Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Citat din: Xanadron din  03 Octombrie 2013, 14:05:01
...Credeţi că ET-ii cei evoluaţi tînjesc oare după OZN-uri proprietate personală,etc?
As fi mai degraba interesat sa stiu ce tanjeli au Eteii involuati. Apoi i-as studia, le-as mai arunca una alta, sa vedem ce fac. Daca nu functioneaza constructiv as da timpul inapoi si le-as asambla alta varianta. I-as freca asa pana m-as plictisi de ei si poate...daca au fost simpatici le-as lasa informatia acumulata in corpushoarele eterice si le-as da iar timpul inapoi pana la T0 si la linia temporala initiala.

Citat din: Xanadron din  03 Octombrie 2013, 14:05:01
Credeţi deci şi voi că ne-am putea detaşa de mirajul fals al "traiului mai bun"?! - ca prima treapta a tentativei de... eliberare?
De ce ar trebui sa dorim o "eliberare"? E asa de mishto jocul actual ca majoritatea il joaca... Toti vor sa isi satisfaca poftele imaginabile sau cele mai greu de imaginat. Daca nu au imaginatie platesc din greu pe unii cu imaginatie sa le imagineze mai departe jocul. E un joc totusi...viata asta. Nimeni nu prea ia in serios, stii...chestia cu darul.

Citat din: Xanadron din  03 Octombrie 2013, 14:05:01
Întreb asta chiar dacă observ (cu stupoare) la cei din generaţia mea mai "coaptă" că devin, paradoxal zic eu, tot mai avizi de acumulări materiale care mai mult le complică de fapt vieţile şi-aşa buimăcite de veşnica alergătură după himere "palpabile".
De aici si concluzia ca purisanii iubesc jocul mai ceva decat pushtanii. E o chestiune de timp invers proportionala.
Nimeni nu vrea in rai sau intr-o rezolvare pacifica si eterna. Toti vor aici sa fie vii, proaspeti si plini de freamat. Intr-o clipa devenita eterna. Clipa dinaintea unei mari batalii, sau al unui fantastic deznodamant... cand mintea aproape ca atinge apoteoza...

acme

1. E vorba de "evadarea din matrix" sau de "iesirea din matrix"?
Ca daca e evadare atunci matrixul e o inchisoare si gardienilor nu o sa le placa sa le sarim gardul. Daca e vorba de iesire atunci e o camera in care stam de buna voie si nu trebuie decit sa deschidem usa.

2. De ce sa iesim/evadam din matrix?
Credeti ca dupa ce iesim ajungem in "next level"/nivelul urmator? Poate ajungem inapoi la nivelul precedent.
We're born alone, we live alone, we die alone.

fiulploii

#17
Citat din: SLEAH19 din  04 Octombrie 2013, 17:35:05
Nu mă supăr dar, dau cu părerea mea  inflamatorie:

   Este o victorie în sensul că materia, ,,moartă,, de altfel, este însufleţită, cele două dimensiuni, spirituală şi materială pot exista fără să se intersecteze la infinit dar acolo unde spiritul a organizat materia a apărut Existenţa. Este o luptă totuşi nu o simbioză, fiulploii,  pentru că în final dimensiunea materială îşi cere dreptul şi partea ei de ..participaţiune revine la forma iniţială - ţărâna :crescentmoon:

  Folosind logica aristoteliana ( binara ) avem :
         - o lupta intre doua elemente antagonice : materia ''moarta'' si spiritul ''viu''
         - faza 1 : spiritul ataca materia si o insufleteste 
         - faza 2 : materia incepe sa se opuna acestui fapt deranjant fiind scoasa din starea de echilibru stabil si incepe lungul drum catre ''moarte'' caracterizat prin boli si reducerea treptata a vitalitatii . Practic este un joc de Go unde materia incepe si isi recucereste zonele umplute de spirit.
         - faza 3 : materia a reusit ''sa-si ceara dreptul '' si a invins spiritul care a pierdut teritorii rand pe rand . Victorie!
         - faza 4 : fiecare s-a intors de unde a plecat
  Corect?
Citat
  S-au spus/scris în repetate rânduri de faptul că suntem ( Terra ) un abator, un laborator, o închisoare, o pepinieră de suflete etc.
    După mine NU !
    Viaţa E UN DAR. Dacă planeta ar fi avut vreo destinaţie/rol ca cele de mai sus, nici un Creator fie el şi de matrixuri nu s-ar fi obosit să creeze printre altele o enormă diversitate de flori şi fluturi, am fost creaţi cu conştiinţă şi liber arbitru, faptul că percepem că liberul arbitru ar balea în nişte limite impuse ţine chiar de ce a făcut umanitatea de-a lungul timpului  cu ,, Liberul arbitru colectiv/planetar,, ,  pour ce que  tot ce percepem noi acum sau ni se sugerează ca fiind matrix ar putea fi doar o disimulare a Sistemului .
Posibil sa fie si asa cum zici, nu zic nu. Dar pentru ce oare s-a primit darul?
  Posibil de asemenea ca viata sa fie o misiune iar asta ar rezulta din insasi proprietatea de a avea liber arbitru. Din cauza barierei de comunicare cu alte specii , presupunem in mod absolut ca suntem singurele fiinte create cu constiinta si liber arbitru. Aici intervine din nou bariera mentala implantata si anume judecam restul lumii dupa standardele noastre . Oare ce parere au delfinii?
   Daca luam in considerare toate cele care se afla pa planeta asta si nu numai cele cu care avem contact direct eu zic ca rezulta ca sunt foarte multe elemente care nu au fost create pentru noi ci pentru altii.
 
Citat
Deci pentru panoplia de păreri/solutzii simple de părăsire a matrixului  a lui Xanadron eu zic că: părăsirea ,,matrixului,, se poate face pe calea arhicunoscută pe care nimeni creat nu are cum să o fenteze -
Eu zic sa ne aducem aminte de exemplele enumerate in Biblie de parasiri ale matrixului apropiat neurmand calea clasica . Cum se impaca aici teoria luptei si a ''cererii dreptului '' de catre materie? Nu e mai degraba vorba de atingerea unei armonii?

  Si daca tot veni vorba de calea clasica si arhicunoscuta m-am intrebat la un anumit moment ce sentiment au avut cei inviati ? Fiindca cei din jurul lor normal ca au fost bucurosi ca asta e natura omului, egoista. Plangem pe cei dusi fiindca ramanem noi aici , mai mult sau mai putin singuri . Curios este ca se pare, acest lucru a fost indus odata cu noua credinta , noua ordine mondiala.
Citat

  M-am abţinut cât am putut să nu alunec pe siitul pantei dogmei, dar adevăr zic vouă că cei care cred că s-au născut la întâmplare din supă primordială atunci când vor părăsi matrixul, în dimensiunea spirituală  vor fi ca şi kurzii, ..nu vor avea o ţară a lor !
Daca altora pe acest forum li s-au cerut dovezi in privinta unor afirmatii cam tot de acest gen aici de ce sa cerem dovezi asupra veridicitatii afirmatiei mai sus subliniata, nu ?

La fel m-am abtinut sa nu provoc ofense , am folosit doar logica bivalenta.
Parerea mea.. enuntata de acelasi Spirit care ne anima pe toti  :lol:

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  04 Octombrie 2013, 23:03:53
    Eu zic sa ne aducem aminte de exemplele enumerate in Biblie de parasiri ale matrixului apropiat neurmand calea clasica . Cum se impaca aici teoria luptei si a ''cererii dreptului '' de catre materie? Nu e mai degraba vorba de atingerea unei armonii?

. Daca altora pe acest forum li s-au cerut dovezi in privinta unor afirmatii cam tot de acest gen aici de ce sa cerem dovezi asupra veridicitatii afirmatiei mai sus subliniata, nu ?

Dacă ne raportăm la Biblie nimeni nu a părasit matrixul în afară de Iisus. (aici o să revin cu dovezi )

Viaţa este totuşi un Dar, chiar dacă nu e luat în serios, suntem materiali pentru a alege/găsi/primi  calea către  Nemurire. Nu cred că e de luat în calcul vreo armonie spirit/materie  atâta timp cât se spune că la ultima trâmbiţă sufletul lor va primi un trup nou nesupus putrezirii!

Este ,,scăpată,, în Biblie informaţia că după moartea fizică,  supravieţuieşte o entitate conştientă şi destul de importantă luând în considerare cu câtă apăsare se spune că sufletele lor (n.b. ale celor care sau vândut de bună voie fiarei) ,   vor fi nimicite, deci bag samă că acea formă eterică să zic aşa nu poate fi lăsată să umble aşa nomadă şi apatridă, de capul ei prin Nemurire dacă nu a ales calea spre mântuire.

Dar asta numai din pdv biblic fiulploii, nu ştiu dacă ajută, dar măcar nu am mai folosit citate :wink: !!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

Hai să marşez şi eu pe direcţia "complicării" topicului, deşi o să răspund cam dezlînat poate punctărilor voastre binevenite. (n.b.: Unele idei mi s-au evaporat oricum, în cursul ultimelor ore în care RUFOn n-a fost accesibil.)

În primul rînd, e clar că fiecare-i împins (sau nu) de propriul liber arbitru să ia decizii - inclusiv asta a părăsirii (deloc facile) a Matrixului, în care-i mai comod să ne cantonăm "duşi de valul Iluziei". Mai ales fiindcă deseori ne pare şi incitant-distractivă traiectoria parcursă pe orbita încarnată. Ar fi şi culmea să nu fie (şi) aşa - altfel ne-am sinucide probabll en-gros şi nu ăsta-i scopul "gardienilor" noştri. Nu mai pedalez însă pe chestia asta - ameninţarea popească a sinucigaşilor cu pîrpolirea veşnică :evil: spune totul.

Apropo de opţiuni însă, Giacometti zicea cîndva: "Dacă ar fi un incendiu şi aş avea de ales ce anume să salvez, între un tablou de Rembrandt şi o pisică aş alege pisica [...] şi apoi i-aş da drumul."
O citare aparent aiuristică, care pune însă la locul ei creaţia "man-made", oricît de genială ar fi ea, în raport cu aia (dumne)zeiască - nu însă a moşului ăla orgolios, posac, răzbunător şi mereu în criză de fonduri, colega SLEAH19! (că nici bani de-o lamă Gilette văd că n-are, de vreo două milenii). :-D

Serios acum şi fără emoticoane: pornind de-aici putem încerca o măcar vagă ghicire a intenţiilor Lui - ori a subordonaţilor ierarhici?! Hmm, iar se complică treaba, inclusiv în conexiune cu nelămuririle încă... nelămurite pînă acum în dialoguri de genu':

- Tre'sa evadăm sau putem ieşi... la pas din Matrix?
- Io zic că evadăm. Sfînta Moarte pare o "ieşire" destrupătoare echivalentă cu parasirea automată -  şi obligatorie, poate chiar periodic - a Matrixului Material(ist), da' eu cred ca-i numai o pauză - tot atent controlată - în care ne tragem sufletu' pînă la următoarea testare, din care Regizorii trag însă şi foloase colaterale.
- Şi dacă moartea ar fi doar o mutare-n altă "colonie astrală de reeducare", eventual pe axa aia selenaro-saturniana, chiar trebuie să ne sustragem Programului ăsta? Care-ar fi clar stabilit de alţii mai atot-cunoscători ca noi, veşnicii "restanţieri" recidivişti îmbătrîniţi în rele...
- Da' dă ce eşti convins c-am fi păcătoşi aprioric din născare, bre?
- Uite d-aia, că-s creştin. Altceva: chiar putem ieşi din plasa asta imaginară - dac-o exista, bineînţeles? Eu nu cred nici mort prostiile astea - mai iluzorii decît aşa-zisa Iluzia Matricială inventată de unii ca tine, din plictiseală cred.

Ei bine, pînă la alte răspunsuri - complicate rău - încă mai aştept de la voi soluţii SIMPLE de pregătire cumva a "evadării" - fiindcă de-o evadare cred că... vorbim discuţii aici.
Clar că-i doar părerea mea şi asta poate (ca aia cu "terapia gradată") da' rămîn deocamdată pe baricadele ei, pînă m-o convinge cineva de contrariul.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Solutia vine dupa cunoasterea si intelegerea problemei.
Care e problema "ta" compadre Xanadron?
Vrem sa te intelegem.
De ce doresti sa evadezi? Doar fiindca detectezi un mecanism controlat?


Xanadron

Citat din: abyss din  05 Octombrie 2013, 13:32:39
Solutia vine dupa cunoasterea si intelegerea problemei.
Care e problema "ta" compadre Xanadron?
Vrem sa te intelegem.
De ce doresti sa evadezi? Doar fiindca detectezi un mecanism controlat?
Grea întrebare, la fel şi răspunsul. Şi nu fiindcă, pe oricare l-aş da, aş ieşi "şifonat" pe la periferie măcar. Cum însă bănuieşti că nu-mi pasă de "imaginea " proprie, ţi-l dau.
Răspuns care are oricum o structură alambicată, încă nebuloasă (parţial) şi pentru JE. Uite însă cîteva aşchii sărite din el pe moment:

a) Fiindcă nu-mi place ioc Programu' ăsta (da' n-am telecomandă să-l schimb şi d-aia trebuie să-mi fac singur una).

b) Încă mai cred că-s pus aiurea să "repet o clasă" din ciclul primar şi pierd timp preţios p-acilea (şi la punctul ăsta mă poate ştampila oricine cu "deşartă mărire" :evil: şi poate avea dreptate - cine să ştie mai bine decît Ăl De Sus la ce... materie oi fi rămas corigent acu' 13.666 de ani?!)

c) Vreau să fondez P.E.M. (Partidul Evadării Matrixoide) ca să mă-mbogăţesc din abureli, aşa c-o iau uşurel. :-D

...Ar mai fi vreo 13 motive, da' n-am acuma timp de ele.
O să revin însă - nu fără să le urez dixtracţie maximă RUFOn-istilor deja bine încălziţi probabil c-o ţuică deloc iluzorie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Stii prea bine presupun, ca timpul este o insiruire de segmente statice. Parcurgerea, trecerea o efectueaza ceea ce se afla in miscare. Ceea ce se misca este mecanismul. Noi compadre...stam pe loc de miliarde de ani, care si ele (miliardele) intr-un anumit sens sunt o iluzie din alta perspectiva.
Evadarea, si darul libertatii pe care fiecare si-l ofera S.I.E-si vine doar prin intelegerea si stapanirea fortelor personale ce asambleaza ceeace numim realitate-timp sau mecanismul.
Ce anume ar motiva o fiinta sa paraseasca "mecanismul"? Adica sa fii motivat de a-ti conserva energia, de a deveni un energofag pentru ca in final sa poti strapunge parghiile infernale? Mai departe despre unde se poate ajunge, sunt informatii ca iti poti asambla propriul mecanism spatio-temporal in care poti sta cat doresti. Sau poti strapunge prin Marele Matrix, camara cu borcane-univers a lui Gott. Dar mai departe nu a iesit nimeni. A iesi inseamna a asamla ceva ce poate deveni cunoscut. Putem noi oare spera sa asamblam ceva necunoscut ce nu va putea fi nicicand cunoscut?

Xanadron

Ţie n-am cum să nu-ţi răspund, compadre abyss - deşi aveam de gînd să postez mai răruţ, da' mai pe lărguţ  :-D (cu stop proiectat deja definitiv la 3.333, indiferent de orice alte "ranguri" cu care m-ar cadorisi alx.)

Ce zici tu pare deci absolut corect apropo de limitările schiţate, mai ales prin prisma... putirinţelor noastre de facto, care ne-ar aşeza de fapt pe fiecare-n sertarul potrivit de pe etajul existenţial pregătit - fiindcă meritat. Nici mai mult, nici mai puţin, zic unii iniţiaţi.
Aşa o fi, deşi bulibăşeala spiritelor din zonă (mature cu naiv-debusolate, oneste cu perverse, potente cu demente etc.) nu pare să aibă explicaţii logice - dar are sigur, dincolo de logica noastră.

Motivele dorinţei de-a părăsi Mecanismul din partea unor "primitivi" ca noi par STS (Service-To-Self) şi contrare "smereniei" la o primă vedere, dar cred că fie şi doar una din premizele obligatorii ale Evadării duce motivaţia pe panta altruistă (STO).
Cum ar fi atingerea convingerii că orice rău făcut altora ne loveşte-n freză şi pe noi cîndva (truism simplist, da' uite că mă văd nevoit să emit şi... soluţii simple, dacă voi o ardeţi prea "de profundis". ;))

Şi farmecul lungului drum al învăţării "asamblării" propriului Mecanism e de fapt motivant - chiar dacă nimic nu-i nou 100% pe niciun palier. Asamblare ce pare să continuie şi-n Astral, acolo unde se ţes (sau toarnă) inclusiv formele infinit-diverse ale Viului.
Măcar embrionii a 3-4 himere bengoase :lol: mi-ar plăcea deci să pritocesc p-acolo (printre altele.)
Altfel, drumu-i... lungissim pînă departe. Şi nu cred să fie energofag, ba chiar dimpotrivă.

...Eşti totuşi sigur că "mai departe de cămara cu Borcane-Univers :star: n-a ajuns nimeni?" (Precizare: nu vorbim neapărat de oameni acu'.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Hai să trag o dublă :D - scuzabilă măcar fiindcă vreo săptămînă n-o să mai dau prin zonă.
Ca să nu creadă cumva agerul fiualploii că panseurile (şi mai ales întrebările lui) n-ar fi la fel de valabile ca astea... abissale. ;)
Citat din: fiulploii din  03 Octombrie 2013, 22:15:49
(1) De exemplu, eu personal prefer un shoc in cunoastere fiindca dupa momentul de uluire, stupoare, negare vehementa care ascund recunoasterea directiei gresite , urmeaza momentele de macinare si verificare a celor noi dobandite.

(2)...Si ne intrebam unde am gresit ? Pai cum unde ? Daca cu avant tineresc ai dat cu capul de pereti ce faci? Unii continua cu datul capului de pereti, altii- aia multii - se resemneaza, se plafoneaza si devin slujitori fideli ai sistemului. Uite aparatorii sistemului si toti e voluntari .
Mai sunt si unii , cei putini dar buni care nu se resemneaza , studiaza bine legile sistemului , vad unde au gresit si au curajul sa isi schimbe propriul lor sistem de referinta pe care il tainuiesc insa din diferite motive . Iar lumea zice despre ei ca au noroc . Asta ar fi despre aia nascuti in grupul celor multi , asa ca noi toti-majoritatea.

(3) ...Inainte de a continua , in ipoteza ca as gasi formularile soft necesare  :-D as vrea sa mi se raspunda la niste intrebari naive:
   1. cat de moral este sa iesi din matrix?
   2. cat de etica este iesirea din matrix?
   3. cat de uman  :wink: mai ramai dupa iesirea din matrix?
Asta este primul set de intrebari ... gratuite  :lol:

In incheiere, citez din memorie ce am citit la altii pe net :
  - Despre ce discuta lupii?
   - Evident, despre cruzimea oilor .

:fullmoon: :fullmoon: :fullmoon: :fullmoon: :star:
1. Eu nu prefer metoda expusă - cred că reacţiile/soluţiile apărute/alese sub imperiul şocurilor Cunoaşterii sînt neadecvate, chiar şi la mare distanţă de "bubuială". Tind deci să "atenuez" inconştient poate şocu' prin scepticism imediat, urmat însă de o "digerare" treptată - şi evident selectivă. La alţii o fi altfel, la mine nu-i însă.

2. A greşi e omeneşte. Cînd ajungi să n-o mai faci ai ajuns deja să răspunzi la-ntrebarea ta nr. 3) - nu prea mai eşti deci "uman" la ieşirea (pardon, Evadarea) din Matrix.

3.1. Cumva imoral din p.d.v. strict "uman". ...Da' mai contează? (v. răspunsu' la 3.3)
3.2. Ibidem.

Şi-n încheiere: Oaia care muşcă nu behăie. :D (maximă ZEN proprie).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aseneth


abyss

Citat din: Xanadron link=topic=4471.msg84904#msg84904
...Eşti totuşi sigur că "mai departe de cămara cu Borcane-Univers :star: n-a ajuns nimeni?" (Precizare: nu vorbim neapărat de oameni acu'.)

Deocamdata mai multi in parere:
...  referitor la intrebarea ta raspund sincer: cei intrebati asa au raspuns. Daca totusi exista o varianta de iesire ea este necunoscuta. Se cunoaste doar intrarea care nu e o usa/vortex/gaura de vierme, ci altceva. Fortele care se manifesta acolo sunt covârşitoare. Partea bizara e ca intrebarea ta a fost si a mea insa i-a confuzat pe interlocutori. Adica intelegerea complexitatii vaste plus darul de a participa liber la ceeace Sursa emana...ar trebui sa fie sufi. Nu am fost multumit nici eu de raspunsul supradotaţilor. Parea raspunsul unor Servitori.

PS - Nu mai ameninta cu plecarea de pe forum ca ma jur coane Fanica...ca-i trimit pe Veghetori dupa mneata... :)))

Aseneth

Citat din: abyss din  05 Octombrie 2013, 22:25:33
PS - Nu mai ameninta cu plecarea de pe forum ca ma jur coane Fanica...ca-i trimit pe Veghetori dupa mneata... :)))

Plecarea de pe forum a lui Zuperzen va fi una din consecintele evadarii din matrix. Cred ca ideea nu e ca pleaca sau nu de pe forum, ci daca va gasi o cale sa ne comunice si noua calea spre iesire.

abyss

Nici un evadat nu se mai intoarce de bunavoie... In orice caz forumul nu e un loc unde sa fii tinut cu forta ori obligat sa posteziceva. Vii cand doresti si pleci asemenea. Totusi in privinta Zenului Cel Bun....ma voi tine de cuvant. :evil: asta daca nu evadez si eu pe alte tzevi  :lol:

Xanadron

#29
Citat din: Aseneth din  05 Octombrie 2013, 19:56:25
Sa ne scoatem matrixul din minte.
...Si mai bagati-va mintile-n cap ! :-D (cu Matrixu' scos, clar)

Citat din: abyss din  05 Octombrie 2013, 22:25:33
Deocamdata mai multi in parere:
...  referitor la intrebarea ta raspund sincer: cei intrebati asa au raspuns. Daca totusi exista o varianta de iesire ea este necunoscuta. Se cunoaste doar intrarea care nu e o usa/vortex/gaura de vierme, ci altceva. Fortele care se manifesta acolo sunt covârşitoare. Partea bizara e ca intrebarea ta a fost si a mea insa i-a confuzat pe interlocutori. Adica intelegerea complexitatii vaste plus darul de a participa liber la ceeace Sursa emana...ar trebui sa fie sufi. Nu am fost multumit nici eu de raspunsul supradotaţilor. Parea raspunsul unor Servitori.

PS - Nu mai ameninta cu plecarea de pe forum ca ma jur coane Fanica...ca-i trimit pe Veghetori dupa mneata... :)))
Mda, si eu am auzit pe la colturi (ale capului meu patrat, evident) :lol: ca Intrarea (= Iesirea de fapt) nu-i usa/vortex/gaura de vierme, ci... altceva. :roll: Un "ceva" greu descriptibil oricum in cuvinte, la fel de atashate Iluziei cum sint mintile noastre.

Ar aduce asadar cu atingerea starii de "contemplare a Nimicului Ultim" de care vb. yoghinii aia detashati de... destule si abonati la Prana fast-foodului cosmic moca, :lol: (pomenita pina si de amatoristicu' Cinamar pe ici-pe colea) da-i nevoie de mai mult de-atit, fiindca postura de spectator nu-ti da bilet pentru transmutatii radicale-n alt "peisaj", ci doar libertati mult sporite - si instantanee -, inclusiv de miscare printre Borcanele-Univers, pe linga multe altele.

Pe scurt, si "spectatorii-calatori" evoluati par sa nu poata renunta la "vibratia vidului" :star: din ei (prezenta si-n plan astral) si ramin deocamdata... tot Dincoace.

P.S. Cit despre iesirea din... matrixu' RUFOn-ist, mai am destul pina la postarea nr. 3.333.
Si poate chiar Veghetorii  :-) mi-au zis sa-mi iau atunci talpasita... :-D

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/