Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ufologi (biografii, bibliografii etc)

Creat de terraflorin, 23 Noiembrie 2013, 18:07:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

Încep ''serialul'' cu Brad Steiger, subiectul ''primului episod''.

Brad Steiger este autorul a numeroase articole și a peste 150 de cărți pe teme paranormale, inclusiv Conspiracies and Secret Societies; Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds; Real Ghosts, Restless Spirits, and Haunted Houses; Real Monsters, Gruesome Critters, and Beasts from the Darkside; Real Vampires, Night Stalkers, and Creatures from the Darkside; and Real Zombies, the Living Dead sau Creatures of the Apocalypse.


Brad Steiger (născut la 19 februarie 1936) este un autor american de lucrări de ficțiune și de non-ficțiune despre paranormal, spiritualitate, OZN-uri, crime reale și biografii.
http://ro.ozn.wikia.com/wiki/Brad_Steiger
https://ro.wikipedia.org/wiki/Brad_Steiger

Brad Steiger este adept al ipotezelor paranormale privind OZN-urile şi al teoriei astronautului antic.

tractorbeam


terraflorin

#2
Deoarece mâine este 27 noiembrie, în continuare vă fac ''cunoştiinţă'' cu un ufolog care îşi serbează ziua de naştere.



Jerome Clark  (n. 27 noiembrie 1946, Canby, Minnesota, Statele Unite) este un cercetător american și scriitor, specializat în obiecte zburătoare neidentificate și alte subiecte paranormale. El a apărut la emisiunea ABC News, Mistere nerezolvate (Unsolved Mysteries|), în Sightings și pe canalul A&E. În prezent, Jerome Clark este un membru al consiliului al Centrului "J. Allen Hynek", organizaţie care își propune să studieze OZN-urile. În 1975 a publicat prima sa carte The Unidentified.

Mai multe aici: http://ro.ozn.wikia.com/wiki/Jerome_Clark sau aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Jerome_Clark




În iunie 2010 publica ''Hidden Realms, Lost Civilizations, and Beings from Other Worlds'' (''Tărâmuri ascunse, civilizații pierdute și ființe din alte lumi'') despre tărâmuri supranaturale, Lemuria, Atlantida, iad, demoni, viața pe Marte, lumi extraterestre, universuri/lumi paralele şi misterele privind nave necunoscute aeriene.

terraflorin

Albert K. Bender

Albert K. Bender (n. 16 iunie 1921, Duryea, Pennsylvania  – d. 29 martie 2016) fost un autor și ufolog american. Este cel mai notabil pentru scrierea în 1962 a cărții de non-ficțiune Flying Saucers and the Three Men. Bender este unul dinte cei mai influenți ufologi din anii 1950-anii 1960. A luptat în armata americană în timpul celui de-al doilea război mondial.  A fost obsedat de fenomenul OZN și a devenit un cercetător al acestui fenomen. A fondat International Flying Saucers Bureau (Biroul Internațional pentru Farfurii Zburătoare) și a editat revista Space Review, cu un tiraj de câteva sute de exemplare.

La sfârșitul verii 1953 a anunțat în Space Review că misterul farfuriilor zburătoare a fost elucidat, urmând să publice un articol în acest sens. Cu toate acestea articolul nu a mai fost publicat, Bender susținând că a fost vizitat de trei oameni în negru care l-au convins să nu mai publice nimic, la scurt timp revista a fost închisă, la fel și organizația condusă de el, International Flying Saucers Bureau.

Referinţe şi surse:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Albert_K._Bender
http://www.revistamagazin.ro/content/view/6159/4/
https://www.newspapers.com/image/60156435/?terms=Albert%2BK.%2BBender

Cărţi scrise
https://www.amazon.com/s/ref=dp_byline_sr_book_1?ie=UTF8&text=Albert+K.+Bender&search-alias=books&field-author=Albert+K.+Bender&sort=relevancerank