Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

initeresant,Masonii il anunta in mod oficial pe antihrist!

Creat de socrate, 31 Martie 2014, 16:00:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

socrate

Profesorul italian Giuliano Di Bernardo vorbeşte despre democraţia prost aplicată în ţările din vestul Europei, despre iminentul colaps al rasei umane şi despre sosirea tiranului iluminat. Cartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie", de Giuliano di Bernardo, va fi lansată în cadrul târgului Bookfest, la standul Editurii Adevărul, sâmbătă, 2 iunie, de la ora 13.00.

,,Adevărul": Domnule Giuliano Di Bernardo, cât de importantă este traducerea cărţii dumneavoastră în limba română?

Giuliano Di Bernardo: Este importantă, pentru că este şi prima carte care mi-a fost tradusă în limba română. Eu am venit pentru prima dată în ţara dumneavoastră în urmă cu 22 de ani şi consider că România, prin cultura ei, are un mare cuvânt de spus în Europa şi este ca un pod pentru ţările din Europa de Est. Câţiva prieteni m-au anunţat că Editura Adevărul vrea să-mi publice cartea, şi, după ce am aflat că această editură este foarte serioasă în România, am acceptat să fie tradusă.

Cartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul. De ce credeţi asta?

Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Se poate vedea asta peste tot. Democraţia este prost aplicată în multe ţări, în Italia, în România, dar, mai ales, în ţările din Europa occidentală.

Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?

Este una singură. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat. Nu vorbim aici despre dictatorii pe care i-am avut în trecut. Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze cu înţelepciune. Avem nevoie de ceva mai puternic decât ce a fost până acum, de un om care să conducă nu numai prin raţiune, aşa cum s-a făcut în trecut, ci şi prin înţelepciune.

Ce personalitate mondială are toate datele să devină, aşa cum spuneţi, viitorul tiran iluminat?

Niciuna din prezent. Acum suntem în plină democraţie, care a degenerat în anarhie. Iar anarhia va determina condiţiile pentru sosirea tiranului iluminat. Este un proces care se va finaliza în viitor.

Şi cum va fi ales acest tiran iluminat?

Cu înţelepciune, de o comunitate de oameni. Ei pot fi din Ordinul Illuminati sau din alte cercuri ezoterice. Expresia aceasta, de tiran iluminat, este lansată de comunitatea Illuminati, care a existat în trecut, există în prezent şi va exista şi în viitor. Şi ei vor propune cine va fi acest tiran iluminat.

De obicei, puterea corupe. Cum poate fi controlată această energie malefică pe care puterea o exercită asupra omului?

Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările.

"Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă."

"Umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze."

"Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. " http://www.adevarul.ro/

Cine este Giuliano Di Bernardo
Giuliano Di Bernardo este profesor de filosofia ştiinţei la Universitatea din Trento. Este membru al Consiliului ştiinţific în cadrul Académie Internationale de Philosophie des Sciences. Din 1990 până în 1993 a fost Mare Maestru al Marelui Orient al Italiei, iar din 1993 până în 2002, Mare Maestru al Marii Loji Regulare a Italiei. Tot în anul 1993 ,,a reaprins lumina" Marii Loje Naţionale a României......

....o fi oare o poveste buna/tare... la o cafea?..'au cosul de gunoi o "paste"....
....cat adevar si cata fictiune in acest incontestabil reportaj?
....tiran intelept......se traduce oare !!!!, in limba sunetelor Naturale a Terrei......un fel de Vlad Tepes?!!!
Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările..........asta da mason...ofi  fratili meu.....   :-D  :wink:  gandim oarecum similar si profund....ce zici Ganditorule....te inscri la "cerinte" .... :wink:

panta_rh_ei

L-au anunţat de-acum doi ani; prin oct. 2012 am cumpărat-o eu. Nu e de citit la o ceaşcă de cafea. De coşul de gunoi nici vorbă. Merită cumpărată, categoric. Şi nici nu-i aşa de scumpă.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

Cum mai scriam si-n alta zona pe tema marotelor UFOlogice (v. "OZN-uri cilindrice = automat nave annunakiene" - si nimeni nu m-a contrazis, deducind implicit ca am, ca intotdeauna, dreptate :-D) trebuie sa fugim ca de 'reaku de preconceptii sterile, incluzind parti-pris-uri deseori false pe diverse teme. Inclusiv pe controversata tema masonica.

Cred ca v-am zis deja c-am citit si eu relativ recent - cu hopuri, ca nu-i deloc usoara - cartea pomenita aici cam tardiv si scrisa de sefu' nu chiar aiurea considerat si la propriu illuminat :star: Giuliano Di Bernardo ("Cunoasterea Umana - de la fizica la sociologie si religie").

Lasind deoparte aluziile senzationaliste despre anticristi :evil: "umflate" de media tabloida, dupa citirea ei nu mai sint deci chiar atit de convins ca masonii trebuie automat inclusi in categoria "diabolicilor". 
Si nici ca secretomania lor ar fi nemotivata - ba chiar inclin sa cred ca-i absolut justificata, fiindca Turma i-ar lua (si mai dihai) in coarne ca acum , din simpla si deloc... sfinta ei ignorantza. :wink:

(Later Edit - vorbim, evident, de masonii de-adevaratelea si nu de marea masa de manevra compusa din Ontzani sau Cotabitzi, guvizi avizi doar de pozitionari mai avantajoase la masa Marii Praduieli Nationale).

Nu uitati deci niciodata maxima: "Doar prostii au idei putine, dar fixe." :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Ce-mi plac mie "eruditii" criptici   :fullmoon:
Socrate :

Citat....un fel de Vlad Tepes?!!!
Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările..........asta da mason...ofi  fratili meu.....   :-D  :wink:  gandim oarecum similar si profund....ce zici Ganditorule....te inscri la "cerinte" .... :wink:


M-as inscrie ...dar nu stiu la ce anume, draga Socrate. Mai pe romaneste daca se poate - daca te ajuta cursurile invatate la scoala aia de specializare in limbi balcanice...
"pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările"   :-D :-D :-o  - Ioi, ce noutate, pt ca pana acum coruptia nu era la varf ci la "fund" . Pana la urma oricum te exprimi ...tot la dragostea/obsesia ta, matzele, ajungi - pt ca Domnitorul Vlad Tepes umbla pe la matze, cu tzeapa, de jos in sus. :evil:

mr

Vorba aia: "Situatiile extreme cer solutii extreme"
La cat de deviata de pe "fix" e lumea azi, orice solutie ar parea ca este cel putin tiranica, daca nu chiar demonica. Nu mai zic ce etichete ar primi cei care ar indrazni sa faca un pas vizibil si concret spre redresare, incercand sa tulbure somnul dulce al constiintei generale adormite. Pentru ca orice pas real facut in sensul trezirii, va produce o "taiere in carne vie", va rupe lantul automatismelor, va evidentia sirul atasamentelor de orice este trecator, efemer, inchipuit, va "sili" individul sa gandeasca critic si sa cunoasca mediul in care a deschis ochii.
Va puteti imagina cat potop de rautate si nenorocire se va abate asupra omului imbatat de propria-i pasivitate si superficialitate, care se complace de secole in propria-i neputinta dovedita? :evil:

Cred ca masoneria moderna isi merita in mare parte soarta. Si imaginea terfelita. Pentru ca e compusa din indivizi care nu doresc propria lor trezire completa, preferand sa-i manipuleze pe ceilalti somnambuli. Si este o replica fidela a grosului societatii...

Cred ca cel mai de marca mason a fost Isus. De ce? Pentru ca a indemnat oamenii sa actioneze in timp real, sa aleaga responsabil, sa-si infraneze pornirile demonice si sa le controleze, sa simta binele actiunilor benefice si sa le caute mereu. Si a mai spus:  "Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?", facand astfel o legatura directa, fara intermediari, intre Om si Dumnezeu.

Doctrina masonica straveche si adeptii adevarati ce sustin? In toate cartile publice despre masonerie se regaseste sintagma "Cunoaste-te pe tine insuti!"

Deci toti antihristii astia, indiferent de culoarea doctrinara, care inteleg ca omul trebuie sa si gandeasca ca sa traiasca, trebuie spanzurati in piata pentru blasfemiile lor si aratati cu degetul drept exemplu pentru generatiile viitoare. Cam asa s-a procedat pana acum si efectele se vad. Pentru cine le "vede"...

In general, e mai usor sa distrugi decat sa creezi! Automat sa vorbesti din exterior decat sa fii implicat, sa cunosti nuante! Mai usor sa fii superficial si sa etichetezi decat sa muncesti, la propriu, pentru a aduna argumente! Parerile provenite din cele doua perspective sunt substantial diferite.

Tiranul iluminat nu cred ca este decat o alta aberatie, o alta extrema, o alta rezultanta a lumii sarite de pe "fix".
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

socrate

No...fain...o veste buna de dimineata,deciii....
CitatNu e de citit la o ceaşcă de cafea. De coşul de gunoi nici vorbă.
....

Citatvorbim, evident, de masonii de-adevaratelea si nu de marea masa de manevra compusa din "Ontzani" sau "Cotabitzi",
....ma vad "silit" sa fiu de "parerea" ta, aciuiti sub o forma voalata 'au mai la vedere si in "imediata apropiere" ...partineri de opinii  :wink: ...

Deci,afirmatii graite de persoane  demonstrat autorizate,opinii si "opinii" erau de asteptat.

@ Ganditorule...ma lasa placut pe "ganduri" opiniile tale "intepatoare"
dar care fac dovada unui act de gandire liber si nu inoculat....sincer,ma bcur pt.tine cand o "iei razna" (te bucuri de Libertatea Liber-Cugetatorului),si nu te spui "disciplinei inchizitionale" de rationare si exprimare, impuse  :evil:

@mr, te rog, dumirestema....zici tu....
CitatVorba aia: "Situatiile extreme cer solutii extreme"
La cat de deviata de pe "fix" e lumea azi, orice solutie ar parea ca este cel putin tiranica, daca nu chiar demonica.
.....da?!....si cum sa ajuns in acesta "situatie"?!....oare nu prin si datorita "politicii perverse" a iertariii/tolerarii TIRANILOR(neghinei)  :evil:...impusa de
Citatcel mai de marca mason a fost isus
:-D...mauuu...auzi vorba..
CitatDe ce? Pentru ca a indemnat oamenii sa actioneze in timp real, sa aleaga responsabil, sa-si infraneze pornirile demonice si sa le controleze, sa simta binele actiunilor benefice si sa le caute mereu.
.......aoleooo..."sa-si infraneze pornirile demonice si sa le controleze...prin "iertarea" de 70x70 pe zi a TIRANULUI cu conditia...ca la randul sau TIRANUL .."sa ierte" TIRANUL...conditia de indeplinit reciproca a TIRANILOR fiind ...."pareri de rau" dupa comiterea tiraniei si Nu,inaite de comiterea ei.
Daca la "astea tiranii"...mai adaugi "sfanta porunca" a "masonului"...NU va impotriviti TIRANILOR,asta sub amenintarea "rotisorului vesnic"....e "bine" de tot, mr :| :-D

...vezi ca pasajul...
Citat:  "Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?"
....apartine incontestabil
CitatRationalistului Mason Pavel
...acesta a spus...citez din minte..aproximativ..
Citatluati seama ca "lumina" care e in voi sa Nu fie intuneric,cat de mare trebuie sa fie intunericul acela, si a constientizat/avertizat....Nu e de mirare ca dreacu se da drept d-zeu iar slujitorii lui se prefac in "slujitori/propovaduitori" ai Luminii(notificare) (Drepturile si Libertatile Naturale a Fiintei Umane/Principiile Dreptatii,dobandite prin Nastere.Dar "ei" nici vorba...au impus spre respectare dreptul pozitivist/irational,ilogic etc...)
Vorba lui Xanadron...Nu zic ca o "critca",doar asa ca o constatare a crasei contradicti logice a postului tau  "corect" formulat d.p.d.v. a formei dar total inacceptabil din d.p.d.v. a continutului si astfel a
Principiilor Logice,Respectate.
Te rog mr,nu te supara pe mine,eu nu am nimic cu "credinta"(inoculata s-au dobandita prin Ratiune) ta si a nimanui,e "oarecum" o problema strict personala individuala...
...in fond/principiu, Nu noi am elaborat doctrine ideologii,aferente/despre, zeite si zei, greu pamantul, ci entitatile masonice.
Nu noi am hotart ceasul iluminarii noastre, a vremurilor noastre,si astfel,luarea la "purecat" in temeiul Pricipilor Logici si a Filozofiei,dubioasele si intortocheatele doctrine/ideologii care au adus Umanitatea si nu numai intr-un hal fara de hal :|

CitatNu mai zic ce etichete ar primi cei care ar indrazni sa faca un pas vizibil si concret spre redresare, incercand sa tulbure somnul dulce al constiintei generale adormite.
....asa foarte bine punctat mr,asta sa zicem la nivel verbal/teoretic....mesajul trebuie sa fie .....unul lamuritor/explicit >incisiv >decisiv >devastator cu ce consecinte insa....uite,la scara mica, Xanadron si cati va, cum sunt "priviti",ce sa mai zici de amaratul de socrate...nitel mai radical in exprimare....aoleooo... :-D
iar partea practica, va fi  un personaj intransigent/impartial dotat cu puteri paranormale(asa spun blogurile "trinitatii" patriarhale..iudaism,islamism,crestinism..se pare si ei vorbesc  in cunostiinta de cauza ) ,originea personajului e si ea impartita rau....dar despre astea poate stiu unii colegi mai mult.

mr

socrate, citit si recitind postul tau, am incercat sa inteleg ce vrei sa spui si sa deduc in ce anume crezi. Cu tot respectul, nu am reusit mare lucru. Efectul este cel pe care-l am atunci cand citesc mesajul din poza atasata.

Una peste alta, in acceptiunea ta crestina (cred!), consideri faptul ca tiranii au fost acceptati pana acum.
Nu-mi mai aduc aminte exact, dar in Biblie, in Noul Testament pe undeva, exista un indem clar sa respectam ierarhiile societatii pentru ca ele au un rost pe care noi nu-l intelegem mereu.
Si tot in cartulia asta mai scrie:
38. Aţi auzit că s-a zis: "Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte". 
39. Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviţi celui rău; iar cui te loveşte peste obrazul drept, întoarce-i şi pe celălalt. 
40. Celui ce voieşte să se judece cu tine şi să-ţi ia haina, lasă-i şi cămaşa. 
41. Iar de te va sili cineva să mergi o milă, mergi cu el două. 
42. Celui care cere de la tine, dă-i; şi de la cel ce voieşte să se împrumute de la tine, nu întoarce faţa ta. 
43. Aţi auzit că s-a zis: "Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău". 
44. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc

Matei 5

Ori, de-a lungul timpului, orice invatat/gnostic/hermetic/mason, prin propria-i cunoastere dobandita, nu a facut decat sa indemne la o cale care sa favorizeze evolutia pozitiva. Exact ca in principiile/invataturile oricarei forme organizata de cunoastere, crestinismul primar fiind una dintre ele.
Iar daca te gandesti ca Isus, in calitatea sa de Om, a indemnat sa ne comportam asa precum e descris mai sus si in acelasi timp darma tarabele negustorilor din templu, demasca intentiile reale ale preotilor si fariseilor, rezultanta actiunilor sale nu are cum sa se inscrie in registrul unui rationament mecanic, ci implica o simtire de nivel superior. Simtire care nu cade din cer...

Personal, nu mi-a inoculat nimeni nimic. Am incercat mereu sa pastrez legatura cu realitatea, sa ma ghidez dupa feedback-ul obtinut din teren. Am cules, de unde am gasit, elemente bune (traite de altii) care am considerat ca merita integrate si folosite. Asa am constatat unele, altele... 

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Ganditorul

Iata ca dupa n-shpe topicuri despre masonerie, aflate in forum la sectiunea Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO), si nu numai, se mai deschide un topic in care ne intrebam, ca incepatorii - Ce "este" masonii si cu ce se "mananca" ei ?
Aceasta reincalzire a ciorbei "afara e vopsit gardu si-nauntru leopardul" e banala si provoaca zambete - pentru ca, zic eu, am trecut aici, pe forum, de faza in care numele unei organizatii da si continutul faptelor ei.

Maine putem infiinta ONG-ul "Facerea de bine" iar poimaine putem angaja in el toate fetzele fericite scapate de "bulau" prin apropiata gratiere parlamentara votata pentru binele "poporului" - care nu mai are masa de manevra la manifestatii "maidaneze" si a  carui dorinta de a "sparge vitrine" trebuie primenita - eventual sub bagheta lui "nea Jiji".
Sau putem infiinta ONG-ul "Chitz-Chitz"  cu scopul de a proteja viata rozatoarelor de orice fel (cu 2 sau 4 picioare... :evil:) si a fi astfel o sora a ONG-ului "Cutzu-Cutzu" - ala care lupta pentru mentinerea celor 60.000 de rahati produsi zilnic de maidanezii bucuresteni, la care se adauga gunoaiele rascolite si pantalonii sfasiati, cu tot cu piele, ai contribuabililor convinsi ca banii lor ajung in actiuni benefice.

In orice organizatie - fie ca se numeste "bau-bau" sau "ingerii albi"- poate exista cineva care gandeste/actioneaza cu matzele sau matzul (fara nic o aluzie la @Socrate care face doar un "test de rezistenta la rupere" a forumului - probabil prin prisma viitoarelor evenimente 2014-ene  :rainbow:), tot asa cum poate exista altcineva care incearca sa schimbe in bine cata ceva din imediata lui sfera de activitate, care va schimba cate ceva in sfera de activitate urmatoare ... pana cand in final ceva, ceva se schimba in fiecare generatie care se implica cumva in viata sociala.

Intrebare ramane insa "Schimbarea se face in bine sau in rau fata de ce era inainte ?".
- Pentru ca daca ne luam numai dupa vorbe - nimeni nu a avut pana acum intentia declarata de a schimba in rau ceva - numai ca realitatea ne contrazice.
Intentie, incompetenta, rea-vointa, obedienta, prostie ? Cate putin din fiecare ...  Parerea mea.

Xanadron

Pericolul înscrierii oricui pe orbita unor intenţii aparent nobile, dar în realitate perverse - valabil inclusiv pentru masonii "de rînd" - zic eu că-i favorizat de preluarea de-a valma, non-critică, orbească, a cutumelor "conformiste". Care-s de cele mai multe ori supraadăugate parşiv de-a lungul vremii unora... sănătoase la origini (v. "vechile mistere", mai mult deformate-n timp decît pierdute - cine [le] ştie, cunoaşte...) :wink:

Treceam ieri de ex. întîmplător pe lîngă un TV deschis (mă uit rar la tembelizor cu intenţie) şi auzeam platitudini aberante emise de militauri-şefi veniţi din Afganistan, printre care se repeta obsesiv sintagma "teatrul de operaţii".
Şi mă-ntrebam pe cîţi dintre galonaţii trimişi aiurea la dracu-n praznic "să ne apere" - de talibani şi măgăruşii lor, evident - :-D i-a bîntuit măcar o clipă ideea că ei sînt... chiar actori inconştienţi într-o piesă de teatru (şi "de operaţii") atent regizată.

Deşi c-un scenariu scris pentru proşti - sau hai să fiu mai puţin agresiv: pentru conformişti îngheţaţi în proiecte diabolice dictate de alţii :evil: şi preluate... (b)ovin de ei şi de Turmă.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Citat din: Xanadron din  02 Aprilie 2014, 13:01:23
Şi mă-ntrebam pe cîţi dintre galonaţii trimişi aiurea la dracu-n praznic "să ne apere" - de talibani şi măgăruşii lor, evident - :-D i-a bîntuit măcar o clipă ideea că ei sînt... chiar actori inconştienţi într-o piesă de teatru (şi "de operaţii") atent regizată.

Deşi c-un scenariu scris pentru proşti - sau hai să fiu mai puţin agresiv: pentru conformişti îngheţaţi în proiecte diabolice dictate de alţii :evil: şi preluate... (b)ovin de ei şi de Turmă.
Este destul de evident faptul ca notiunea de patriotism nu mai are nici un fel de substanta. Sentimentul/simtamantul patriotic ar trebui sa apere o suma reala de valori ale neamului: limba, cultura, teritoriul si altele derivate din acestea care ne definesc si ne unesc. Vorbesc aici de un impuls individual natural si nu de o propaganda mobilizatoare. Dar acest simtamant patriotic este/a fost inlocuit treptat cu ... bani, globalism, cu orice altceva exterior...
Faptic, suntem in plin proces de slabire a identitatii neamului, prin tot felul de politici care se stiu si pe care nu vreau sa le dezvolt acum.

Personal imi este foarte greu sa asociez patriotismul adevarat cu mercenarismul pe care au ajuns armatele sa-l practice. Cu atat mai mult se vede eficienta programelor de spalare a creierelor celor implicati direct, prin ancorarea mintilor in actiuni cu fata pozitiva, iar in spate, simtul critic al indivizilor fiind suprimat, prin implicarea in tot felul de misiuni bizare si fara un scop precis (gen lupta impotriva terorismului).

"Teatrul de operatii" face parte din  terminologia papusarilor si cred ca nu mai este nici un dubiu ca ei lucreaza din ce in ce mai pe fata. Totul e o scena la care privesc si pe care monteaza o piesa lunga de secole...

Ma gandesc ca in cazul unui scenariu destul de posibil azi, acela in care rusii vin peste noi pana-n Serbia si Bulgaria, armata noastra ar face vreo diferenta intre a opera la mii de kilometri distanta luptandu-se pentru nimic ...si a apara poporul si teritoriul sau? Eventual fara solde... :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

socrate

Citat din: Ganditorul din  02 Aprilie 2014, 11:29:52
Iata ca dupa n-shpe topicuri despre masonerie, aflate in forum la sectiunea Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO), si nu numai, se mai deschide un topic in care ne intrebam, ca incepatorii - Ce "este" masonii si cu ce se "mananca" ei ?
Aceasta reincalzire a ciorbei "afara e vopsit gardu si-nauntru leopardul" e banala si provoaca zambete - pentru ca, zic eu, am trecut aici, pe forum, de faza in care numele unei organizatii da si continutul faptelor ei.

Maine putem infiinta ONG-ul "Facerea de bine" iar poimaine putem angaja in el toate fetzele fericite scapate de "bulau" prin apropiata gratiere parlamentara votata pentru binele "poporului" - care nu mai are masa de manevra la manifestatii "maidaneze" si a  carui dorinta de a "sparge vitrine" trebuie primenita - eventual sub bagheta lui "nea Jiji".
Sau putem infiinta ONG-ul "Chitz-Chitz"  cu scopul de a proteja viata rozatoarelor de orice fel (cu 2 sau 4 picioare... :evil:) si a fi astfel o sora a ONG-ului "Cutzu-Cutzu" - ala care lupta pentru mentinerea celor 60.000 de rahati produsi zilnic de maidanezii bucuresteni, la care se adauga gunoaiele rascolite si pantalonii sfasiati, cu tot cu piele, ai contribuabililor convinsi ca banii lor ajung in actiuni benefice.

In orice organizatie - fie ca se numeste "bau-bau" sau "ingerii albi"- poate exista cineva care gandeste/actioneaza cu matzele sau matzul (fara nic o aluzie la @Socrate care face doar un "test de rezistenta la rupere" a forumului - probabil prin prisma viitoarelor evenimente 2014-ene  :rainbow:), tot asa cum poate exista altcineva care incearca sa schimbe in bine cata ceva din imediata lui sfera de activitate, care va schimba cate ceva in sfera de activitate urmatoare ... pana cand in final ceva, ceva se schimba in fiecare generatie care se implica cumva in viata sociala.esti penibil

Intrebare ramane insa "Schimbarea se face in bine sau in rau fata de ce era inainte ?".
- Pentru ca daca ne luam numai dupa vorbe - nimeni nu a avut pana acum intentia declarata de a schimba in rau ceva - numai ca realitatea ne contrazice.
Intentie, incompetenta, rea-vointa, obedienta, prostie ? Cate putin din fiecare ...  Parerea mea.

Atata vorbarie goala pt. a ascunde "esenta"....
CitatIn orice organizatie - fie ca se numeste "bau-bau" sau "ingerii albi"- poate exista cineva care gandeste/actioneaza cu matzele sau matzul (fara nic o aluzie la @Socrate care face doar un "test de rezistenta la rupere" a forumului...
,mai Zen.....,constat ca, de ceva "vreme",esti tot cu "matele" dupa tine si dai buzna peste postarile mele fara  sa le lasi la intrare...cum ar fi demn de un Zen,CINSTEA SI ONOARE FORUMULUI,am incercat eu sa scap in fel si chip...servarul educational UNESCO etc...dar sari peste toate ca un salbatic, si iar si iar "mate"... se vede treaba ....in intregul tau act de "ganditor", esti  doar "fecale".....
....dar sa vedem noi...Zenule, din ce context ai "extras"tu termenul "matze"....si ce atribuirii/connotatii blasfemice ai dat tu acestui termen...

Citat...ce sa le mai spunem "copiilor nostrii"  :-D ,date fiind circumstantele      :wink: ??
...."opinii" oarecum mai autorizate....Citită cum trebuie, Biblia este cea mai puternică forţă pentru ateism concepută vreodată." - Isaac Asimov......altfel spus....."Toţi oamenii care gândesc sunt atei." - Ernest Hemingway.....dupa care se constata ca..."Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost." - Voltaire...
sau...Toate religiile sunt întemeiate pe teama celor mulţi şi pe isteţimea câtorva." - Stendhal ....de asemenea...."E nevoie de religie pentru ca oameni buni să facă lucruri rele." - Steven Weinberg
Religia este considerată de oamenii obişnuiţi ca fiind adevărată, de către înţelepţi ca fiind falsă, de conducători ca fiind utilă" - Seneca cel Tânăr
....in sfarsit,parese.....Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot." - Denis Diderot ....asta a fost cam de mult.....de actualitate ar fi....omul nu va fi liber pana cand ultimul enorias(aflat la guvernare) nu va spanzurat cu intestinele ultimului popa(de la altar s-au de la amvon bisericesc ori laic'o diavolesc)

....aha,deci....un context in care aduceam ca probatiune/argument pt.opiniile mele o serie de citate celebre a unor mari filozofi ai omenirii,se vede treaba...."ficateiilor" tai, suprasaturati patern, Nu a picat bine continutul faimoaselor citate....si ca atare ai rezumat totalitatea citatelor,(care iluminau s'un prost,daramite un zen) "mate",atribuindumi termenul mie, cand in fond reiese clar ca apartinea celebrului filozof si acesta a folosit termenul,intestine....si NU  "matze", ai mai scos din context cuvantul Hitler,masonerie si ai inceput incalificabilul comportament....josnica creatura.....
CitatCe treaba o avea Hitler, masoneria sau matzele preotului cu subiectul topicului
....

CitatP.S. Apropo de matzele de care trebuie spanzurat "preotul".

Citatde "drepturile omului", evolutia hatzului pus in capul femeii sau cum te speli tu pe maini in matzele unui preot 

CitatIn orice organizatie - fie ca se numeste "bau-bau" sau "ingerii albi"- poate exista cineva care gandeste/actioneaza cu matele sau matzul (fara nic o aluzie la @Socrate

. pai mai falus,tu daca argumente NU ai, asa "gandesti"/gasesti cu cale sa procedezi....in calitate de Zen...cinstea si onoarea forumului...
...ce reiese,cine este obsedat de "fecale"....mai incalificabilule...
...cand am utilizat si rastalmacit eu cuvintele "filozofilor"tai si ti le-am atribuit tie,ca sa'ti denaturez "opiniile" lipsite de sens si sa te discreditez...?!!!!
....oare...socotesti tu,ca in calitate de zen a forumului,(prin nr.postarilor si nu prin continutul lor) e problema "magarului" de unde beau "oile" apa ....se rupe-forumul....din cauza unor semidocti dogmatic/intelectuali ca tine....ce sa citeasca lumea?!...baliverne lungi si intersante care "conduc de nicaeri spre nimic"....
....opiniile mele sunt cunoscute, analizate si discutate la cel mai inalt nivel  a MASONERIEI/OMENIRII si NU numai,dovada acest material si alte de acest gen....deci, NU e o noutate,poate doar "felul" de abordare....
....a tale "opinii",la ce nivel se discuta...?!!..la nivel de discreditare penibila si josnica.....locala....,evident...

SLEAH19

#11
WOW  :-o :-o

  ..... socrate, iar ai scăpat la ginars şi ai scris pe două cărări.

Când trece efectul, fă şi tu ordine şi împarte invectivele corect să pricepem şi noi, semidocţii , care sunt pentru Gânditorul şi care pentru Xanadron, .......... începe să mă pasioneze Ideologia Matriarhală Pura (ne decazută) :wink:
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

CitatEste destul de evident faptul ca notiunea de patriotism nu mai are nici un fel de substanta. Sentimentul/simtamantul patriotic ar trebui sa apere o suma reala de valori ale neamului: limba, cultura, teritoriul si altele derivate din acestea care ne definesc si ne unesc.

Si totusi, patriotism ar trebui sa insemne si incredere in sistem, ma refer la cei ce reprezinta "patria" respectiva, altfel de unde "substanta", de unde valori cu tot ce implica asta( cam tot ce ai enumerat tu mai sus)? Valorile trebuiesc "puse in valoare", trebuie "conservate", cultura trebuie oferita patriei, toate aceste lucruri tin de sistem si sunt in stransa legatura.  Sincer nu am inteles niciodata patriotismul, desi iubesc cultura, valorile, formele de relief, limba...etc. Chiar daca as trai intr-o tara cu un sistem bine pus la punct, nu as putea sa fiu patriot, nu as putea de exemplu, sa plec la razboi pentru tara mea, nu m-ar putea incita nimeni sa fac asta. De ce? Simplu, pentru ca nu am incredere in sistem(oricare ar fi el) si pentru ca detest razboiul, orice sistem m-ar incita la asa ceva, nu ar fi conform "sistemului meu de valori", probabil as fi primul care ar dezerta, cu orice risc.  :lol:  Patriotismul imi pare tot o forma de manipulare. Esti foarte usor de condus cand ai patriotismul adanc inradacinat in capsor. Ti-ai da viata pentru tara ta?Bun asa. Ok, eu cred ca defapt o faci pentru familia ta si pentru bunastarea personala. Daca gresesc, sa nu fie cu "banat"  :lol: rog sa mi se explice si mie, un biet "patriot in devenire" de ce? cum? pentru ce/cine? Stiu ca sunt colegi pe forum patrioti "convinsi", nu caut sa supar/enervez pe nimeni. Sper ca m-am facut cat de cat inteles, pentru mine ora asta inseamna "cu noaptea in cap"  :crescentmoon:

Ganditorul

Colega @SLEAH19 in analiza cu ginarsul ai uitat sa iei in considerare si fraza :

Citat...opiniile mele sunt cunoscute, analizate si discutate la cel mai inalt nivel  a MASONERIEI/OMENIRII si NU numai,dovada acest material si alte de acest gen....deci, NU e o noutate,poate doar "felul" de abordare....

la care ar fi trebuit sa cadem pe spate spunand : oooo, maestre universal, ascultam vorba ta preaslavita ! :rainbow:
Ce sa-i faci ? Merge si omul nostru pe 2-3 carari, creeaza confuzie si agita apele incercand "rezistenta la rupere" a forumului. Poate, poate se enerveaza cineva si-i raspunde la comentariile atat de valoroase, citite de elita mapamondului. Lumea citeste, zambeste si-si bea cafeaua mai departe... :fullmoon:
(pe ce facem pariu ca se va mai deschide un topic "fulminant" - cu o ciorba reincalzita ?)

Xanadron

Citat din: uforever din  03 Aprilie 2014, 09:26:41
(1) Patriotismul imi pare tot o forma de manipulare. Esti foarte usor de condus cand ai patriotismul adanc inradacinat in capsor. Ti-ai da viata pentru tara ta?Bun asa.
(2) Ok, eu cred ca defapt o faci pentru familia ta si pentru bunastarea personala. Daca gresesc, sa nu fie cu "banat"  :lol: rog sa mi se explice si mie, un biet "patriot in devenire" de ce? cum? pentru ce/cine?
1. Chiar asta e - desi acu-i un instrument relativ depasit, inclusiv - ca sa raminem ontopic - in planurile masonice (fiecare epoca a avut programele ei global aplicate, chiar daca apar uneori haotice si-n directii divergente). Polarizarile inter-natii sint treptat inlocuite de astea inter-nationale :-D (inter-blocuri artificial divizate, mai precis - btw, Noul Zid Rece 8-) W-E care se prefigureaza pe Nipru e cel mai nou exemplu).

Greu de facut oricum in 2-3 vorbe o analiza a notiunii "patriotism" (cine-a scornit-o si ce vrea ea), da-n principiu le zici ghinisor apropo de gradu' profund de indoctrinare/dedublare a patriotilor.... hai sa le zicem "extremi" din zilele noastre. Fiindca doar in era conducerii alese prin mecanism direct, intr-adevar democratic (era "sutasilor") notiunea avea o acoperire-n esentza nevoilor comunitare de-atunci - chiar daca se putea suprapune cu tribalismu'.

Acu-i cam deplasat insa impulsul irezistibli de-a apara o abstractiune abjecta numita hilar "stat".
Care-a ajuns (la noi mai vizibil, la altii mai discret) o adunatura de gasti oligarhice manglitoare - inclusiv oficializat -  v. "Sinteti sclavi la stat, cu 80% din munca/viatza furat" :x -, haite ascunse sub doctrine stufoase pline de bune intentii pe hirtie (pe care nici politrucii nu le stiu de fapt), cu legi restrictive date celor multi si docili pentru ca doar ei si acolitii lor (bancherii, :evil: represivii, corporatistii etc)  sa poata profita de incalcarea lor.

2. Si de tema asta fug toti ca de 'reaku - ex.: discutiile tembele despre "patriotismul" unui cunoscut fotbaliator (si manglitor :lol:) care-ar motiva cica gratierea lui, fiindca "a facut atitea si-atitea pt. Romanica" - totul, eructat cu abureli despre drapelu' falfaind etc etc.
...Pai nu cumva pentru binele lui (material, evident) o fi facut el atitea faulturi eroice ? :-D (las acu' deoparte disecarea manipularii Turmei [si] prin circul care-a ajuns un ex-sport - fotbalul adica - pe care, dac-as putea, l-as interzice prin lege sub forma lui actuala, "profesionista" si supraplatita aberant).

Revenind si ontopic (la masoni adicatelea), si la ei e vizibil deseori primatul enteresului personel, dincolo de orice precepte umaniste teoretic clamate - ex. lui Balaceanu-Stolnici e relevant (mare minte, dar mic caracter - v. turnatoriile lui  la fosta Secu... cu urmari mortale pentru un opozant al regimului, iradiat se pare cu ajutorul indicatiilor lui pretioase la Munchen - doar ca sa-si poata pastra fonctia si privilegiile-n socealizm).

...Ori poate-o fi primit ordin de la "fratii adormiti" p-atunci (de fapt doar atipiti un pic se pare :lol:) ca musai trebuie s-ajute regimul vremii respective?...
Prezumtie veridica si asta, dac-o circumscriem teoriei Teatrului Planetar regizat (si) de ei-masoneii. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/