Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hanzo

....dupa ploaie iese soarele  :wink:.. frumos raspuns, la obiect.

o singura solutie nu e relevanta. eu ma gandeam sa dam cateva posibile exemple, simple, prin care mai multi oameni sa gaseasca libertatea. si/sau sa ajungem la un limbaj comun, experienta de viata a celorlalti fiind nepretuita la o adica.

fiecare solutie simpla sa aiba cativa pasi, iar finalul sa fie acolo de unde nu mai stim ce ar urma.  :rainbow:

sunteti destui aici (eu fiind mai nou) care spun lucrurilor pe nume aici. unim eforturile? si facem cateva  concret? ipoteze-solutii, iar forma lor sa fie cum propunem, secvente logice sau nu, rationale sau nu.. etc.

sau la minima implicare, sa faca fiecare din cateva fraze o metoda simpla, si ma ofer sa le compilez eu (sau oricine doreste) sa vedem finalul inceputul de fapt.  :rainbow:

respect onorabililor infractori cautatori.  :abduct:

Xanadron

Citat din: hanzo din  23 Octombrie 2013, 16:08:20
stop joc.
si
luam o propunere-solutie si o ducem pana la un final domnilor?

altfel, e limpede treaba.  :rainbow:

Un maestru Zen mai bătrîn ca mine :lol: avea o vorbă care mă oripila cîndva, dar la care am început de-o vreme să subscriu: "Dacă-l întîlneşti pe Buddha în drumul tău, taie-i capul !"

Pornind deci d-aici - şi fără multe explicaţii înainte de-a deschide celălalt topic "complicat" -, vin deocamdată cu un set de şase soluţii preparatorii PRACTICE... simple (aparent cel puţin) la propunerea constructivă a a colegului hanzo, fără pretenţia c-ar fi însă 100% originale.
Şi nici măcar garantat eficiente:
1. Mutaţi-vă cît mai rapid într-o zonă măcar relativ izolată (hai să-i zicem rurală) - preferabil deluros-muntoasă, dar nu neapărat.

2. Ieşiţi cît de mult puteţi din "reţea" (nu doar aia electrică) şi încercaţi să vă produceţi singuri energia, hrana etc.

3. Ideală ar fi încropirea unei comunităţi din oameni cunoscuţi şi atent selectaţi - nu prea numeroasă însă (ştiu, şi nişte preoţi-prooroci spuneau cam la fel - eu o zic însă din motive strict survivaliste.)

4. Practicaţi orice formă de spiritualitate care exclude prezenţa unor entităţi "exterioare". Nu le zic prieteni imaginari ca să nu fiu acuzat de hiper-blasfemie. :wink:

5. Dacă şi/sau cînd sînteţi contactaţi de orice gen de fiinţă/spirit - egal dacă E.T., :-) I.T., OZN, :ufo: Yeti, zînă, spiriduş, înger luminos :star: sau întunecos :evil: -, ignoraţi-i pînă cînd or să vă ignore şi ei (tot simplist vorbind.)

6. Aşteptaţi-vă - în fine - moartea (= Evadarea  :-D) "ca un slujbaş simbria",  dar nu chiar în sensul sugerat acu' vreun mileniu de Milarepa (şi-aici o să fie nevoie de multe reveniri.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

P.S. necesar: Clar că orice problemă are o soluţie (sau şase ;)), dar înaintea trecerii la rezolvare e cazul să cădem de acord că avem realmente o problemă. Şi încă una cu anumite particularităţi, pretabile anumitor soluţii.

Aşa că o să-ncerc - tot pe scurt şi fără pretenţii de guru Zen - definirea problemei cum o văd eu (că de n-ar fi, n-am mai povesti... de Evadarea din Matrix.)

1. Ar trebui mai întîi acceptat deci faptul că sîntem "exploataţi" - fizic, genetic şi energetic - de entităţi trans-dimensionale (părerea mea - dar clar că şi-a altora de la Jacques Vallée încoace) care, deşi organizate-n clanuri şi apărute multora în cele mai diverse configuraţii (doar optice sau chiar fizice), au interese asemănătoare şi poate chiar o sursă similară.

2. Mai puţin contează deci "de unde vin" (ca localizare strictă zic asta) ori ce sugestie morală de bine- sau răuvoitori imprimă psihicului "contactaţilor".
Diferenţele minore dintre tehnicile lor de decepţie/iluzionare se reflectă în nuanţele formelor de organizare socială, economică, dar şi religioasă (mai ales - fiindcă-n crearea de religii submisive sînt experţi) constatate sau doar bănuite de-a lungul celor [probabil] cinci versiuni de Umanitate modelate şi succesiv distruse de EI pînă acum (n.b. - o altă părere strict personală: au dat delete exact în perioadele  cînd detectau un grad inacceptabil de "trezire" a Turmelor Umanităţilor v.1.0 - 5.3... asta cred că-i ultima actualmente, înainte de înlocuirea noastră prin hibrizi mai "docili".)

3. Altă premiză a problemei: "fentarea" LOR definitivă - adică evadarea din "ţarcul lor de hrănire" (şi la punctu' ăsta-i nevoie de reveniri) - zic eu că-i posibilă doar post-mortem, dar numai dacă-i pregătită atent din cursul vieţii.

4. Da' de ce/cine anume trebuie să... scăpăm în definitiv? Că unii cică-s "băieţi buni". Hai s-o iau pe rînd.

a) Djini/demoni (puteţi înlocui cuvîntul cu... aproape orice altceva "alien" - să zicem cu "RA", entitatea "ET de înaltă densitate" autodeclarată binevoitoare). Conceptul de djin nu vine oricum de la islamişti, ci de la persani - v. injainni sau jainni egal "ascunşii" şi s-a transmis în diverse direcţii, inclusiv la greci ("δαίμων" = daimon - o entitate non-fizică plasată între zei şi noi).

b) Îngeri (nu aruncaţi cu cataroaie! :lol:) - "mesageri" la greci ("άγγελος")  - de fapt o traducere deviantă a ebraicului "malak" (מַלְאָךְ‎) care înseamnă "rege". Asociat, evident, în Biblie cu YHWH sau Elohim, rezultînd înţelesul de "regi ai Dumnezeilor" (subliniez din nou pluralul).

c) Arhonţi (ἄρχοντες) = "conducători, vătafi" - hmm, aici chiar nu vreau să intru-n detalii, fiindcă nu (mai) pot deocamdată.

Dar o să revin, chiar cu riscul complicării plictisitoare -  pentru unii - a topicului .
Nu înainte de-a pune însă din nou semnul egalităţii între cele trei categorii (care-s cam la fel cu poliţistu' "bun" şi ăla "rău" într-o anchetă), dar şi de-a sfătui amical pe orice... amator de-a nu încerca tentative de contact (pe diverse căi ezoterice sau exoterice) cu intenţia "controlului" lor de vreun fel.
În fine, conexiunea devoţională prin rugăciune e cu totul altceva... dar şi tema asta cere capitole separate (clar că nu mai încropesc alt topic, lucrurile fiind mult prea strîns intricate).

Ahm - inutil să mai adaug că toate aiurările astea (pentru unii ;)) sînt p.d.v.-uri strict personale.
Si mult mai important de clarificat decit cred... pina si eu. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

avand in minte ca retetele sunt personale dar nu obligatorii adaug si eu Hattori Hanzo:
si cand vei deveni prietenul lui toate barierele vor cadea si vei putea alege metoda...
folosirea armelor adversarului sa spunem... 8-)

-  ignorarea entitatilor in traducerea mea ar fi, oprirea dialogului interior (a gandurilor) prin meditatie sau suprasaturarea mintii zburatorului
- renuntarea la importanta urmatoarelor: ratiune, logica, memorie, spiritualitate, credinte.

productia noastra ar fi la cat cunosc eu ar fi emotionala, mult, foarte mult pe frica. daca iei o persoana de pe strada si o intrebi de ce face anumite lucruri, inevitabil dupa cateva raspunsuri ajunge la imi e frica sa.. imi e teama sa nu pierd, sa nu fiu placut, sa nu mor de foame sa nu am iubire.. etc.

sa fii inteligent emotional cere un oarecare antrenament. frica influenteaza doar daca nu este expusa. odata ce e omul intelege de ce face, cateodata mai repede cateodata mai incet el se desprinde de teama.

din relatarile celor care au murit si apoi au revenit la viata, ei spuneau ca aveau o detasare fata de rudele pe care le vedeau.

pe de alta parte, daca oile ar vrea sa stea in rand cu ciobanul....  :fight:
iar pe de alta din multele, iaca imi fac niste fiinte robotei cu oarecare autonomie, si vin copii mei si strica jucariile, tin si la robotei, dar cert si copii, si tot asa..  :mrgreen:

nici off nici on.. ci intopic!
copacul care face ciori, cum se numeste taticule?

Pomul care face ciori


Tzipi

Citat din: Xanadron din  26 Octombrie 2013, 22:26:21
3. Altă premiză a problemei: "fentarea" LOR definitivă - adică evadarea din "ţarcul lor de hrănire" (şi la punctu' ăsta-i nevoie de reveniri) - zic eu că-i posibilă doar post-mortem, dar numai dacă-i pregătită atent din cursul vieţii.
Ai putea detalia despre fentarea tarcului ? Eventual si cu un desen cu creioane colorate, ca sa inteleaga toti copiii ( si eu printre ei ) ...

roxaline

Citat din: Xanadron din  26 Octombrie 2013, 22:26:21


3. Altă premiză a problemei: "fentarea" LOR definitivă - adică evadarea din "ţarcul lor de hrănire" (şi la punctu' ăsta-i nevoie de reveniri) - zic eu că-i posibilă doar post-mortem, dar numai dacă-i pregătită atent din cursul vieţii.

Este posibila SI in cursul vietii. Hmm ... in sine asta este deosebirea intre religia veche ( B.C.) si cea noua ( A.D. ). Doar ca nu explica nimeni in "conferinte pe TED" :x
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

abyss

Evadarea presupune dorinta de a deveni liber si eliberat de o situatie ce pare fara iesire. Evadarea din Matrix presupune dorinta de a atinge libertatea ABSOLUTA. Asta e blasfemia ultimativă. Vom fi vînaţi pana la ultimul...de catre evribadea...

roxaline

Citat din: abyss din  27 Octombrie 2013, 20:49:10
Evadarea presupune dorinta de a deveni liber si eliberat de o situatie ce pare fara iesire. Evadarea din Matrix presupune dorinta de a atinge libertatea ABSOLUTA. Asta e blasfemia ultimativă. Vom fi vînaţi pana la ultimul...de catre evribadea...

hmmm... sau presupune constientizarea si clarificarea a ceea ce inseamna liber / libertate. DA, pentru asa ceva vanatoarea nu va inceta nici in gura de sarpe. Insa ..  noroc ca la fiecare nivel de realitate se schimba legile fizicii noastre  :-D . Ale lui Doamne Doamne raman la fel.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

mr

Citat din: roxaline din  27 Octombrie 2013, 21:26:28
hmmm... sau presupune constientizarea si clarificarea a ceea ce inseamna liber / libertate. DA, pentru asa ceva vanatoarea nu va inceta nici in gura de sarpe. Insa ..  noroc ca la fiecare nivel de realitate se schimba legile fizicii noastre  :-D . Ale lui Doamne Doamne raman la fel.
Libertatea pare a rezulta direct din cunoastere. Cu cat le aflam parghiile (minciunile, manipularea etc) prin care ne tin in cusca mentala, pe de o parte, combinat cu celelate revelatii despre lumea in care traim, care vin la pachet pe acest drum, pe de alta parte, cu atat reusim sa le depasim nivelul de vibratie si sa nu mai interferam cu ei, rupand astfel lantul sclaviei. De fapt, dupa cum usor se observa, intreaga lor strategie, in ceea ce priveste masele, se axeaza intr-o proportie foarte mare fie pe deturnarea intr-o proiectie iluzorie a mentalului colectiv, fie pe tainuirea informatiilor care conteaza cu adevarat despre stiinta, istorie etc... adica despre nivelul urmator.

Cateodata ma gandesc ca acesta vanatoare asupra sufletelor noastre nu inceteaza decat atunci cand fiecare va intelege (si alege sa respecte/aplice) singurele legi adevarate, ale lui Doamne Doamne. :)

Pe undeva, in zona in care ne strangem dupa Evadare, ne amuzam copios pe seama incrancenarii cu care fugim de tagma arhontilor, poate chiar impreuna cu ei... in afara rolului! Dupa zicerea (practica) ca multe si neintelese sunt caile Domnului, cred ca ar trebui sa lasam toate posibilitatile deschise ...si sa acceptam, de exemplu, ca ceea ce este rau acum poate fi un mare bine... dupa ce-l intelegem. :) :star:

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Singura lege a lui :. este de a se participa colectiv la lucrarea divina. Ingeri demoni si oameni. Oamenii dupa spusele lui Enoh au inceput sa moara dupa ce ingerii le-au oferit cunoasterea lor.
Cine s-a saturat de lucrarea divina si vrea sa evadeze? Acela are 2 variante: ori pune stapanire pe puscarie si apoi vede el ori ca sa fuga/evadeze trebuie sa il infrunte pe :.
Ori te faci prieten cu :. si poate treci puntea...

Eu personal nu gasesc nimic mai sinistru decat sa traiesti captiv intr-un sac de zemuri atasat pe un bulgare suspendat in vid la cheremul celor mai toxice evenimente, fara sa stii unde naibii esti cine esti si care-i treaba. Totusi evreii detin cheia. Care zice ca eliberarea vine doar daca toti sunt interconectati.  fuziunea tuturor energiilor unui areal genetic conduce la...

Xanadron

Citat din: Tzipi din  27 Octombrie 2013, 18:55:06
Ai putea detalia despre fentarea tarcului ? Eventual si cu un desen cu creioane colorate, ca sa inteleaga toti copiii ( si eu printre ei ) ...
O s-o detaliez curind - desi pina-n Canada s-or mai pierde din pixeli. :-D
Si chiar daca-n ultima vreme imi pare tot mai valabila ideea c-ar fi preferabila scoaterea unei carti de... popularizare cu titlul "Uscheala din matrix in trei pasi simpli" :lol: - fiindca livrarea de informatii moca (pe forumuri) induce mai intotdeauna senzatia ca-s de mana a doua.
Mai ales daca nu-s scurtissime, tip chatuiala - dar si fiindca se pierd in tsunami-ul de copy/pastuieli uzuale.

Serios acum: deocamdata "desenul" cel mai important intru intelegerea arhitecturii "custii" noastre matriciale ramine Sephirotu' iudeo-cabalistic.
Sugestiv ar fi si tzarcu' din "I, Pet Goat-II" :evil:
...Uite deci cum subscriu din nou la una din opiniile lui abyss. Si-i respect oricum pe evrei (aia... adevarati, nu pe sionistii khazari) pentru minutiozitatea cu care au sapat dintotdeauna in ...Taine.
Altfel nici n-ar fi reusit sa ne calareasca :-D atit de subtil, dar si eficient de citeva milenii pe noi, goimii astia "superficiali".

Si cu sistematicul coleg mr sint de acord, dar e nevoie de-o alta dezvoltare pentru o replica cit de cit completa la ideile lui.
Asa ca ies acu', da' zic si io ca Terminatoru' - I'll be back. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

o alta cheie care aduce libertatea este si eneagrama.
o legenda a ei spune ca era un om inchis intr-o celula, si ca saptamanal venea sotia sa la el, si ii aducea una alta si ceva de mancare. intr-o zi ii aduce si un altar mic cu desenul eneagramei pe el, si omul se ruga zilnic cu fata la eneagrama. dupa o vreme incepe sa vada ca acolo era cheia, zidurile inchisorii, traseul gardienilor etc.. toate in eneagrama.
se mai spune ca ea este un instrument cu care se poate afla raspunsul a.. toate.  :rainbow:

eneagrama este dinamica are evolutie si involutie, se spune ca cu totii avem tipurile din eneagrama, si ca trebuie sa trecem prin toate sa ne eliberam.

eneagrama a fost promovata mult de gurdjieff, aici fragment din filmul, intalniri cu oameni remarcabili, eu il recomand foarte mult.
G.I. Gurdjieff - Gurdjieff in the monastery

hanzo

si... inca una si ma duc  :rainbow:


despre frica, si cum ea intuneca vederea/clarvederea.

Jiddu Krishnamurti
Jiddu Krishnamurti: Fear


si tot el vorbind cu copii despre, moarte si altele. eu apreciez calmul, claritatea cu care discuta despre niste lucruri grele cu copii.
Krishnamurti - It doesn't matter if you die for it - 1 of 5

Xanadron

#118
Revin cu cîteva idei generale - şi inevitabil plicticoase :-D - de "fixare" a problematicii.
Cunoscutul (de unii) Jacques Vallée zicea deci:
"For thousands of years and within every known human culture, normal individuals have reported brief and often repeated "visitations" by humanoid phenomena whose presence produced permanent changes within the psychological organization of the experiment. When these phenomena were labeled as deities the "messages" were employed to initiate religious movements that changed the social fabric of society."

Chestie pe care Ei :martiansad: continuă s-o facă tot timpul, creînd nu doar religii şi/sau culte dizidente, opuse, aliate şi-n felurite moduri îmbîrligate, ci chiar sisteme politice mereu schimbătoare - mai toate axate pe mecanismele FRICII.
Si de "plasa" astora ar trebui deci sa fugim ca :evil: de tamaie.

Sferturile... îndeosebi apocaliptice de adevăr relevate unor "contactaţi" (o să revin şi la întrebarea "de ce apocaliptice?" conexă cu tema asta) se combină uneori cu jumătăţi de adevăr - cum ar fi mărturisirea unui reptoid către Ken Baker, care află de planul creării unor State Confederate Americane, ca şopîrloidu' şef de clan să-şi asigure un "cîmp privat de alimentare" - cu ce anume, om încerca să deducem un pic mai încolo.

http://www.kenbakeman.com/reptilian_index.html

Conexiunile "magice" ale regimului nazist sînt însă argumente mai clare în sensul confirmării ipotezei ăsteia, măcar fiindcă-s deja acceptate si de unii din cercetătorii "normali".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Citat din: abyss din  28 Octombrie 2013, 01:42:30
Singura lege a lui :. este de a se participa colectiv la lucrarea divina. Ingeri demoni si oameni. Oamenii dupa spusele lui Enoh au inceput sa moara dupa ce ingerii le-au oferit cunoasterea lor.
Cine s-a saturat de lucrarea divina si vrea sa evadeze? Acela are 2 variante: ori pune stapanire pe puscarie si apoi vede el ori ca sa fuga/evadeze trebuie sa il infrunte pe :.
Ori te faci prieten cu :. si poate treci puntea...

Eu personal nu gasesc nimic mai sinistru decat sa traiesti captiv intr-un sac de zemuri atasat pe un bulgare suspendat in vid la cheremul celor mai toxice evenimente, fara sa stii unde naibii esti cine esti si care-i treaba. Totusi evreii detin cheia. Care zice ca eliberarea vine doar daca toti sunt interconectatifuziunea tuturor energiilor unui areal genetic conduce la...

In my humble opinion  :oops: ... sunt toti si toate interconectati si interconectate. Nici nu ar putea fi altfel; pana si stiinta a ajuns la aceeasi concluzie. Insa .. avem noi "talentul" sa "traim" ceva ce "nu este", adica nu suntem constienti de ceea ce este. So, daca am lucra un pic cu "talentul" cu pricina, fie si considerandu-l un "device" pe care ar trebui sa-l folosim "invers" ( i.e. e greu sa desfaci suruburi cu manerul surubelnitei, dar e usor cu varful surubelnitei  :lol: ) s-ar putea ca lucrurile sa arate diferit.

Si fuziunea cu pricina exista si a existat intotdeauna; insa daca fuziunea conduce la un "ceva" similar unui puzzle pus anapoda efectele s-ar putea sa nu fie foarte placute. Dar daca "puzzle-ul" e ok ( interferenta optima ) well ... mmmm... suna yamii  8-)
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins