Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Declaratii oficiale legate de fenomenul OZN

Creat de andreimra, 14 Martie 2014, 14:56:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

andreimra

Salutare colegi Ufologi

Azi am sa scriu cateva declaratii oficiale din timpurile in care fenomenul UFO inca era un mister ,  in care se vede clar ca nu sau chinuit foarte mult sa verifice o declaratie cu alta si se bat cap in cap la cel mai inalt nivel . Haideti  sa vedem si sa ne minunam ....

,, Departamentul Apararii a dat ordin avioanelor de vanatoare cu reactie sa doboare Obiectele Zuratoare Neidentificate , care refuza sa aterizeze cand sant somate in acest sens " .

Washington DC  ,, Daily News " 25 iulie 1952

,, Farfuriile Zburatoare exista doar in imaginatia celor care le cauta pe cer "

Dwight Eisenhower – 16 decembrie 1954

In cursul unei conferinte de presa a Fortelor Militare Aeriene , care a avut loc la Washington DC , generalul Samford a explicat ca OZN urile nu sunt nimic altceva decat ,, fenomene atmosferice " .

29 iulie 1952

,, Anchetatorii in problemele privind OZN urile , trimisi de bazele aeriene , vor trebuii sa fie echipati cu binocluri , aparate foto , contoare Geiger , lupe si conteinere in care sa puna esantioane " .

Ordinul Inspectorului general al Fortelor Militare Aeriene , transmis comandantilor bazelor aeriene , 24 decembrie 1959 .

,,... si in definitiv nu sa gasit niciodata vreo dovada fizica sau materiala si nici chiar vreun minuscul fragment de asa numita farfurie zburatoare sau nava din alte spatii "

USAF ,, News Release " 19 ianuarie 1961

,, I am aratat amiralului Knowles micul fragment de farfurie zburatoare pe care cu amabilitate , Fortele Aeriene ale SUA , mi l au imprumutat ca sa l examineza . Aceasta s a intamplat in iunie 1952 ".

Wilbert B. Smith – seful programului Canadian de cercetare a OZN urilor noiembrie 1961 .

,,... Ne intereseaza adevarul cu privire la aparitiile semnalizate si ne cunoastem bine obligatia ce o avem de a tine publicul la curent in aceste chestiuni ".

Din scrisoara de la 3 iulie 1958 a lui Richard Hornes secretar adjuct al Fortelor Aeriene , insarcinat cu probleme de cercetare si dezvoltare .

....,, Raspandirea in public a oricaror date cu privire la OZN uri .. este contrara politicii si regulamentelor Fortelor Aeriene "

Din scrisorea de la 23 ianuarie 1958 a capitanului G.H Oldenburgh , ofiter al serviciilor de informatii , Baza Fortelor Aeriene de la Langley , statul Virginia .

,, Nu exista vreo dovada ca aceste obiecte ( OZN ) sant vehicule interplanetare ".

Dintr o scrisoare a generalului maior Joe Kelly ( USAF ) adresata senatorului Harry Byrd 1 mai 1956

,, Aceste obiecte ( OZN ) sant concepute si dirijate de fiinte inteligente care au atins un nivel de dezvoltare foarte inalt . Este probabil ca ele nu vin din sistemul nostru solar , si poate nici din Galaxia noastra " .

Declaratia Dr Hermann Oberth renumit specialist german in domeniul rachetelor si al calatoriilor interplanetare la o conferinta de presa tinuta la Innsbruck , iunie 1954 .

,, Marina Militara a studiat aparitia din insula Trinidad si a comunicat USAF rezultatele obtinute . Sa stabilit ca aparitia din insula Trinidad a fost o farsa " .

Din scrisoarea adresata directorului adjuct al NICAP , Richard Hall de catre un ofiter USAF pe langa Pentagon , insarcinat cu relatiile publice , maior LA Tacker ( mai 1960 ) " .

Marina na efectuat nici un studiu si nici nu a facut vreo declaratie oficiala in problema OZN urilor , observate in apropierea Braziliei " .

Ministrul Marinei 1 octombrie 1960

,, Nu exista asa ceva — farfurii zburatoare – absolut niciuna " .

Dr Hugh Dryden director al Comitetului Consultativ de Aeronautica , cuvantare tinuta la 19 februarie 1957 in fata Comisiei Bugetare a Camerei Reprezentatilor .

,, Domnilor regret ca am facut aceasta declaratie ... cu privire la farfuriile zburatoare . Na fost decat o parere personala nimic mai mult " .

Din declaratia Dr Hugh Dryden facuta la 24 februarie 1957 in timpul unei conferinte de presa cand a raspuns criticilor aduse de NICAP .

,, Cea ce te surprinde este gradul de inteligenta al celor care vad OZN uri si le semnaleaza ; ei depasesc sigur nivelul mediu , iar in unele cazuri sunt mult deasupra acestui nivel . Martorul ocular tipic este un om cinstit si demn de incredere " .

dr Allen Hynek om de stiinta de seama din cadrul USAF – aprilie 1963

,, In loc de a se face anchete , ori de cate ori se semnaleaza OZN uri a fi fost mai indicat ca cei care le semnalizeaza sa fie supusi cercetarilor " .

dr Allen Hynek 8 noiembrie 1965 .

BUNA ASTA NU :)))

,, Nu sa refuzat sa se puna la dispozitie nici un raport cu privire la OZN uri . In calitate de director al organizatiei NICAP , maiorul Donald E Keyhoe a primit orice informaie de care dispune USAF " .

General maior de Aviatie Joe Kelly 12 septembrie 1957 , scrisoare adresata lui Peter Freylingh membru al Camerei Reprezentatilor .

,, Va asigur ca niciodata nu a fost in intentia USAF de a pune la dispozitia organizatie dvs dosare de uz intern cu privire la OZN uri " .

Joe Kelly 15 noiembrie 1957

,, La Washington autorii proiectului Blue Book sustin ca numai 2% din semnalarile OZN urilor din ultimii cinci ani nu au fost elucidate ... "

25 ianuarie 1965

,, Plecand de la date imaginare , nestiintifice si neserioase USAF ajung la concluzii statistice care par impresonante pentru profani , neobisnuiti cu sofismele metodelor statistice . Esti obligat sa ajungi la concluzia ca declaratiile periodice facute cu mare zarva publicistica de catre USAF , intemeiate pe statistici false , servesc pur si simplu ca sa denatureze adevaratul  caracter al fenomenului OZN " .

,, Yale Scientific Magazine " aprilie 1963 .

Mai jos am sa adaug si cateva declaratii pozitive ale unor renumiti oameni ai timpurilor legat de fenomenul OZN ;

,, Sunt convins ca OZN urile au baz in alta lume " - Walter Reidel – specialist German de vaza in domeniul rachetelor . Life Magazine 1 iulie 1952 .

-,, Farfuriile zburatoare vin din lumi indepartate "  dr Herman Oberth 24 octombrie 1954

,, Fortele Aeriene supravegheaza continuu spatiul atmosferic din apropierea Pamantului , pt a descoperi in el Obiecte Zburatoare Neidentificate " – Secretarul USAF catre comandantii bazelor aerene 15 august 1960 .

,, Daca aceste creaturi sunt mai inteligente ca noi , s ar putea sa se fi decis ca sa stabileasca un contact minim cu noi , sau poate nici unul " - 15 noiembrie 1960

,, Cu siguranta , farfuriile zburatoare exista cu adevarat si sunt nave interplanetare " - General USAF Dowding august 1954

,, Sunt convins de muta vreme ca OZN urile sunt nave interplanetare . Santem supravegheati de fiinte din spatiul cosmic " . - Albert M Chop director relatii publice Administratia Nationala de Aeronautica si Cosmonautica – ianuarie 1965

,, Cred ca USAF n au dat la iveala tot cea ce stiu despre aceste OZN uri . Nu poti sa nu tii  seama de  atat de multe marturii , ce nu se pot inlatura " . - John McCormack , presedintele Camerei Reprezentantilor – ianuarie 1965

,,Ceva ce depaseste intelegerea noastra viziteaza Pamantul " - Dr Mitrovan Zveref ( ex USSR ) 26 AUGUST 1965

,, Nu suntem singuri in Univers " – Prof Claudio Anguia , director al Observatorului Cerro Calan ( Chile ) 26 august 1965

,, Exista dovezi stiintifice ca planeta noastra este inconjurata de obiecte ciudate . Este deplorabil faptul ca asupra acestei chestiuni guvernele au aruncat valul secretului ".

Prof Gabriel Alvial , Observatorul Cerro Calan ( Chile ) 26 august 1965 .

Ei cam asta a fost colegi , sunt mult mult mai multe declaratii de acest gen dar imi lua un an sa le insir aici pe toate asa ca am rugamintea in completare sa scrieti dvs asemenea citate legate de fenomenul OZN .

Ca si incheiere am sa termin prin a scrie un citat senzational din revista Life Magazin 6 ianuari 1958 dar care s potriveste manusa si azi . Pana la urmatorul post toate cele bune .

,, In cursul acestui an vor fi cam 200 aparitii autentice de Obiecte Zburatoare Neidentificate , despre care Pentagonul va ajunge sa demonstreze ca 210 vor fi fost false " .

Salve

14 martie 2014 Bucuresti .