Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

roxaline

Citat din: abyss din  10 Aprilie 2014, 15:51:04
Un exemplu fara etichete pentru fiulploii:
ca sa evadezi din Matrix nu trebuie sa faci nimic. :))))

insa asta este cel mai greu .. sa nu faci nimic  :-D :-D :-D Si daca tocmai "aici"  este "casa virusului" ce ne da batai de cap?  :roll:
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

abyss

Mie mi-a dat batai de cap "cupa/ceaşca plina"... o data ea chiar si putin golita am reusit sa simt ecouri din ceea ce atat de potrivit amintea colegul mr mai sus.

Totusi ce intelege Xanadron prin matrix? Fiindca pana acum toate informatiile descriu ca sursa a tot ce putem cunoaste vreodata din postura de fiinţe umane o singura fiinţa, un creator. Cineva a creat universul vizibil si invizibil prin si din sine insusi. Ce a mai ramas unitar di fiinta primordiala este mintea cosmica. Stiu ca e un concept greu de digerat, insa sa ne gandim la masonul suprem al lui @mr... in momentul de dinaintea mortii mintea cosmica a parasit acel trup, iar trupul vorbea omeneste: "...de ce m.ai parasit?"
  Deci poti prin golire controlata sa te umpli cu ceva cu adevarat vast. Unii zic ca acesta era scopul pt care au fost create aceste vehicule biologice. Insa a fost introdusa destula informatie in ele incat iata ca desi nu sunt racordate la mintea cosmica totusi ele vorbesc si fac lucruri.

Nu mai insist asupra aspectului ca totul este parte dintr.unul singur. Noi toti actualmente cu draci ingeri si limbile lor ciudate sau extraterestri ori intraterestri...si alte etc-uri suntem o singura fiinţa. mintea cosmica.

Lansez o ipoteza. Ar putea fi posibil ca evadarea din acest Sine sa duca la nasterea unui alt Multivers. A fi Unul de la capat, adica liber de la zero presupune sa devii un creator. Altfel unde sa te duci?

alx

O intrebare simpla: iesirea din Matrix este calea sau scopul?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

mr

Cred ca ar putea fi considerata atat o cale, cat si un scop. Cale, pentru ca exista posibilitatea imbunatatirii perceptiei despre mediul fizic si relationarea din/cu el, pana la punctul iesirii. Scop, pentru ca el poate fi atins dupa intrunirea anumitor conditii, in special de cei care au ajuns sa se apropie suficient incat sa-l inteleaga.
Analogic, un copil de gradinita nu va intelege niciodata subiectul dezvoltat de un doctorand, desi traiesc in acelasi mediu fizic. Pentru copil reprezinta o cale, neconstientizata in aceasta faza, iar pentru doctorand deja se poate contura in scop, o actiune din ce in ce mai constienta.
 
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

Citat din: abyss din  07 Aprilie 2014, 13:16:49
Cand o persoana ajunge in stadiul respectiv se pune intrebarea de rigoare: de ce a ajuns o vita sau dupa caz un bou? altii ajung cai de povara, cai de curse ori de prasila. Intrebarea e cum ajungi in acel stadiu? ai avut un plan ori ai ajuns in deriva acolo? ai parcurs traseul constient sau semi? ai facut totul sa realizezi planul, ţelul? cum ai parcurs drumul? incet sau in ritm alert? ce stare ai avut? ai fost dedicat planului sau .... etc.
Cand ajungi sub bici ori te trezesti ori mori ori omori.
Cred ca doar daca ai avut vreun plan merita sa se puna intrebarea cum de-a ajuns Cutarescu un "paria" aparent (am mai atins noi p-acilea ipoteza obligativitatii "sinuciderii sociale" :wink: ca preambul al iesirii din Matrix - posibila, dupa mine cel putin, doar post-mortem).

Citat din: abyss din  10 Aprilie 2014, 15:51:04
Un exemplu fara etichete pentru fiulploii:
ca sa evadezi din Matrix nu trebuie sa faci nimic. :))))
Pai da, sa nu faci insa mai precis nimic din ce se asteapta de la tine Creatorii de diverse ranguri. Demolarea :-D feedbackului materialo-iluzoriu "implantat" de ei in circuitele noastre genetice nu-i deloc simpla insa prin eforturi / cautari / rataciri individuale.
O subtema si mai imbirligata ar fi gasirea motivelor pentru care indiviziilor le sint "infundate" de-mai-sus unele cai evolutive permise altfel (desi strict limitat/controlat) anumitor grupuscule oculte -  nu doar de masoni e vorba, ci si de pilda despre membrii selectati ai The Breakaway Civilization = Omenirea 2.0. Grupuri selectate poate printr-o... antiselectie anti-umana, zic io. :roll:
Si care par sa respecte 101% Omerta lor - justificat, incep sa cred de-o vreme.

Citat din: abyss din  13 Aprilie 2014, 02:52:22
(1) Totusi ce intelege Xanadron prin matrix?

(2) Nu mai insist asupra aspectului ca totul este parte dintr.unul singur. Noi toti actualmente cu draci ingeri si limbile lor ciudate sau extraterestri ori intraterestri...si alte etc-uri suntem o singura fiinţa. mintea cosmica.

(3) Lansez o ipoteza. Ar putea fi posibil ca evadarea din acest Sine sa duca la nasterea unui alt Multivers. A fi Unul de la capat, adica liber de la zero presupune sa devii un creator. Altfel unde sa te duci?
1. Credeam ca s-a inteles deja ce inteleg eu dupa atita amar de scris p-acilea, compadre abyss. :-D Glumesc, evident - fiindca mai sint destule de spus, da' nu chiar acu-acu.

2. Un interviu interesant cu stranepoata lui Dwight Eisenhower (desi nu tot ce zice ea trebuie luat drept adevar absolut) sugereaza perfect viermuiala "mintii cosmice" de care faci vorbire - si-n care orbecaim si noi printr-un coltisor, clar.
Laura Magdalene Eisenhower: ET invasion has already occurred and governments do not want us to know

3. TOTUL e deja inventat, asa ca nici vorba sa mosmondim :lol: noi vreun HiperMatrix personal - parerea mea si asta, evident.
Clar ca orice iesire din "ceva" inseamna insa o intrare in... altceva. 8-)
Despre asta insa, in episodul urmator.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: Xanadron din  15 Aprilie 2014, 10:58:09
1. Credeam ca s-a inteles deja ce inteleg eu dupa atita amar de scris p-acilea, compadre abyss. :-D Glumesc, evident - fiindca mai sint destule de spus, da' nu chiar acu-acu.

2. Un interviu interesant cu stranepoata lui Dwight Eisenhower (desi nu tot ce zice ea trebuie luat drept adevar absolut) sugereaza perfect viermuiala "mintii cosmice" de care faci vorbire - si-n care orbecaim si noi printr-un coltisor, clar.
Laura Magdalene Eisenhower: ET invasion has already occurred and governments do not want us to know

3. TOTUL e deja inventat, asa ca nici vorba sa mosmondim :lol: noi vreun HiperMatrix personal - parerea mea si asta, evident.
Clar ca orice iesire din "ceva" inseamna insa o intrare in... altceva. 8-)
P.S. tranzitoriu:
1.  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,4562.msg88639.html#msg88639  e locu-n care am inceput sa explic o varianta proprie de "cosmogonie matriciala" - am pus linku' fiindca poate-ai ratat postarea.

2. De remarcat momentu-n care tanti Laura Eisenhower (pt. cei care nu stiu, e tipa care-a facut valuri cu dezvaluirea c-ar fi fost racolata pt. vietuire-n colonia ...straveche umano-ET de pe Marte :martiansmile:) bate cimpii relativ ontopic, zicind c-am avea libertatea optiunii de-a deveni Mici Gri submisivi :moon: sau altceva "mai superior" :-D (si implicit rebel-luciferic cumva), germenii "altceva"-ului astuia fiind [bine] ascunsi in noi, dar reali.

3. Clar si ca "altceva"-ul in care intram dupa evadarea d-aici s-ar modifica si el automat odata cu "absorbirea" noastra, a ex-involuatilor. Fiindca aparitia unei noi "bule constiente" creeaza si ea - pe o anume arie cumva - o ramurica de Multivers (toata lumea are deci dreptate intr-un anumit procent - si tu deci, compadre abyss).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Hey compadre, nu ţin sa am dreptate.

Nu am ratat acel topic. Timpul nu imi mai permite sa pun vorbele cum ar trebui. Dar urmaresc cu interes postarile. Plus ca scriu pe telefon, aspect cam ingrat dealtfel.

Voi urmari linkul cu tanti respectiva, in zilele urmatoare. Multumesc si pe foarte curand! :)



R.

Citisem zilele trecute nuvela Ivan de Mircea Eliade (foarte interesantă, v-o recomand și vouă) și am dat peste următorul citat: ,,... contradicțiile sau inconsecvențele sunt de două moduri: cele evidente chiar dinlăuntrul sistemului de referință, și cele care ni se descoperă ca atare, ni se arată că sunt contradicții sau inconsecvențe numai când le privim din afara sistemului."

Mi-am amintit imediat de topicul cu evadarea din Matrix  :-D Presupunând faptul că noi într-adevăr trăim în Matrix, probabil că, uneori, ar trebui să apară anumite contradicții sau inconsecvențe. Știți... ca niște buguri. Cred că trebuie să existe modalități prin care să le observăm din interior.

Să luăm ca exemplu un vis oarecare. Acțiunile noastre și ale celorlaltor persoane din vis ni se par logice și normale, indiferent care ar fi fost acestea. Proba contrarie apare în momentul în care ne trezim și realizăm cât de absurde au fost unele secvențe ale visului. Sau, dacă suntem mai perspicace, apare în momentul în care ne dăm seama că visăm și alunecăm în visul lucid, în care totul e posibil... Să zicem că, în timp ce visăm, creierul nostru ia lumea visului ca sistem de referință. Inconsecvențele ni se par logice, raportate la acest sistem de referință. Dar, la un moment dat, apare ceva ce ne zguduie, ne face să punem la îndoială ,,realitatea" din jurul nostru, să simțim că ceva nu e în regulă. Însă pentru a deveni lucid nu e suficient să apară acea îndoială, ci s-o folosim, să ne agățăm de ea și să începem să ne punem întrebări și despre celelalte lucruri din jurul nostru până în momentul în care devenim conștienți de faptul că defapt suntem într-un vis și noi ,,aparținem" lumii din afară.

,,Have you ever had a dream, Neo, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world and the real world? "

Ar trebui să fie posibil să facem așa ceva și în existența din starea de veghe. Știu că există metode folosite pentru trezire spirituală, etc., dar marea majoritate rămânem cu același sentiment de ,,something's wrong" după folosirea lor, și cu nimic concret.

,,Let me tell you why you're here. You're here because you know something. What you know you can't explain, but you feel it. You've felt it your entire life, that there's something wrong with the world. You don't know what it is, but it's there, like a splinter in your mind, driving you mad."

Cum putem să realizăm care sunt erorile, bugurile, noi fiind în interiorul sistemului de referință? Sau, ce ați observat voi, care v-a dat un sentiment puternic că ceva nu e în regulă, însă nu v-ați putut da seama ce? Putem diseca puțin experiențele voastre aici.  :lol:

Îmi cer scuze dacă postul meu e greu de înțeles. Sper să vă dați seama ce doresc să spun.
And with strange aeons, even death may die.

Xanadron

#308
Raspuns scurtissim deocamdata, in cuvintele - paradoxal de adevarate - ale lui Ramana Maharishi:

"Lumea pe care vrei s-o salvezi nici nu exista de fapt".  8-)

Odata convins de "timpenia" asta, :lol: cred ca te poti considera deja c-un picior macar in afara Matrixului.
OK, intrebarea ta - binevenita - e ceva mai imbirligata, colega R., da' n-ar fi prima oara cind o intrebare-i infinit mai simpla decit raspunsul asteptat.

Miram-as oricum ca vreun forumist sa poata clama c-a bunghit raspunsul... din interiorul NIV (Nimicului Iluziei Vibratorii) in care ne balacim voiosi - inca...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Lumea aceasta exista...dar nu durează!!! ;)

Cum putem realiza erorile? dar la ce ne-ar folosi aceasta conștientizare?
Nu noi suntem in interiorul sistemului de referință ci vehiculul biologic cu ai săi senzori la care suntem conectați. Totuși se poate privi din afara chiar dacă sonda/vehiculul bio e in continuare conectat. Cum? Probabil fără sa mai folosim memoria ram a vehiculului.

Xanadron

Jay Weidner - Archons and Rennes-le-Chateau

"Jay Weidner joins us on "Shattering The Matrix". :wink:
He goes in depth into the Archons/Entities that are controlling this planet but he reveals an amazing link to the Nazis, Kubrick, J.R.R. Tolkien, 911 & Rennes-le-chateau! Join us for this amazing investigative journey in discovering what is at the root of the evil on the planet and how it may culminate in a very large False-Flag/Staged Event to get us to relinquish our freedom to the dark forces."

Clar ca destui puristi habotnici il considera pe JW "satanist" :evil: inca inainte sa-l auda/citeasca si doar putini (printre care se numara si subsemnatu') cred ca-i unul din putinii experti veritabili in gnosticism si - inevitabil - arhonti.

Totusi, tabloul arhontic nu-i chiar complet fara opiniile lui John Lamb Lash.
Carlos Castaneda ar putea fi "sarit", da-i binevenit si el pe latura literar-emotionala.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Citat din: Xanadron din  18 Aprilie 2014, 14:59:33
Raspuns scurtissim deocamdata, in cuvintele - paradoxal de adevarate - ale lui Ramana Maharishi:

"Lumea pe care vrei s-o salvezi nici nu exista de fapt".  8-)


As zice ca Eminescu fu ceva mai aproape de realitate cu a lui " Era pe când nu s-a zarit, Azi o vedem, si nu e. " Ceea ce vedem ca fiind solid, opac, vizibil este "alcatuit" din particule ce vin si pleaca repedeeeeee. Si uite asa ajungem la paradoxurile lui Florentin Smarandache:
Citat1) Paradoxul Invizibil Sorites, asociat cu Eubulides din Miletus (secolul patru i.C.):
Lumea noastra vizibila este formata dintr-o totalitate de particule invizibile.

a) O particulara invizibila nu formeaza un obiect vizibil, nici doua particule invizibile, nici trei particule invizibile, etc.
Totusi, la un moment dat, colectia de particule invizibile devine sufficient de mare pentru a forma un obiect vizibil, dar nu exista in mod aparent un punct  definitiv unde se intampla trecerea de la invizibil la vizibil.

b) Un paradox similar se formeaza in sens opus.  Este posibil intotdeauna sa scoti o particular invizibila dintr-un obiect in asa fel incat ceea ce ramane sa fie tot un obiect vizibil.  Analog daca se scot doua particule invizibile, sau trei particule invizibile, etc.  Totusi, repetand si repetand acest process, la un anumit moment, obiectul vizibil este descompus astfel incat partea ramasa devine invizibila, dar nu exista in mod aparent un punct exact unde din vizibil de transforma in invizibil.

In general, intre <A> si <Non-A> nu exista o distinctie clara, nu exista o frontiera exacta.  Unde se termina <A> si incepe cu adevarat <Non-A>?
Se extinde astfel "multimea fuzzy" a lui Zadeh la conceptual de "multime neutrosofica".

2)  Paradoxul Incertitudinii:
Materia larga, care este sub principiul determinist, este formata dintr-o totalitate de particule elementare, care sunt sub principiul indeterminarii al lui Heisenberg.

3) Paradoxul Nestabil:
Materia stabila este formata din particule elementare instabile (particulele elementare libere se degradeaza).

4) Paradoxul Trairii:
Materia larga, cu durata lunga, este formata din particule elementare cu durata foarte scurta.

http://www.hgwells.ro/sopronul-cu-neuristori/stiinta/florentin-smarandache-paradoxuri-cuantice#sthash.3etk6JuK.dpuf

Inclin sa cred ca multe "bube" ni se trag de la "primordialitatea" materiei, aka totul "deriva" din materie fie ele forte, campuri, bine, rau etc, aceasta "reteta de primordialitate" fiind adanc infipta in inconstientul propriu si personal dar si in cel colectiv. Paradoxal ( da, stiu .. imi plac paradoxurile mult de tot) dogma religioasa are mult de a face cu "implantarea" acestei tzepe. Daca reusim sa scapam de bug-ul asta, lucrurile se aseaza complet altfel. 

Citat din: abyss din  18 Aprilie 2014, 17:43:29

Nu noi suntem in interiorul sistemului de referință ci vehiculul biologic cu ai săi senzori la care suntem conectați. Totuși se poate privi din afara chiar dacă sonda/vehiculul bio e in continuare conectat. Cum? Probabil fără sa mai folosim memoria ram a vehiculului.

Si cine "produce" vehiculul biologic? Nu de alta, dar cine-l produce poate face upgrade la RAM  :roll:

Citat din: R. din  17 Aprilie 2014, 22:01:48

Ar trebui să fie posibil să facem așa ceva și în existența din starea de veghe. Știu că există metode folosite pentru trezire spirituală, etc., dar marea majoritate rămânem cu același sentiment de ,,something's wrong" după folosirea lor, și cu nimic concret.

Si daca este asa pentru simplul fapt ca incercam sa "folosim" retetele altora in loc sa ne cautam propriile "retete", customised pentru propria frecventa? Mi se pare ca incercam sa "prindem" posturi diferite, de frecvente diferite fara sa "ajustam", fara sa facem tunning-ul necesar doar pentru ca X ne-a spus ca "asa se face". Mda ... va merge la X, insa eu nu sunt X  :lol:

Citat din: R. din  17 Aprilie 2014, 22:01:48
Cum putem să realizăm care sunt erorile, bugurile, noi fiind în interiorul sistemului de referință? Sau, ce ați observat voi, care v-a dat un sentiment puternic că ceva nu e în regulă, însă nu v-ați putut da seama ce? Putem diseca puțin experiențele voastre aici.  :lol:

Exista si varianta inversa, cea in care simti ca este ok asa cum faci / esti / actionezi chiar daca "pe teren" inca pare a fi furtuna, totul se rascoleste si, dupa un timp, se reaseaza totul altfel. E mai usor de perceput atunci cand devine clar ca "râul" nu denumeste un obiect desi este substantiv, insa denumeste un proces continuu. Asa si io  :-D . sunt un proces in cadrul altor procese; daca ma "vad ca obiect" definit de vreo poza facuta de cine stie ce dogma ori politichie sociala ( sau socialista ?  :roll: ) o sa tot am experienta de "ceva nu-i in regula".  Ideea este ca .. daca simt ca ceva nu-i in regula asta implica faptul ca ceva in mine a comparat cu acea situatie numita "ceva / totul este ok, in regula". Deci ambele repere sunt in interior. Hmm ....  :wink:

Cam asa se vede de la mine, dupa diverse experiente mai mult sau mai putin jucause.   

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

adrian75

Candva am intrebat aici pe forum ce este dincolo de Matrix, mi s-a raspuns ca .....Patrix. Nu am mai intrebat ce este Patrix si daca se mai gaseste altceva dincolo de Patrix. Evident, nu ma asteptam ca cineva sa stie cu exactitate ce este dincolo de Matrix (presupunand ca acesta exista), intrebarea mea de atunci avea alt sens: exista cineva cu adevarat dispus sa evadeze din Matrix asumandu-si o noua viata dincolo - indiferent cum va fi aceasta noua viata?
Lasand la o parte filmul, imi vine in minte o intrebare: de ce ar trebui sa evadez eu din Matrix ( presupunand ca as putea sa o fac)?
Evadarea asta ar fi un test pentru mine - test care odata trecut mi-ar permite accesul catre planuri superioare ale existentei sau pur si simplu ar trebui sa o fac pentru a arata altora ca sunt mai....cool?   
:mrgreen: reggae music    :mrgreen:

mr

Citat din: adrian75 din  23 Aprilie 2014, 03:29:09
Lasand la o parte filmul, imi vine in minte o intrebare: de ce ar trebui sa evadez eu din Matrix ( presupunand ca as putea sa o fac)?
Evadarea asta ar fi un test pentru mine - test care odata trecut mi-ar permite accesul catre planuri superioare ale existentei sau pur si simplu ar trebui sa o fac pentru a arata altora ca sunt mai....cool?   
:mrgreen: reggae music    :mrgreen:
Intotdeauna raspunsurile vin pe masura intrebarilor, zic eu. Nu cred ca poti adresa o intrebare intr-un registru si sa astepti un raspuns din alt registru. Daca ai putea sa iesi/depasesti (din) Matrix/ul, sigur nu te-ai mai intreba de ce trebuie sa o faci. Vei sti exact. :star:
Cand spun asta ma refer la faptul ca fiecare intelegere au unui lucru de mai mica importanta din viata noastra se produce dupa acelasi tipar. E suficient doar sa observam...

Evadarea presupune sa parasesti un loc care nu-ti place. Si evadarea ar fi un pic fortata in sensul ca la momentul iesirii din Matrix aceasta presupune o intelegere si o acceptare.  Nu cred ca in acel moment mai poti avea o senzatie de dezgust fata de lumea fizica...

Accesul real in planurile superioare cred se face doar insotit de intelegerile aferente. Precum un acordaj de frecventa... :-)

 
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Xanadron

#314
Uite cum mă faceţi voi să scriu iar postări PLCSFC (Prea Lungi Ca Sa Fie Citite)...

@ adrian75 mai întîi: Ar fi culmea să fie cineva motivat întru părăsirea Matrixului de dorinţa de-a fi trendy, sexy, cool, enteresant etc. Ca şi cum, odată ajuns de la Desfundarea Budelor la Microsoft, NASA ori NSA, îţi mai vizitezi vechii colegi în canale ca să-i roadă invidia. :lol:

Mai vorbirăm noi p-aici de necesitatea (aparent) obligatorie a "sinuciderii sociale" ca prim pas al tentativei de zbugheală din lanţul condiţionărilor perpetue, subtil-subliminale şi simultan ispititoare (pentru unii - v. "metrosexualii" incorigibili pomeniţi de ela_rebela). ...Cum să mai ai deci fie şi doar urme ale zgurii orgoliului derizoriu după ce-ai trecut de faza deloc uşoară a unei "autodizolvări" a tot ce-nseamnă balast spiritual, suprastructură inutilă-n noua... stare de agregare supraumană? (zic eu)

Fiindcă totu-i legat se pare şi de probabilitatea logică-n definitiv de-a nu mai fi tocmai... uman odată ce-ai ras-o din chingile care te limitează nu doar în plan material - "iluzoriu", dar al naibii de concret, inclusiv în sens de "beton" deocamdată - , ci şi (sau mai ales) în ritmul "reciclărilor spirituale" dintre încarnări.
Reciclări ale CS-ului deci, NU ale Corpului Subtil numit "suflet" (un punct dintre puţinele în care-s de acord cu TVM) - o temă deloc simplă, care merită însă dezvoltată.

Ca să n-o lungesc prea mult, trebuie să fiu de acord cu ideea că prezenţa noastră-n "ţarcul" nivelului ăstuia de testare e exact ceea ce merităm pe moment, dar asta nu exclude deloc ipoteza rolului selectiv al saivanului nostru cosmic cu gard electrificat (întîmplător am nimerit cred parabola, "Culoarul Iluziei" avînd se pare "pereţi" ElectroMagnetici greu sesizabili).
Şi d-aia pare credibilă ipoteza că "zeii" chiar se bucură cînd (puţini) muritori reuşesc să descopere breşe-n ţarc.

Trebuie să ies din păcate acu' (nu, încă nu din Matrix :-D), da' revin - nu înainte să mai aiurez un pic şi despre posibila destinaţie post-Matrix (sau "exo-Matrix"), care-s de fapt... mai multe în umila mea opinie.
Fiindcă nu degeaba-i repetată obsesiv povestea Mai Multor Ceruri. :star:

Semnat: Trevor. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/