Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tamerlan

Citat din: Xanadron din  09 Mai 2016, 10:06:07
Da, fiindca-i transportat cu avioane de hartie (sintagma preferata de stiti voi cine). :lol: Iar cei mai multi vor sa demonteze din prima Jumbo-Jet-uri. :rocket:
Chapeau, Maître!  8-)
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

Dar si prea multe avioane de hârtie ....
Plus ca hârtia se udă si se dizolva la ploaie , merg pe distanțe mici  :lol: apropo, cine iubește hârtia si distanțele mici ?  :lol:
   Acuma no, fiecare își gestionează cu parcimonie ceea ce are aruncând priviri furișe in jur  :lol:

Si eu cand am susținut ca competiția matrixului a inceput in Sumer s-a lăsat așa o tâcereeee.... de aprobare .

Fiecare cu dotările lui așa ca informația ar trebui sa fie la liber si fiecare ia de pe raft ce i se potrivește sau ce vede si cum vede- părerea mea doar .
  Si tocmai ca nu e nimeni full option zic ca ar trebui sa ne pună pe gânduri vizavi de cooperare , altfel Țarcul rămâne tot țarc indiferent cât de mare e si indiferent câte alte animale mai sunt prin el in afara de oi si capre.
  Zic si eu ca a venit vara  8-)

Grifon

Cu inceputul "matrixului" in Sumer n-aș prea fi de acord, d-le @fiulploii. Doar dacă prin "matrix" ințelegi primele sisteme inteligibile, retroactiv, de către civilizația noastră. Personal, sunt convins că plasa iluziilor materiale a inceput mai inainte...fie că acel mai "inainte" s-a numit "țara Mu", "Lemuria", sau "Atlantida".
Dar, in sfârșit...să reușim noi să pricepem măcar evoluția "matrixului" din epoca akkadiană..căci și asta ar fi o extraordinară performanță !

Xanadron

...Si totusi, tot in hartie am mai multa incredere ca-n pixeli, fiualploii (musonice?). D-aia e probabil si pe duca hartia - ca-mi place mie. :lol:
(n.b. Scrisesem o intreaga poliloghie offtopic pe tema asta, dar mi-a facut-o pierduta computerul - clar ma uraste din maduva siliciului, asa ca n-o mai reiau dupa restartare sa nu-l supar iar; era vb in orice caz despre [prea] multe, de la perspectiva trunchierii informatiilor "incomode" in 2-3 generatii pe masura avansului digitalizarii, dar si despre disparitia banilor fizici=hartiosi si ei, ca sa-ncasam cu japca dobanzi negative din pixelii Big-Brother-ului etc. etc.)

Ontopic insa, reiau in rezumat parerea ca n-as subscrie la respingerea probabilitatii unor experimente... carpatine ale sumerienilor, cu mult inainte de ocuparea arealului clasic cunoscut/documentat. Clar ca lipsa dovezilor arheopterixologice e hiba majora, dar am un gut feeling ca interesul extrem al Ahnenerbe in anii 1933-38 pentru intreaga zona carpatica inseamna ceva in sensul asta.
Sint deci convins ca unii semi-zeisori [pseudo]sumerieni au facut p-aici screeninguri, forari, hibridizari, ba si orgii XXX :lol: cu noile lor creaturi cosanzene sau doar osanzene. :lol:
Dac-as avea mai mult timp - poate cind dispar d-aici - :-D as scrie insa cu totul altfel povestioara asta cumva ontopic:
http://revistanautilus.ro/povestiri/citius-altius-subterius-fortius-florin-nae/

Oricum, s-ar putea scrie carti (sau monitoare intregi... delete-abile) pe teme sumerane "incomode" - si s-au scris destule de la Sitchin incoace - dar axul principal in jurul caruia mai toti se-nvirt ca chiorii ramine dupa mine activitatea frenetica a nemtzalimii intru studiul despre si IN Sumer. Ce-i drept, Bush Jr (IQ verificat <90) & Co au avut grija sa-i luxeze la fatza locului din anii '90.
Germanii-s insa convinsi in continuare (printre multe altele) ca sumerana ar fi proto-limba lor = germana, dar n-o spun decit pe la coltzuri ca alfel seamana a Ubermensch-uiala :wink: si-s inca un pic cocosati sub vina lor "istorica".

Sa nu uit [L.E.: o ziceam inainte de zicerea... grifonica pe care acum o citii): nici cu inceperea "competitiei matrixului" in Sumer n-as prea fi de acord, dupa mine startul fiind dat odata cu tractarea Lunii pe orbita actuala. :moon: Pre-akkadiana deci. Dovezile-mi lipsesc, evident, si-n domeniul "lunatic", dar argumente-s destule pt explicarea non-rezbeluirilor tip Predator si cu Selena pe orbita. Densitatea f. redusa a populatiilor tip tartarianezian e unul (in arealul vast din afara celui propriu) plus izolarea cel mai adesea naturala a nucleelor uman[oid]e, pe care ai pomenit-o si tu de altfel.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Da, cei de la Ahnenerbe erau incredințați de rădăcinile lor ariene (cu variantele gen: hiperboreene), iar asta îi făcea să intreprindă expediții prin toată lumea, incercând să reconstituie - zic eu - traiectele migraționiste ale celor pe care-i considerau străbuni.

Nu inseamnă insă că toate locurile pe unde a săpat această societate mistico-oficială merită luate in considerație ca repere viabile. In Ahnenerbe activau o sumedenie de personaje - unele mai pragmatice, altele mai..."cu vaca"! De la arheologi prestigioși...până la diverși "medium"...recomandați de SS sau  neamuri de-ale lui Himmler...

Prin asta vreau să zic cã cercetările Ahnenerbe erau empirice...tip "incercare și eroare". In unele locuri au găsit indicii solide, in altele nu. Simplul fapt că au fost reperați intr-un loc nu trebuie să ne facà și pe noi a lua acel loc drept relevant. Din păcate, nu putem ști care le-au fost expedițiile utile și care nu...așa că...tot cu "ghici"-ul trebuie să dăm....bazându-ne pe traduceri gen "Iran =Țara Arienilor".

Ca și curiozitate, insă, d-le @Xanadron....aveți idee ce zone au colindat "drumeții" Ahnenerbe in România interbelică ?

Xanadron

Citat din: Grifon din  09 Mai 2016, 19:35:39
[...]
Ca și curiozitate, insă, d-le @Xanadron....aveți idee ce zone au colindat "drumeții" Ahnenerbe in România interbelică ?
Idee as avea, d-le @Grifon, da' probe = liste/inscrisuri/trasee/concluzii/artefacte, nexam. Si crede-ma ca ma pricep la cautat acu', ba si acarianu-n carul acarului Paun. :lol: Undeva ele-hartiile Rumaenish-Papiere exista insa - macar pe la rusi in arhivele carate post-WW-II, care zic eu ca-ncep sa dea ricosheuri subtile de-o vreme (v. noua teorie a migratiei din timpuri imemoriale a slavilor-proto-rusi din... Carpati.)
Nu apar insa deocamdata dire macar semi-oficiale utile noua romanilor, ca-n cazul cu Caucazul (atins p-aici  - v. craniile cornutzilor :evil: aia din gentile de piele ahnenerbice, care dupa mine cel putin nu-s doar glume proaste.)

Posibil ce-i drept ca nemtii-n escapadele lor carpatice sa fi dat-o in vilegiatura, da' n-as prea crede. Cinci ani de cautari sint prea multi, fie si imprastiati in mai toate zonele "sensibile" (si-s cel putin 7-8 arii de interes major, de la Cazane-n Bucovina.)

Fiindca ceva-ceva stiu sigur: au fost peste tot, inclusiv prin zona unde se zvonise de catre un anume calator genovez - si ei stiau, normal - ca ET-puradelul "capcaun" aterizase fortzat prin sec. XV si fusese recuperat de ai sai dupa multi ani si negocieri penibile cu "Spiritul Locului". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Înțeleg...și trebuie s-o spun, maester Xanadron, aș fi fost uluit de-a dreptul dacă domnia ta ai fi posedat un oarecare probatoriu (fie și minuscul) privitor la ex/in-cursiunile Ahnenrbe prin munții noștri (asta ca să nu mai zic că m-aș fi și speriat nițel...hahahaa!).

Mi-e să nu facem confuzie...căci in acea epocă f.multe echipe nemțești colindau România...dar majoritatea n-avea nimic in comun cu Ahnenerbe sau "matrixul" - căutând lucruri mai lumești. De ex., la "cazanele" Dunării au mers mulți "turiști" alemani, căci Abwehr-ul prinsese un fir greu. Se știa că britanicii, după ce s-au chinuit mult (și inutil) să convingă Bucureștiul a nu mai da petrol nemților, au plănuit o blocare a Dunării, prin dinamitarea "cazanelor", astfel ca ruta fluvială de alimentare să fie anihilată (asta prin 1939, cred, la scurt timp după inceperea oficială a războiului).

Alte echipe impânzeau zona petroliferă Ploiești, iar in munți cercetau ulterioare amplasamente strategice (știindu-se deja că vor da Ardealul Ungariei).

Deci...slabe șanse a avea vreo confirmare...și oricum...am deraiat puțin de la ideea "matrix". Putem insă continua această discuție pe subiectul cu "OZN"-uri naziste, inițiat tot de dumneata.

Xanadron

#772
De speriat ar fi fost nu sa stiu, ci sa SCRIU aici ce as fi stiut despre dovezi. :lol: Cu... dovezi, clar - si nu doar in zona ahnenerbica. Ce zic insa - cam aiuristic - ca "stiu sigur" e doar din surse hai sa le zic orale, de incredere insa.
(L.E.: Doar pt mine poate de incredere, criteriile fiecaruia fiind f. cracanate :-D ca marja. La fel si filtrele intelegerii - ex., o anecdota... real traita: pe vremea cind mai postam ca sarcina de servici pe forumuri auto-moto, l-am bestelit pe unu' de scria "obtiuni" in loc de optiuni; raspunsul - "Pai bre fraiere, e vorba de chestii care [sic] le platesc in plus ca sa le oBtin, nu sa le oPtin") :lol:

La fel de offtopic, probabil ca unele documente Ahnenerbe / Kar(t)otechia (alea care n-au luat drumul Antarcticii, ca dac-as zice Aldebaran :star: imi topesc si bruma de credibilitate) s-au impartit postbelic intre SUA si URSS - dar tot Is.ra.hellu' ajunge sa pastreze, pe cai nimanui cunoscute, mai tot ce-i interesant aka esentzial pe lumea asta. Spre deosebire de sifonarile ex-kaghebistilor, nu prea-s sanse totusi sa le vanda cuiva vreun moss.adist fomist (alta notiune SF).

...Si-un milimicron ontopic, sa nu faulteze alx: bagati mare cu Evadarea din Tzarck, Quarck sau ce-o mai fi p-acolo !!! - am auzit ca au o pana de curent prelungita la gard, dupa ce un annunakian brotacian :-) s-a p.shat pe el de ras (adica pe gard) citindu-ne. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  09 Mai 2016, 21:03:49
...... bagati mare cu Evadarea din Tzarck, Quarck sau ce-o mai fi p-acolo !!! - am auzit ca au o pana de curent prelungita la gard, dupa ce un annunakian brotacian :-) s-a p.shat pe el de ras (adica pe gard) citindu-ne. :-D

:lol: parca actionezidupa manualul agentului dublu ( spiralat  :wink: ) anunnachio-terran .
  Zicând asta iti dai seama ca si eu cunosc manualul respectiv  :lol: :lol:

Xanadron

#774
Back ontopic, cu pareri ale altora demne de rumegat - fara digerare obligatorie insa:

George Kavassilas: Moving beyond the God Matrix to the Great Change
Alfred Lambremont Webre

https://www.youtube.com/watch?v=zzyuFE2mbwY

Cum ziceam deci pe topicul fiuluiploii, cheliosul G. Kavasillas vine cu idei mai interesante decit  alti TV-ufologi cu parul valvoi , cum ar fi convingerea ca nu doar glanda pineala e o creatie a coanei AI si ne-ar fi fost cindva "implantata", ci si ca ceakrele ar fi tot niste constructii... artificiale, proiectate undeva prin aceleasi inele saturniene.

GK  discuta deci despre Matrixul Elohimilor (the God Matrix), sustinind cam blasfemico-gnostic, pe linia lui Philip K Dick: "Exista o entitate in Universul nostru care incearca sa se dea drept Creatorul lui." (nimic nou pina aici deci).
Mai zice, printre multe altele, ca ar fi 100% operational un Secret Space Program, cu misiunea recenta = dezafectarea unei hiper-arme capabila sa pulverizeze o planeta (a noastra, clar.) Plus despre originea Caii Laptelui ori natura fractal-scalara a fiintzei umane etc.


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Sorry, postare din graba - rog s-o stergeti (din Matrix, evident.) :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  10 Mai 2016, 07:53:39
Sorry, postare din graba - rog s-o stergeti (din Matrix, evident.) :-D

:-D rog a nu se șterge deoarece ne poate arata calea prin care Matrixul dă erori , cale ce poate fi exploatata precum o balta de țiței .
Mulțumesc .

Grifon

În avântul dezirabilei "evadări din Matrix" ar trebui, totuși, să ne preocupe o fundamentală intrebare: dacă (să presupunem) am reuși să ieșim...cum ne vom descurca...dincolo ?
Am luat act că tot ce compune acest "matrix" este, in esență, o sumă de iluzii. Nu doar claustrantele sisteme sociale, economice, politice (de care despărțirea n-ar fi deloc regretabilă, clar !), ci și natura, cu toate frumusețile ei (arbori, flori, munți, cascade...), ba chiar și propriile noastre  trupuri, chipuri (de care, oricât ne-am preface, suntem profund atașați). Dacă, acceptând tezele lui Platon, toate acestea nu sunt decât idei reflectate (cu varianta densificate)...ce ne facem când ajungem (dacă ajungem) in sfera ex-matricială, unde nu există decât aceste idei pure...in stadiul lor primar ?

Cum ne-am descurca ? Cum am mai putea discerne forme (căci și "formele" matriciale vor dispare !). Cum ne putem găsi (alte) repere ? Oare nu vom fi năuciți de ceea ce ni se va pare a fi un haos, complet neinteligibil ? Căci și mintea cu care "lucrăm" acum....tot o rezultantă a matricei e...așadar nu ne va de niciun folos...dincolo...

Corolarul acestor intrebàri e cel puțin ingrijorător, căci pericolul unor tulburări ireversibile nu e doar o speculație hazardată...ci o consecință cât se poate de logică...

Xanadron

#778
Mda, f. bune – fiindca logice – intrebarile dumitale retorice, d-le coleg @Grifon (oricum o dau, observ ca nu prea-mi iese adresarea collocqvial-politicosolitically correct.) :-D ...Dar si cumva NEbune, fiindca-s (com)puse-n logica noastra – una umana, a unora (inca) intzarcuiti si implicit neintzarcatzi de la tzitza iluziei AI-elohimico-saturneze. :planet: :moon: Tz-tz-tz, cam multe tz-uri...
Inca un ntz e necesar insa, fiindca nu doar eu presupuneam p-aici ca pare necesara detasarea de unele caracteristici "umane" inainte de aruncarea cu capu-nainte (deci si cu "mintea" zic io) in... necunoscut pina la urma, macar partial recunosc asta.

Simplificind totusi la maxim tentativa de raspuns la sub-intrebarea "Unde naibilii am ajunge de fapt?" - in ipoteza SF c-am afla nu doar intrarea, ci si calea de iesire din labirintul Marii Uscheli -, imaginatia e posibil sa ne joace feste, fiindca nici macar un singur tablou credibil/veridic al "Primului Cer" post-mortem nu ne e inca accesibil. Inclusiv viziunile mele SF-umoristice (ca asta mai veche binisor editata acum) nu pot fi asadar contrazise de nimeni:

"Entitatile cu aripi dalbe si vesnic aiurea-cintatoare in dreapta Moshului vin la tine doar sa te recruteze-n plicticosul Cor Ceresc mereu in criza de membri, chiar cu pretul acceptarii unor nopti "hot" petrecute in carantina Iadului numita Purgatoriu. Ele-androginele emana un iz dulceag si-un pic gretzos, ca parfumurile bulgaresti de se traficau pe vremea lu' Nea Nicu. Mult mai incitante-s insa esentzele fructat-amarui marca Lilith, ale dracoaicelor aparent reptoide venite special pentru tipi faini ca tine sau mine din Iad, in scopul unei recrutari identice-n definitiv (desi sumerienii au lansat cindva, fara prea mare succes, teoria Iadului Pestilentzial).

In plus, Raiul si Iadul nu-s de fapt separate de vreo sirma ghimpata; se trece granitza p-acolo intr-o veselie. Locatariii ambelor stabilimente au insa dreptul nu doar la relocari periodice unde vrea muschiu' lor eteric, ci si la cite-un concediu anual in care se pot materializa pe Pamint - fiindca acolo-n Primul Cer chiar functioneaza pe bune liberul arbitru. Unica diferentza e ca-n Rai sint peste tot pancarte cu "Fumatul interzis" si "Alcoolul ucide, asa ca nu va imbatati cu iluzia c-ati fi nemuritori!" - pe care, inutil sa-ti mai spun, nimeni nu le respecta.

A fost totusi o scurta perioada (pina sa crape si-a doua oara de imbuibare niste vamesi de-ai nostri) in care se cerea spaga sa intri/iesi in/din Iad/Rai. N-a durat insa mult fiindca viloaiele, castelele, Mertzanele ori trasurile sint moca in ambele zone, cu conditia sa ti le imaginezi singur in toate detaliile – de fabricarea lor se ocupindu-se niste PLF-uri (Mici Gri Cheliosi, Pletosi, Mustaciosi sau Barbosi in functie de comanda.).

Cind si cind, Sfintu' Petru inchide totusi portile Raiului (are Alzheimer si mai apasa gresit pe telecomanda). Iar cind il paleste Parkinsonu' pe Sf. Pavel (inlocuitoru-n turele de noapte), mai imbrinceste cite-un crestin debusolat inapoi pe Pamint fara parashuta cind incearca sa-l imbratiseze de bun-venit. Asta-i de fapt cel mai nashpa accident posibil p-acolo - sa revii pe Terra incins de bangul sonic si cu nadragii uzi ca austriacu' ala, iar apoi sa constati ca nu mai poti posta nici pe RUFOn, trezindu-te banat din principiu ca orice raposat respectabil."


In vesnica criza de timp, o sa revin insa mai seriously pe tema "destination unknown", fiindca merita aprofundata ipoteza cf. careia ar exista o prima destinatie (cu "d" mic) rezervata putinilor "evadabili" LASATI de fapt s-o taie printre ochiurile Plasei - un Pseudo-Rai gazduit de cite-o "planeta ideala" ocupata de spirite compatibile (si nu amestecate ca-n colonia noastra de reeducare.)

...Si abia dupa alte testari de durata eonica s-ar ajunge la urmatoarea Destinatie (cu majuscula, dar NU E ultima!!!), intr-o zona eterico-energetica atemporala unde orice Intentie/Plan ar deveni Fapta/Creatie. Clar ca incepind si asta c-o ucenicie ca a designerilor auto novici carora li se permite intai doar sa modeleze un buton, pe urma o oglinda si tot asa pina ajung sa inteleaga proportiile ideale de ansamblu.

Ca la pensie ajung sa se-ntrebe de ce n-au vazut padurea (= fondul = vehiculul ideal non-fumigen si eventual zburator) din cauza copacilor (= forma =... tot forma, :lol: adica obsesia ei), asta-i deja o alta discutie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Grifon din  11 Mai 2016, 10:57:01
În avântul dezirabilei "evadări din Matrix" ar trebui, totuși, să ne preocupe o fundamentală intrebare: dacă (să presupunem) am reuși să ieșim...cum ne vom descurca...dincolo ?
.,,

:lol: Fara suparare , dar s-a activat la tine , dragă domnule Grifon, unul din programele de apărare a matrixului - părerea mea .

Ce poate fi dincolo ? Exact ceea ce zice poetul , '' pe cand nimic nu exista ''  :lol: dpdv al nostru . Omida se îmbracă in Crisalidă dar nu știe ca va fi fluture iar atunci cand e fluture a trecut pur si simplu la alt nivel unde nu o mai interesează ce a lăsat in urma .