Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

#60
Citat din: alx din  14 Octombrie 2013, 23:18:05
Intrebare (la fel de simpla ca si topicul asta >:D ) :
De unde sti ca atunci cand evadezi din Matrix,libertatea obtinuta nu e tot MATRIX?

Adeca eu,daca as fi creatorul matrix-ului,mi-as lua niscaiva masuri de siguranta contra "trezitilor" si as baga un matrix in altul... ;D nu de alta,da sa fiu sigur ca nimic nu-mi scapa... >:D
Deci, daca nu are rost atunci ce rost mai are !  :lol: Asta vrei sa spui?
  Sau vrei sa spui ca exista un sistem de site care cern si aleg pe categorii, de la grosier la eterat ?

O intrebare la fel de simpla : De unde sti ca scopul Matrixului este sa ramai in el si nu sa evadezi/evoluezi din el?
Adica io, creatorul matrixului imi iau aceleeasi masuri de siguranta pentru a obtine spuma-spumelor   :-D

  Intrebarea finala : Care este scopul Matrixului? fiindca cred ca toata lumea e de acord ca acesta exista ( si scopul si matrixul  :evil: )

Citat din: abyss din  14 Octombrie 2013, 23:53:58


- Ar fi urât sa trăim o suma de realităţi fara de sfarsit? Nu asta inseamna viata eterna?
Aici te-ai suprapus perfect cu Il Separatio

SLEAH19

Citat din: alx din  14 Octombrie 2013, 23:18:05
Intrebare (la fel de simpla ca si topicul asta >:D ) :
De unde sti ca atunci cand evadezi din Matrix,libertatea obtinuta nu e tot MATRIX?

Avant les question:  Definiţi Matrixul !
....pentru cei mai săraci cu duhul! Nu vrea nimeni să atragă mânia zeilor că zeii sunt nişte invidioşi unii pe alţii şi iar recomandă lamele gillette dar nu fac niciodată aluzie la creioanele de ecornare ( nici o aluzie la coarnele de faţă, care se exclud bineînţeles)

  Orice contact intre OM şi CREATOR, începand cu cel mai limitat, ca începători, şi pană la nivelul cel mai evoluat al întalnirii cu ,,locul" unde este Creatorul, se realizează prin intermediul scării spirituale.
Toate treptele acestei scări se află în sferele spirituale-lumile spirituale. Pe treapta cea mai înaltă se găseşte Creatorul, iar treapta cea mai de jos atinge lumea "aceasta".
   Omul care  nu a pornit încă pe drumul spiritualităţii, se află sub gradul spiritual cel mai de jos, pentru că natura egoistă primordială absolută a sa, nu-i permite să fie în vre-un mediu spiritual. Urcarea pe treapta spirituală următoare e posibilă doar prin echivalarea însuşirilor sale cu acelea ale gradului următor. Perceperea gradului acesta e posibil mulţumită edificiului deosebit al treptelor scării spirituale. Scara nu este edificată doar de jos în sus, treaptă peste treaptă, ci treptele se află situate una în interiorul celeilalte, printr-o porţiune a lor, ca telescopul, astfel încat jumătatea inferioară a treptei este îmbrăţişată de jumătatea superioară a treptei aflate inferior faţă de ea. Tot astfel, noi, conţinem partea inferioară a treptei de deasupra noastră, inclusiv în persoanele cele mai indiferente la spiritualitate, dar aceştia nu sunt deocamdată conştienţi de o astfel de prezenţă a Divinităţii, provenite de la prima treaptă şi pătrunzand în partea superioară a lor: imaginaţi-vă paharele de picnic aşezate una în alta ca într-o coloană!
   Treapta  aflată deasupra noastră se numeşte CREATOR, pentru că ea ne procreează, ne dă vitalitate şi ne guvernează. Dat fiind că noi nu percepem treapta aflată deasupra noastră, ni se pare că nu există Creator.

Omul care a ajuns la etapa în care discerne cu siguranţă existenţa Guvernării supreme a Creatorului Universului, în practică îşi pierde liberul arbitru. El percepe Adevărul şi ştie de acum că numai o singură forţă şi o singura voinţă a creat şi guvernează universul întreg. Din acest motiv se ascunde Creatorul, pentru a permite libertatea de alegere, doar astfel fiind posibilă dorinţa de a-L ajunge, dorinţa de a face orice pentru a-L atinge şi a te contopi cu EL  fără vreo răsplată.
   Munca interioară este posibilă numai în situaţia în care Creatorul se ascunde. Dacă i-am percepe grandoarea cu uşurinţă, din acel moment am deveni sclavii Lui, fără vreo posibilitate de a alege, de a gandi sau de a dori în mod indepenent, fără exersarea muncii interioare cu adevărat. Astfel, pe de o parte, Creatorul se ascunde pentru a-i permite omului să fie independent, iar pe de altă parte  i se dezvăluie pentru a-l ajuta să se despartă de ego, al cărui prizonier îi este. Cele două situaţii alternează după nevoie, şi omul se simte, cand doar pe sine şi forţele egoiste care îl stăpanesc, cand, descoperind pe Creator, îi sunt revelate forţele spirituale.

Ascunderea Creatorului are ca scop binele omului, care încă nu este pregătit să pornească în expediţia spre Spiritualitate
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

#62
[quote author=fiulploii link=topic=4471.msg85177#msg85177 date=1381784079
  Intrebarea finala : Care este scopul Matrixului? fiindca cred ca toata lumea e de acord ca acesta exista ( si scopul si matrixul  >:D )




O sa raspund doar la aceasta intrebare...finala...
  Scopul Matrix-ului este SA EXISTE!  Orice evadare din el ii pune in pericol existenta,asa ca foarte probabil exista un matrix REAL si in el mai exista un matrix(sau poate o infinitate),existand astfel posibilitatea...liberului arbitru. Oare?

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  15 Octombrie 2013, 00:07:04

O sa raspund doar la aceasta intrebare...finala...
  Scopul Matrix-ului este SA EXISTE!  Orice evadare din el ii pune in pericol existenta,asa ca foarte probabil exista un matrix REAL si in el mai exista un matrix(sau poate o infinitate),existand astfel posibilitatea...liberului arbitru. Oare?
:lol: Am inteles cum e cu finalul .
    Atunci fac o deductie logica din cele spuse pana acum pe aici.
    Daca scopul pare sa fie doar sa existe atunci se identifica cu Dumnezeu . Fiindca , o particica din Dumnezeu exista in fiecare din noi in trupu' aista becisnic tot asa cum o parte din Matrix este in noi.
    Intoarcerea catre Tatal ceresc se petrece in finalul finalului - mai putin aia impuri care vor fi stersi in Iezeru de foc idem se petrece in Matrix. Tot aici ramai fiindca esti matrix si fara tine nu merge rotitele
    Daca fara rotita care sunt Matrixul este in pericol pentru ca eu insumi sunt un ciob holografic al Matrixului ar rezulta in mod firesc ca modalitatea de a iesi din aceasta capcana este sa scap de partea holografica . O metoda teoretica evident, este sa transform holograma care sunt in fotografie obisnuita .

  Diferența de principiu între o fotografie obișnuită și o hologramă constă în faptul că fiecare punct al unei fotografii poartă informație despre intensitatea (eventual și culoarea) unui punct sau a unei mici zone din obiectul fotografiat, în timp ce în holografie informația despre fiecare punct din obiect este distribuită pe întreaga suprafață a hologramei. Undele electromagnetice reflectate de scena holografiată sunt înregistrate cu fidelitate de suportul holografic și reconstruite apoi la redarea hologramei. Astfel, holograma devine un fel de fereastră prin care ochiul percepe același câmp luminos pe care l-a produs anterior scena înregistrată. O analogie mai plastica ar fi comparația cu o cutie care se umple cu lumina, reproducând obiecte.

  Pentru ca o holograma este o fotografie tridimensionala inregistrata pe suport bidimensional ar rezulta fie sa devin bidimensional renuntand la esenta matriciala din mine fie sa mai adaug o dimensiune in plus . Care ar fi acea dimensiune care urmeaza spiritualitatii , habar nu am si cred ca inca nu s-a inventat cuvantul.

  Asta ar fi teoria. Practica nu am idee .

  Un punct de plecare ar fi nedumerirea mea exprimata si mai inainte vreme: de ce s-a odihnit Matricea in ziua sapte?
  Zbuciumul Haosului OVERMIND pomenit de panta_rh_ei zic ca este acelasi lucru cu Marele Matrix pomenit mai sus sau cu Dumnezeul din religii. Dincolo de toate acestea insa este Altceva.

  Am mai zis pe undeva pe forum despre descoperirea teoretica a unei unde purtatoare in Universul-Matrix care scalda practic totul si care ar trebui sa contina softul crearii a tot si a toate. Cine a generat unda matriciala nu are nici o legatura cu zeii pe care ii cunoastem din religii.
  Ca sa fac o paralela cunoscuta de toti este ca diferenta intre Raspunzator si I.A. din nuvela cu acelasi nume a lui Xanadron. Acolo unde este Raspunzatorul este acel Altceva.
  Inca ceva interesant. Acea unda purtatoare are capacitatea de a se manifesta fizic atunci cand e nevoie - zic unii aiuriti.  :-)

Xanadron

#64
Hai să definim deci Matrixu' - un poet cred c-o face însă mai bine ca noi.
Ba chiar şi cronologic (valabil şi-n sens de "logic-ca-Cronos") :evil:
Logică apropiată de-a lui alx - bună întrebarea deci apropo de eventuala ţopăială dintr-un Matrix în... tac-su şi tot aşa pînă s-o fâsăi de tot Big-Zbangu'. :star:

Chiar daca redundantă, fiindcă şi alţii (s)-au întrebat dacă nu cumva dăm din lac in puţ încercînd să fim noi mai cu moţ în loc să şedem cuminţi în băncile noastre (bine legaţi de ele, inclusiv prin... bănci). :-D


LANŢUL COLIVIILOR

de Dan Verona


                    În sînul de maica stăteai si rîdeai,
                    O, ce colivie frumoasă aveai!
                    Şi deodată, plîngînd într-o seară,
                    Te-ai trezit pe pamînt ca-ntr-o gară,
                    Ca şi cum ai fi fost dat afară din rai.

                    Copil doar o clipă, stingher si mirat,
                    La şcoală te-au dus într-un vechi internat.
                    Şi cum visele stînd între ziduri
                    Începusera să capete riduri
                    Ai spart geamul si-n zări fara nume-ai plecat.

                    Ce te zbaţi tu, frăţioare?
                    Gîndul e departe tare
                    Şi pe colivia mică
                    Şade colivia mare;
                    Nu e chip de evadare. :-D

                    Abia ai trecut din copil în bărbat
                    Si iată-te tuns cu chipiu de soldat
                    Te-a vînat colivia-cazarmă
                    Sa te-nsoare cu patul de armă,
                    Dar c-un pic de noroc si de-aici ai scăpat.

                    Şi iată iubirea desculţă prin ploi
                    Te cheamă rîzînd să priveşti inapoi.
                    Nici nu ştii în ce lunga robie
                    O porneşti cînd uşor te îmbie
                    Să treci pragul acum coliviei în doi.

                    Visînd să fii liber o singura zi,
                    De-acum ai albit tot schimbînd colivii
                    Şi din viaţa aceasta-ntr-o seară
                    Te trezeşti dat pe uşă afară
                    Ca un înger bolnav părăsit de cei vii.

                    Dar Domnul vazîndu-te al nimanui
                    Coboară voios vrînd cu el sa ramîi
                    Şi pe drum îţi vorbeşte în şoaptă
                    Ce duminici frumoase v-aşteaptă
                    Sus în cer unde sînt coliviile lui.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

asa la simplu cum cuget eu..
atat timp cat vom folosi rigla sa percepem gustul cafelei in mod direct, o sa ne invartim in cerc.
exista si alte simturi, in afara de minte care are ratiunea si logica drept sprijin.

pe scurt o solutie care ar aduce ceva nou in a putea defini matrixul, fie de e, fie de nu..  :rainbow:

emotional-mental - frica intuneca clarvederea, frica este formata din ganduri care nu sunt reale, nu sunt din momentul prezent. frica inseamna ganduri/scenarii din posibile viitoruri, dar care aduse in plan prezent isi pierd existenta. (exceptand cazurile reale in care fizic cineva ar fi in vreun pericol imediat)
astfel vorbim si analizam matrixul din punctul asta de vedere, al vreunui castig/pierdere.
daca as fi eu creatorul, as face matrixul ca pe ferme, cu x solutii de backup... vorbeste teama, refuzul de a accepta ceea ce este. ce castig daca ies, si apoi intru in alt matrix, dar daca nu e matrix.. e un cerc aici.

stiam ca, corpul emotional ar fi primul in jurul omului, apoi cel mental peste el. cat timp nu e liniste in cel emotional gandurile ajung distorsionate de emotii la noi. si atunci ce folos daca acolo unde ma ingrijorez eu, nu e nimeni?  :-D

nu poti sa fii suparat pe cineva daca nu crezi in EL.

iar referitor la energia numita frica, poate nu e a noastra. poate este a fiintelor care recolteaza energie, sa spun asa. lor le este frica, ei sunt pe sistemul piramidal,cel mai bun sa fie dus in carca.. ma rog, asa spun povestile cu un graunte de adevar in ele.
pana nu curatam lentila, cred ca vom vedea ba balauri, ba ieroi. si daca lentila e curata, hai la treaba domnule, hai la treaba..

nu ma luati in seama  :rainbow:, ar fi frumos sa am tot ce vreau si nimic sa nu fie al meu.

offtopic
ps: vezi cainele asta? intainte de tigaia draicukar era pisisca! hahaha


mariusvlad

#66
Am si eu o problema si nu gasesc rezolvare asa ca m-am hotarat sa va cer ajutorul, poate impreuna o scoatem la capat.

De cateva zile cativa biti din cei 320 miliarde de pe hardul calculatorului au inceput sa imi faca probleme. In loc sa faca doar ceea ce stiu ei, adica exact lucrul pentru care au fost programati, ei par nemultumiti de statutul lor in raport cu alti biti instalati in alte aplicatii sau programe. Ca cica sunt biti care ii monitorizeaza, care detin controlul, bla, bla... Din cate am inteles, unii dintre ei cauta solutii sa o cam taie din calculator. Pai unde mama naibii sa plece cand ei au fost creati special pentru acel hard?

Asa imi trebuie daca le-am lasat libertatea, de fapt i-am si ajutat sa se organizeze in programe si aplicatii... Acum isi zic inteligenta artificiala si au inceput sa ia decizii care sincer pe mine ma cam pune pe ganduri.

Ce ma sfatuiti sa fac? Sa sterg doar acele aplicatii care au luat-o razna chiar daca odata cu bitii rebeli voi pierde o parte din cei folositori, sa ii trimit pe luna, de fap vroiam sa zic sa ii salvez pe un stick poate gasesc vreun programator care ma poate ajuta, sa caut un antivirus bun dar iarasi or sa se planga de represalii din partea arhontilor... Parca nu a-si vrea sa reinstalez Windows-ul ca am instalat cam multe pe el si imi ia o gramada de timp, iar ca nou nu iese. Stiu asta ca am mai facut-o de cateva ori pana acum si vad ca raman urme. Astia de acum de cate ori gasesc vreo urma de la sistemele vechi de operare cad pe ganduri si nu mai dau randament. Ca cica au existat biti si inaitea lor...


Xanadron

#67
Poezeaua de mai sus (cu substantza mesajului depasind clar valoarea metaforica) merita ascultata si pe notele lui Mircea Baniciu:

Pasarea Colibri - Lantul coliviilor

Poate asa ni se mai racesc neuronii incinsi ca-n Iezerul de Foc :lol: si revenim la "solutiile simple" - fiindca, subliniez, PRE-LI-MI-NA-RE - in vederea pregatirii evadarii din Matrix, pe care intentionam de la bun inceput sa le puricam pe topicul asta gindit la fel de... preliminar.
Dar care vad c-a crescut precum Fat-Frumos (intr-o zi cit altii-n 24 de ore) :-D - si mai ales in profunzime.

P.S. Acu' pe bune, nu credeti ca Sefu' Al Mare a fost un pic sadic cind a dat  - unora - minti pe cit de patrunzatoare, pe atit de limitate? - de factori interni (biologici) dar si externi (socio-, dar si doxologici).

(Later Edit @mariusvlad):  Inventiva comparatia ta, da' nu crezi ca bitzii NU-s conceputi sa aiba liber-arbitru din start (asa relativ limitat cum il avem noi) si tre'sa actioneze ca furnicile/albinele, conduse de-un "Hive-Mind"? :roll:

Poate-s eu in eroare (404 :-D), insa cred in continuare ca sintem (sau putem fi)  macar partial "sefii" bitzilor din "programul" nostru, pe care ni-l putem si upgrada in anumite conditii.
...Care? Preliminare... :lol: 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

#68
Nici pe mine nu ma intereseaza chiar tot ce fac acei biti, chiar nu stau tot timpul cu ochii pe ei lasand senzatia de liber albitru. Ma intereseaza strict rezultatul muncii lor. Eu am muncit (era sa  zic 6 zile) iar acum vreau sa culeg roadele.

L. E.  Apropos de upgradare... Vad ca iti cauti antivirusul cu lumanarea.

Xanadron

Citat din: mariusvlad din  15 Octombrie 2013, 11:41:21
[...]
L. E.  Apropos de upgradare... Vad ca iti cauti antivirusul cu lumanarea.
...Mi se vede lumanarea deci si din avion? (sau - si mai nasol - din Ceruri? :star:)
Si io, care voiam sa merg pe burta... :lol:

Serios acum, cred ca bitzii ramin unitati/monade simpliste, "caramizi" inerte luate individual si departe de roiurile de gargauni :-D care ne umbla noua prin minti, dar si prin constiintzele imbirligate cu perceptii subtile ori grosiere, dar subiective in orice caz (adaug si asta ca sa nu mai zica agerul coleg hanzo ca mi-am gustat cafeaua cu rigla :wink:).

Ramine de vazut doar care-or fi gargaunii nostri si care-s aia in(tro)dusi de arhonti sau alte comandouri de paznici, pindari, haitasi ori pescari amplasati strategic in ochiurile Plasei Matrixului - care este. 8-)

P.S. N-am uitat ca-s datornic (vindut) si cu replici la: abyss, SLEAH19, panta_rh_ei, fiulploii etc etc.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

off topic .. sii.. si cu ramele ce facem? 

Dem Radulescu si Stefan Mihailescu Braila - Pescarii.

on topic
pornind de la ce are omul corp, minte spirit o eventuala iesire din matrix ar trebui sa aiba loc pe toate planurile, nu doar gandind, neh? ar fi a parta cale de la Gurdjieff, la o adica. nu duci o batalite luptand doar cu o mana, sau privnd cu un ochi..

in alta ordine de idei va invit la un exercitiu simplu de gen da > nu.

suntem sub ocupatie ? > nu > stop and enjoy life.
suntem sub ocupatie? > da > ce fel de ocupatie? >1 mentala cu da nu, > 2 emotionala> cu da si nu. >3 toate 3 minte corp spirit. si tot asa.
cine ne-a ocupat? > 1 fiinte din alte universuri >2 fiinte pentru care noi suntem ca si graul pentru oameni > fiinte care etc..

sau propuneti voi un plan albastru dar pe care sa-l ducem la un oarecare rezultat final.

sau o lasam asa.. si batem apa'n piua? sa desumflam putin balonul.. hehe..

unde's pistoalele, unde-s pumnalele haiducilor.. aa?

mr

Citat din: alx din  14 Octombrie 2013, 23:18:05
Intrebare (la fel de simpla ca si topicul asta >:D ) :
De unde sti ca atunci cand evadezi din Matrix,libertatea obtinuta nu e tot MATRIX?

Ideea inlantuirii lumilor (a matrix-urilor) exista si e prezenta prin mai toate religiile lumii. Ceea ce difera e natura lor. Simbolistica insiruirii sferelor de pe anumite biserici/moschei reprezinta insiruirea lumilor. La fel si mataniile cu bile pe care le plimba succesiv in mana calugarii.
O lume (sfera) are o intrare jos - poarta lumii -  si o iesire sus - cheia de bolta. Intre cele doua se afla axis mundi, iar tranzitia printr-o lume se face de-a lungul acestei axe.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

 Toate cele de mai sus foarte interesante si uite asa , din aproape in aproape ne ghidam reciproc - zic eu.
Pentru ca nu s-a inteles poza ce am pus-o ca o posibila reprezentare a camarii cu borcane   mai vin cu ceva detalii .
 
Pe langa firul rosu care simbolizeaza acea unda purtatoare-formatoare la toate nivelele si  in toate lumile posibile, mai exista si un fir alb si anume o forma care strabate toate matrixurile, lumile, coliviile : fractalul .
Sunt nevoit sa pun doua video, unul scurt care arata cum vad eu Marele Matrix de care vorbesc si unul mai lung in care se explica fractalul la toate nivelele.
Cum poti iesi din fractal mai ales daca nu stii la ce ordin de marime te situezi?
Fractal Zoom Mandelbrot Corner

Aici as remarca mariusvlad ca esti tot undeva in Fractal , ratacit pe un anume nivel  :evil: Parerea mea, normal.

Hunting the Hidden Dimension - Full Documentary

  Lumile in religii sau coliviile din poezie sunt doar orizontul perceptiei umane de conditie terestra.
  Zic si eu si iau o pauza  :-D

Tamerlan

Observ ceva interesant la acest gen de mesaje care revin periodic pe RUFON.  :wink:
Toată lumea vrea să scape din ceva... din cadrul Sistemului, din Matrix, de la "recoltare", etc. Lăsând la o parte motivele - în mare parte raționale și justificabile - nu pot să nu văd că problema nu se referă de fapt la Sistem sau la Matrix, ci la cei care se simt prizonieri în acestea. În opinia mea, adevărata problemă rezidă din asumarea statutului de prizonier și nu la zidurile care compun eventuala închisoare. Chiar dacă aceasta ar exista (și poate rațional vorbind, chiar există) este irelevant, atâta timp cât "deținutul" "se simte" liber. Nu pot să nu-mi amintesc aici de povestirile care au răzbătut din temnițele comuniste, unde anumiți oameni cu har pur și simplu se simțeau mai liberi decât în afara zidurilor închisorilor.

Ceea ce se pare că uitați sau nu luați în considerare este faptul că în ciuda tuturor dificultăților, a tuturor piedicilor, a tuturor tentațiilor și amăgirilor, a tuturor zidurilor pe care - în marea lor majoritate - ni le ridicăm singuri, există acolo undeva un în forul interior al fiecăruia un loc în care suntem cu adevărat liberi. Un loc unde nu există Matrix, nu există nici un Sistem. Un loc pe care uităm să-l vizităm sau poate - unii din noi nu l-au vizitat niciodată - și de aceea ne simțim atât de prizonieri în exterior.

Pe de altă parte, am fost înzestrați cu rațiune, curiozitate, simț critic, inteligență, evident cu un anumite scopuri. Viața socială este probabil unul din acestea. De aceea, când aud de evadări din Matrix mă gândesc cum și-ar dori - de exemplu - un copac să evadeze din pământ și să zboare ca o pasăre. Cum s-ar ruga el la Dumnezeu să-i crească aripi în loc de frunze, picioare în loc de rădăcini și așa mai departe. Cam așa se uită și Dumnezeu la noi când îi cerem să evadăm... din Matrix.  :-o
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Aseneth

Citat din: Tamerlan link=topic=4471.msg85198#msg85198Viața socială este probabil unul din acestea. De aceea, când aud de evadări din Matrix mă gândesc cum și-ar dori - de exemplu - un copac să evadeze din pământ și să zboare ca o pasăre. Cum s-ar ruga el la Dumnezeu să-i crească aripi în loc de frunze, picioare în loc de rădăcini și așa mai departe. Cam așa se uită și Dumnezeu la noi când îi cerem să evadăm... din Matrix.  :-o

Pai unii vrem sa evadam din alt matrix, nu din ala a lui G.O.D.
Donna Donna - Joan Baez [lyrics]