Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Evadarea din Matrix - conditii/solutii preliminare (si simple)

Creat de Xanadron, 03 Octombrie 2013, 14:05:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

#120
Hai să mai aiurez un pic pe teme ceva mai focusate ale influenţei milenare a Matrixoşefilor, vizibili fizic mai des pe vremuri printre noi, dar sub diverse forme şi-n prezent - de remarcat însă că propovăduind în principiu aceleaşi două categorii principale de abureli apocaliptice:

1. Linia temporala a "misiunii anglo-saxone" (nu mai revin la ea, c-am făcut-o deja de prea multe ori)
2. Linia temporală a "reîntoarcerii zeilor", de obicei după WW-III (Armageddon), urmat de un fenomen cosmic definit ca "avertisment" şi-n fine de un tsunami gigantic creat de-o cometa (sau asteroid) căzut în Atlantic - una din variantele mai frecvente, dar nu exclusive.

Că zeii nu se... întorc fiindcă-s dintotdeauna printre noi cu scopuri precise n-ar fi vreo măreaţă deducţie.
Pornind însă de la consideraţii gen J. Vallee sau John A. Keel ("UFOs: Operation Trojan Horse"-  "The UFO manifestations seem to be, by and large, merely minor variations of the age-old demonological :evil:  phenomenon..."), putem deduce că inducerea FRICII e targetul principal al ipochimenilor.
Frică ce pare să fie "hrana" lor principală (sau "drogul" lor?) - cu climaxuri de "producţie" atinse-n cursul războaielor, torturilor, foametei etc - a suferinţelor de tot felul.
(n.b. - Nu neg insa targeturile lor genetic motivate -  doar le consider complementare.)

Teoria pare să fie valabilă însă doar pentru una din căprăriile de "vampiri-zei" (reptoizii aşa-zişi "răi" probabil), cealaltă (blonzii "buni" de ex.) avînd metode mai subtile de "hrănire", dar şi de încheiere a unor "contracte" cu sforarii generic numiţi illuminati şi/sau masoni - la care o să revin în episodul următor, la fel de puţin garantat însă c-ar conţine adevărul... adevărat.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Nah ca pe linia asta de timp aparu o perturbare, adica s-a amanat cu 2 ore o sesiune stabilita.  :-D

Ma gandesc ca nu as crea linii de timp decat daca as vrea sa "deraiez" pe cineva ( sau ceva ) de pe alta linie de timp si sa-l / o imping catre linia creata de mine ca-i mai cu motz. De unde care va sa zica "fenomenul de deraiere" implica "crearea unei forte" capabile sa-l mute pe "nea Caisa sau lelea Caisa" de pe drumul initial pe altul. Implica asta ca stiu drumul initial si unde duce si faptul ca stiu / sunt constienta ca nu duce spre curtea mea? Daca da, s-ar putea sa implice si faptul ca, in toata desteptaciunea mea, imi dau seama ca nu pot deraia la nesfarsit insa pot castiga timp, pot sa intervin o perioada si sa aman ... un ceva. OK, pot trai si iluzia ca ma lupt cu intreg Multiversul si fac cum "vrea muschii mei" ... desiiii .. mi-e greu sa cred ca entitatile ce se ocupa cu deraieri universale ar considera o astfel de iluzie ca fiind adevarul. Dar .. nu se stie niciodata.  :|

De la nivel de 3D ... ca o buna fiinta umana ce sunt, o fiinta ce si-a mai dominat copilul cand si cand cu "frica de ..." ceva sau altceva, stiu ca frica este o forta. Well .. deci "zeii" nu cu frica se hranesc.
Dar atunci cu ce anume se hranesc daca nu cu frica?
Ce anume produce frica in interiorul structurilor unei fiinte umane?
Emana ceva acele structuri?
Ar fi posibil sa emanam altceva in afara de lumina?
OK .. sa presupunem ca emanam lumina ( nu de alta, dar unii au facut si aparate de numarat fotoni  :roll: ) ... dar ce fel de lumina emit cand mi-e frica si ce lumina emit cand nu mi-e frica de zei si zeisori, mai mici sau mai mari, mai cumva sau altcumva? 

Si daca tot am deschis sesiunea de intrebari, de ce atata agitatie cu "mazilirea" etenului feminin cand, acest feminin este "doar" ceva ca o forta, aia centripeta ? Cum ar putea o astfel de forta sa dea peste cap "deraierile" si devine necesar "masculinizarea" femininului?

"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

hanzo

Citat din: roxaline din  28 Octombrie 2013, 18:30:07

De la nivel de 3D ... ca o buna fiinta umana ce sunt, o fiinta ce si-a mai dominat copilul cand si cand cu "frica de ..." ceva sau altceva, stiu ca frica este o forta. Well .. deci "zeii" nu cu frica se hranesc.
Dar atunci cu ce anume se hranesc daca nu cu frica?
Ce anume produce frica in interiorul structurilor unei fiinte umane?

uite o alta posibilitate roxaline,

faptul ca tu ai folosit frica ca un management tool, (intrument de 'corectare') asta nu inseamna ca ei nu se hranesc cu frica. poate tu ai fost 'invatata' sa produci hrana, prin dominarea copilului, stimularea, invatarea altui om cu frica sa fie motivatie principala, iar in plan 3d cel ce stimuleaza pe altii sa simta frica obtine o linistire 'temporara' sa spun asa.

sa spunem ca, de dragul teoriei,  :martiansmile: zburatorul de la tine l-a ajutat pe zburatorul copilului sa ii mearga si lui productia. cam cum se ajuta vecinii la tara.. vino bade ca la mine scanteieste, nu benzineste..

iar despre ceea ce spui cu linia de timp, prin metode de nlp (poate si altele) se pot face si desface sa spun asa.  :rainbow:

ca un mic exercitiu care va ajuta sa constientizati linia timpului si curgerea lui, va ganditi la momentul acum si vizualizati/constientizati unde este gandul/mintea, apoi va ganditi la ceva din trecut, in asa fel incat in momentul in care alegeti o amintire sa vedeti unde o situati in comparatie cu cea din momentul  acum.  la fel si pentru viitor, si daca incercati sa uniti cele 3 veti obtine o linie a timpului.

ea poate fi oricum nu exista un tipar anume ca si forma.  exista o preferinta totusi, avand in vedere dreptaci si stangaci, cum ca ar fi trecutul in stanga si/sau spate, si viitorul in dreapta si/sau fata.  directiile sunt personale, sus, jos, spirale, fiecare dupa cum a trait in 3d.  :rainbow:

despre cum puteti folosi instrumentele nlp pentru liberare, poate pe o linie a timpului care va fi sa vie.




andrei

  Se poate sa existe doua tipuri de frica (pe care noi sa nu le deosebim,dar care poate sunt totusi deosebite) ca sa spun asa, pe care le-as clasifica drept- FRICA ANIMALICA;-Adica frica pe care o resimte orice fiinta,atunci cand contientizeaza o amenintare care ii pune in pericol integritatea corporala sau existenta si o alta frica,anume FRICA INDUSA:cea care iti este varata in cap cu de-a sila in primii tai ani de viata,prin educatie,religie,constrangeri,mai pe scurt cand ti se traseaza anumite conditionari.
  Se poate ca acest tip de frica sa genereze un ceva anume,mai ales ca ea exista in noi tot timpul,chiar si atunci cand ne simtim in siguranta ca entitati pur fizice.
  Mai pe scurt chiar si in acele momente traim cu frica de exemplu ca prin anumite gesturi sa nu devenim ridicoli sau ciudati in ochii celorlalti,sau sa incalcam din neglijenta dogmele religioase sau valorile morale sau sa spunem codul comportamentului in societate.In subconstientul nostru stim ca atunci vom suporta anumite consecinte...pedepse sa le spunem mai plastic.Ca urmare traim tot timpul cu aceasta frica indusa,chiar si atunci cand nu suntem constienti ca ea exista undeva inauntrul nostru...ceva de genul unui generator de frica poate mai slaba dar perpetua.
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

abyss

Cel mai mult ne temem de noi insine.

Intrebarea in sine e cheia si nu raspunsul. Sa continuam a pune intrebari.

Religiile propun dragoste si intelegere insa pare a fi un tratament toxic. Scopul ar fi fuziunea nu interconectarea. Evreii o inteleg o simt insa nu au fuzionat inca. Ni se ofera x religii pentru a ne sprijini energetic reciproc. Ai energie atunci constientizezi mai mult, devii, atent si responsabil. Singur fiind ai toate sansele sa fii bagat in cutia caprei.

Oamenii aleg sa faca toate grozaveniile fiindca nu sunt responsabili, nustiu ce fac. Cand sti ce faci stii ca prin ruperea conexiunii intrerupi fuziunea si ramai la randul tau blocat ori readus la o conditie primitiva si din nou va aparea ca si unica metoda de comunicare cu sinele tau varianta religiei. Fiindca vei fi gasit pupand copaci scorburosi si pietre ciudate... Si mii de ani le va trebui Altora la Mintea ta sa ajunga... Iar tu sa poti ramane constient macar o secunda.

Mai nou consum timp ca si supliment alimentar... Are si unrevers, scrii cu telefonu, ai idei nedigerate si un zburator cu popou iritat... Rodeo taticuuu.
Va salut si pe curand!

mm

  Fara indoiala, diagramele prezentate in ultima vreme de:

@fiul ploii,
http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=200.0;attach=19068;image
@hanzo,
http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4471.0;attach=19236
@Xanadron,
http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=4471.0;attach=19230

sunt reprezentari ale unor realitati tehnice. Tehnica fiind si ea -fara indoiala- una din caile de evadare din Matrix. Din pacate aceste diagrame, desi beneficiaza de o larga difuzare pe internet, nu au fost "descifrate" inca de nimeni. Adica, se intuieste ca ele zugravesc niste fenomene (oculte, ocultate) din natura /matrix/ , sa le zicem fizice, dar nu am intalnit pana acum vreo explicatie logica din partea cuiva privitoare la fenomenul-cauza, functionare, etc.
  Gurdjieff insusi, ca si Ouspensky, au tot explicat dar in afara celor doua shocuri din enneagrama -la randul lor nedefinibile tehnic exact- nu s-a putut intelege nimic concret/util.
  Personal, cred ca cele noua puncte ar putea fi un indice vag al producerii de energie (din eter) intr-un circuit de o anume forma (spatiala). Am incercat intr-o vreme sa dezvolt un studiu in problema aceasta insa nu am reusit sa cooptez un muzician specialist (in teoria muzicii) pentru a intra "in amanunte" si am lasat-o balta.

  Ca observatie, Photon Model -din figura- este de fapt enneagrama transpusa frumos peste unda electromagnetica, intr-un mod cam neprecizabil desi arata bine. Cu putina imaginatie, curba franta dubla este o suprapunere de doua sinusoide - una dus, alta intors.
  "Covrigul" alaturat photonului model este intr-adevar un concept grafic acceptat in ultimii ani ca fiind al fotonului (nu stie insa nimeni cum arata fotonul, mai ales ca nu are masa). Deci tot nu se stie de-adevaratelea

  Despre arborele sefirotic se stie chiar mai putin. Acele "pietre pretioase" puse la intersectiile liniilor e posibil sa numeasca doar acele intesectii. Si aici, ca si in cazul enneagramei, nu este chiar sigur daca nu cumva desenul plan este o proiectie a unei figuri in spatiu.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

#126
În ciuda rarităţii replicilor punctuale (mă aşteptam de ex. să fiu întrebat mai devreme ;) care din crengile pomului sephirotic al vieţii i-ar interesa pe Ei) îi dau bătaie înainte cu topicul ăsta "greu" - inclusiv în sensul de... apăsător cumva. Că tot veni vorba, şi corelaţia dintre situaţiile dificile, "liminale", în care ne pun indirect sau direct EI şi "fluidul" subtil produs de noi cu ocazia asta merita reveniri mai detaliate.

Revin însă la ideea din postarea precedentă, după o scurtă precizare (mai exact ipoteză), fără să intru (deocamdată) în analize mai profunde ale crenguţelor, nodurilor şi lianelor de legătură sephirotică - "exploatarea" Malkuth-ului (sau Kha la egipteni = "containerul fizic") şi Chesed-ului (ori Sekhem-ul la egipteni, echivalent cu Kundalini/Uredda din Vedanta hindusa = "corpul energetic") i-ar interesa deci pe Recoltatorii :evil: nostri.

Cu care familiile vechi, cu singe albastru (cică) şi iniţiate în Taine (sigur asta), au ştiut să încheie "contracte" - niciodată avantajoase pentru noi, iar uneori nici pentru ei, masoni/illuminati măcar - fiindcă "zburătorii" ăştia iluzionişti, deşi se pare că ne desconsideră la modul general, ştiu cînd să facă aparent paşi înapoi ca să-şi vadă sacii azvîrliţi mai comod în căruţe cu ajutorul "curelelor de transmisie" umane.
Cărora (dar nu masonilor "de manevră", ci doar celor de vîrf) se pare că li se promite EXACT ce ne chinuim noi p-acilea să descifrăm - adicătelea o şuntare a lungului drum spre Eliberare. Nu degeaba-s destui "whistlebloweri" care susţin că-s în legătură cu entităti :evil: capabile să aplice pedepse şi post-mortem... 8-) :moon: :planet:

Şi uite cum tre'să revin iar cu generalităţi adormitoare, :-D pe tema modalităţilor istorice de interacţiune a diverselor culturi cu Ei-iluzioniştii:

1. Submisiune totală = sacrificii umane directe în schimbul "protecţiei" (v. azteci de ex.) - să nu uităm însă că şi Elohimii biblici apreciau mai mult ofrandele animale decît p-alea vegetariene... :D

2. Pacturi gen Putere (tehnologică) contra Colaborare (liber la răpiri-hibridizări etc) - "Tratatul Greada" USA-Reptilieni (1954) pare sa fie real şi implicit o dovadă a unei relaţii "simetrice" umano-ET.

3. Rezbel pe faţă cu "ET"-ii - sau doar cu unii dintre ei - prin suprimarea brutală a oricărei forme de magie ritualică şi inducerea unei stări de "egalizare-n sărăcia cu duhul" prin control orwellian. Asta ar fi strategia actuală a unei cabale dominante a Establishmentului occidental, justificată (prezumtiv) de reducerea riscului de... invazie subtilă a omenirii. Relaţia asta er fi deci o non-relaţie cu "iluzioniştii".

4. Tentative izolate de atingere a independenţei ...hai să-i zicem energetice a unor spirite dispuse să relaţioneze doar de pe poziţii "libere" cu EI. Asta ar fi o evoluţie a relaţiei, posibilă doar pe cordonatele asimilării conceptelor de Viveka (discernămînt) şi Vairagya (detaşare) descrise (printe altele) în Advaita Vedanta.

Departe de mine însă intenţia de-a recomanda yoga, budismul sau alte "moduri de viaţă" (că religii nu-s de fapt) ca pe nişte căi musai obligatorii în pregătirea Evadării - şi zic asta nu doar ca să fac pe plac colegilor Daos ori SLEAH19... :wink:
Fiindcă-s multe altele disponibile.
Oi reveni însă şi la ideile astea, cînd oi putea ţopăi de pe Timeline-ul nr. 4 spre nr. 3, 2 sau 1... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban


Xanadron

#128
Citat din: Urban din  29 Octombrie 2013, 13:56:41
http://www.contributors.ro/fara-categorie/gradinitele-tanacu/

Si "Matrix-ul" lucreaza cu sarg incat "tu" sa nu poti evada.
Articolul din linkul postat de tine - si mai ales comentariile din subsol - cred c-ar constitui cea mai buna motivatie pentru un raspuns pozitiv la a doua parte a intrebarii - citate din @fiulploii:
"Alta intrebare la acest stadiu: vrem metoda pentru noi sau si pentru altii? Pleci definitiv, fara regrete - stiind ca plecarea este singulara?"

Macar unii dintre noi ar fi deci dispusi sa "evadeze" mancand pamintu' :-D si fara vreun regret, chiar dac-ar fi siguri ca "dincolo" ii asteapta Singuratatea Singularitatii. :star:
Chestie improbabila insa, dupa mine cel putin.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

În ciuda crizei perpetue de timp, mă mîncă iar deştele :D şi trebuie să revin cu unele precizări (păreri strict personale de fapt), în lipsa cărora am bătea poate cîmpii p-alături.

Ghildele astea oculte, mai mult sau mai puţin rupte de vîna religios-dogmatică - egal dacă-i vorba de illuminati, masoni, templieri, rozicrucieni, membri MAJ-12, bilderbergişti, etc - par deci să fie (zic aşa de  doar de dragul formei... non-infailibiliste, fiindcă-s de fapt convins că SÎNT) continuatoarele familioanelor (bloodlines) iniţiate-n relaţionarea cu modelatorii noştri "iluzionişti". Şi Vaticanezii pot fi de fapt incluşi în felia asta ocultă, că numa' "transparenţi" nu sînt.

Sînt însă membrii (conducători mai ales, adică "ştiutori") ai grupurilor ăstora secretoase "ca noi"?
Şi da, şi nu... mai ales fiindcă destui dintre membri fac deja parte din Umanitatea 2.0 (Breakaway Civilization), cu legături firave sau rupte complet deja cu "noi".
Zic deci asta nu doar pe baza presupunerilor (v. interesantele ipoteze emise de colegul Daos) că "dublul lor astral" ar fi înlocuit cu alte... drăcovenii :evil: încă de la momentul iniţierii lor (o altă temă discutabilă, fie şi doar prin prisma altei presupuneri - c-ar fi vorba doar de-o schimbare a "ocupantului" astral, şi nu obligatoriu a unuia "bun" cu altu' mai "rău", gen Duhu' Sfint cu diverşi Baphomeţi la fel de interesat inventaţi - în sens de inventariere buni/răi).

În orice variantă însă, ghildele oculte par să fi votat cu necesitatea supravieţuirii umanităţii cu orice preţ (plătit de noi ăştia fraierii mai ales). Nu (mai) cred deci în zvonurile New-Agerilor care ne asigură că o "confederaţie galactică a luminoşilor" :star: ar fi gata să ne "salveze". Fiindcă greşalele-s nu doar inevitabile, ci chiar obligatorii pe lungul drum al Eliberării deloc abrupte.
Unii dintre "oculţi" chiar acţionează însă-n sensul realmente umanist al tentativei de modelare a unui Matrix ceva mai suportabil pentru everybadea. Cei cîţiva masoni pe care-i ştiu că mai citesc p-aici mi-ar confirma bucuroşi măcar mie chestia asta, dacă ar fi într-adevăr "luminaţi" (zic asta fiindcă unul singur mai şi postează, demonstrînd că-i mai luminat decît "observatorii" mai cu grade decît el ;))...

Secretomania-n exces are totuşi riscurile ei la nivel... hai să-i zicem generic mental pentru secretoşi (temă complicată, la car o să revin.) Chestie valabilă şi pe forumuri (unde, din păcate, rar de tot apar ocaziile de-a dezvălui lucruri într-adevăr importante - şi-atunci se pierd oricum în oceanul de sporovăială lejeră.)

În orice caz, e mult mai uşor să vorbeşti doar din spatele monitoarelor despre unirea/comuniunea celor 99,9% dominaţi (fiindcă ignoranţi, din comoditate mai ales) contra celor 0,1% dominanţi (fiindcă Ştiutori), decît să acţionezi întru anularea diferenţelor cu dimensiuni de prăpastie dintre ei - fără să fii împins de ego, ci doar fiindcă aşa ar trebui să fie normal.

Dar şi asta-i o altă temă-întrebare (pusă tot de fiulploii) cu răspuns la fel de dificil ca altele care merită puricate-n continuare, cum ar fi: "De ce între "angelicii-pleiadieni" şi reptoizii "demonici" n-ar fi de fapt nicio deosebire-n principiu?"
O să-ncerc un răspuns şi la asta, dacă nu veniţi voi cu unu' valabil pînă atunci... :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

 Ceia ce numim noi Univers face parte din matrix ?

  Citesc impresionat ce se scrie pe topic dar nu disting sorgintea matrixului : divina sau socială , ne-au făcut-o sau ne-am făcut-o . O să vin şi eu cu părerile proprii referitor la soluţiile simple de evadare/navigare din/prin matrix dar mă gândeam la modul simplu că dacă Universul este parte din matrix unde se produce evadarea , în nonmaterie? 
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

hanzo

revin cu extrase din nlp, si spuse si de Krishnamurti.

frica, si aici vorbim nu de ce simtim cand suntem in pericol real si imediat, deci frica este prezenta datorita mintii care nu sta in momentul prezent. ea genereaza scenarii multiple, e ba in viitor, ba in trecut,  ca o fi ca o pati, ca uite cum a fost in trecut si tot asa. lasand la o parte religia sa spunem, anumite sfaturi din biblie dar si din alte carti mari dau sfaturi cum sa fii in prezent.

rugaciunile si cea a inimii spusa continuu, opreste mintea de a mai zburda aiurea.
nu te ingriji de ziua de maine .. si altele. cheile sunt mici dar ele desfac panza invizibila.
desigur sunt multe tehnici prin care se obtine linistirea dialogului interior.

iar despre ce a zis colegul sleah19, eu cred ca materia este materie pentru ca noi credem si asa am fost invatati/programati sa simtim materia asa cum e ea. asa percepem in lumea asta.
cu antrenament, la nivel de credinta, there is no spoon, citez din filmul matrix.  :rainbow:
stiinta arata la microscop ca exista spatii, si magnetism..

evadarea in acest caz presupune creearea unui oarecare corp din vis vehicul, sa spun asa.
si daca lumea aceasta exista doar intrun punct de asamblare, schimband acest punct de vedere, putem asambla alte lumi. asta ar explica disparitia unor populatii intregi.

libertatea nu este musai sa fie de unul singur, in grupuri ar fi mai usor spun unii.



Xanadron

#132
Citat din: SLEAH19 din  29 Octombrie 2013, 20:59:45
Ceia ce numim noi Univers face parte din matrix ?

  Citesc impresionat ce se scrie pe topic dar nu disting sorgintea matrixului : divina sau socială , ne-au făcut-o sau ne-am făcut-o . O să vin şi eu cu părerile proprii referitor la soluţiile simple de evadare/navigare din/prin matrix dar mă gândeam la modul simplu că dacă Universul este parte din matrix unde se produce evadarea , în nonmaterie?
Deducţia logică ar fi că, din moment ce NE-AU FĂCUT, ne-au şi făcut-o, :-D dragă SLEAH19...
Dar logica simpl(ist)ă nu funcţionează oriunde şi oricînd.
Mai ales fiindcă Cel/Cei (cam tot aia-i dacă la singular sau plural) care ne-au făcut zic eu că nu-s deloc aceiaşi cu ăştia de ne "exploatează", cu efecte colaterale benefice totuşi la scară macro-evolutivă - gîndeşte-te la o paralelă cu rolul pozitiv al lupilor în selecţia cerbilor/căprioarelor.

Şi unii miei pot ajunge deci cerbi falnici ;) - nu şi prădători :evil: însă...
Cu conditia sa dea la timp din copite -  si mai bine ca Chuck Norris. :lol:

O cunoscută gravură din 1888 (zisă a lui Flammarion) ar putea uşura intuirea "stratificării informaţiei" din Universul care ne apare nouă drept "fizic". Dar care (tot părerea mea) nu-i Matrixul per se, ci doar decorul, substratul infinit-complex în care unii ţes iluziile -  la nivel senzorial, dar si imaginativ... de unde şi termenul "magic" - şi alţii pun botu' la ele.

Mai simplu (că iar n-am timp acum - o sa revin insa): cum şi cît ne-ar transforma de pildă capacitatea prezumtivă de-a observa fluxurile/vîrtejurile eterice, :star: ei?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

hanzo

Citat din: mm din  29 Octombrie 2013, 01:13:28
   Personal, cred ca cele noua puncte ar putea fi un indice vag al producerii de energie (din eter) intr-un circuit de o anume forma (spatiala). Am incercat intr-o vreme sa dezvolt un studiu in problema aceasta insa nu am reusit sa cooptez un muzician specialist (in teoria muzicii) pentru a intra "in amanunte" si am lasat-o balta.

in mod asemanator si eu cautam un muzician cu care sa discut despre teoriile lui Gurdjieff.  :rainbow:

asta una si a doua, vreau sa aplic o tehnica pe mine, si anume, sa scriu anumite cuvinte, fraze, indemnuri etc, sa gasesc 2 persoane sa le citeasca cu voce calma, sugestiv/neutru, pe un fond muzical adecvat. anumite fraze pentru urechea stanga, celelalte pentru urechea dreapta. toate 'ambalate' pe un cd, pe care sa-l ascult la casti, in asa fel incat sa aud concomitent frazele respective.
(ps: mintea zburatorului nu duce, si pleaca o vreme, timp in care mai respiri libertatea hahaha)

spre deosebire de aparatele de radionica, as controla  :lol: anumite schimbari in subconstient cu efect in constient.




abyss

Stiu eu ce vrei sa faci stimabile Hanzo si te admir. Ce vei face cand iti va reusi experimentul? :)

Pe de alta parte gravura postata de @Xanadron e super... baiatu de acolo bagase doar capatzana in abis si a zarit celelalte matrixuri/angrenaje (lumi viabile diferite de a noastra, diferite si ca multiversuri). Fain!

Ca tot vorbeam de sarit gardul lumii noastre, adica sa translam in alta pantru ca asta faci stimabile Hanzo atunci cand "asamblezi" o asa zisa noua lume, iarasi revin asupra faptului ca dpv energetic nu numai ca suntem drenati dar si fragmentati. Cu cat un individ are mai multa energie, marimea ei vrind-nevrand trebuie sa fie fragmentata. Fragmentele acopera un segment anume dintr-un domeniu total de activitate iar conjuncturile traite (informatia\intelepciunea\energia acumulata) din cadrul fiecarui fragment\segment trebuie unite pentru a da imaginea completa si evident constienta. Altfel traim fragmentati si unificarea vine eventual dupa moarte. Prea multe de zis. Unificarea iti inchide sa zicem procesele ramase deschise din creier, redistribuind si marind capacitatea de intelegere, de constientizare.

Ce iau de la noi creatorii ori parazitii? un anumit tip de informatie. Ganditi-va ce faci la spovedania crestinico-ortodoxa etc. Ti se spune ca popicul e un canal deschis, o fereastra deschisa catre Dumne.Zeu si catre el trimiti "pacatele".... Ei? ce spuneti de asta? dupa care pleci golit si ti se zice sa nu mai faci altele...totusi comanda are efect invers...mai faci pana la epuizare.
  Inca un aspect. Dupa spovedanie te simti bine. De ce? pai pentru ca unifici segmentele traite si extragi de acolo energia ta proprie si personala care iti da avant sa faci iar alte "pacate" sau sa o folosesti altfel..he-he...dar numai ca nu ti se spune cum decat ca nu mai fa cutare..nu mai fa... nu ... nu si ar negatii. Deci magaria e desavarsita! Baietii ne-au lucrat la softul din dotare, finutz, fara sa doara. Softul in baza caruia functionam e nasparliu...are un backdoor, o usa dosnica pe unde intra si baiatu de la intretinere cat si hakerul. Concluzie de moment: e complicat dar nu imposibil de descifrat ce se intampla.

Scriu pe fuga, iertare pentru modul nedigerat de prezentare a ideilor. Ma mai freaca si zburatorul ca are probleme...