Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN observat in Razboieni si Ludus in 19 septembrie 1968

Creat de bk, 04 Octombrie 2013, 11:06:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bk

Nu stiam despre acest caz dar un amic mi-a trimis astazi un link catre un site de stiri locale din Aiud in care se face referire despre o nota descoperita recent intr-o carte de cantari bisericesti, scrisa de un anume Laurentiu N. in 19 septembrie 1968 despre o aparitie OZN in localitatea Razboieni, judetul Alba. Link-ul: http://www.aiudinfo.ro/senzational-sau-spionaj-pur-dovezi-materiale-ale-unor-posibile-aparitii-extraterestre-la-razboieni-cetate-si-aiud-2328.html

,,În ziua de joi, 19 septembrie, 1968, în jurul orei 17.45, s-a observat cu ochiul liber în nord o farfurie zburătoare în mărime de circa o roată de căruţă. Era de culoare strălucitoare. Merea în direcţia Cluj după cum se observa faţă de şoseaua comunei Războieni – Cetate. Din informaţiile auzite, zice-se că de la Luduş s-ar fi telefonat că asupra oraşului Luduş, această farfurie ar fi observată că ar fi stat în loc timp de o jumătate de oră luându-şi direcţia către oraşul Aiud, ieşind încunonştiinţaţi cei din Aiud prin telefon. După cum s-a văzut în comuna noastră şi-a schimbat direcţia spre Cluj şi nu spre Aiud. Ce o fi fost? Laurenţiu N."

are cineva mai multe detalii desptre acest caz ?