Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

440Hz vs. 432Hz

Creat de Urban, 20 Ianuarie 2014, 11:15:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Cea mai mare parte din muzica mondiala a trecut la frecventa de 440 hertzi, de cand Organizatia Standardelor Internationale (ISO – International Standards Organization) a luat aceasta decizie in 1953. Asta in ciuda faptului ca frecventa de 440 de hertzi poate avea un efect nesanatos asupra constiintei umane. Muzica Universului, muzica naturii este, in schimb, acordata pe frecventa de 432 de hertzi... aceasta muzica transmite energii benefice si vindecatoare.

Exista o teorie care spune ca schimbarea de la frecventa de 432 de hertzi la cea de 440 de hertzi a fost dictata in anul 1940 de ministrul propagandei naziste, Goebbels. Scopul a fost acela de a-i face pe oameni sa devina prizonieri ai unei anumite constiinte materialiste.
Ciudat, Statele Unite a copiat modelul nazist si a trecut si ea la frecventa de 440 de Hz, care a devenit standard in anul 1953.

440 Hz este o frecventa artificiala, care se indeparteaza de simetria vibratiilor sacre.
Intr-o lucrare intitulata "Controlul prin intermediul muzicii", Dr. Leonard Horowitz scrie: "Industria muzicala este caracterizata prin aceasta frecventa impusa, care are rolul de a creste agresiunea, agitatia sociala si emotiile negative, predispunand oamenii la boala fizica."

Iesi afara pe strada si priveste in jur.
Ce vei vedea?
Elevi, adolescenti, oameni maturi... ce au in comun toti acesti oameni?
Asculta muzica la telefon sau la mp3 player!
Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvente este maxima.
Ingenios, nu?
Sa nu uitam vorbele lui Nikola Tesla: "Daca vrei sa afli secretele Universului, atunci gandeste-te la energie, frecventa si vibratii".

Vibratiile scazute ale frecventei de 440 Hz sunt daunatoare fiintelor umane, caci duc la dizarmonie si ura.
In plus, are rolul de a crea boli si razboi.
Priviti si ascultati videoclipul de mai jos: in prima parte, veti auzi o melodie la 432 Hz, iar in a doua parte, veti asculta o melodie la 440 Hz.
Veti constata diferentele.
432 Hz este o frecventa pura, logica si naturala; 440 Hz este o frecventa ce promoveaza materialismul, ura si deconecteaza oamenii de la natura.

432 Hz vs 440 Hz / Frequences

Sursa:
http://www.almeea.com/conspiratia-muzicii-din-1940-ascultam-muzica-pe-frecventa-materialista-si-violenta-de-440-de-hertzi-si-nu-acordata-pe-frecventa-naturala-si-armonioasa-de-432-hertzi/

horia2008

Se pricepe cineva sa-mi spuna va rog daca Nature by Numbers este la 432hz sau 440hz?
Multumesc


Urban

#2
@Guest

Esti stresant...vorbesti prea mult si gandesti prea putin.
"In fata Mintii tacute, se preda intreg Universul" J.Krishnamurti

Ti-am atasat ceva pentru studiu.
Spor la treaba!

@Horia2008
Citat din: horia2008 din  20 Ianuarie 2014, 12:53:57
Se pricepe cineva sa-mi spuna va rog daca.....este la 432hz sau 440hz?
Multumesc

...440Hz

Aria lui Bach la 432Hz (Paulstretch effect)
http://www.mixcrate.com/subsonique1/interdimensional-bach-1595101

Xanadron

Citat din: horia2008 din  20 Ianuarie 2014, 12:53:57
Se pricepe cineva sa-mi spuna va rog daca  este la 432hz sau 440hz?
Multumesc
...Ce anume? Muzica clipului? (f. elocvent oricum, fiindca "geometria sacra" e mai greu de lamurit cu vorbe ori chiar cu schitze statice - ete ca mai e bun la ceva si iutubu' asta).
Muzica-i oricum pe 440 Hz (La-ul adica) - si culmea ca nu m-a terifiat deloc :-D - ba chiar dimpotriva.

Pe de alta parte, si tema adusa de Urban in discutie are totusi un chichirez - fie si doar fiindca promotorii schimbarii frecventei "in sus" au fost baietii cu singe albastru de la fundatia Rockefeller :evil: - inainte de WW-I si pe cind pritoceau ideea Federal Reserve Fund, pe linga scufundarea Titanicului si alte chitibusuri.

Vorbind deci un pic mai pe nas :lol: (epistemologic adicatelea), nu vad pe cineva capabil (in afara de mine, evident :-D) sa demonstreze DE CE anume era mai bine "cu fara" 440 Hz Tra-laLala. :-P
Ba-s chiar convins ca unii fani NewAge "vibrationisti" ar perora ca orice crestere a vibratiei... oricarei chestii :lol: e un lucru pozitiv, care ne duce in a 'jdemia dimensiune etc. etc.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#4
Citat din: Xanadron din  20 Ianuarie 2014, 13:32:07
Vorbind deci un pic mai pe nas (epistemologic adicatelea), nu vad pe cineva capabil (in afara de mine, evident) sa demonstreze DE CE anume era mai bine "cu fara" 440 Hz Tra-laLala.
Ba-s chiar convins ca unii fani NewAge "vibrationisti" ar perora ca orice crestere a vibratiei... oricarei chestii e un lucru pozitiv, care ne duce in a 'jdemia dimensiune etc. etc.

Nu stiu cum e cu dimensiunile dar imi place cum "canta" planta asta...
Music of the plants- Anthurium improvisation 432Hz

...sau asta...

Sounds from the soil - 432 Hz (Anthurium & Simone Vitale)

Xanadron

#5
P.S. cu clarificari (as vrea eu... :lol:) - separat, ca nu mai pot edita din pacate mesajul precedent:
DACA cineva ar putea demonstra de ex. fara tagada ca aia 440 Hz dezagrega/altereaza cumva ADN-ul - si, evident, ailalti 432 Hz ii fac bine la helixuri - as marsha si io pe ideea hiperconspirationista a modelarii prin muzichie reformata de la baza.

Cum insa nimeni nu cred c-a venit cu date veridice - iar manipularea sub- sau chiar supraliminala prin muzica e oricum practicata en-gros - as inclina spre parerea ca fiecare bucata muzicala sa fie cintata-n gama/frecventza in care a fost compusa.
Si uite-asa s-ar releva poate transformarile "monstrilor cu casti pe urechi" :-D comparativ cu melomanii "clasici".

Clar ca si asta-i doar o idee traznita si la fel de glumeatza ca aia precedenta (ca doar io as fi capabil sa...) Fiindca doar cel/cei care se mai trag cind si cind de sireturi cu Creatorii nostri  - si le pot spune poate la o partida de table "Sase-sase; te-am ars!" :-D ar putea sa cuantifice interactiunile atitor vibratii la care sintem suspusi - si nu neaparat cu castile pe urechi.

P.S. @Urban: tot nu-s convins - a nu se uita ca Terra creste continuu in dimensiuni de ex., inaltimea/masa oamenilor creste si ea, ba si vibratia Schumann creste si tot asa.
Poate ca toate TREBUIE sa fie interconectate si, evident, updatate, mai stii? :roll:

Deduc asta fiindca, daca nazistii au aplicat-o primii, clar c-au avut un motiv serios - trecind peste deductia... secunda ca si ei faceau parte din aceeasi Cabala cu musiu Rockefailure. :evil:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#6
Citat din: Xanadron din  20 Ianuarie 2014, 13:52:04
.... tot nu-s convins - a nu se uita ca Terra creste continuu in dimensiuni de ex., inaltimea/masa oamenilor creste si ea, ba si vibratia Schumann creste si tot asa.
Poate ca toate TREBUIE sa fie interconectate si, evident, updatate, mai stii?
Posibil ca toate sa fie deja interconectate si sa nu ne dam seama sau poate noi suntem cei ce tragem hais sau cea si nu ne atinge "vibratiunea".
Oricum, vis-a-vis de 440hz...pe undeva chestiunea miroase...e suficient sa asculti cateva piese clasice in 432hz ca sa iti dai seama ca sound-ul este mult mai placut si vibrant.
Nu stiu daca cineva a demonstrat deja treaba cu alterarea ADN-ului insa indiciile sunt peste tot.
http://omega432.com/432-music/the-importance-of-432hz-music

horia2008

Citat din: Guest din  20 Ianuarie 2014, 13:12:01
Cel putin eu comunic, nu lansez intrebari si pe urma nu mai raspund! Credeam ca-i forum aici, poate sunt stresant pentru unii, cred ca e problema lor, nu? Am fost offtopic?
Multumesc pentru materialul de studiu, dar eleganta lipseste cu desavarsire.

Sorry de off-topic, da' zic si eu...

inainte de a ma ataca si raspunde tafnos, intotdeauna citesc de doua ori, sa pricep bine despre ce-i vorba, poate-mi trece...

iar asta cu
Citat...cred ca e problema lor, nu?
este lipsit de eleganta cu desavarsire, desigur; parerea mea...


Urban

@Xanadron

..si ar mai fi asta:
http://altered-states.net/barry/update205/  ...deocamdata.

...mai sapam :-D

Xanadron

#9
Citat din: Urban din  20 Ianuarie 2014, 14:12:21
Posibil ca toate sa fie deja interconectate si sa nu ne dam seama sau poate noi suntem cei ce tragem hais sau cea si nu ne atinge "vibratiunea".
Oricum, vis-a-vis de 440hz...pe undeva chestiunea miroase...e suficient sa asculti cateva piese clasice in 432hz ca sa iti dai seama ca sound-ul este mult mai placut si vibrant.
Nu stiu daca cineva a demonstrat deja treaba cu alterarea ADN-ului insa indiciile sunt peste tot.
http://omega432.com/432-music/the-importance-of-432hz-music
Chiar daca nici el nu aduce dovezi irefutabile, articolul asta-i convingator fiindca-i mai complet/complex si interconecteaza destule deductii credibile, de la Fulcanelli la Steiner citire, via Saturn. :planet:

Cum insa "via Saturn" sintem sforariti si-acum, la fel ca-n urma cu cca. 5.600 ani (p-atunci incepind se pare impunerea unei noi iluzii matriciale), ramin la parerea ca si schimbarea asta de frecventza in sus tot "de sus" vine, ca ordin. :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

 Nu mă pricep la hertzuială dar citind topicul mi-am adus aminte de un reportaj făcut de o Tv locală despre un om care fără nici o pregătire în domeniu s-a apucat să compună muzică pe măsura vibraţiilor sufletului său.

E suficient să se scrie numele lui, respectiv  Gheorghe Iovu pe yuotube şi apar multe din melodiile lui . Nu ştiu în care cheie hertzială sunt transmise dar sunt extraordinare:

The most relaxing music - Inaltare - Gheorghe Iovu

Gheorghe Iovu - Tandrete
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

daos

Daca chiar vreti sa vedeti diferenta intre muzica pe 432 Hz comparabil cu cea pe 440 Hz, ascultati bunaoara muzica populara romaneasca cantata de orchestre traditionale de la inceputul secolului XX si inregistrata pe cilindri de ceara tip Edison sau pe placi de patefon, chiar si necuratate sunetele digital de  zgomotul acela de fond tipic unor astfel de inregistrari. Sau, daca nu deranjeaza feelingul vostru ateu, ascultati muzica religioasa ortodoxa cantata de coruri de calugari de la Muntele Athos,  scrisa pe partituri in cheie bizantina si fara a se da tonul la cor cu diapazoane mai recente de secolul XIX.
Si comparati-o cu aceeasi piesa cantata de o orchestra de tip sovietic cu j'de mii de muzicanti pe acelasi gen de instrument siii..., care sa foloseasca acordarea cu diapazoane post evenimentul Rockeffeler descris foarte bine de Xanadron. Sau ... cu aceeasi muzica religioasa ortodoxa, dar de data asta scrisa pe partituri cu notele standard invatate de noi la scoala si cu tonul pentru LA dat cu un diapazon modern.
Pentru cei ce nu isi bat capul cu nivelul vibrational (ca sa vorbesc in limbaj gen yoghin) si nici cu senzatiile la un nivel foarte intim al batailor inimii (ca sa folosesc un limbaj mai aproape de isihasm), va fi cam aceeasi Marie si  .... cu aceeasi palarie.
Dar pentru cei ce nu se incadreaza la categoriile de mai sus, cred ca vor simti o diferenta majora.
INcercati sa ascultati muzica de Anton Pann catata de "Trei parale" si aceeasi muzichie catata de o orchestra standard de muzica populara actuala cu solist.

Urban

Citat din: daos din  20 Ianuarie 2014, 18:14:03
....Sau, daca nu deranjeaza feelingul vostru ateu, ascultati muzica religioasa ortodoxa cantata de coruri de calugari de la Muntele Athos,  scrisa pe partituri in cheie bizantina si fara a se da tonul la cor cu diapazoane mai recente de secolul XIX.

Subscriu...
Divine Orthodox Byzantine Music in Hagia Sofia Constantinople - Chants sung by Kavarnos protopsaltis

Xanadron

#13
Un Like meritat de colegul daos pentru convingerea cu care se... autosugestioneaza - zic asta deşi-i poate doar părerea mea că-i motivat exclusiv de autenticitatea originară a interpreţilor dinainte de 1910-40-53.
La fel de subiectivă e insă şi părerea lui:
Citat din: daos din  20 Ianuarie 2014, 18:14:03
[...] Sau, daca nu deranjeaza feelingul vostru ateu, [...]

Lasind insa deoparte digresiunile pe teme de credinţă - fiindca mă lasă rece de-o vreme acuzaţiile... ba nu, hai să le zic opiniile sau impresiile false şi nu tocmai elegante ;) c-aş fi ateu doar fiindcă demontez aberaţiile Dogmei - e totuşi posibil ca eu sa fiu ăla insensibil la diferenţele dintre La-ul de 432 si 440 Hz. Chiar dacă nu doar am ascultat, ci am şi facut destulă muzică în (deja) prea lunga-mi viaţă.
N-ar fi însă exclus să sufăr de "impietrirea inimii", mai stii?! - la modul serios mă-ntreb asta.

...Cum rămîne insă cu acuitatea aparent sporită a... la fel de aparentului "ateu" Urban?  :-D
Sau cu lasarea de izbelişte-n discuţie a Saturnaliilor "păgâne", comemorate discret (camuflat) de teocraţiile actuale?
Ori a foarte plauzibilului releu saturno-selenar :moon: :planet: care se pare că ne frăgezeşte-n draci minţile, ba chiar şi sufletele cu vibraţii subtile - sau poate şi cu unele modificate "verde-n faţă"?
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

daos

Citat din: Xanadron din  20 Ianuarie 2014, 20:22:02
Un Like meritat de colegul daos pentru convingerea cu care se... autosugestioneaza - zic asta deşi-i poate doar părerea mea că-i motivat exclusiv de autenticitatea originară a interpreţilor dinainte de 1910-40-53.
La fel de subiectivă e insă şi părerea lui:
[...] Sau, daca nu deranjeaza feelingul vostru ateu, [...]
Lasind insa deoparte digresiunile pe teme de credinţă - fiindca mă lasă rece de-o vreme acuzaţiile... ba nu, hai să le zic opiniile sau impresiile false şi nu tocmai elegante ;) c-aş fi ateu doar fiindcă demontez aberaţiile Dogmei - e totuşi posibil ca eu sa fiu ăla insensibil la diferenţele dintre La-ul de 432 si 440 Hz. Chiar dacă nu doar am ascultat, ci am şi facut destulă muzică în (deja) prea lunga-mi viaţă.
N-ar fi însă exclus să sufăr de "impietrirea inimii", mai stii?! - la modul serios mă-ntreb asta.

...Cum rămîne insă cu acuitatea aparent sporită a... la fel de aparentului "ateu" Urban?  :-D
Sau cu lasarea de izbelişte-n discuţie a Saturnaliilor "păgâne", comemorate discret (camuflat) de teocraţiile actuale?
Ori a foarte plauzibilului releu saturno-selenar :moon: :planet: care se pare că ne frăgezeşte-n draci minţile, ba chiar şi sufletele cu vibraţii subtile - sau poate şi cu unele modificate "verde-n faţă"?

Xanadron, dincolo de orice ti se pare, nu te acuz de absolut nimic. Ca sa fiu mai explicit trebuie sa iti spun ca de multa vreme am renuntat la a incerca sa ii mai conving pe semenii mei, indiferent din ce segment al vietii mele, sa fie cat de cat mai apropiati crestinismului, in speta cel ortodox, fiindca mi se parea ca asa trebuie sa o fac. Cum am mai spus-o si mai recent in mesaje ale mele pe rufon: FIECARE ESTE PE BARBA LUI IN LUMEA ASTA. Si inca ceva. Incercand sa il indrepti pe un anumit drum pe un semen de-al tau care cel mai probabil nu merita, vei prelua din pacatele pe care acesta trebuie sa le ispaseasca (seamana a karma din hinduism, nu?) in contul a ceea ce a gresit in trecut.
Acum invectiva la adresa ta Xanadron (nu de alta dar sa fiu si eu pacatos :D): poate ca ai si tu pacatele tale (karma negativa) :D. C'est la vie. Mai ai timp sa le (o) stergi. Si inca ceva.
Am avut, e drept, acum ceva timp, la un subiect legat de mersul forumului, o postare in care recunosc am cam dat cu parul in adminii forumului si, pe unul cel putin se pare ca l-am lovit destul de dur, incat a si ripostat pe un ton, totusi, cat se poate de elegant. Probabil si din cauza asta crezi ca te-am atacat pe tine in mod special. Nu m-am gandit la asa ceva.
Cat despre autosugestionarea mea ... ce sa zic?
Asa o fi. Eu sunt mai sarit de pe fix nitel. Asa ca totul e posibil. NU? :)