Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al treilea razboi mondial

Creat de Tyanu, 02 Martie 2014, 20:21:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

RECAPITULARE


- Amanarea ratificarii unui acord de cooperare/integrare a Ucrainei in UE face ca 10% din populatie sa iasa in strada declansand lupte de strada impotriva "ordinii de stat" care nu se preda neconditionat in fata extinderii eoropa-america.

- Pacifistii din Maidanul Kievului ameninta cu lupte de strada, se antreneaza "paramilitar" pentru a face fata confruntarilor cu jandarmii, dau foc Palatului de Justitie, iau cu asalt depozitele de armament.

- Pacifistii din Maidanu Kievului isi iau angajamentul - in fata unor reprezentanti ai UE (ministrii de externe)  - ca vor respecta ordinea de stat si pozitia presedintelui Ianukovici - dupa care isi baga piciorele in acest acord si izgonesc presedintele ales instaland la carma Ucrainei un lider emanat din revoltele stradale - fera reprezentare electorala.

- Pacifistii emanati din Maidanul Kievului cer evacuarea trupelor rusesti din Crimeea  - pe care o soscotesc o invazie militara - desi armata rusa, in limita a 25.000 de soldati, e garantul dezarmarii nucleare a Ucrainei si rezultanta a acordurilor bilaterale Rusia-Ucraina.
- Occidentul pacifist ameninta cu sanctiuni Rusia pentru ca nu accepta/recunoaste "emanatii" din Maidanul Kievului si se incapataneaza sa recunoasca legimitatea unui presedinte ales prin vot popular - Ianukovici.

- "Razboinicii" rusi alarmeaza unitatile militare din Crimeea, preiau controlul asupra peninsulei si obliga unitatile militare ucrainiene sa ramana - sub paza - in cazarmi. Inca nu se spune daca "armata de invazie rusa" a depasit numarul stabilit prin acorduri bilaterale - 25.000 - sau a fost ddepasit acest nivel. Inca nu se spune care este situatia focoaselor nucleare, a instalatiilor de acest fel din Crimeea

- "Razboinicii" rusi si populatia din Crimeea preiau controlul crizei fara nici o victima si fara nici o confruntare violenta - spre deosebire de "pacifistii din Kiev", care au schimbat ordinea de stat prin manifestari sangeroase.

- Agresorii rusii se incapataneaza sa pastreze sub control situatia armamentului nuclear al Ucrainei - asa cum reiese din acordul de dezarmare nucleara de la Budapesta (1994) si nu vor sa cedeze presiunii "emanatilor" de la Kiev care vor controlul militar total pe teritoriul Ucrainei - chiar daca astfel se incalca si tratatul de dezarmare nucreara mai sus amintit, si tratatele bilaterale Rusia-Ucraina.

- "Razboinicii" din Crimeea anunta organizarea unui referenduum pentru a se stabili viitorul Crimeii - zona geografica alipita artificial la Ucraina in anii 50... prin vointa unui lider comunist. Privit astfel referendumul este o "reparatie" a evenimentelor din epoca comunista.

- Rezultatele referendumului "antidemocratilor", "totalitaristilor" din Crimeea sunt clare - participare peste 80%, vot pentru independenta Crimeii - peste 90% din participanti. Rezultatul scrutinului este sarbatorit de "razboinicii" din Crimeea cu strigate de bucurie si focuri de artificii  - manifestari "normale" ale unei populatii aflate sub "teroarea si amenintarea armelor rusesti"

- "Pacifistii occidentali" (UE si SUA) nu accepta sub nici o forma existenta unei populatii care sa doreasca sa traiasca si altfel decat sub "tutela democratiei merigane" si sanctioneaza international Rusia si Crimeeea pentru ca populatia din zona, dupa ce a vizionat de un milion de ori filmul Rambo ... a votat apropierea/alipirea de Rusia.

- "Pacifistii occidentali" nu recunosc referendumul din Crimeea si dreptul populatiei din peninsula de a vota pentru votca si nu pentru Coca-Cola - dar recunosc tacit "dreptul" emanatilor din Maidanul Kievului de a deveni o putere nucleara - pentru ca izgonirea armatei Rusiei din Crimeea inseamna predarea arsenalului nuclear fortelor de la Kiev.

- "pacifistul" emanat din Kiev, premierul Arsenii Iaţeniuk - avand in spate o puternica "validare electorala" a ciomegelor din maidanul Kievului -  in imensa lui dragoste pentru pace si ordine statala (pe care a inceput sa o apere de 2 saptamini ...dupa ce a distrus-o p'aia legala, rezultata electoral, dinainte) se exprima plastic : Vor simţi cum le arde pământul sub picioare",

- "Pacifistii" din UE si SUA sanctioneaza Rusia pentru ca nu lasa Ucraina sa devina o putere nucleara necontrolabila, sub guvernarea "emanatilor",  la cateva sute de km de Kremlin si se incapataneaza sa tina sub control arsenalul din Crimeea.
.......................

Voua nu vi se pare ca ceva este anapoda in aceasta prezentare pe care o gasim azi in media ? Nu vi se pare ca se "vopseste cioara" , ca albu-i negru si invers ?


Concluzie : Este pentru prima data cand UE este vizibil alaturi de o incalcare a legii si tratatelor internationale.
Este pentru prima data cand UE renunta la respectarea legii, cand renunta la cooperare intre state si merge pe impunerea unei aberatii geopolitice.
- Oricum UE nu poate face fata deschiderii spre doua fonturi - pentru ca dupa "incingerea" pe frontul de est - care le va taia accesul la gazul rusesc, UE va trebui sa deschida un alt front "democratic" pentru a-si face rost de rezerve naturale din alte zone care trebuiesc "democratizate".

SOLUTIA DE PACE e una singura - acum cand  :evil: si-a bagat coada in cooperarea Europa-Asia, respectiv Europa-Rusia.  Aceasta solutie este - semnarea unui acord ferm de cooperare Europa-Rusia si extiderea ferma a cooperarii Uniunii Europene spre Asia pana dincolo de Rusia incepand de maine.   In acest mod, prin acest pod, prin acest arc de cooperare Europa-Rusia-Asia toate teritoriile dintre cele 2 mari puteri economice vor fi delimitate de interese economice tranzitorii (si nu de interese militare) - si ceea ce este mai important - va fi pace pace.

Altfel, pe delimitari teritoriale cu iz militar, tensiunile pot duce la un conflict deschis si la o dezintegrare pe criterii etnice  - criterii sub care se poate dezintegra usor si Uniunea Europeana.  Numai asa :evil: care si-a bagat coada se poate duce la plimbare ...
Altfel ne va da lectii de "democratie si sange".
Parerea mea.

Arhanghelul

Din pacate am o veste trista pentru noi rumani ...

Se dezgheata Razboiul Transnistrean ... + bonusul R.A. Gagauzia ... cazaci (nu tatari gagauzi) au consolidat pozitiile ofensive rusesti (logistica si capetele de pod) ...

http://www.timpul.md/articol/dan-dungaciu-odata-cu-alipirea-crimeei-la-federaia-rusa-nistrul-devine-linie-de-razboi-pentru-federaia-rusa-56662.html

http://www.timpul.md/articol/cine-va-veni-primul-in-republica-moldova-obama-sau-putin-10-lecii-ucrainene-pentru-moldoveni-56658.html



Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

terraflorin

OZN în formă de trabuc în Ucraina martie 2014.... cum erau de fapt şi în al doilea război mondial

Cigar-Shaped UFO Over Korosten, Ukraine On March 6, 2014

Pe internet se bucură de popularitate un clip video postat pe Youtube, în care se vede destul de bine un obiect în formă de ţigară.

Acest OZN nu seamănă cu nici un aparat de zbor creat de oameni. Se menţionează că acest OZN a fost fotografiat deasupra oraşului Korosten (regiunea Jitomir) pe 6 martie 2014.
Informaţia despre OZN deasupra oraşului Korosten pătrunde rapid pe paginile unor mass-media electronice, dând naştere la zvonuri despre sosirea unor ,,oaspeţi spaţiali" în mult încercata Ucraină într-o perioadă foarte dificilă.
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_18/Un-OZN-supravegheaza-Ucraina-0723/

terraflorin

Transnistria a cerut Moscovei să prevadă în legislaţia rusă posibilitatea intrării republicii separatiste în componenţa Federaţiei Ruse.


Citiţi mai mult: TIRASPOLUL vrea intrarea în componența FEDERAȚIEI RUSE - Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/tirapolul-vrea-intrarea-in-componenta-federatiei-ruse-1087574.html#ixzz2wK15qc97
EVZ.ro

De asemenea urmează şi Găgăuzia, cum spunea un coleg mai sus:
http://www.puterea.ro/externe/bascanul-gagauziei-merge-la-kremlin-pentru-a-cere-sprijin-tarului-vladimir-88360.html

Ganditorul

"Pacifistii democrati" din Ucraina isi arata bunele maniere si libertatea de care va avea parte populatia Ucrainei - acum cand au ajuns la putere cu sprijinul a 10% din populatie, iesita in strada pe Maidanul Kievului :

Directorul postului TV public din Ucraina, agresat de trei deputaţi.

Trei deputaţi din partidul naţionalist ucrainean Svoboda, care participă la actualul guvern de tranziţie, au fost aspru criticaţi de opinia publică, miercuri, după ce l-au brutalizat pe directorul postului public de televiziune pentru a-l constrânge să demisioneze, informează AFP.

SURSA : http://adevarul.ro/international/europa/directorul-postului-tv-public-ucraina-agresat-trei-deputati-parchetul-deschis-ancheta-1_5329dbc20d133766a80c91cf/index.html

Probabil nu a "vopsit cioara" cum trebuie si a transmis prin postul de televiziune adevarul cam ...golutz.
Brava democratie - pe cand cenzura stahanovista ?

Ganditorul

#50
Imaginile cu "libertatea" de informare si "democratia" stahanovista din Ucraina :

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1c6eYId4fPE

Din pacate cenzura functioneaza si imaginile nu mai sunt disponibile desi au fost prezentate azi dimineata de mai multe televiziuni din Romania. Cum agresorii nu sunt rusi - asa cum e imaginea "satanei" azi - "operatiunea cioara vopsita" nu trebuie deranjata cu imagini care nu respecta aceasta "linie":

http://www.antena3.ro/externe/ucraina-un-director-de-televiziune-este-batut-si-fortat-sa-demisioneze-247591.html.

Arhanghelul

#51
Regasit ... si salvata o versiune si la mine in hdd ... asa trebui procedat cu cele mai fierbinti informatii de peYoutube ... multe au disparut si numai vor fi gasite ... :cry:
Представники ВО Свобода силою змусили Пантелеймонова напис
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Rămîn la părerea că ipoteza unui rezbel (termo)nuclear e exclusă de mult (fiind o "loose-loose situation" pentru toţi beligeranţii), dar asta nu înseamnă că alte tipuri de noi conflicte nu-s posibile - economice-n primul rînd (ştiu, astea-s vechi de cînd lumea), dar şi pe felia ingineriilor sociale sau chiar eugenice (şi astea-s vechi, dar deloc vizibile).
Eventual şi cu naziştii "lunatici" :moon: ieşiţi din umbră, ca-n "parodia" Iron Sky. :ufo:

Încă nu-s oricum 100% convins că "demonizarea" lu' Putin nu-i alt teatru scurt pentru prostime, cu acordul ruşilor - să fi fost planificată oare o nouă polarizare mai... ascuţită?! :roll:
Deşi tind să cred că naţiile BRICSA (in care traieste 1/2 din populatia globului) au deja un "spate" solid (v. sursele... scurse care zic că din partea altor ET :-) decit ăia tovaraşi cu 'merigano-sioniştii) - sprijin care le-ar da tupeu în tentative de schimbări radicale, de la energii noi (moca) la redistribuiri ceva mai echitabile de resurse, de la ăia 0,0001% care se pi.ă pe noi de milenii.

...Deşi-s destule contraargumente şi la teoria asta. Om trăi (poate  :lol:) şi-om vedea - dacă nu ne nemeresc pînă atunci SS-urile 400 (Iskander hipersonice, ba chiar camuflabile-n "buzunare" de spaţiu/timp dupa unii :star:) - ruşii-s mult subestimati la nivel de cafteală-n orice caz.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Citat din: Arhanghelul din  20 Martie 2014, 09:27:05
Regasit ... si salvata o versiune si la mine in hdd ... asa trebui procedat cu cele mai fierbinti informatii de peYoutube ... multe au disparut si numai vor fi gasite ... :cry:


Sunt pe BBC, nu cred că vor fi şterse de acolo
http://www.bbc.com/news/world-europe-26653295
Britanicii se miră cum să scape de semnătura pusă pe memorandumul de la Budapesta

terraflorin

N-am putut să mai editez mesaju anterior aşa că pun imaginea aici în continuare:


Arhanghelul

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2014/03/20/ilie-ilascu-declaratie-socanta-despre-culisele-situatiei-din-crimeea-jocuri-geopolitice-intelegerea-intre-rusia-si-occident-pentru-dezmembrarea-ucrainei/#more-4327

""Ilie Ilaşcu, fost deţinut politic în Transnistria şi fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova, consideră că anexarea Crimeei este primul pas către revenirea la graniţele statelor din regiune din anii 1939-1940, scrie Ziarul Ring.

"Este tare suspectă această alipire a Crimeei, mai ales că Occidentul a tratat-o paşnic. După părerea mea, este o înţelegere a Rusiei cu guvernele statelor din Uniunea Europeană. Cred că se va reveni la hotarele din 1939-1940. Scenariul este chiar cel pe care l-a spus Jirinovski, o parte a Ucrainei va trece la Ungaria, Polonia, Slovacia şi România. Opinia mea este că acest scenariu a fost ticluit mai de mult, cu vreo 10-15 ani în urmă, şi mulţi dintre demnitarii din România cunoşteau acest lucru. De aici s-a şi plecat cu aşa-zisa regionalizare. Republica Moldova, care va deveni autonomă, se va încadra în teritoriul României, tot ca un fel de regiune. În principiu, nu se va schimba nimic în Republica Moldova, vor rămâne raioanele, dar va fi autonomie, pentru că nu cred că domnul Timofte va primi un post de vicepreşedinte al României. Ceea ce face acum Putin este un joc, este un teatru bine pus la punct cu Occidentul. Totul este o înţelegere", a declarat Ilie Ilaşcu.""
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Sanctiuni pentru Rusia, la Summit-ul de la Bruxelles.


http://stirileprotv.ro/stiri/international/sanctiuni-pentru-rusia-la-summit-ul-de-la-bruxelles-anuntul-facut-de-angela-merkel.html

Asta e trendul actual, parte a operatiunii "cioara vopsita".

Nu va trece insa mult timp si o analiza a evenimentelor din zona Europa-Asia va gasi adevaratul vinovat pt ca  :

1. Acum nu mai vb de cooperare Europa-Rusia-Asia c i de ...confruntare Europa-Rusia, de raspunsuri "militare" ce au ca varf de lance Ucraina ...care acum, dupa ce cu 3 saptamini in urma s-a opus ordinii de stat emanand "maidanezii", vrea astazi sa impuna "ordinea de stat" cu amenintari militare.
2. Acordul de cooperare Europa - Asia a fost stopat si amanat pentru multi ani. datorita tensiunilor din zona Ucrainei generate, pana la urma, de "opozitia" care nu a gasit alta cale "democratica" de a-si defini conceptia politicadecat lupta stradala cu "arma in mana".

Acordul de aderare Ucraina-U.E. a fost amanat de Ianukovici dim motive practice - asa cum noi am avut nevoie de aproape 10 ani pentru a ne integra in ordinea europeana (1997-2007) foarte probabil si Ucraina avea nevoie de o perioeda de "acomodare", de transformari sociale, economice, politice si financiare . Extinderea cooperarii UE spre est, extinderea comertului spre est nu se poate face peste noapte (asa cum vor maidanezii Kievului)  si se poate ca exemplu numai banala reformare a cailor ferate ucrainiene care avand alta dimensiune a ecartamentului sunt o frana in fata comertului.

Candva, cineva de la Bruxeles va trebui sa aiba curajul sa spuna ca actiunea Ucrainei a stopat extinderea cooperarii UE spre Asia - care nu inseamna doar Rusia ci si China, India - adica peste 2 MILIARDE de consumatori si afaceri in perspectiva/derulare de multe, multe sute de MILIARDE de euro.

- Oricat de mult ne-ar place filmele holliwood-ene cu Rambo... UE nu poate exporta produse/tehnologie si nu poate gasi forta de munca ieftina si resurse naturale la merigani.
- UE nu poate accepta intrarea Ucrainei in Europa "cu arma in mana"
- UE nu poate accepta intrarea Ucrainei in Europa avand in vedere pretentiile Ucrainei de a (re) deveni o forta nucleara - de aceasta data necontrolabila, cu o conducere de "maidanezi" care nu respecta nici o intelegere/acord, care se impune in viata socio-politica prin antrenarea paramilitara a manifestantilor, care impune "informarea populatiei" si cere demisii ale structurilor de presa/media sub amenintarea pumnului.
- UE nu poate face derogari de la conditiile de aderare pentru Ucraina - pentru ca asta ar induce tensiuni in statele care incearca sa se coaguleze intr-o structura de cooperare, si asa sub "tirul" euroscepticilor din fostele tari EFTA.
- UE trebuie sa-si gaseasca curajul de a spune ca Ucraina - asa cum arata acum structura socio-politica a tarii, iesita din Federatia Rusa, cu datorii imense la factura de gaz natural, cu lipsa de fonduri pentru sustinere financiara - nu se va face imediat ci peste multi ani, poate peste 10 ani, cand practica societatii ucrainiene va arata ca stie ce inseamna procesul democratic - dincolo de manifestatii paramilitare cu arma in mana si amenintari nucleare.

- Un imprumut de "miliarde" pentru o tara din afara UE - cum e Ucraina, tara care nu e posesoare ci doar tara de tranzit a gazelor naturale  - acum, dupa ce abia am scapat de ajutorul dat Greciei (care a jucat si pierdut o gramada de bani tot la bursa de peste ocean) este o utopie, o cale de a dizolva U.E. sub presiunea statelor contribuabile la realizarea "imprumutului".

Rusia - desi sub tirul satanizarii mediatice - a facut un prim pas spre UE acceptand intrarea in componenta sa a Crimeii (asa cum a reiesit dintr-un referenduum mult mai credibil, mai legal, mai democratic decat manifestatia din Maidanul Kievului ), si a pastrat sub control focoasele nucleare ale Ucrainei - asa cum preve detratatul de dezarmare nucleara de la inceputul anilor '90.

- In mod normal si UE ar trebui sa facaun pas spre Rusia accelerand intrarea Republicii Moldova in comunitatea europeana ( cu tot cu Transnistria - care are acordul si recomandarea Rusiei sa ramana alaturi de Moldova). "Alipirea" Transnistriei la Rusia este o utopie chiar si numai pt ca intre cele 2 granite "alipite" exista mii de km ce apartin altui stat (Ucraina). Mult mai normala ar fi reluarea discutiilor despre situatia din zona cu observatori strict europeni si incercarea apropierii intregii zone, Moldova-Transnistria, de UE.

Cam asa arata situatia, rece, dpdv al comertului mondial, vazuta dincolo de sentimentalismul filmelor iin care vedem in Rusia (Asia) "agresorul total" - sentimentalism cu care ne alimentam imaginatia prin canalele media.
Cand va face Bruxell-ul acesta diferentiele, aceasta analiza a pierderilor/riscurilor si care vor fi solutiile gasite pentru reluarea extinderii europene spre o piata de 2 MILIARDE de oameni, vom vedea.  Parerea mea.


Xanadron

#57
Ilaşcu are premoniţii logice zic eu (deşi incomplete) pe tema posibilului scenariu complex jucat acum la nivel global de cîţiva... falşi duşmani - şi care seamănă al dracu' de bine cu o ipoteză din 2009 considerată de unii "deplasată", dar cu care v-am tot agasat de cîţiva ani încoace şi eu - The Anglo-Saxon Mission (prezentarea rezumativă a lui Bill Ryan e disponibilă si-n româneşte).

http://projectavalon.net/lang/en/anglo_saxon_mission_en.html

Acu' hai să comentez un pic şi despre clipul cu demisia directorului TV ucrainiene - un exemplu strălucit de aplicare a democraţiei, simplu şi eficient, cu votare "după ceafă" şi parafare c-un Namaste pe sub coaste.  :-D

Pe un ton ceva mai... Siriăuz, :star: vorba culturistului dr. Greier: protestele paşnic-contemplative de tip Gandhi continuu să cred că nu-s totuşi o soluţie pentru schimbări radicale de paradigmă globală, menţinută de milenii de Sforari :evil: mai ales prin teroare şi/sau violenţă, mascată sau nu. 

Nu-i rău deci să ai jeacă di pieli, da' şî mai ghini-i să cunoşti şi şeva bataii. :lol:

Şi nici să nu te inhibi aiurea, ca directorul ăla molâu - ce, l-ar fi omorît dacă nu semna? Nu cred. Dar, şi dacă-l plumbuiau prin absurd, murea ca un vultur şi nu trăia ca găina pe veci dezonorată de-acum. Mă-ntreb oricum de ce nu-l păzea nimeni - şi-un singur absolvent junior al şcolii superioare de cotonogeală SPEŢNAZ ar fi fost de-ajuns să rezolve situaţia.

Pînă şi io cred că măcar tupeistului-şef cu coadă de cal aş fi apucat să-i mut ochii-n gură şi gura la ceafă, cu orice risc.
Cunosc însă cîţiva "normali anonimi" (deloc securişti şi chiar mai boşorogi, dar şi mult mai în formă ca hiper-comodul de JE) care-ar fi transformat clipul de mai sus într-unul horror - şi mult mai scurt. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Şi tot despre Crimeea care poate duce sau mai repede NU la al 3lea rezbel galactic:

http://romanian.ruvr.ru/2014_03_21/Zone-cu-anomalii-in-Crimeea-strict-secrete-1674/

CitatÎnsă nu numai climatul din Crimeea poate îmbunătăţi sănătatea. Peninsula Crimeea este considerată un loc puternic, unde oamenii vin deseori în căutare de iluminare sau practici spirituale şi se bucură de o popularitate deosebită în rândul şcolilor de yoga şi meditaţii. [...]  Capul Meganom este doar una din zonele cu anomalii din Crimeea. Putem să amintim legendara Vale a Fantomelor, Djimerdji, Capul Aia, plin de mistere, Muntele Ursului, Aiu Dag, ,,Atlantida din Crimeea", vulcanul stins Kara Dag şi misteriosul stonehenge din Crimeea. Toate aceste locuri merită o atenţie deosebită.

Deja pe multe forumuri ruse se discută despre o cucerire spirituală de către Rusia a întregului pământ... o renaştere a la Anastasia lui V.Megre... dar care va fi precedată de forţa armelor (poate şi câteva nuke.uri)

mariusvlad

Eu tot nu inteleg o chestie; daca UE inghite un teritoriu, se cheama aderare, daca Rusia face acelasi lucru se cheama ocupatie?