Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

12 luni de libertate şi vine urgia

Creat de terraflorin, 22 Octombrie 2013, 16:00:51

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

terraflorin

Înainte să moară părintele arhimandrit  Iustin Pârvu a făcut o profeţie:  Mai sunt 12 luni de libertate şi vine urgie !
A decedat la 16 iunie 2013. Jumătate din timp s-a scus, mai sunt şase luni până în iunie 2014 şi vom vedea ce urgie va veni sau nu va fi nimic.

Apropo despre cardurile de sănătate a spus că: ''acest cip nu e pecetea, nu e lepădare'' de credinţă!


http://www.cotidianul.ro/profetia-lui-iustin-parvu-dupa-12-luni-de-libertate-vine-urgia-217558/
http://www.realitatea.net/profetia-inspaimantatoare-facuta-de-parintele-iustin-parvu-inainte-de-moarte_1220233.html

terraflorin

#1
CitatRelatez întocmai. ,,Părinte, ştiţi problema cardurilor de sănătate, ele nu au intrat încă în vigoare. Dar ele vor fi pe viitor totuşi obligatorii. Vă întreb: ce să facă o mamă care are un copil bolnav în stare critică şi este necesară o intervenţie chirurgicală, pentru că altfel ar muri? Ca să îl opereze va trebui internat, ca să îl interneze, are nevoie de cardul de sănătate cu cip. Ce sa facă mama? Să îşi interneze copilul sau să îl lase să moară? Părintele foarte grav a răspuns, ridicând din mâini în semn a protest: ,,Nu, să nu îl lase să moară. Eu nu îmi pot asuma această decizie. Nu trebuie ajuns nici la extreme. Acest cip nu e pecetea, nu e lepădare... Dar fiecare să facă după conştiinţa şi puterea lui. Cât puteţi luptaţi împotriva lor cu toată forţa şi unitatea, dar fără atitudini extreme, încă nu e cazul. E vorba însă că mai sunt 12 luni... Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: ,,12 luni şi scăpăm de cipuri"? ,,Nu", a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie". Cineva a întrebat să explice mai clar, dar părintele nu a mai răspuns. Atunci eu am zis: ,,În acest caz părinte, trebuie să vă însănătoşiţi că nu are cine să ne ajute". Părintele a răspuns iar cu umor şi zâmbetul cel mai frumos din lume: ,,Măi, să ştiţi că nici eu nu ştiu ce să fac. Nu m-am hotărât dacă să trăiesc sau să mă duc. Nici eu nu mai ştiu ce vreau". A luat o gură de mâncare şi ne-am retras unul câte unul, luând binecuvântare. Am luat şi eu binecuvântare şi părintele, în marea lui dragoste, nu m-a lăsat fără cuvânt şi mi-a dat, strângându-mă de mână, ultima binecuvântare: Maică, să nu laşi revista! Ţine tare, înainte!"

Pr. Iustin Pârvu - Îndemn la pocăinţă - despre sfîşitul lumii etc 

  Parintele Justin Parvu despre Rosia Montana

Parintele Iustin Parvu Veti Fi Vanduti fragment 

arckadii

Ma bucur ca ai deschis acest subiect. Chiar sunt curios la ce concluzii se va ajunge.
Nu stiu ce l-a determinat pe monah sa declare lucrurile astea. Este foarte posibil ca boala si varsta inaintata sa fi avut ceva de-a face cu judecata lui. Totusi, de-a lungul timpului a spus multe lucruri de bun simt si de inalta conduita. Inca o data, sper ca cei care cunosc cate ceva despre acest subiect sa faca putina lumina si in cazul acesta. In orice caz...daca nu...mai sunt "6 luni" si vom afla, nu? :)

Ark

alx

Stiu ca multi ma vor blama pentru ceea ce voi spune,dar cineva trebuie sa fie si "avocatul diavolului" pe forumul asta...asadar:
  Ce previziuni facute de acest om,care s-au si indeplinit,ne fac sa luam in considerare acest ultim...avertisment?
   Ca unii il considera...sfant,nu ma pot pronunta.Ca altii zic ca a fost un duhovnic deosebit,pot sa ii cred.Dar de ce as crede aceasta...previziune care a bagat tara in sperieti...din nou? Nu cumva presa,avida de senzational,a facut mai multa valva decat trebuia in cazul asta? 
      Cum am zis...intreb si io,nu dau cu paru...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

AdarM

...si dincolo de toate astea, despre cel putin una din asa-zile "scrisori" ale Parintelui Iustin Parvu, stim ca e o facatura anonima lansata pe internet in numele domniei sale.
"Parintele Iustin Parvu" a spus, mi-a spus, a zis, a scris - tot felul de impostori incearca sa-si faca un nume pe spatele lui, de la fratii Roncea, la Mihai Rapcea si pana la ultimul feisbucist care il "citeaza".
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Arhanghelul

#5
Atentie! ... la neatentie ...

"Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească (n.r. insele/sminteasca ) cineva. " Matei  24:4

Parintele Justin ... probabil ... a tradus/simplificat pentru guvizi ... pi' Matei (mai ales Cap. 24:1-14) si Ap. lu' Ioan ...

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=24

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,714.msg85207.html#msg85207

P.S. NU prea cred ca ... a dat o estimare temporala ... poate a zis " va fi in curand" ... voi astia mai tineri o/il veti prinde  ... ca yo apoi plec ... URA si LA gara ...
P.P.S. Ca tot suntem pe rUFOn ...

http://saccsiv.wordpress.com/2013/08/23/profetiile-arhim-gavriil-despre-extraterestrii-despre-cum-vom-rezista-in-munti-si-paduri-despre-antihrist-si-adeptii-sai-fara-fapte-bune-dar-care-vor-umbla-la-biserica-se-vor-boteza-si-v/

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

arckadii

#6
Pai in cazul asta Arhanghelul, cred ca cel mai elocvent raspuns ar fi chiar acesta:

CitatMarcu 8:34-38; 9:1
Iisus le-a zis: Oricine voieste sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa-Mi urmeze Mie. Caci cine va voi sa-si scape sufletul il va pierde, iar cine va pierde sufletul sau pentru Mine si pentru Evanghelie, acela il va scapa. Caci ce-i foloseste omului sa castige lumea intreaga, daca-si pierde sufletul? Sau ce ar putea sa dea omul, in schimb, pentru sufletul sau? Caci de cel ce se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, in neamul acesta desfranat si pacatos, si Fiul Omului se va rusina de el, cand va veni intru slava Tatalui Sau cu sfintii ingeri. Si le zicea lor: Adevarat graiesc voua ca sunt unii, din cei ce stau aici, care nu vor gusta moartea pana ce nu vor vedea Impratia lui Dumnezeu venind intru putere.


Si ca sa inchei intr-un mod similar: "Cine are ochi de vazut, sa vada!"

Ark

Xanadron

#7
Nu stiu daca aruncarea cu capul inainte-n chibitzarea pe linga diverse profetii (doar citeva dintre ele citate aici :wink:) poate conduce la ceva bun, exceptind infricosarea garantata la gindul... Infricosatei (?!) Judecati. :roll: :star:


EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI ...

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: ,,Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST". Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Text remarcabil despre ANTIHRIST

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Skartsiuni Dimitriu: "Profetii despre antihrist"

Vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt despre ANTIHRIST, caderea in erezii, semnul fiarei, sfarsitul lumii ...

PROFETIA LUI AGATANGHEL de la ... 1272. Despre Caderea Constantinopolului, Miscarea Legionara, al doilea razboi mondiala, viitorul razboi greco turc si multe altele

Profetia Sfantului Moise Arapul despre CALUGARII DIN NEAMUL CEL DE PE URMA

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA ...

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII ...

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

O proorocie mai putin cunoscuta a Batranilor Pustiei pentru neamul cel de pe urma ...

Parintele DIONISIE DE LA COLCIU – INVATATURI: Despre Uniunea Europeana, alunecarea oamenilor Bisericii, antihrist, rugaciunea inimii, cum sa vietuiasca crestinii in orase

Parintele Dionisie de la Colciu despre ROMANII VREMURILOR DE PE URMA

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS ...

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST ...

Sfantul mitropolit Varlaam: PROOROCII DESPRE VREMURILE DIN URMA si caderea crestineasca a Moldovei. DACA NE UITAM IN JUR, CE OBSERVAM?

Sfantul Mucenic COSMA ETOLUL (1714 – 1779) – PROFETII

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor ...

Staretul Antonie despre ANTIHRIST: ,,Totul se va petrece prin intermediul institutiilor bancare"

STARETUL ANTONIE DESPRE CARTELE SI SEMNUL FIAREI: ,,La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul"

STEAUA (PENTAGRAMA) va fi un simbol extrem de important in vremea ANTIHRISTULUI ...

OBLIGATORIU DE CITIT. Sfantul Ierarh Nifon: VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

#8
Eu de aceea am şi subliniat mai sus: E vorba însă că mai sunt 12 luni... Aici Părintele s-a oprit. Noi am întrebat: ,,12 luni şi scăpăm de cipuri"? ,,Nu", a răspuns Părintele, 12 luni de libertate şi vine urgie". Cineva a întrebat să explice mai clar, dar părintele nu a mai răspuns.

Cu alte cuvinte dacă toată întâmplarea este adevărată cineva a înţeles că părintele a spus că mai sunt 12 luni şi se va întâmpla ceva rău, dar când a fost rugat să explice mai clar... părintele nu a mai răspuns! Intenţionat şi cunoscând şi textele biblice a tăcut!

@alx - nu contează câte profeţii şi prorocii a făcut, important dacă aceasta este reală. Pe vremuri era greu să fii profet şi uşor să.i deosebeşti, cei falşi erau ucişi cu pietre (sau alte metode). Acum părintele este deja decedat, caz inchis! Nu rămâne decât să vedem ce va fi, dar nu cu mâinile în sân!

@Arhanghelul: Matei  24:4 de fapt tot capitolul 24 se referă la venirea Fiului omului, deci la ''sfârşitul lumii'' (în sensul de sfârşitul acestei ordini sociale). Dar profeţia părintelui nu se referă la sfârşitul lumii ci că mai sunt '' 12 luni de libertate şi vine urgia''. Mai repede se referă la o îngrădire a libertăţilor (probabil ceva cu cipuri sau o nouă criză mondialo-simulată).

@AdarM - sunt multe cazuri când unui profet i se pun în cârcă alte profeţii. Ex: vezi Cazul ''Maica Shipton''. Asta nu înseamnă că nu a avut şi profeţii autentice!

PS 1: Ştie cineva dacă ar fi declarat părintele la TV Trinitas că în viitor jumătate din populația lumii va pieri brusc? Sau este o altă legendă urbană?

PS 2: Poate cineva va veni cu ceva paralele şi cu Profeția Papilor In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit Petrus romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus; quibi transactis, civitas septis collis diruetur, ed Judex tremendus judicabit populum suum. Amen. ca să desluşim misterul a ceea ce va fi sau nu va fi.

fiulploii

#9
 In primul rand  toti apocalipticii si toate profetiile catastrofice  ies la iveala fiindca dau bine si se inscriu in trendul religios si anume cel de a teroriza prin frica si a aduce la ascultare - fara craacnire- oitzele ratacite sau ratacitoare  :lol:

Un singur lucru pot sa spun precis : asa cum este fenomenul de pareidolia in vizual - totusi sa nu cadem in exagerari si sa-l absolutizam precum fac unii semeni - asa exista fenomenul similar in , cum sa-i zic, mental? sau ideatic?
In momentul cand profetesti viitorul si o faci public , exact in acel moment, acel viitor incepe sa se schimbe si nu va mai avea loc asa cum a fost citit.
  Acum si cu citirile astea . Multe din ele sunt eronate si trecute prin filtrul credintelor si sentimentelor celui care citeste . De aceea , o aceeasi imagine da citiri-profetii diferite. Pentru ca daca eu acum, sa zicem ca percep o imagine destul de neclara despre faptul ca exista oameni intr-un decor ciudat  care traiesc intr-un loc semi-inchis , eu ce citesc ?
  Ca vom ajunge sa traim in rezervatii precum pieile rosii  :-D pentru ca asta e analogia venita in minte mea. Asa a functionat filtrul. La altul , aceeasi imagine poate sa insemne ca este un moment de dupa invazie  :-D wow, care invazie ?  Sau poate sa insemne doar amintirea unor imagini dintr-un film vazut mai demult sau etc.etc.
 
   Cine poate sa zica cand va fi momentul, pe care linie temporala? Poate a fost candva si asta e doar o reminiscenta perceputa accidental.
   Eu zic ca nu are rost sa iti pierzi timpul disecand profetii fiindca sunt tot atatea profetii cate ganduri circula in lumea asta de 7 miliarde de oameni . Daca punem la socoteala si alte vietati , aoleu .
  Nu e mai bine sa nu sti nimic? traiesti linistit privind la un apus de soare superb in caz ca piramida nevoilor fizice o ai asigurata.  :evil:

P.S. Ca sa iti mai faci o idee, un om - fie el si sihastru sau sfintit atat cat se poate - poate percepe gandurile apocaliptice dominante ale altui om sau ale unei comunitati si sa le gandeasca ca fiind viziuni in duh sau aratari demonice ori ingeresti - aceeasi marie si aici insa cu alte vesminte .
     Cei care isi deblocheaza cu voie sau fara de voie  anumite abilitati si nu au intelegerea necesara pot usor ajunge a gandi despre sine ca sunt fie posedati fie haruiti cazand pe panta misticismului , latura intunecata , cea care tine omul legat prin teama, furie si frustare.
      Exista o tehnica simpla care zice cam asa : prin exersare continua , incearca sa prevezi din viitorul tau personal urmatoarele 15 minute . Apoi mareste intervalul . Sunt unii care au ajuns sa prevada destul de mult.
      Fraza de mai sus cred ca trebuia pusa la alt subiect  :lol:

Xanadron

Pe scurt, io cred că profeţiile-s doar de 3 tipuri:
1. Mincinoase (99%)...
...cu subtipurile: a) autoinduse prin fervoare religioasă paroxistic-halucinatorie
                       b) induse (de EI  :martiansad:) prin programare NLP sau chiar "cipuire" directă

2. Confirmate doar post-factum...
...deci tot mincinoase-n principiu :lol: (v. aiurelile nostradamiene, sucite şi-nvîrtite pînă se potrivesc cu ceva-cumva petrecut, evident, după moartea şarlatanului).

3. Pe bune (sub 1%)...
...cu subcăprăriile:
a) parţiale şi induse "ţintit" unor prooroci atent selectaţi "de foarte  sus"(tot de către veghetori-modelatori-recoltatori etc., prin aceleaşi metode şi tot în interesul LOR exclusiv) 
b) complete, dar redate incomplet din jdemii de cauze de "bruiaj" pe circuitul emitent iniţiat nesforărit-gura lumii.

Astea ultimele ar fi (zic şi eu) cele mai rare, fiindcă atingerea unui stadiu de evoluţie personală atît de avansat anulează de obicei orice dorinţă de-a împărtăşi altcuiva chestii oricum inutile "orbilor prin Gaza". :star:     
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

arckadii

#11
Parerea mea este ca ideea conform careia asta ar insemna iar "sfarsitul lumii" este una hazardata si o sa si argumentez.

In primul rand:

CitatURGÍE ~i f. 1) Nenorocire mare, care se abate asupra cuiva; năpastă. 2) Nenorocire mare care se abate asupra unei colectivități; catastrofă de mari proporții; flagel; prăpăd; calamitate; dezastru. [G.-D. urgiei] /<lat. orgia Sursa: NODEX(2002)

Si in al doilea rand, el ca preot stia clar ca:

Citat"Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal. Si precum a fost in zilele lui Noe, asa va fi si venirea Fiului Omului; caci precum in zilele acelea dinainte de potop oamenii mancau si beau, se insurau si se maritau... si n-au stiut pana ce a venit potopul si i-a luat pe toti, la fel va fi si venirea Fiului Omului... Privegheati, deci, ca nu stiti in care zi vine Domnul vostru, insa aceea cunoasteti ca, de-ar sti stapanul casei la ce straja din noapte vine furul, ar priveghea si n-ar lasa sa i se sparga casa. De aceea si voi fiti gata, ca in ceasul in care nu ganditi, Fiul Omului va veni" (Matei 24, 36-51)

Parerea mea este ca nu s-a referit la sfarsitul lumii ci pur si simplu la un eveniment / o serie de evenimente catastrofale sau de mare impact (negativ) care vor avea loc peste 12 luni sau incepand peste 12 luni din momentul acela.
De asemenea, nici nu cred ca este neaparat nevoie ca parintele sa fi fost profetic. Poate doar bine informat. Cine stie ce informatii avea parintele...sau poate, cum judeca el (asa cum si noi o facem aici).
Sfatul meu este sa ne calmam putin cu ideea de apocalipsa sau profetie si sa ne gandim daca intr-adevar mai avem si alte idei care sa sustina o oarecare "urgie" in urmatorul an, sau pornind odata cu urmatorul an.

Ark

Urban

Parerea mea despre popi, calugari, sfinti si moaste o cunoasteti deja, nu are sens sa repet. :-D

Vin si eu cu o "profetie":
Peste 6 luni Chevron o sa isi vada bine mersi de treaba.
Pretul la gaze, curent si altele o sa creasca in continuare.
Cam peste 4-5 ani o sa dispara pensiile de la Stat.
In maxim 10 ani rata analfabetismului o sa creasca vertiginos.
ProTv va exista in continuare, la fel si stirile cu "topoare in cap".
Vom relua de vreo 4-5 ori aceleasi teme pe forum de la zero...
Calator Astral isi va deschide pe Rufon un nou cont "undercover" (in afara celor 1080 deja functionabile)
Programul Visa Waiver (Statele Unite) in continuare va ramane inchis pentru Romania...
Biserica va incasa in continuare pentru nunti, botezuri, inmormantari sau altele...si se va extinde online (mai o icoana digitala, un acatist prin e-mail, etc)
Nu vin extraterestrii pentru ca ei deja sunt aici, ca nu-i vedem noi e alta treaba.
La fel si Anticristul, e prea ocupat prin alte parti ca sa mai aiba timp si pentru bietii oameni...
Satana isi vede de treaba pe Nibiru.
Doamne Doamne la fel (probabil sta la o septica cu Satana) prin alte parti ale Universului.
Basescu se pregateste pentru un post deja rezervat in NATO.
Ponta trage tare sa mai scoata un leu pentru Ateneu.
....si asa mai departe, restul e la fel de predictibil.

....Mai departe puteti adauga si Dvs.


Cand ai o populatie tampita in proportie de 75% nu exista schimbari majore ci doar rutina...ajustari minore.
Termenul de expirare al umanitatii e destul de lung..mai e pana atunci.





fiulploii

Citat din: Urban din  23 Octombrie 2013, 18:45:44

....Mai departe puteti adauga si Dvs.


   Te invit la un gratar si o noua poveste. Mai ramane sa vina cineva cu o cabana ratrasa cat mai adanc in sanul naturii sa punem de o noua urgie - indiferent ce va insemna asta atunci.  8-) 
   

Ganditorul

Urban - asta DA profetie - una serioasa si gandita "made in Rufon". Sustin si eu "urgia Rufon ce va veni" cu 2 l de palinca  de calitate. Am zis.