Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Ca tot erau citiva colegi curiosi cum ar "arata" Matrixu' si-am pomenit de cercetatorul rus Valery Uvarov si teoriile lui despre meteroritul tungusk (1908), merita poate recitita o descriere mai putin cunoscuta a straniului fenomen, facuta la vremea respectiva de unii martori oculari.

Descriere aparent SF-istica - mai ales pentru vremurile alea - , dar cu atit mai sugestiva apropo de ipoteza "stratificarii Iluziei Matriciale" atit de convingatoare pt. noi, pe care insa Interdimensionalii :-) par s-o poata ...destructura cam cum vrea muschiu' lor.
Putem banui insa ca doar pina la un anume nivel de profunzime -  fiindca si-n spatele "cortinei instelate" se ascund fara indoiala ghidusiile altor Designeri Singulari (chicotind, cred io :-D).

Kerry: L-au incinerat, vrei să spui...

Valery: Da. Ei au transformat toată substanţa în... în foc şi apoi niciun organism biologic n-a mai rămas viu. Aceste resturi le găseşti pe planeta Pământ, ca după cazul Tunguska, avem o mare cantitate de astfel de materiale. Dar cea mai mare parte, 97% din acest material este dus, întotdeauna, în altă dimensiune. Deci, ei doar lovesc... Când terminatorul explodează, el face combustia, deformarea spaţiului şi timpului. El face un fel de gaură. OK? Şi meteoritul iese prin ea. [scoate un şuierat ] În altă parte, dar nu pe planeta Pământ.

Kerry: Înţeleg. OK.

Valery: Acesta este... Acesta e momentul cheie. Din acest motiv, în carte dau o descriere foarte interesantă, când martorii, la ora 7, la ora 7 şi un sfert dimineaţa, dimineaţa, când Soarele era pe cer, ei au spus... Atunci când au auzit explozia [plesneşte din palme ] – un sunet ciudat – primul lucru care s-a întâmplat, ziceau ei, "Atârnam în cerul înstelat." Niciun Soare, :star: niciun Pământ. Doar spaţiu şi stele de jur împrejur. Şi au descris... au spus: "Cerul era deschis."

Kerry: Mmh.

Valery: Asta înseamnă că ei au... Această explozie a transformat spaţiul şi timpul. Şi ei s-au trezit plutind în Univers. În clipa următoare, hop! totul s-a închis, iar apoi explozia ciudată... fără urme.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: R. din  17 Aprilie 2014, 22:01:48
..., dar marea majoritate rămânem cu același sentiment de ,,something's wrong" după folosirea lor, și cu nimic concret.
.............

Cum putem să realizăm care sunt erorile, bugurile, noi fiind în interiorul sistemului de referință? Sau, ce ați observat voi, care v-a dat un sentiment puternic că ceva nu e în regulă, însă nu v-ați putut da seama ce?
:-D urmareste iepurasul alb . Poate ajuta sa recitim Alice in Tara Minunilor insa cu alti ..ochi .

Citat din: roxaline din  23 Aprilie 2014, 01:09:29
... Mda ... va merge la X, insa eu nu sunt X  :lol:


Orice a facut candva un om , un altul poate face la fel. Exemple si indemnuri in acest sens avem peste tot , inclusiv in ..retete religioase  :-D
   Dincolo de aparente suntem totusi ..Unul ?

Citat din: Xanadron din  23 Aprilie 2014, 13:15:32
...Şi au descris... au spus: "Cerul era deschis."

..
Intrebare cu raspuns ciudat : cand se spune ca sunt cerurile deschise? insa doar pentru o parte credincioasa a lumii. Facem ce facem si tot atingem latura spirituala...rezulta oare ca asta este calea?
  Zic si eu ...

Xanadron

#317
Citat din: fiulploii din  23 Aprilie 2014, 14:26:56
    Intrebare cu raspuns ciudat : cand se spune ca sunt cerurile deschise? insa doar pentru o parte credincioasa a lumii. Facem ce facem si tot atingem latura spirituala...rezulta oare ca asta este calea?
  Zic si eu ...

"Să deschizi... sau să ţi se deschidă baierile Cerului?" :star: - aceasta-i întrebarea mult prea interesantă (şi fiindcă-i greu, dacă nu imposibil de răspuns la ea "garantat") care mă face să revin un pic din preconizata-mi retragere... siberiană şi să mai blasfemiez o ţîră p-aici. :lol:
Nu fără motiv totuşi îndrăznesc să cred, fiindcă Religia şi-a cam pierdut, zic eu, sensul originar de legătură onestă cu Cerurile (v. Religare).

Opţiunea pasiv/activ n-ar fi deci una rezervată "gay"-lor şi-i conectată cu alegerea Credinţei, intimă pînă-n ultima ei fibră (una proprie, "critic-cercetătoare"şi croită pe resursele cognitive personale, sau alta - majoritară din păcate, zic eu - pasiv, simplist şi comod "predigerată", clamată drept infailibilă de alţii :evil: pentru fiecare şi simultan toţi mieluşeii Turmei abulice).

(Agera colegă roxaline le zicea cam la fel parcă: "Inclin sa cred ca multe "bube" ni se trag de la "primordialitatea" materiei, aka totul "deriva" din materie fie ele forte, campuri, bine, rau etc, aceasta "reteta de primordialitate" fiind adanc infipta in inconstientul propriu si personal dar si in cel colectiv. Paradoxal, dogma religioasa are mult de a face cu "implantarea" acestei tzepe. Daca reusim sa scapam de bug-ul asta, lucrurile se aseaza complet altfel.")

De fapt şi prietenul mr e p-aproape - "Intotdeauna raspunsurile vin pe masura intrebarilor, zic eu. Nu cred ca poti adresa o intrebare intr-un registru si sa astepti un raspuns din alt registru. Daca ai putea sa iesi/depasesti (din) Matrix/ul, sigur nu te-ai mai intreba de ce trebuie sa o faci. Vei sti exact.  [...]
Accesul real in planurile superioare cred se face doar insotit de intelegerile aferente. Precum un acordaj de frecventa...  "


Registrul întrebărilor / tatonărilor / tentativelor (deschiderii porţilor Matrixului - cu balamalele cam ruginite de nefolosire) pare deci logic să nu poată fi decît unul personal, asemenea "frecvenţelor" interne ale fiecărui candidat la Evadare.
Spre ce anume însă, mai trebuie încă săpat - de fiecare cu cazmaua proprie... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Am dat un like pe aici pe undeva deşi n-am înţeles nimic .... pentru că fiecare cuvânt din răspuns trebuie redefinit... şi a redefini înseamnă a folosi nişte cuvinte şi dacă tot e vb. de o redefiniţie nu are rost să NU folosim cuvinte noi... aşa că o repetăm la infinit... fiecare cuvânt e refefinit cu cuvinte noi fără sens pt turmă care cere definiţii noi... să fie ăsta iadu matricei sau lumea în care trăim așteptăm o definiţie nouă... dar ce e aia o definiţie... trebuie redefinită şi ea cu ce anume mai exact nu ştiu sau nu vreau să înţeleg...

abyss

 :ufo:

Primul pas, prima solutie este detasarea de Matrix.
Ca tot vor unii colegi sa se apropie de religie am sa pun in discutie pilda fecioarelor intelepte. Lasand la o parte parerile lui Miceal Ledwith despre inacuitatea relatarilor referitoare la spusele lui Iisus, avand in vedere ca prima versiune a noului Testament a avut loc la 50 de ani de la decolarea fortzata Mantuitorului... Si totusi, in erezia mea blasfemitorie in care ma complac de la o vreme, inclin sa cred ca institutia bisericii crestine cel putin, e mai mult decat o tzeapa, e cea mai folositoare unealta de a tine prostii in frau si de a-i pune la treaba. Sau dupa cum zicea Giordano Bruno: Credinta e necesara pentru educarea popoarelor grosolane, care trebuie sa fie conduse, iar dovezile - pentru aceia care contempla adevarul si sunt capabili sa se conduca si pe sine, si pe altii.

Eu nu am aroganta de a afirma decat ca in grosolania mea am descoperit ca Iisus in toate pildele sale, in toate exemplele pe care le-a dat, chiar si la final pe cruce, a spus si aratat un singur adevar, o singura cale (de evadare  :-)). In pilda celor zece fecioare Iisus a spus asa:
1 Atunci Împărăţia Cerurilor va fi asemănată cu zece fecioare, care şi-au luat lămpile şi au ieşit în întâmpinarea mirelui.
2 Cinci dintre ele erau nesăbuite, iar cinci erau înţelepte.
3 Cele nesăbuite nu şi-au luat cu ele şi untdelemn atunci când şi-au luat lămpile,
4 dar cele înţelepte, împreună cu lămpile, şi-au luat şi untdelemn în vase.
5 Mirele întârzia, astfel că ele au aţipit toate şi au adormit.
6 La miezul nopţii a răsunat un strigăt: ,,Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!"
7 Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit lămpile.
8 Cele nesăbuite le-au zis celor înţelepte:
– Daţi-ne şi nouă din untdelemnul vostru, pentru că ni se sting lămpile!
9 Dar cele înţelepte au răspuns:
– Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă, nici vouă! Duceţi-vă mai bine la cei ce vând untdelemn şi cumpăraţi-vă!
10 În timp ce ele se duceau să cumpere untdelemn, a venit mirele. Cele ce erau gata au intrat la nuntă împreună cu el, iar uşa a fost închisă.
11 Mai târziu au venit şi celelalte fecioare şi au zis:
– Doamne, Doamne, deschide-ne!
12 Dar el le-a răspuns:
– Adevărat vă spun că nu vă cunosc!
13 Aşadar, vegheaţi! Căci nu ştiţi nici ziua, nici ora (când vine Fiul Omului)

Mi se pare un exemplu simplu si direct. Untdelemnul este atentia, flacara lampii=constientizarea, lampa=mintea. Fara sa exersezi atentia, constientizarea palpaie ori se stinge. Poti sa traiest si cu lampa stinsa, dar atunci te incadrezi la "lasa mortii sa isi ingroape mortii". Sau in filmul Prometeu s-a vazut cum robotul si-a atras mania "Zeului" care l-a facut terci impreuna cu ceilalti...desi robotul era foarte atent si diplomat se pare ca nu avea "lampa cu untdelemn" in dotare.
 
A parasi Matrixul (a atinge mantuirea eventual) presupune in imaginatia mea un act constient si o stare de prezenta continua. De ce? Pai, presupun ca e foarte importanta aceasta constientizare ca rod al atentiei. E posibil ca in momentul mortii sa nu imi dau seama ca am murit! E posibil sa cred ca sunt viu ori ca visez... Am mai avut fel si fel de vise lucide chiar in care ziceam ca totusi trebuie sa fie un vis. Si evident ca avand asemenea idee in vis faci tot felul de chestii...mai mult sau mai putin constient si intentionat. Fara constientizare bazata pe atentie nu apare rodul urmator= intentia! Intentia este cheia catre libertate, manifestata acolo unde trebuie!
  Prin urmare, fantomele pot fi oameni care nu constientizeaza ca sunt morti! De unde si o gramada de indivizi care vin si fac ritualuri de tot felul strigand la fantoma: Du-te catre lumina! paraseste aceasta casa, Domnul sa te ajute, IESI! etc. Si in final sau cine stie cand il face ceva atent pe respectivul defunct si asa constientizeaza ceva cat de cat de se cara mai departe in alt layer/plan.
  Atentia, constientizarea permanenta si intentia! Altfel cum sa ii spuna Iisus hotului de pe cruce ca va merge cu el in rai? doar fiindca i-a zis ca el isi merita pedeapsa insa Iisus nu? Nu, omul era hot fiindca nu avea poate incotro sau asta era treaba...insa el a fost constient toata viata ca nu e ok ce face. Si constient era si in acele momente sinistre! Prin urmare a fi constient, treaz, e primul pas catre evadarea din Matrix.

...iubitzilor asta a fost predica mea, popa s-a uitat cam perplex cand i-am tinut-o. Popa fiindu-mi prieten, mai jucam un pac-pac online sau mai comentam unele episoade din Ancient Aliens... Dar totusi, fortat fiind sa-i ascult predica din ziua de florii ce semana cu asta si recomand sa o cititi pe toata, parca nu am inteles care-i treba cu pilda. Zicea el acolo cu undelemnul=faptele bune, dadea cu poruncile bisericesti... Ii zic...bai tu chiar intelegi ce spuneai acolo?  :martiansad:
  Oare tovarasii crestini nu tot despre o evadare discuta insa folosesc asa niste termeni imbarligati de nu prea mai inteleg nici ei care-i treaba?

terraflorin

Crede si nu cerceta---- adică crede si nu cerceta dacă oare o fi zis cineva aşa ceva despre creştinism...  :-D

equilibrum

Ca parere strict personala: asteptarea, in cazul religiilor, e asteptarea unui mantuitor, ori asteptarea mantuirii, ori asteptarea care macina planeta (asteapta sa treca criza) si nu face altceva decat sa diminueze sau chiar sa adoarma atentia. Probabil ca nu sunt in asentimentul meu acei colegi care cred ca atentia e mentinuta prin trairea mantuirii... dar asta e, prefer sa traiesc atent, decat sa mor mantuit :)
@abiss: inainte de intentie e dorinta, fara o dorinta nimic nu exista, poate nici Matrix :D
Pastreaza-ti energia.

fiulploii

Citat din: equilibrum din  23 Aprilie 2014, 19:08:42
.. inainte de intentie e dorinta, fara o dorinta nimic nu exista, poate nici Matrix :D
Zic unii ca dorinta te mentine in matrix si trebuie realizata intentia fara a avea o dorinta. Un exemplu in acest sens ar fi ca sa faci bine fara dorinta de a ti se intoarce intreit sau inzecit  :-D ci doar atat, sa faci binele fara a astepta o rasplata.
In acest sens cred ca trebuie citit si citatul de mai jos
Citat din: abyss din  23 Aprilie 2014, 17:50:42

Primul pas, prima solutie este detasarea de Matrix.


Detasare cam asta inseamna : neimplicare emotionala si ne-asteptarea unui raspuns gen rasplata la fiecare actiune .

  Dogma religioasa consider ca vine din ruperea sau separarea omului in raport cu Sursa. Ceva analog unui selfie
insa in alt plan. Omul se crede si de aceea se simte separat de restul matrixului , de insasi esenta matrixului numita ''divinitate'' deoarece aceasta ''scapa'' simturilor comune, palpabile .
   Atunci cand esti in stare sa vezi un cal-putere cum pashte pe un camp magnetic  :lol: cred ca poti zice ca esti pe drumul cel bun. Daca ai privit vreodata un fluviu drept in ochi atunci inseamna ca ai vazut eternitatea si ai iesit din sfera matrixului doar cat sa arunci o privire dincolo de cortina , exact ca in acea pictura discutata pe aici pe forum.
  Insa cum sa realizezi acest lucru daca te simti in exterior? Esti parte a creatiei insa de ce esti diferit?
   Doar ca sa contempli creatia? risipa de resurse alocate  :roll:
Inca o parte din parerea mea...

adrian75

De ce simt unii oameni nevoia de a iesi din Matrix?

fiulploii

Citat din: adrian75 din  23 Aprilie 2014, 23:29:07
De ce simt unii oameni nevoia de a iesi din Matrix?
Pentru ca este prea stramt locul?  :lol:

abyss

Eu nu vorbeam despre religie. Vorbeam despre o cale, o şansa oferita candva. Nu vi se pare incredibil ca un hoţ, un om fara religie fara sa fii pupat moaşte, icoane, spovedanii, biserici, maini de sfinti fete bisericesti...a scapat primul din Matrix? mi se pare formidabil... E o poveste foarte interesanta. Deci conteaza nu ce ai facut prin viata ci cum.
  Pe de alta parte de ce sa nu evadezi? sa lasi raiul si iadul, purgatoriul si celalalt rai, reancarnarile demente de la râme la vieţi de zei si nirvana, de ce sa nu pleci din asa ceva? cum poate cineva sanatos la minte sa imbraţiseze asemenea lucruri? de ce sa nu iti doresti libertate pura, eliberare totala? la ce bun atata intristare si suspin ori fericire si extaz sublim?

Ganditorul

#326
Pana la urma cel mai important subiect al discutiei "evadarea din Matrix" este "ce este Matrix ?", cum il definim real pentru ca mai apoi sa stim cum sa facem primul pas dincolo de el, de Matrix.
Cum suntem cam 7 miliarde pe Terra probabil ca vor fi cam tot atatea definitii ale Matrixului. Pentru ca o definitie simpla, abstracta a Matrixului ar fi "limita peste care, daca am reusi sa pasim, am avea impresia ca suntem mai liberi".
Pentru ca apoi, odata depasita limita "matrixului personal" sa vedem ca exista alta, ca exista alt orizont pe care vrem sa-l depasim.

- De multe ori ne fixam ca repere limita ale matrixului : ce a zis tantristul X, ce a zis crestinul Y, ce a zis budisstul Z sau islamistul M.
- Alteori ne fixam repere limita ale matrixului prin axiome stiintifice - este imposibil sa atingem zero absolut, viteza luminii, sa realizam perpetuum mobile, sa ne teleportam sau sa obtinem energie/materie din "nimic".
- Nu de putine ori limitele Matrixului sunt satul natal - pe care nu-l vom parasi toata viata, sau cercul de prieteni cu care ne invartim in cotidianul unor activitati ce devin rutina.
Cutumele sociale se interconecteaza, creeaza un sistem interconectat de obligatii si drepturi, o suma de practici cu mai multa sau mai putina implicatie materiala, cu o traditie si educatie pe care o transmitem din generatie in generatie - complex de matrice existentiale de care intr-un final suntem nemultumiti, de unde vrem sa evadam.

- Sa evadam din Matrix ... dar de cate ori am incercat cu adevarat sa depasim limitele propriilor noastre limitari, de cate ori n-am confundat Matrixul cu propriile frustrari/limitari, de cate ori n-am observat ca "matrixul propriu" este infinit mai mic decat cel real ?
- Si pana la urma ce este Matrixul - si mai ales ce este dincolo de acest Matrix ?  Libertate reala sau aparenta ?  Haos sau ordine ?
Exista ceva dincolo de Matrix ?
- Cu siguranta DA - daca consideram Matrixul a fi "matrixul personal" limitat de nastere, educatie, experienta sau dogma, "matrix personal" ce  este guvernat de ceva limitat de existenta Terrana.
- Cu siguranta NU   - daca consideram Matrixul acel algoritm divin, acea rezonanta divina care a creaat, creeaza si va creea... materie, viata, energie in acest Univers si in alte Universuri, materiale sau spirituale, a caror existenta doar o banuim.
Parerea mea.

fiulploii

Abordarea ta de mai sus, @Ganditorul este logica si cumva de bun simt , asa cum am fost invatati sa facem ca sa rezolvam problemele din viata , asa cum invatam la randul nostru  pe altii sa supravietuiasca .
  Din graba cred ca ai uitat insa ca o problema nu poate fi rezolvata la acelasi nivel la care a aparut adica solutia nu o gasesti la nivelul la care a aparut problema ci la nivelul imediat urmator ( in sus sau in jos , depinde  :lol:  )
  Ce inseamna asta? Din punctul meu de vedere ingust inseamna ce au spus si altii : sa inveti bine de tot si cat mai mult iar apoi sa uiti tot  :-D iata colega @roxaline , un paradox atat de drag tie  :roll:
  Nu iti mai folosi logica acolo unde nu isi are rostul, Sparge regulile - parca este un topic cu numele asta - fii tot timpul in miscare , combina ordinea cu haosul , etc.
  La capitolul ''etc'' se incadreaza solutiile personale fiecaruia si da, primul pas este sa te cunosti pe tine insuti - zis-au anticii si asta - apoi sa-ti arzi barierele, limitele. Asta nu o poti face decat numai daca iti schimbi sistemul de credinte  :-D

  Un prim pas practic pentru a te ajuta sa faci conexiuni noi este sa porti ceasul de mana invers sau rasturnat astfel incat sa obligi creierul la ceva nou, sa iesi din rutina.
  Poti face asta? Poate ca da ..si astfel poate vei avea taria sa depasesti confortul credintelor tale actuale .
  Zic si eu ...intr-o oarecare seara ..din spatele unei oarecare tastaturi  :lol:

fiulploii

Completare .

Citat din: Ganditorul din  24 Aprilie 2014, 00:17:11
Pana la urma cel mai important subiect al discutiei "evadarea din Matrix" este "ce este Matrix ?", cum il definim real pentru ca mai apoi sa stim cum sa facem primul pas dincolo de el, de Matrix.
..
Poate ajuta clipul de mai jos , poate mai mult strica  :lol:
Puneti la indoiala totul! MERITA VAZUT (RO sub)

SLEAH19

Pentru Iisus în conditia umană nu a fost o altă cale de ieşire din matrix ( ,, ...împărăţia mea nu este din lumea aceasta,,) decât moartea şi mântuirea prin credinţă. Nu cred că a avut o slăbiciune în faţa morţii atunci când se ruga cerând dacă se poate să treacă de la El ,,paharul acesta,, , mai degrabă cred, că văzând toate generaţiile care urmau să vină, toate răzvrătite împotriva Creatorului a avut un sentiment al zădărniciei jertfei lui , ceva în genul, ,,Tată, nu cred că mai putem face ceva,, .

  Hoţul de pe cruce a fost mântuit nu pentru că a prins momentul şi a fost oportunist ci pentru că a mărturisit credinţa din tot sufletul şi s-a pocăit instantaneu acolo pe cruce în faţa morţii, dar adevăr zic vouă că e greu să-ţi iasă, nu te poţi baza pe metoda asta pentru a te mântui.   

   Atitudinea umană pentru cei care au auzit cuvântul se împarte în două tipuri şi vorbesc de două persoane care L-au însoţit pe Iisus în toate predicile şi au asistat la toate minunile Lui, adică Petru care ca orice om i-a spus lui Iisus cu hotărâre ,,- Sunt aici cu tine , te voi apăra ,, şi apoi s-a dezis de Iisus de trei ori. Când a realizat ce a făcut, a plâns şi şi-a topit toată trufia umană în lacrimile lui rămânându-i în loc o dragoste imensă pentru Iisus. Tot la fel a realizat ce a făcut şi cea de-a doua persoană, Iuda,  prin vânzarea lui Iisus , şi el a plâns cu lacrimi amare dar trufia umană nu s-a topit în cazul lui, a runcat banii în templu şi apoi a hotărât că este propriul lui Dumnezeu şi şi-a luat singur viaţa.

,, Nu vă fie frică de cei care ucid trupul dar sufletului nu-i mai pot face nimic,, a spus Iisus.
Pilda fecioarelor se referă probabil la lipsa credinţei în anumite perioade din biserici de-a lungul timpului  şi mă refer la biserica nezidită  , mai interesantă este cea în care Iisus face referire în pilde  la petrecerea finală , unde vede un nuntaş care nu avea haine de nuntă şi îi spune ,,... ce cauţi aici fără haine de nuntă , adevăr îţi zic, nu te cunosc,,.

Nuntaşul fără haine de nuntă poate fi un gnostic care a părăsit cumva matrixul , a avut informaţia, adică a cunoscut cuvântul lui Dumnezeu dar la interpretat în cheie umană, poroprie, crezând căci, cu  Dumnezeu  se poate negocia  pe baza cunoştinţelor tale, adică ale şarpelui celui din vechime, dar nu se poate pentru că El a spus ,, ..dezbracă duhul tău / lasă natura ta umană/ fii sărac cu duhul şi îmbracăte cu Duhul Meu / cu Mântuirea/ cu Haina Mea şi vino la nuntă!

Sper că nu am întristat vreun preten, sau vreun frate se simte apocaliptic ameninţat (deşi  Abel şi Cain, fraţi au fost :wink: )

Şi pentru că intru mai rar profit de ocazie să bag aici o legătură catre o ştire care a fost reluată pe larg în presa din occident dar a trecut neobservată la noi.

S-a petrecut la 1 oct 2013, este interpretabilă în orice direcţie dar remarcaţi persoana( Benjamin Netanyahu)şi locul unde a făcut-o( ONU)

Benjamin Netanyahu Quotes Bible Prophecy! Highlights From His October 1st UN Speech

Noi pe forumuri şi bloguri putem fabula şi specula în orice doză despre un subiect, dar ca să vii în calitate de mare demnitar al Israelului la ONU unde în faţa tuturor religiilor lumii  venind dintrun popor care nici nu l-au recunoscut pe Iisus şi riscând să te umpli de ridicol să spui ,,...- băi băieţi , râdem glumim da profeţiile alea din Biblia pe care noi o banalizăm îşi cam urmează cursul , şi e nasol că pe undeva spune că e vai de noi(Israel) ,,   înseamnă că te mână ceva în luptă, ceva teribil, distrugerea Ierusalimului!

Dacă ai fi cunoscut şi tu, măcar în această zi, lucrurile, care puteau să-ţi dea pacea! Dar acum, ele sunt ascunse de ochii tăi. Vor veni peste tine zile, când vrăjmaşii tăi te vor înconjura cu şanţuri, te vor împresura şi te vor strânge din toate părţile; te vor face una cu pământul, pe tine şi pe copiii tăi din mijlocul tău; şi nu vor lăsa în tine piatră pe piatră, pentru că n-ai cunoscut vremea când ai fost cercetată" (Luca 19,42-44).


    Geana pe ,,semne,,! :-o
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !