Sectiune pentru limba româna > Coș de gunoi

(off-topic) Re: Despre Romania

(1/2) > >>

terraflorin:
Despre Romania? Situaţia din 2013:
...[EDITAT]...
Nu ca n-as fi de acord cu cele ce le-ai scris, dar probabil ca nu ai citit tot topicul altfel, te lamureai in ce scop a fost deschis:


--- Quote from: horia2008 on  02 February 2012, 09:56:55 ---Topicul l-am deschis pentru chestii faine din si despre Romania care inca se mai intampla, si nu pentru mizerii politice de care toti sunt satui si lamuriti... :oops:

--- End quote ---

StarDust.

terraflorin:

--- Quote from: terraflorin on  10 December 2013, 16:30:01 ---Despre Romania? Situaţia din 2013:
...[EDITAT]...
Nu ca n-as fi de acord cu cele ce le-ai scris, dar probabil ca nu ai citit tot topicul altfel, te lamureai in ce scop a fost deschis:

StarDust.

--- End quote ---
Trebuia să faci ca mine, care mai demult am deschis pe un site ''advers'' un topic care avea un titlu clar: (Chestii) pozitive despre România  :wink:

andrei:
  De curios...a avut viata lunga,sau a sucombat rapid ca orice chestie pozitiva in Romania?

Arhanghelul:
De ce sa transpiram noi ... sa transpire alti ...

Tanith BELBIN & Benjamin AGOSTO OD Cup Of China 2009

Xanadron:
Dupa ce-am aflat stirea ca Aura Urziceanu vrea sa renunte la cetatenia romana (nimic anormal pina aici - liberul arbitru e al fiecaruia in anumite limite), am fost curios sa-i vizitez si blogu':

http://auraurziceanu.wordpress.com/2014/03/03/romaneii-romanashitigani-shi-alte-ploshnite/#comments

...ca sa descopar (surprins, recunosc) doar o alta o tiganca agramata care ne face pe noi... tigani :-D - si inca in corpore.

Nu m-am omorit vreodata dupa stilul ei de cintat, da' acu' cred ca-s unul din nenumaratii romani "simpli" indignati si dezamagiti - ba chiar scarbiti - de pozitia ei, prin care nu face decit sa se autoacuze de tarele iresponsabil azvirlite-n carca tuturor romanilor (rautate, prostie, nerusinare etc.) :x
Poate-i doar parerea mea si asta, evident.

P.S. Abia acum observ c-am postat din graba la... cosul de gunoi. :lol: Mea culpa - rog deci stimatii moderatori sa mute postarea unde trebuie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version