Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Terra radiata

Creat de fiulploii, 28 Martie 2014, 21:44:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

  Cautand date si lucrand la o harta cu explozii atomice din antichitate am dat peste un site cu exploziile atomice contemporane  :-D
  Foarte interesant . Singurul continent scapat ar fi America de sud daca nu punem la socoteala Antarctida .
Europa nu se pune fiind doar partea vestica a uscatului numit Eurasia .
http://www.ctbto.org/map/
  Concluziile le trage fiecare.

Xanadron

#1
Da, am mai disecat noi statistici d-astea pe cind ne intrebam (pe topicul cu whistleblowerul Dedrickson, apropo de capacitatea presupusa a ET de-a "dezamorsa" boambele/rachetele noastre) de ce ET-ii "buni" cica n-au miscat un deget la Hiroshima/Nagasaki - si nici cu ocazia nenumaratelor teste nucleare supra/subterane.
In ciuda presupunerii (false dupa JE) ca Ei-Veghetorii-Invatatorii :martiansad: ne-ar da cu linia peste degete :lol: cind chiulim, bem, fumam si-o luam pe pustii pustiind Terra iremediabil.

In orice caz, "radierea" Terrei din catastifele RAR_ului galatic :-D cred ca-i totusi o ipoteza improbabila.
O radiem oricum noi cu maxima eficientza. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.S. necesar cu comentarii idem (desi la fel de inutile din pdv practic :lol:) vizavi de statisticile oficiale.
Plus unele atingeri offtopic  - deloc dorite, dar inevitabile - apropo si de vesnica polemica religioasa:
Citat din: Xanadron din  08 Septembrie 2010, 11:54:49
Datele oficiale apropo de dezastrul ecologic provocat de respectivele teste nucleare se pot gasi extrem de usor - aici de exemplu:

http://archive.greenpeace.org/comms/nukes/ctbt/read9.html

"Of the 2,044 nuclear weapons tests worldwide, there have been 711 in the atmosphere or underwater: 215 by the U.S., 207 by the Soviet Union, 21 by Britain, 45 by France and, 23 by China.

The last atmospheric nuclear weapons test occurred on 16 October 1980 in China. The first was on 16 July 1945 in the U.S.

It is estimated that the total yield of all the atmospheric nuclear weapons tests conducted is 438 megatons. That's equivalent to 29,200 Hiroshima size bombs. In the 36 years between 1945 and 1980 when atmospheric testing was being conducted this would have been equivalent to exploding a Hiroshima size bomb in the atmosphere every 11 hours.

Approximately 3,830 kilograms of plutonium has been left in the ground as a result of all underground nuclear testing and some 4,200 kilograms of plutonium has been discharged into the atmosphere as a result of atmospheric nuclear testing."


Cifrele vorbesc de la sine, :oops: asa ca o traducere mi se pare inutila. Celor non-anglofoni le-am putea preciza doar ca, intre 1945 si 1980 (ciudata... data, atit de recenta, a ultimului test nuclear atmosferic efectuat de chinezi fiindca, din cite-mi amintesc, un tratat international care interzice testele nucleare atmosferice fusese parafat inca de prin 1964) se poate considera a a avut loc in atmosfera Terrei cite o explozie a unei bombe atomice similare celei lansate de SUA la Hiroshima, la fiecare 11 ore !!! :x

Iar presupusii ET "supraveghetori ai copiilor tembeli care sintem" :lol: n-au miscat un degetzel macar... si s-au mai "jucat" doar torpiland cite-o racheta fara incarcatura nucleara, ca atunci, in 1964.
...Cum vine asta, ei? :?
Cernobil si Fu(c)kushima ar fi trebuit adaugate "bolduit" pe hartile postate de tine, fiualploii.
Fiindca tipul asta de iradiere "accidentala" e cu muuult mai nociv decit cel post-bombardele, in care radiatia remanenta e oarecum redusa datorita unor factori pe care nu-i loc sa-i analizam aici (datele-s usor gasibile pe net - suficient de remarcat insa faputl ca Hiroshima/Nagasaki au fost locuite bine-mersi post-detonari.)
Sa nu uitam insa si alte locatii in care au fost in mod sigur testate A-Bombs :star: mai mult sau mai putin "tactice" in timpul WW-II si dupa (Germania nazista, URSS - in campania estica nazista, plus Vietnam etc).

Acu' dincolo de statisticile cam fara cap/coada/concluzii/predictii: care-ar fi (daca ar fi?) SCOPUL lor-testelor-exploziilor?
Ipoteze-s destule:
1. Oarece ajustari genetice ale "recoltei" de CS-uri din Turma :evil: (in directii nasparlii, evident.)-  fiindca radiatiile ar "fragezi", in anumite doze, ADN-ul, facindu-l mai pretabil operatiilor de... chirurgie plastica genomica. Asa o fi - poate.
2. Reducerea insidioasa a populatiei Terrei, prin efecte asemenea - asta-i simpla ca buna ziua.
3. "Ciupirea" continuum-ului Spatiu/Timp, in vederea crearii unor "brese" - prin care sa intre/iese eventual mai usor diverse entitati ET. :-( (n.b. - plauzibila si asta, desi nu poate fi probata pe moment.)
4. etc. etc.

Paranormaloizii 8-) (citiva chiar demni de incredere) sustin ca nu doar CS-urile (corpurile spirituale "recoltate" cica de creatorii nostri, pt. novici - in "N" scopuri banuite - de la inmultiri asexuate pina la "vampirism/canibalism energetic"), ci si notiunea suflet - la fel de "nevazuta", dar si mai cuprinzatoare - ar fi afectate in diverse grade de efectele exploziilor (termo)nucleare.
Unii zic ca pina la aneantizare, :roll: iar altii - pina la un stadiu care i-ar obliga pe apropitarii nostri la "reparatii capitale" migaloase si antiproductive (pentru ei, clar) ca sa ne ramina bune de reciclare-n continuare.

Fiecare poate decide oricum care ipoteza-i mai credibila - desi toate au "hibe logice".
...Dar stim noi oare care-i logica LOR?! :martiansad:

Zic eu ca (pentru unii cel putin) pozitia preferabila-i raminerea... dincolo de gardul inalt al Misterelor.
Vorba lu' Tzutzea:
Un mister care se leagă şi se dezleagă devine o problemă şi nu mai e mister. Misterele sînt supranaturale şi sînt singurele mijloace de ieşire din înlănţuirea cosmică, din limitele comunităţii şi din mărginirea personală.
Lupta dintre intelect şi mister se datoreşte nu numai intelectului, vocaţional, ci şi misterului. Trebuie să recunoaştem că sîntem tîmpiţi... :lol:


...Clar deci ca Liberul Arbitru (inclusiv apropo de "ce anume sa spunem copiilor nostri veniti acasa dezlinati cognitiv de la ora de religie" :-D) ne poate indrepta spre cararea comoda a acceptarii pasiv-odihnitoare a non-mistagogiei:
"Sacerdotul creştin nu e mistagog, el nu interpretează misterele. Mistagog e păgînul, care interpretează falsa lectură a vieţii şi universului – şi asta se cheamă mitologie. Preotul creştin nu tălmăceşte misterele, ci le comunică, fiind învăluit ritualic de ele, ca şi credincioşii. Dogma euharistiei, dogma Trinităţii... ce, e de nasul unui popă să le comenteze, comportă asta comentarii?

...Asa ca nu m-ar deranja deloc remarci de genu':
Ce, e de nasu' tau (nici macar popesc), frate Xanadroane, sa comentezi d-astea pe RUFOn? :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  29 Martie 2014, 11:03:33
:Cernobil si Fu(c)kushima ar fi trebuit adaugate "bolduit" pe hartile postate de tine, fiualploii.
Cred ca ar fi trebuit postata si ipotetica a treia bomba aruncata de 'merigani in Japonia si neexplodata insa gasita de japi dupa unele zvonuri prin anii '80( ? )
  Tanand cont de cantitatea oficiala de bombe aruncate pana acum eu zic ca in caz de razboi atomic exista bune sanse de supravietuire insa nu in orase.
  Dar alta era problematica pe aici. Din marturii ajunse pana la noi verificate in unele cazuri de analize la fatza locului , rezulta clar un razboi atomic purtat in zona India-Pakistan de azi cu posibile extensii ale vectorilor purtatori in Africa - nord si sud , in America de nord.
  De alte zone nu stiu deocamdata : Siberia sau Extremul Orient, Canada, Australia si America de sud din cauze evidente  :lol:
  Vechea civilizatie a Indului a fost venita din stele - initiatorii ei , cu laboratoare si alte minuni tehnice- ramase unele din ele ca si artefacte in posesia diverselor curti regale locale renascute dupa conflagratie. O civilizatie razboinica care s-a folosit de carnea de tun umana in rezolvarea conflictelor personale.
  Iar daca master Xanadron  ar fi trait pe atunci sigur ar fi cautat arhontii ... si nu ar fi fost singurul aflat in cautarea lui Indra .  :evil:
  Pentru mine istoria asta incepe sa semene cu urmatoarea imagine : o cutie de soldatei-jucarii care sta linistita intr-un colt de magazie , un loc sigilat oarecum si aparat - aici luam in calcul centurile de radiatii ale Pamantului, centurile de asteroizi ale sistemului solar, locul sistemului solar in sfera lui Oort .
  Din cand in cand, vin in general cate doi copii, deschid cutiuta si isi impart domeniile. Inevitabil, se ajunge la razboi  si se folosesc armele din dotare sau cele trecute fraudulos prin Frontiera.
  Cand joaca e gata, copilul supravietuitor pleaca iar jucariile-soldati se refac ..pana la urmatoarea etapa .
  Pentru refacerea fizica a jucarelelor se folosesc metode psihice de invigorare .
  Concluzia ar fi ca aici este un loc de confruntare , un poligon de testare a capacitatilor altora . Iar noi suntem decorul ..inepuizabil.  :evil: si refolosibil .
  Parerea mea sf nesustinuta decat partial stiintific .

  Daca privesc harta moderna a exploziilor atomice de unde evident lipseste si incercarea de detonare pe suprafata Lunii  :evil: , am impresia ca asist la un razboi
https://www.youtube.com/watch?v=_W_lLhBt8Vg

  Interesant mi se pare ca inglishmenii au detonat bombe prin Australia, America si prin Pacific, in general la altii acasa  :evil: Mai poate sa zica cineva ca America si Australia nu sunt ale Angliei?