Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazuri OZN inaintea aparatului de zbor ..

Creat de andreimra, 17 Martie 2014, 15:44:43

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

andreimra

       Salutare Ufologi

Azi am sa postez cateva cazuri clasice interesante , cazuri care au fost putin mediatizare dar care contin o multime de informatii si relatari de la persoane credibile intr un timp in care tehnologia nu exista si nu se putea vorbi de facaturi , trucaje , sau cine stie ce alte scuze gasite de scepticii mondiali .

Intamplarea unui bogat cultivator din Le Roy ( Kansas ) Alexander Hamilton .

Declaratie facuta la data de 21 aprilie 1897 :

,,Lunea trecuta noaptea pe la 10:30 am fost treziti de animalele care faceau zgomot . M am sculat zicandu mi ca probabil buldogul meu facea pozne , dar deschizand usa am vazut spre marea mea mirare , ca un obiect ciudat coboara incet deasupra fanetei mele la circa 200 m de casa .

Dupa ce am chemat pe Gil Heslip si pe fiul meu Wall , am insfacat niste topoare si am alergat spre tarcul vitelor . Intre timp obiectul coborase incet la vre o 10 m deasupra solului iar noi ne apropiasem de el la vre o 50 m .

Era in forma de tigara de foi avand lungimea aproximativa de 100m , dedesupt avea un fel de cabina din sticla sau din vreun alt material transparent care alterna cu benzi inguste opace . In interior totul era perfect luminat si implicit vizibil – obiectul era ocupat de 7 cele mai ciudate fiinte pe care le am vazut vreodata .

Toate partile obiectului ce nu erau transparente erau de culoare rosu inchis . Am ramas muti de mirare si de frica . Apoi atrasi de zgomotul nostru au indreptat o lumina de far inspre noi si de indata ce ne au vazut au declansat o forta necunoscuta si o roata mare de turbina cu un diametru de circa 10m , care se rotea incet deasupra obiectului a inceput sa huruie , obiectul se inalta usor ca o pasare . Cand obiectul se afla la 100m deasupra noastra mi sa parut ca sa oprit si plana exact deasupra unei juncane de 2 ani care sarea si ragea , si care parea legata la tarc . Am alergat spre ea si am descoperit ca o funie avand grosimea de 25 mm confectionata dintr un material rosu era innodata in jurul gatului , vita era prinsa in sarma tarcului iar celalalt capat al funiei ducea la obiectul misterios .

Am incercat sa desfac vita dar neputand am taiat sarmele tarcului si am observat cum obiectul misterios se face nevazut cu tot cu animal inspre nord-vest .

Ne am intors acasa , eram asa de speriati incat nu am putut dormii in noaptea respectiva . M am sculat marti in zori si am pornit calare sperand sa dau de urma vitei disparute . N am izbutit dar intorcandu ma seara acasa am aflat ca Link Thomas , care locuieste la 5 km , a gasit in aceiasi zi , pielea capul si picioarele vitei . Crezand ca cineva a macelarit o vita furata el a dus resturile in oras pt a putea fi indentificate , fiind tare mirat ca nu a putut gasi nici o urma pe solul moale .  Dupa ce pielea a fost identificata prin intermediul semnului care ii fusese incrustat , m am intors acasa .

Au semnat sub juramant azi 21 aprilie 1897 :

E.W. Wharon – Inspectorul directiei petrolului

M.E Hunt – serif

W.Lauber – serif adjunct

H.H Winter – bancher

H.S Johnson – farmacist

J.H Stitcher – avocat

Alexander Steward – judecator

Din moment ce o declaratie sub juramant este considerata ca o proba de catre cele mai inalte foruri jurisdictionale ale lumii , suntem indreptatiti ca relatarii sus mentionate sa i dam mai mult credit decat se acorda in mod normal acestor obiecte stranii .

Cazuri similare :

In noiembrie 1885 din Adrianopol Turcia , sa raspandit stirea despre un obiect rosu stralucitor in forma de tigara de foi , a carei culoare trecea de la o luminozitate intensa la un rosu aproape imperceptibil . Era imens si se parea ca planeaza si se oprea  in aer .

In noiembrie 1887 revista franceza L'Astronomy relateaza un caz largul capului Race , Noua scotie , unde un imens obiect rosu stralucitor s a inaltat din ocean la circa 20 – 30 m a planat si sa pozitionat contra vantului vreme de 2 minute ... sa oprit in apropierea vaporului ( de unde a si fost observat ) .. apoi a virat incat i sa putut vedea forma alungita si inaltandu se cu mare viteza a disparut spre sud-est. Intamplarea a durat 5 minute .

La 1 aprilie 1897 potrivit relatarilor din ziarul New York Sun , un mare numar de persoane din Kansas city statul Missouri , au declarat ca au vazut noaptea un fel de obiect dirijat brazdand cerul in acea noapte oprindu se din cand in cand pentru a proiecta spre sol un fel de fascicul de lumina alb-stralucitoare , cea ce nici o nava facuta de om nu ar fi putut  face asta la acea vreme .

Persoane din Benton ,statul Texas au declarat ca au vazut in noaptea de 16 aprilie , un obiect avand forma unei tigare de foi , proiectandu se pe discul luminos al Lunii.

Intamplarile relatate dragi colegi , sunt documentate cu mult inaintea aparitiei aparatului de zbor uman .

Salve .

17 martie Bucuresti .


prodcomb

Asterix    :wink:

... înaintea aparatului de zbor ... adică nu erau avioane, dar erau baloane, nu?

Și acum ce facem? Scotocim prin arhivele vremii să căutăm detalii?

Sau deja ai răspunsul? Un meteorit ...  :roll:
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

fiulploii

1. Nu eu am pus titlul subiectului dar deh....
2. Nu citești cu atenție articolul , deh.. năvala vârstei probabil .
3. Esti liber sa scotocești arhivele vremii .

prodcomb


Dar la noi nu mai dă năvală nici un ozeneu mai vechi sau mai nou?

Tot ,,înaintea aparatului de zbor".

Eu știu unul celebru imediat după ,,aparatul de zbor". De prin 1913; ți-aduci aminte?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit