Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce stiti ca a facut RUFON in ultimii 4 ani ?

Creat de fiulploii, 06 Ianuarie 2014, 14:42:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ce stiti ca a facut RUFON in ultimii 4 ani ?

nimic practic
1 (2.9%)
aproape nimic practic
1 (2.9%)
a contribuit la dezvoltarea teoretica a ... completati in raspuns, va rog
0 (0%)
a contribuit la dezvoltarea practica a ... completati in raspuns , va rog
0 (0%)
a largit orizontul cunoasterii din punctul meu de vedere
26 (76.5%)
a ''smintit'' oamenii din punctul meu de vedere
0 (0%)
a dat dovada de declin comparativ cu inceputurile
2 (5.9%)
''se misca''  prea incet dupa parerea mea. Motive, va rog .
1 (2.9%)
a fost ''ok'' dupa parerea mea . Aici va rog sa enumerati motivele .
1 (2.9%)
in destule ''actiuni'' a luat avant insa '' s-a stins'' pe parcurs
0 (0%)
mai mult decat a facut consider ca nu se putea face . Enumerati va rog motivele.
0 (0%)
a semanat cu un club de duminica unde vii la o poveste si mai barfesti putin cu ceilalti pe teme date.
2 (5.9%)
sigur am lasat vreo optiune pe dinafara asa ca va rog sa o completati
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 34

Votare închisă: 26 Martie 2015, 13:42:19

alx

Citat din: fiulploii din  07 Ianuarie 2014, 22:52:55
  Deci, ce a facut Rufon in ultimii 4 ani isi are rostul ca intrebare . Am tot citit de curios trecutul de pe aici. Daca e nevoie , urmatorul raspuns pe tema asta va fi foarte argumentat   >:D

  Totul a pornit de la  o intrebare absolut normala, fara a jigni pe nimeni.
  Asa zic eu.

ca tot vrei raspunsul la intrebarea asta,zic sa raspunzi TU prima data la asta:

Citat din: alx din  06 Ianuarie 2014, 16:25:59
In primul rand,ar fi trebuit sa ne spui ce te asteptai sa faca RUFOn-ul


PS  o sa-ti dau si eu un raspuns...partial.Deci,din punctul meu de vedere RUFOn este un far de semnalizare in marea de informatii mai mult sau mai putin reale din ufologia romaneasca si nu numai...simplul fapt ca mai exista inseamna foarte mult...cel putin pentru mine(au fost chiar batalii de dus pentru ca forumul sa-si pastreze credibilitatea si cursul...).Si eu,la fel ca altii de pe aici am pus suflet si pasiune in treaba asta...am incercat,atat cat a fost posibil sa facem ceva vizibil...fie ca e fost vorba de participari la evenimente in tara si in afara ei, sau o deplasare la padurea Baciu,fie ca a fost vorba de deplasari facute prin zone unde s-au raportat evenimente OZN.Si aici Paul e campion...cred ca are mii de km facuti pentru asa ceva.Ca sa nu mai vorbesc de multele emisiuni la care Paul a fost invitat,si unde a incercat sa prezinte lucrurile asa cum sunt,desi e foarte greu sa faci asta intr-o tara in care rating-ul e rege...
  Ar fi multe de spus despre ce puteam face sau ce am facut...dar mi se pare ciudat sa ma ia la intrebari legat de ce am facut un user care nici macar nu e in tara...nu o lua ca pe un atac la persoana,dar aici ne descurcam cum putem.Avem familii,slujbe sau afaceri(mai mari sau mai mici),fiecare avem probleme,timpul nu prea ne ajunge,si totusi inca incercam sa facem ceva...am mai spus-o de multe ori,din spatele tastaturii si a monitorului e usor sa critici...
  In nici un caz nu mi-am facut cont pe RUFOn ca sa lansez sateliti(ma inscriam in ARCA,era mult mai usor si sigur),nici nu mi-am propus sa rastorn lumea...pur si simplu,mi-am facut cont aici pentru ca puteam discuta rezonabil despre subiecte care ma pasioneaza de cand ma stiu...si ma stiu de ceva ani.
  A...sa nu uit.Stii ce a mai facut RUFOn? A permis accesul LIBER si NERESTRICTIONAT la cele 189 de rapoarte  ale unor Evenimente OZN in Romania,postate aici http://www.rufon.org/forum/index.php/board,2.0.html.Indiferent daca rapoartele alea s-au dovedit a fi reale sau nu,accesul la ele a fost liber.Ceea ce un lucru extraordinar.
   Mai sunt multe de spus despre ce a facut RUFOn de cand exista...sau ce au facut for free oamenii care inseamna/au insemnat RUFOn...insa nu cred ca sunt eu cel mai in masura sa vorbesc despre ele...mai las si pe altii.
 

cam atat deocamdata...o seara buna tuturor!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

  In primul rand apreciez sincer raspunsul .. partial pe care l-ai dat. Multumesc.
  In al doilea rand , incep sa ma intreb de ce pare acest topic o ''tragere de urechi'' sau o punere la zid a unor persoane anume ? Departe de mine acest inteles . Mai ales , asa cum ai spus , nu stau in Romania in spatele tastaturii .

  La intrebarea ce te asteptai sa faca RUFOn-ul imi permit sa nu raspund si stii de ce? Pentru ca nu am participat/contribuit cu nimic la fundatia organizatiei RUFOn . Nu sunt printre entuziastii care au pus bazele RUFOn si nici nu aveam cum sa fiu. Sunt un entuziast din spatele tastaturii, nu?
  Dar stiu ce implica sa pui bazele unei fundatii , recte organizatii si in mod normal sunt niste motive care stau la initierea demersurilor respective.
  Ma refeream strict la ultimii 4 ani din motive de ''uitare'' a unei perioade mai lungi. Nu mai revin cu postarea respectiva, cred ca e proaspata in minte .

Citat din: alx din  07 Ianuarie 2014, 23:38:07

Deci,din punctul meu de vedere RUFOn este un far de semnalizare in marea de informatii mai mult sau mai putin reale din ufologia romaneasca si nu numai...simplul fapt ca mai exista inseamna foarte mult...cel putin pentru mine(au fost chiar batalii de dus pentru ca forumul sa-si pastreze credibilitatea si cursul...).Si eu,la fel ca altii de pe aici am pus suflet si pasiune in treaba asta...am incercat,atat cat a fost posibil sa facem ceva vizibil...fie ca e fost vorba de participari la evenimente in tara si in afara ei, sau o deplasare la padurea Baciu,fie ca a fost vorba de deplasari facute prin zone unde s-au raportat evenimente OZN.Si aici Paul e campion...cred ca are mii de km facuti pentru asa ceva.Ca sa nu mai vorbesc de multele emisiuni la care Paul a fost invitat,si unde a incercat sa prezinte lucrurile asa cum sunt,desi e foarte greu sa faci asta intr-o tara in care rating-ul e rege...
  Ar fi multe de spus despre ce puteam face sau ce am facut...

   Ai perfecta dreptate in citatul de mai sus.

  Nici eu nu am cont pe RUFOn ca sa lansez sateliti. Era o oportunitate ca sa ... Sper ca nu se asteapta cineva sa mai zic motivele sau scopul lansarii unui asemenea satelit dupa stilul de raspunsuri de pe topicul ala . Considerati subiectul inchis . A fost prea socant, bag sama .  Si nu ar fi vorba de iesire din Matrix sau de rasturnat lumea  :lol:

  Cat despre accesul liber si nerestrictionat la acele rapoarte ozn , este unul din motivele pentru care am considerat RUFOn-ul ca fiind de avangarda . Un alt motiv ar fi ca numai asa poti strange noi rapoarte ozn. Ceea ce e un lucru bun.

Se pare ca acest topic este considerat o incercare de destabilizare a stabilitatii RUFOn  :-D Unde dai si unde crapa ?

Declar subiectul inchis dupa postarea eventualelor replici absolut necesare si propun stergerea atat a lui cat si a celui cu satelitul . La modul cel mai serios.

P.S. Pe de o parte se fuge de vreo asociere a unei actiuni RUFOn cu banii - exemple de asemenea discutii sunt pe forum - iar pe de alta parte se striga in gura mare '' bre, am facut asta for free '' cu diverse intelesuri sau reprosuri. Nu o lua ca pe un atac la persoana dar mi se pare contradictoriu.

  Evident, doar parerea mea de 2 bani.
 

horia2008

Forumul cred ca e cu mult mai mult decat un club de duminica unde vii la o poveste si mai barfesti putin cu ceilalti pe teme date si a largit orizontul cunoasterii din punctul meu de vedere
Amaraciunea mea este sa vad rabufniri de orgoliu si atacuri intre colegi
E un spatiu public in care nimeni n-a fost adus cu forta si cine a aderat si-a asumat tot ce implica asta.
Discutia nu-i sterila, dar din pacate degenereaza in reprosuri si intepaturi ce nu-si au rostul
Parerea mea, desigur; mai mult sau mai putin oportuna sau relevanta
Stima


StarDust

Am votat "a largit orizontul cunoasterii din punctul meu de vedere".
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

uforever

Mai frate, dar ce l-ati incoltit pe "blanosul alb"!!!! :fullmoon:, care e smecheria? Ce daca nu e in tara? A formulat si el o intrebare pe post de "barometru". Pe mine ma intereseaza ce-am facut in ultimii 4 ani, care-i problema de fapt? Problema e ca, pe acest forum exista "microclimate de useri", ce nu ies din "bula" si cei care sunt, stiu foarte bine asta. Fiulploii este un user atat de modest,  incat ce sa vezi, raspunde la mp, ceea ce nu pot sa spun despre alti "alesi". Daca ar fi sa fiu sincer pana la capat, probabil as fi deja moderat, evident nu-i asa? :lol: . Toti apreciem munca lui Paul&Friends, dar sa fim seriosi, fiind intr-o stare permanenta de "communication breakdown" si fara chef de a-ti face noi relatii pe forum, nu ai cum sa ai pretentii de "mari realizari". Cineva a intrebat vreodata, daca prin natura meseriei mele pot ajuta RUFON-ul sau vreun membru? (si nu ma refer la carat castraveti) :lol: NU...Parca suntem copchii de tatza...
E adevarat ce spune alx, noi p'aciulea suntem niste "chinuitzi", cu multe frustrari, dar nu asta e problema....In fapt...Nu suntem deloc uniti, indiferent de locatie, rasa sau religie   :-(

Xanadron

Hai să mai pun şi eu gaz pe foc :lol: - glumesc şi nu prea, fiindcă n-ar trebui să fie motive de iritare la deschiderea unei discuţii cu intenţii constructive-n definitiv.
Cîte-un procent de dreptate are oricum fiecare "vorbitor" - şi fiulploii, dar şi alx de ex., fiindcă RUFOn a făcut destule chestii normal prezente-n caietul de sarcini al unui forum şi/sau organizaţii cu specificul (relativ limitat) bine precizat.

Loc de mai bine-i însă întotdeauna - "binele" ăsta însemnînd zic eu în primul rînd "trezirea" cît mai multor... anesteziaţi de mass-media mainstream, atît de parşiv aburitoare. :evil: Asta nu doar scuză deci, ci chiar justifică "derapajele" aparent aiuristice pe teme nu neapărat direct legate de diverse observaţii de luminiţe, farfurii sau alte tacîmuri zburătoare.   
Nu mai dezvolt acum veşnicele "reproşuri" privitoare la inutilitatea "simplei" stabiliri a veridicităţii unor observaţii, dacă întrebările "Cine?" şi "De ce?" rămîn fără răspunsuri - măcar teoretic-speculative.

Domeniul unor eventuale acţiuni "concrete", fie şi doar cu rol de PR / aducere pe forum a mai multor "spectatori" în primă fază, zic şi eu că n-ar trebui totuşi subestimat. Mai mult ca sigur la asta se gîndea şi Spooky în 2007 (păcat că nu ştiam de RUFOn p-atunci), cînd ruga eventuali contributori cu idei pt. concursul RedBull Flugtag.

Continuu să cred deci că-s oportune şi "aiureli" de genul ăsta, chiar dacă nu de anvergura pseudoproiectelor ARCA - deşi prioritare-s deocamdată reconstruirea site-ului RUFOn (unde abia acum am ceva timp să scriu şi eu una-alta) şi pe urmă (în toamna asta poate) o eventuală conferinţă pe teme strict ufologice organizată de RUFOn.

P.S.1: Nici un plus la capitolul comunicare n-ar fi rău (ex. dat de Guest cu decizia "în suspensie" cam lungă pt. un nou logo e relevant - offtopic acum, pe tema asta susţin în continuare părerea strict personal-subiectivă că propunerea lui e cea mai bună.)

P.S.2: Nu ştiu cît de importantă a fost/e (şi-o mai fi poate) contribuţia mea la "supravieţuirea... prin zgîndărire ideatică" a forumului în ultimii 5 ani, dar sincer vă zic că asta mă lasă rece din postura de Zen :-D - mulţumit c-am avut la dispozitie cadrul unic al unor discuţii / dezbateri / contradicţii f. interesante - cu oameni asemenea.
Rezultatul (clar pozitiv) fiind auto-corectări şi clarificări "interne", greu sau imposibil de atins altfel, de unul singur.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Ce a facut RUFOn in ultimii 4 ani ?

A deschis orizontul cunoasterii intr-o societate croita - voit sau nu - sa fie doar una interesata de nevoia zilei de maine.

Ca sa ajungi sa gandesti si sa actionezi in spiritul in care a fost conceput RUFOn trebuie sa ai confortul "zilei de maine", sa ai timpul necesar observarii, analizarii, gandirii subiectelor de la frontiera cunoasterii, sa ai confortul care sa-ti deschida mintea spre filozofia unei astfel de analize.
Si totusi intr-o societate fortata sa se rezume la subiecte primare - "cat de plina imi e burta maine" sau " ce vedeta de pe sticla televizorului a mai emis o tampenie" - RUFOn a fost balonul de oxigen, locul in care oameni cu preocupari diverse, cu educatie diversa, cu timp liber extrem de limitat si-au gasit unite ideile intr-o forma elevata.

Discutii, controverse, atacuri, marsavii - au fost, evident - si nici nu aveau cum sa nu fie cand 80% din ceea ce ne inconjoara este facut si conceput in acest fel, in acest mod de viata anacronic ce ne-a fost autoimpus/indus.

"N-am facut mai mult, n-am atins ceea ce ne-am propus" - spun moderatorii, care ca orice initiatori, ca orice creatori profesionisti si, sa nu ne ferim de cuvinte, deschizatori de drumuri, au pretentii mai mari, au dorinta de a ajunge la un rezultat evident mai repede.
- Dar nici nu am ramas la "coada vacii", band bere si rontaind seminte in fata unui televizor care ne spune cum sa gandim, cand sa huiduim sau sa aplaudam, cum sa vedem viata "in negru" in noianul de stiri alarmiste amplificate la maxim de o mediatizare abuziva. 
Pe marginea unor subiecte OZN-istice am abordat si subiecte politice, sociale, culturale, istorice. Subiecte colaterale spunem - dar uitam ca suntem si noi, cei de aici din RUFOn, o parte a "Proiectului Terra" care e facut din toate aspectele enuntate mai sus. Au existat controverse si atacuri - dar cum putea fi altfel cand suntem la frontiera dintre doua lumi - o lume invatata sa ia totul de-a gata din ecranul televizorului si o lume care incearca sa invete sa gandeasca liber.
Subiecte colaterale si fara sens, spunem, dar oarece ce e fara sens in acest puzzle de intamplari si teorii care incearca zi de zi sa ne limiteze viata la nevoile de baza, indepartandu-ne de o analiza profunda si multidisciplinara a vietii pe Terra.
    Din punctul meu de vedere RUFOn in ultimii 4 ani a insemnat un spatiu virtual in care am gasit oameni deosebiti, cu o gandire profunda, cu un spirit de observatie si analiza activ, alaturi de adversari redutabili care nu si-au precupetit efortul de a ne deturna de pe acest drum in care invatam sa gandim liber.

Imi doresc ca in acest an sa gasesc in RUFOn acelasi spirit liber in gandire, aceiasi prieteni de discutie care sa stie sa faca legaturi ale puzzle-lui mondial ca si pana acum, acelasi corp de moderatori care sa ne limiteze "dorinta de afirmare" la jugulara opozantului.

Sa nu uitam ca fenomenul OZN exista. Sa nu uitam ca izvoarele/dovezile istorice care sa confirme contactul cu  civilizatii avansate  din alte lumi exista, ascuns de cele mai multe ori sub un val imens de manipulare. Sa nu uitam ca exista si o cursa pentru a ajunge la aceste cunostinte de frontiera - iar castigatorul nu poate fi dintre natiunile care se lasa manipulate in problemele banale ale "burtzii pline" sau a manipularilor social-politice ce duc la violente si confruntari. Mi-as dori sa fim printre natiunile care stiu sa depaseasca aceste momente de "evolutie planificata" si sa intram direct in era tehnologica a unor contacte directe cu alte civilizatii.
La multi ani colegi RUFOn-auti, multa bucurie si realizari in acest an, 2014, care se anunta a fi unul cel putin interesant daca nu chiar de mari schimbari in viata noastra.


P.S. Topicul este binevenit - orice om este dator sa-si faca un bilant al activitatii, al realizarilor si nerealizarilor la un moment dat. Un forum care a reusit sa adune, in ciuda tuturor problemelor, o mana de oameni care sa discute si altceva decat "linia directiva a evolutiei planificate", si nu de putine ori sa modifice cursul acestei "linii", e un succes. Se putea mai mult ? Probabil, dar cu ce costuri si cu ce efort ? Se poate depune mai mult efort si se poate construi un obiectiv comun bine definit ? Vom vedea... E punctul meu de vedere.

socrate

Multe a facut forum RUFON...se intelege,in sensul/scopul pt. care a fiintat.Evident..."multe" a facut si pt.cetitori,postaci,dintre care cel mai important..."largirea orizontului cunoasterii pana la limita CUNOASTERII"  :-D  :wink:
Altfel spus,o testare a limitelor "cunoasterii programate" si "consatarea" unor eventuale depasirii/iesri din tiparul programat a cunoasterii.
Una peste alta... un FORUM benefic pt.toti utilizatorii.... :wink:
Prin prisma RATIUNII,oricare ar fi....eu zic.... Felicitari!,Succesuri pe mai departe initiatorilor/proprietarilor forumului...in largirea "orizontului cunoasterii"....in toate domeniile in mod special a erei pestelui(foarte utila in perceperea REALISTA a Erei Varsatorului).. ..spre care MENTALITATE "lumea" se indreapta...si va ajunge,indiferent de "opinii" s-au "vointe"....oricare ar fi ele...asta o opinie a mea....vazuta prin prisma RATIUNII SUFICIENTE, fara a mai face "apel" la serviciile Logicii si Filozofiei... :-D :wink:

romulus

Chiar daca'si zice "fiulploii" "deschizatorul" topicului nu e chiar asa cum zice, adica un "neicanimeni"  cum s-ar traduce numele, si salut ideea lui care, practic, indeamna coforumistii la o scurta - si binevenita, poate -  introspectie.
Cand am descoperit RUFOn, nu vroiam "sa faca" nimic- cum nu cred ca am dorit sa faca ceva concret nici in ultimii 4 ani!
"El" a facut insa totul, si poate mai mult decat atat.
Si ca asa fiu foarte precis, aici ma refer la forumul RUFOn.
Explicatia afirmatiei de mai sus e destul de simpla: aici, pe (forumul) RUFOn scriu pe tematica, si uneori, cam tot ce le trece prin cap, destul de multi semeni de-ai nostri (ori nu? :-D)!
Cu unii am avut prilejul sa fac cunostinta si "in personam", insa cu cei mai multi nu, dar acest lucru chiar nu are foarte mare importanta. Stiu sigur insa faptul ca, un "interes" comun, cam al tuturor celor de aici, a fost nevoia de a sti mai multe despre subiectul "extraterestrii" si asta nu e putin lucru, atunci cand in mediul tau relational, de regula, cand deschizi subiectul cu pricina, 99% se uita la tine ca la o "ciudatenie":
- Cum dom'le, tu crezi in "chestiile"  astea? Hai ma, ca la pregatirea ta, la functia ta, mi se pare aiurea... chiar asa?
Pai uite, chiar asa !
Forumul "face" posibila discutia despre "chestiile" alea si in concluzie, pentru moi asta cam reprezinta totul!
Nu vreau sa plictisesc, adaugand inca multe, multe,  alte "chestii" care sa arate ca pe forum, chiar am gasit TOTUL, si mai mult decat atat :-D!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

equilibrum

Lipseste o optiune: a adunat oameni cu aceleasi interese si le-a dat posibilitatea sa se exprime si eventual sa se cunoasca. In plus, datorita muncii moderatorilor, putem sa ne laudam cu un forum curat, cu micile deraieri necesare invatarii, dar per general doar lucruri pozitive de spus.

In afara forumului recunosc ca nu cunosc nimic din realizarile RUFON. Poate si din cauza ca nu am cautat.
Din 2008 urmaresc forumul si chiar daca am lipsit cu lunile, de regula am avut lectura apoi. Asadar, legat de forum pot sa-mi spun parerea: a evoluat, dar in acelasi timp a devenit putin, doar putin, elitist. Dar e de inteles     
dupa ce ajungi sa citesti postari gen calator astral...
Intrebarea mea: e necesar sa faca RUFON mai mult decat sa tina un forum la nivel "curat" si eventualele cercetari pe teren de buna voie si nesilit de nimeni?
P.S. sa nu uitam ca finantarile si sponzorizarile cresc riscul unei dependente de organizatii, firme sau persoane fizice, adica mai putina libertate de exprimare, dar mai multa miscare. Merita?
Pastreaza-ti energia.

mariusvlad

Eu nu pot sa spun decat...MULTUMESC RUFOn pentru ca existi!

daos

Citat din: Guest din  08 Ianuarie 2014, 22:12:46
Din cate am inteles eu, deja exista cel putin o persoana care sprijina RUFON din America.

Pai daca este adevarat, in cazul asta am niste semne de intrebare destul de mari vis-a-vis de forum. Doar asa ajung sa inteleg o anumita directie imprimata discutiilor de pe anumite subiecte, uneori cam scrasnit, de adminii forumului.
Scuze pentru Paul Dorneanu si restul trupei, dar eu asta am simtit, mai ales in ultimii trei ani de cand sunt pe forumul asta.

alx

#27
Citat din: Guest din  08 Ianuarie 2014, 22:12:46
Din cate am inteles eu, deja exista cel putin o persoana care sprijina RUFON din America.
Am sa te rog sa spui de unde ai facut tu deductia asta,sau cine ti-a dat informatia...pentru ca dupa stiinta mea,NIMENI din America nu sprijina MATERIAL RUFOn. Dar se poate sa ma insel,si atunci mi-as dori sa-mi "updatez" baza de date...
   E posibil sa avem sprijin...moral din partea unor colegi de forum care ar putea sta in SUA...insa ala nu se pune,nu-i asa?
 

Citat din: daos din  09 Ianuarie 2014, 23:13:26
Pai daca este adevarat, in cazul asta am niste semne de intrebare destul de mari vis-a-vis de forum. Doar asa ajung sa inteleg o anumita directie imprimata discutiilor de pe anumite subiecte, uneori cam scrasnit, de adminii forumului.
Am rugamintea sa detaliezi putin fraza subliniata de mine,pentru ca ma simt atacat direct,si pe nedrept.Pentru ca eu indraznesc sa afirm ca sunt doar niste SPECULATII!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

horia2008

no, baetii a trecut la actiune? :?

Ganditorul

Alx & admini - chiar nu merita sa va consumati timpul si nervii pentru a lua prea mult in seama ceea ce se simte ca un atac la persoana. Ceea ce s-a facut - a fost bine facut, ceea ce nu s-a facut - se va face, unde s-a gresit - se va corecta.
Asta e reteta constructiva a oricarei discutii, a oricarui proiect. Nimic nu e perfect ci perfectibil, mai ales daca facem totul impreuna ca niste buni colegi, ca si pana acum.

Daca incercam sa mergem pe calea despartirii forumului in doua entitati - administratori, care vor ceva, si userii, care vor altceva - nu vom ajunge nicaieri, decat la o dezbatere sterila si fara rost. Mult mai simplu este sa admitem ca unii dintre noi sunt mai talentati in expunerea ideilor si subiectelor iar altii inca isi cizeleaza stilul - dar toti compunem acest loc special numit forum RUFOn.
E absurd sa spunem ca am realizat ceva numai daca100% dintre noi au avut o anumita conduita. E utopica, comunista aceasta viziune. Suntem diferiti ca varsta, educatie, spatiul de interes pe forum - si tocmai aici e frumusetea situatiei, sa acceptam aceasta diferenta ca pe o realitate, ca pe o proiectie a societatii din care venim. Asa ca hai sa dam "IGNORE" petardelor aparute in discutie si sa mergem inainte, spre subiecte interesante, ca si pana acum.
Toate cele bune tuturor RUFOn-autilor.