vorbeau'' despre o civilizație înfloritoare ascunsă într-o serie de caverne sculptate în Marele Canion.

O prezentare apare pe prima pagină din 5 aprilie 1909 a  ''Arizona Gazette'' despre descoperirea unei serii de pesteri bizare și artefacte în regiunea  Marble Canyon a Marelui Canion. Raportul a susținut că existau doi arheologi finanțaţi de Inst. Smithsonian, Prof. S. A. Jordan și  G.E. Kinkaid, responsabili pentru această descoperire. Mai jos este o imagine cu articolul menționat:




Articolul descrie găsirea unui idol cu ​​picioarele încrucișate care seamănă cu Buddha şi care este descris împreună cu un mormânt mare, plin cu oameni mumificatţi: un veritabil amestec al culturilor egiptene și din Asia de Est găsit in America!!

Institutul Smithsonian neagă implicarea sa în această poveste afirmând că nu a fost niciodată implicat în astfel de săpături.

http://www.xpeditionsmagazine.com/magazine/canyon/canyon.html