Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Tema "halucinatiilor' din 28.06 ale lui Jean-Claude Juncker continua sa faca valuri in media alternativa - ex.:
http://exopolitics.org/european-commission-president-says-he-spoke-to-leaders-of-other-planets-about-brexit/
...unde Michael Salla concluzioneaza ca asta ar fi semnul trecerii de la geopolitica la exopolitica - sau, in fine, anuntzarea seaca a importantzei rolului conducatorilor "umbrosi" :-( ai umanitatii, eventual interfatzati cu ceva The Breakaway Nazis nu doar de prin subteranele antarctice, ci si de pe alte planete.

...Are asta insa vreo legatura cu topicul? Deloc, ar zice unii, dar eu cred altfel, fiindca prea se leaga cu teorii credibile - si mult mai vechi decit "Programul Terra" al lui TVM - ref. la mecanismele producerii de LOOSH de catre "gradinarii" nostri, lamurind inclusiv alte afirmatii "cifrate" gen aia a raposatului papa I-P-II la Buc. in 1999 apropo de "Gradina Maicii Domnului" care ar fi Romanica noastra:
https://www.nexusmagazine.com/articles/doc_view/197-far-journeys-the-mystery-of-loosh

La o prima vedere s-ar deduce asadar concluzii mai-mult-ca-deprimante (pe scurt: chiar de-am evada spre stele :star: tot de imperii corupte am da, ba mai mult de-atit, de imperii vampiroide :evil: ca ala din Jupiter Ascending) - dar despre toate astea mai tirziu, dupa ce digerati poate si voi 'mesajele"... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: abyss din  26 Aprilie 2016, 09:08:54
Pun o întrebare. ....
Care este cea mai veche informație referitoare la evadarea/mântuirea din Matrix?

38.000 ani ?
http://ancientexplorers.com/blog/emerald-tablet/

kenjiro

Humans Are Tricked Into Staying Inside The Saturn Matrix

https://www.youtube.com/watch?v=-53NYj6BtBY

Science of Escaping The Saturn Moon Matrix

https://www.youtube.com/watch?v=XVdRqG-UexA

Aseneth

Voi povesti in continuare un alt vis pe care l-am avut anul acesta. Cu toate ca este un vis, pot spune ca este suma tuturor concluziilor pe care le-am tras in urma cercetarii fenomenului MATRIX. As fi putut sa scriu aici doar  concluzia, fara a povesti visul, si poate as fi parut (mai) intelectuala, sau poate unii useri ar accepta ideea mai repede. Imi doresc sa aveti rabdare cu totii sa il cititi pana la capat.

Unul din putinele vise tip vizualizare, pe care le-am avut. In care nu am participat nici ca personaj, nici ca voce, nici macar ca implicare sentimentala. Eram un observator neutru, de prezenta caruia niciunul din personaje nu stia sau nu tinea cont.
Personajul principal este o fata foarte tanara,12-15 ani,  in stare de staza/coma/anestezie , oricum, inconstienta. In jurul ei, un grup de ... si aici a fost un gand intraductibil asemanator cu "Cercetatori" , fac un fel de operatie. Nu stiu exact cati oameni erau, am vazut cel putin 4, barbati si femei, in jurul mesei pe care era intinsa fata. Una din femei face un gest cu degetul sub tampla fetei, fara sa atinga derma. O fisura aproape invizibila apare pe piele. Nu curge sange deloc. Femeia trage cu degetele ceea ce pare un cip, dar nu e format din metal si fire, ci din energii de diferite culori. Din acele energii, "cercetatorii" incep sa traga niste fire formate tot din energie, si cu degetele in aer, formau anumite modele. In functie de acel model, fata care era pe masa, intra intr-o realitate virtuala. Fiecare realitate virtuala era facuta in asa fel incat fata sa creada ca e realitatea si nu virtualul. De fiecare data fata isi dadea seama ca nu este real ceea ce traieste si distrugea tiparul. In secunda urmatoare, "cercetatorii" creau alt tipar cu un alt fir de energie, in care intra fata. Tiparele erau din ce in ce mai complicate si complexe. As face analogie cu firele tricotate, dar e putin spus. Oricum, fata trecuse deja prin en realitati virtuale, dar "cercetatorii" tot nu obtinusera ce au vrut de la ea. La un moment dat, una din femei, care parea mai experimentata decat prima, zice " nu mai avem mult timp, trebuie sa incheiem operatia". Cealalta insista ca poate sa obtina rezultatul si impinge limita de timp peste maximul acceptat. Dupa inca doua tipare esuate, impinge cu degetele "cipul" la loc. Era putin suparata ca nu ii reusise experimentul, dar avea si un sentiment de usurare/razbunare, stiind ca, impingand fata peste limite, era imposibil ca ea sa mai revina vreodata la realitate.
Intre timp, vad realitatea in care a ajuns fata dupa inchiderea "fisurii" craniene. Era realitatea in care ajungeau toti cei care nu se lasau inselati de celelalte "realitati" si cei care erau tinuti prea mult in "anestezie". Era ultima lume dinaintea celei adevarate. Singurul lucru pe care trebuia orice om din aceasta "realitate" sa il faca, pentru a se trezi, era sa introduca intr-un fel de computer, parola. Nu exista user, dar fiecare avea o parola personalizata. Si nimeni nu o ghicea. Toti stiau ca are legatura cu numele lor, cu profesia lor, cu familia, cu hobby-urile lor. Si incercau sa le gaseasca. Nimeni nu ghicea combinatia. Incepusera intrebari " Cine sunt eu?" "De unde vin" " Unde merg?" "Ce vreau de fapt" si toate miliardele de miliarde de raspunsuri si combinatii nu mergeau nicaieri. Se construisera biblioteci, aparusera religii din nevoia de a descoperi sau a sparge parola eliberatoare " Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste universul" etc, etc, etc. Nimeni nu gasise parola, si erau multi oameni in acea lume.
Toate aceste informatii le-am "primit" si "vizualizat" in timp de cateva secunde, timp in care fata se aseaza in fata primului "computer" pe care il gaseste si in dreptul parolei scrie doar atat: OM. Si se trezeste. In timp ce se trezea, "aud" mai multe voci de "cercetatori" spunand/simtind o uimire imensa "Fantastic, nimeni nu s-a gandit pana acum sa foloseasca algoritmul de baza!"

Asta a fost visul, iar concluzia cred ca e evidenta. Recunosc ca in visul meu ar fi putut apare detalii din experienta mea de viata sau/si din cartile citite sau filmele vizionate. Ceea ce conteaza e ca neuronii mei au reusit sa extraga esentialul din toate acestea. Chiar si sub forma unui vis.

dj_italo2001

#799
Printre tot ce ai vazut si crezi ca a fost implicat in creatia acelui vis ai vizionat si filmuletul acesta ?
Mi se pare fascinanta imaginatia acestor oameni...

https://www.youtube.com/watch?v=VdDlTbN_y7k

Xanadron

https://phys.org/news/2017-01-reveals-substantial-evidence-holographic-universe.html

...E ultimul dintre numeroasele studii serios-stiintifice care sustin ca... chiar traim intr-o holograma !!!
Pe f. scurt, universul nostru ar fi in 3D ca un film omonim, dar 'tangibil' fiindca legat prin stringuri / corzi imperceptibile si fin-vibratorii la un soi de proto-proiect 2D (al Creatorului-CEO aflat pare-se deasupra demiurgilor dementi philip-k-dickieni :-D), care-n felul asta creeaza nu doar continuum-ul spatiu/timp, ci printre multe altele si gravitatia - o alta iluzie, evident. 

Comentariile-s deja aiuritor de diverse pe net, incepind cu cele care desfid orice comunicare venind dinspre stiintza "oficiala" si terminind cu parerea ca niste holograme iluzorii (noi adica) nu si-ar putea da seama ca traiesc in aceeasi Iluzie.

Cam in pana de curent de-o vreme (desi ultimele-mi 3-4 postari concise cu iz aparent criptic sint mai sintetic-lamuritoare decit altele - posibil sa fie vb. doar de acuitatea dobindita spre terminarea "mosorului" - prea tirziu deci :lol:), pot sa adaug doar ca daravela asta - credibila dupa mine - rimeaza cu avertismentul lui Don Juan catre Castaneda.
Mai exact, ala cind primu-i zicea lu' nea Carlos ca "mentoratul" sau ar putea fi doar un truc, dictat si lui De-Mai-Sus. :star:

Mai zicea insa si ca asta-i riscul pe care tre'sa ni-l asumam (macar unii) intru gasirea portitelor de scapare din nivelul asta necesar evolutiei, dar mult inferior mediului Sursei Primordiale din pdv spiritual. Simplificat descris si asta, clar, ca mai sint 1001 detalii implicate.

Printre care si dihotomia deloc complicata a optiunilor noastre, de genu':
- poti alege sa ramai orb sau "nebun" ori ceva mai zdravan (nu complet insa-n primele faze ale trezirii... chiorashe.)
- cam la fel da-n alta nota, esti liber sa le soilesti in continuare, :lol: dar cindva everybadea o sa constate c-a obosit sa se reincarneze la infinit in aceeasi hazna - cu laturi senzorial-ispititoare ce-i drept.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Soryn

@Aseneth, interesanta experienta prin care ai trecut.

M-a dus cu gandul la cele citite din cartea intitulata Mintea de dincolo, scrisa de d-nul Dulcan (neurolog, psihiatru, scriitor, profesor universitar, om de stiinta, cercetator in domeniul constiintei) http://www.libris.ro/mintea-de-dincolo-dumitru-constantin-dulcan-EIK978-606-8699-26-9--p940157.html

Am facut o conexiune si cu ce am citit in Law Of One, cu acele "realitati virtuale/dimensiuni/densitati":
"Eu sunt Ra. Cei care vindecă pot fi de orice densitate, care are conştiinţa spiritului.
Aceasta include densităţiile 3, 4, 5, 6 şi 7. A treia densitate poate fi una în care se
realizează vindecarea, la fel ca în orice altă densitate. Cu toate acestea, există o cantitate
mai mare de material efemer, care trebuie înţeles, acceptat şi echilibrat.
Poarta către infinitatea inteligentă poate fi deschisă doar în momentul când vindecătorul,
înţelege fluxul energiei inteligente. Acestea sunt aşa zisele Legi Naturale din continumul
vostru spaţiu/timp şi reţeaua sa de surse electromagnetice sau puncte de intrare a energiei.
Primul pas este cunoaşterea minţii şi a corpului. Aşadar, odată ce spiritul este integrat şi
sintetizat, acestea sunt armonizate într-un complex minte/corp/spirit care se poate mişca
de-a lungul dimensiunilor şi poate deschide poarta către infinitatea inteligentă, prin
urmare vindecând sinele datorită luminii şi împărtăşind acea lumină cu alţii.
Adevărata vindecare este pur şi simplu strălucirea sinelui, care cauzează apariţia unui
catalizator într-un mediu, ce va iniţia recunoaşterea sinelui de către sine, sau a
proprietăţilor de vindecare a sinelui." - Legea lui Unu, Cartea 1, Sesiunea 17
3 Februarie, 1981
http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_pdf/the_law_of_one_pdf.aspx
(prima carte a fost tradusa si in limba romana: http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_romanian/the_law_of_one_book_1_romanian.pdf)

Xanadron

Ai un like pentru curajul de-a intra in viesparul :-D topicului astuia, colega @Soryn !

Asta nu inseamna insa ca mi-as fi schimbat opinia vizavi de unele dintre cele mai celebre "invataturi" New-Age - de fapt presupuse channelizari, viziuni inspirate divin etc.
The Law Of One e doar una din ele (ce-i drept la fel de cunoscuta ca Tabulele Smaragdine, la fel de "fabricate" dupa mine) dar recunosc ca  niciuna nu poate fi nici confirmata, nici infirmata ref. la credibilitatea unor notiuni deloc clar definite, incluzind "densităţiile 3, 4, 5, 6 şi 7".

O sa revin oricum si la tema asta, acceptind ca-i posibil ca pina si mantzocariile aparent cele mai cusute cu sfoara alba  :lol: pot fi utile evolutiei noastre in anumite conditii, vorba lu' Don Juan catre Castaneda.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Soryn

@Xanadron, multumesc pentru incurajare!

Intradevar, trebuie sa fim precauti cu informatia care a fost/este furnizata prin diverse moduri de comunicare (viziune, vis, telepatie), aceasta poate fi "distorsionata" foarte usor, de catre minti intunecate :), care isi urmaresc propriul interes.

Experienta lui @Aseneth, a trezit in mine amintiri a unor experiente similare, reale pe care le-am avut personal, altele mi-au fost relatate de alte persoane, unele au ramas destul de marcate, in urma unor intamplari paranormale din viata lor.
O persona mi-a relatat (intre patru ochi), ca a vazut zeci, poate sute de persoane vindecate, miraculos, unele ranite in timpul razboiului, a atras atentia, la randul ei, prin "manifestari nemaivazute", uimind zeci de oameni prezenti la eveniment.

Revenind la citatul din Law of One, avand in vedere contextul,
sunt convins de efectele celor descrise de Ra,
stim ca istoria umanitatii a fost schimbata de evenimentele din primul secol.

Faptul ca stiintific/tehnic/inginereste nu am ajuns inca la experienta/intelepciunea necesara sa putem practica cele descrise de Ra, nu putem infirma faptul ca s-au intamplat astfel de cazuri.

Experienta lui @Aseneth, la randul ei atrage atentia unor aspecte destul de tehnice,
mai concret, am vazut o conexiune intre
"Femeia trage cu degetele ceea ce pare un cip, dar nu e format din metal si fire, ci din energii de diferite culori. Din acele energii, "cercetatorii" incep sa traga niste fire formate tot din energie, si cu degetele in aer, formau anumite modele (programe)."
si
"Legi Naturale din continumul vostru spaţiu/timp şi reţeaua sa de surse electromagnetice sau puncte de intrare a energiei (chakrele)"

Tesla spunea: "If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency, and vibration". Inca nici nu cunoastem toate Legile Naturale, implementate de creatorul suprem, care guverneaza aceast univers in care traim.

Probabil unii dintre noi, reusesc sa revina la algoritmul de baza (blueprint-ul ADN original) si se vor insanatosi.

Este o veste imbucuratoare!

Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Aseneth

M-am gandit mult unde sa postez asta, dar cred ca aici este cel mai potrivit.

Am descoperit, relativ recent, o metoda funny de a ma uita la seriale, pe sarite. Iau un episod la nimereala, il deschid si incerc sa inteleg ce se petrece. Si asa am nimerit, la o zi distanta, doua episoade. Unul din Prison Break sezonul 5 si unul din Marvel sezonul 4.

In Prison Break sezonul 5, eroul trebuie sa scape din inchisoarea Ogygia aflata pe insula Pheacia, este urmarit de un tip caruia i se spune Ciclopul, si vrea sa se intoarca acasa in Ithaka, SUA, unde il asteapta nevasta cu copilul.
Dupa ce s-a terminat episodul, m-am gandit... de ce atatea trimiteri la Odiseea? Astia nu mai au inspiratie si au luat-o de la Homer incoace, sau vor sa transimta ceva?

A doua zi schimb serialul, zic daca e cu barcute, mai bine ma uit la Marvel. Si iau unul din episoadele Marvel's Agents of Shield pe care nu apucasem sa il vad. Actiune emotii, intriga... totul frumos, pana cand zice unul : Gata, activam protocolul Odyssey ... Hopa, zic, astia s-au vorbit. Intreaba altu din serial : Si care e protocolul Odissey? ; Raspuns : We get the hell out of here! . Bun, ma gandesc eu.. Odisea e super cunoscuta, nu are sens sa ma gandesc la coincidente care nu exista. Dupa 5 minute, dau eroii un search pe calculator sa il gaseasca pe savantul care ii putea salva, si unde credeti ca era savantul? In Ogygia! Unde era tinut captiv, bineinteles.

Deci, are vreo treaba Odiseea cu Matrixul, sau am postat degeaba?






fiulploii


SLEAH19


Scurtă despărţire 
                                        de Teodor Pică
Va las în valea acestei stinse plîngeri
Orice sfirşit vesteşte-un început,-
Mă duc eu primul sînt mai priceput,
Sa pun din vreme şeile pe îngeri .

Zvîntaţi cu zîmbet aripile plînse,
V-aştept la grajdurile de zmarald,-
Nu vă grăbiţi, dabia-i amiaz şi cald
Şi eu v-aştept şi chingile sunt strînse .

Cînd veţi veni-n amurg sub înserare,
Vom călări frumoşi prin elizeu,
In cavalcadă, pîn-la Dumnezeu
Descalecind la tronu-i, la picioare.

Ne-om prosterna cu frunţile alese
Pe lespedea de nouri, luminată,-
Cel mai frumos din noi va spune: "Tată,
Ţi s-au întors feciorii cu mirese.

Pe unde ne-ai trimis a fost şi bine
Si rau a fost pe drumul strabatut,
Dar tot ce-ai scris sa facem am facut
Si nu te-a dat nici unul de rusine.

Acuma ne-am întors cu toţi, -ne iartă
Ce altă slujbă ne aşteaptă, Tată?!"

Zvintati cu zîmbet aripile plînse,
V-aştept la grajdurile de zmarald,-
Nu vă grăbiţi, deabia-i amiaz şi cald
Şi eu v-aştept şi chingile sînt strînse
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !