Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

Autor Subiect: Vehiculul biologic vs Clona  (Citit de 16617 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tayka

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 945
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 55
 • Likes Given: 328
Re: Vehiculul biologic vs Clona
« Răspuns #15 : 12 Iunie 2012, 18:01:39 »
Informatii interesante care cer lamuriri suplimentare, zic eu . Astept cu interes continuarea .
Si totusi, intrebarea ramane : vehicul biologic sau clona?
Parerea mea..
Mă bucur că va plăcut istorioara..n-am mai dat sursa în ideia că sfârşitul concluziona suficient;,,Acest material merită să fie studiat si analizat cu maximă atentie.iar în cazul in care dupa o analiză profundă mai credeţi măcar o iota din el, inseamnă că nu sunt singurul nebun si că mai există si altii care sânt convins că pot face un pas urias pentru dezvoltarea lor. :rainbow: :planet:
Vorba Siberiei care îmi mulţumeşte că s-a amuzat copios.Mă bucur sincer. :-D. Acum...stând strâmb şi judecând drept;  ce surse am avea s-au ce investigaţii am putea face în vremurile de la începutul omenirii,mai ales că EI(creatorii) s-au chinuit din răsputeri să şteargă ori ce urme,(şi încă se mai chinuiesc).Motivaţia după părerea mea am expus-o de nenumărate ori în ideia că cineva mi-ar ridica ,,mănuşa''..,căci sincer m-ar interesa grozav de mult şi alte păreri privind motivaţia tăcerii LOR.Să fie oare un capitol aşa de complex această tăcere şi această veşnică ascundere atât de desăvârşită a oricăror urme a LOR din lumea noastră.Eu n-aş crede că sânt imatereali,eterici,prea ar semăna a povestire s.f eu cred dinpotrivă că şi ei trăiesc ca şi noi în corp biologic,doar că sânt mult mai avansaţi.Aş încerca să-ţi răspund la întrebare deşi MR a făcut-o cred eu f. concludent.Aş cuteza totuşi să cred că Ei renunţând la procesul fizic de naştere,şi folosind acea procedură prin care se ,,nasc''direct adulţi, de fapt se clonează.Dar cred că am putea ajunge mai repede la un răspuns dacă întrebarea ta(vehicul biologic sau clona?)ar suna cam aşa;,,Poate fi dată(insuflată,atribuită,elaborată,fabricată,etc.) viaţă unei trone(vehicul biologic) şi altfel decât cea prin intermediul CS-ului. Şi atunci desigur am putea răspunde Categoric NU căci nu-i cunoaştem (încă)procesul de elaborare.CS.-ul fiind singura entitate care cunoaşte,, taina vieţii'',iar EL (CS-ul) nu ne vinde patentul,ci doar ne-o oferă o singură dată gratuit.Creatorii noştrii dragi,au încercat să elaboreze(să fabrice) viaţă dar nu au reuşit nici ei,căci dacă reuşeau probabil că nu mai apelau la serviciile noastre.Dacă s-ar putea sintetiza acel semnal emis de ovulul fecundat numit ,,chemarea vieţii''şi care unii zic că ar semăna cu o melodie de o frumuseţe extremă,atunci probabil că am putea stăpânii procesul de ,,descărcare''al vieţii peste un vehicul bio.şi am produce acel miracol numit -înviere,care până în prezent nu se poate crea altfel decât prin -naştere.Aici trebuie să recunoaştem că oamenii care cred că au o legătură directă cu Dumnezeu aceştia au reuşit performanţa să privească (măcar)peste lumea pământenilor,şi peste lumea Creatorilor Noştrii,Direct în Lumea LUI DUMNEZEU.Ori se pare că tocmai de acolo vin şi mesagerii vieţii;CS-urile.Eu nu mi-am propus să ,,sar''peste treptele cunoaşterii,dorind doar să le urc pe rând fără riscul de a cădea înapoi în mlaştina ignoranţei.În concluzie cred că trebuie făcută o diferenţă între viaţa biologică pe care o are întregul regn vegetal,şi cel animal cu excepţia fiinţei om,şi viaţa spirituală.Diferenţa constă în faptul că dacă în viaţa bio.se cere doar experienţa supravieţuirii,în cea spirituală se cere şi experienţa cunoaşterii.
Un alt subiect cerut de @Sleah19,şi la fel de ,,evitat''este şi cel legat de motivaţia depunerii conştienţei fiecărui om la arhiva Akasha. şi care ar fi rostul acestei misive după care CS-ul aşteaptă iată tăcut o întreagă viaţă de om.Probabil că pentru EL aceasta nu e decât o clipă,dar se spune (şi alţii chiar cred cu mâna pe inimă)că deşii eşti absolut liber să faci absolut orice în viaţă,dar dacă reuşeşti să te ridici(nu ştiu încă cum se face asta !! :x),şi dacă reuşeşti cumva să uimeşti acest ,,misionar ceresc''EL va intra(cumva) în legătură cu tine.Să nu-ţi închipui atunci cumva că EL este un superman titrat căruia nu-i poţi ajunge vorba lui MR nici până la călcâiul broaştei,dimpotrivă are mintea unui copilaş micuţ pe care îl poţi duce de nas şi minţii cum vrei,căci EL fiind de origine divină nu cunoaşte şi nu poate distinge adevărul de minciună,şi nici răul de bine,şi de aceia se separă la câţiva ani dela naşterea omului de el.Unii prunci de om îl văd ,se joacă cu EL,şi dacă reuşesc să şi vorbească te întreabă cum de tu nu îl vezi!?Spuneam că dacă reuşesc să vorbească pentru că de obicei EL se retrage din viziunea pruncului la vârsta când acesta începe să vorbească.Deci în concluzie;dacă reuşeşti cumva ca prin faptele şi comportamentul tău absolut real şi nu prefăcut,să te reîmprieteneşti cu EL,atunci se pare că după moartea ta vei fi ,,salvat''împreună EL căci el fiind un spirit neevoluat va evolua şi el împreună cu tine,redându-ţi conştienţa şi redându-ţi încă odată viaţă şi astfel se va realiza aceiace se zice reînvierea ta în sensul că TU cu tot bagajul tău de amintiri şi trăiri vei merge mai departe singur şi conştient de tine.,,Ai mare grijă însă cum şi pe unde calci căci vei merge pe un pământ nou cu un cer nou;într-o lume nouă... (Nu te tot uita Fiulploii după chilimele că tot nu le închid)..SÂK! :-D Aşa... şi mai cu seamă Sleah19 nu mă întreba pe mine despre acele meleaguri căci nu le cunosc,ci încearcă să-l întrebi pe EL cel care îţi mai poate oferii în mod excepţional încă odată viaţă după..viaţă.Şi mai ales să nu uiţi că mai există încă unul care şi el îţi poate oferii încă o viaţă ...condiţionată însă. :evil:Învaţă aşa dar să şti şi să poţi alege cărarea ce dreaptă... :wink:Şi asta e bine să ştim acum,şi nu după ce-om da colţu'... :|
« Ultima Modificare: 12 Iunie 2012, 18:17:01 de Tayka »
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Offline abyss

 • Moderator Global
 • MARE MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 3,033
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2414
 • Likes Given: 5634
Re: Vehiculul biologic vs Clona
« Răspuns #16 : 14 Iunie 2012, 16:25:40 »
Dand Cezarului ce e al lui, adica limitandu-ne la posibilitatile reale pe care le avem in 3D, eu cred ca procesul de clonare se reduce la replicarea unui vechicol biologic. (...... ) In acest fel cred ca se poate creea si ceea ce se numeste "supraom". Mai exact un supra vehicol biologic complet programat si controlabil. Dar nu mai discutam de OM in acest caz...

O pictura sugestiva...

Offline SLEAH19

 • Senior
 • ****
 • Mesaje postate: 921
 • Gen: Bărbat
 • cine n-are sabie, să vândă haina şi să-şi cumpere
 • Liked: 644
 • Likes Given: 3067
Re: Vehiculul biologic vs Clona
« Răspuns #17 : 19 Iunie 2012, 21:31:22 »
    Referiri on topic, despre vehicolul biologic culese din biblie.

Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi
                                                                                 
 Dar va zice cineva: „Cum învie morţii? Şi cu ce trup se vor întoarce?”

 Nebun ce eşti! Ce semeni tu nu învie, dacă nu moare mai întâi.

 Nu orice trup este la fel; ci altul este trupul oamenilor, altul este trupul dobitoacelor, altul este trupul păsărilor, altul al peştilor.

 Tot aşa, sunt trupuri cereşti şi trupuri pământeşti; dar alta este strălucirea trupurilor cereşti, şi alta a trupurilor pământeşti.

 Aşa este şi învierea morţilor. Trupul este semănat în putrezire, şi învie în neputrezire;

 Este semănat trup firesc, şi învie trup duhovnicesc. Dacă este un trup firesc, este şi un trup duhovnicesc.

De aceea este scris: „Omul dintâi, Adam, a fost făcut un suflet viu.” Al doilea Adam a fost făcut un duh dătător de viaţă.

Dar întâi vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urmă.

Omul dintâi este din pământ, pământesc; Omul al doilea este din cer.

 Cum este cel pământesc, aşa sunt şi cei pământeşti; cum este Cel ceresc, aşa sunt şi cei cereşti.

Şi, după cum am purtat chipul celui pământesc, tot aşa vom purta şi chipul Celui ceresc.

 Ce spun eu, fraţilor, este că nu poate carnea şi sângele să moştenească Împărăţia lui Dumnezeu; şi că putrezirea nu poate moşteni neputrezirea.

 Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,

 Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.

 Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire.

Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiţită de biruinţă.

Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort.
                                                                                                                       
                                                                                                         Isus.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,703
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2618
 • Likes Given: 5410
Re: Vehiculul biologic vs Clona
« Răspuns #18 : 20 Iunie 2012, 01:49:30 »
O varianta , cred plauzibila :
  - omenirea actuala a fost la inceput formata din clone prin manipulare genetica cu materiale sau vehicule biologice originale , aduse nu am habar de unde . Posibil ca aceste vehicule biologice originale sa fi fost la origine si ele clone facute de altii , mult mai vechi ca aia ai nostri.  :-D 
  - au rezultat mai multe variante de hibrizi din care evident , am ramas doar noi asa cum suntem .
Initial , orice clona nu se poate reproduce singura insa clona evoluata poate fi lasata liber intr-un areal anume, pentru a creste si a se inmulti .  :-D
 Restul variantelor de omenire au fost distruse si asta implica inclusiv virusi sau lipsa tratamentelor corespunzatoare . Si aici as aduce in discutie varianta Omului de Cro-Magnon care avea o capacitate craniana mai mare - 1.600cc - ca a omului actual  , a trait contemporan cu oamenii actuali insa separat . S-ar putea ca unele vestigii ramase sa le apartina lor  :-D
  Zic unii ca o dovada la cele zise mai sus ca tipologia umana , nemaifiind sustinuta se decanteaza , aparand tipologii fizice ale omului de Neanderthal , Cro-Magnon si ceva nou , altceva, nedefinit clar inca.
Nu pun poze cu astea din urma ca sa nu fiu acuzat de rasism  :lol: insa daca va uitati pe Wiki-pedia la tipologiile de mai sus , observati si singuri .

Deci, orice clona este un vehicul  biologic insa nu orice vehicul biologic este o clona  :lol: Asta din punct de vedere stric biologic, material . Si in fond , nu conteaza provenienta interfetzei atat timp cat e fiabila si isi face treaba pentru care a fost conceputa .
 Parerea mea..

Offline Xanadron

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 4,726
 • Gen: Bărbat
 • Ozenaut precaut
  • Povestoteca SF
 • Liked: 3843
 • Likes Given: 12296
Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
« Răspuns #19 : 18 Octombrie 2013, 19:16:50 »
O stire recenta care zic eu ca merita plasata aici:

http://www.telegraph.co.uk/science/10358801/Alien-DNA-could-be-recreated-on-earth.html

"Humans will be able to recreate alien life forms and 'print out' organisms using the biological equivalent of a 3D printer in the future, a DNA pioneer has predicted."

Tehnica "printarii 3D" ar putea fi deci utilizata (daca nu cumva e deja folosita... 8-)) pentru replicarea la distantza a formelor de viatza E.T.
Banuiesc ca d-asta microbiana doar, ca reptoizii aia culturisti :lol: nu cred sa permita sondelor/astronautilor sa le recolteze probe.

“The day is not far off when we will be able to send a robotically controlled genome sequencing unit to other planets to read the DNA sequence of any alien microbe life that may be there. If we can . . . beam them back to Earth we should be able to reconstruct their genomes.
“The synthetic version of a Martian genome  :martiansmile: could then be used to recreate Martian life on Earth.”


Intrebarea ramine insa aceeasi - in caz de replicare a formelor de viatza complexe: or sa aiba sau nu "suflet"?!
« Ultima Modificare: 18 Octombrie 2013, 19:18:55 de Xanadron »
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Forum RUFOn

Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
« Răspuns #19 : 18 Octombrie 2013, 19:16:50 »

Offline roxaline

 • Cool
 • ***
 • Mesaje postate: 199
 • Gen: Femeie
 • Liked: 44
 • Likes Given: 867
Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
« Răspuns #20 : 18 Octombrie 2013, 19:22:31 »

Intrebarea ramine insa aceeasi - in caz de replicare a formelor de viatza complexe: or sa aiba sau nu "suflet"?!

Probabil ca o sa aflam curand. Mai nou .. copii cu 3 parinti.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/incredibil-s-au-nascut-primii-copii-modificati-genetic-vezi-unde-s-a-intamplat-1062744.html
“Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business.” ― Tom Robbins

Offline fiulploii

 • MARE MAESTRU
 • *****
 • Mesaje postate: 3,703
 • Gen: Bărbat
 • Liked: 2618
 • Likes Given: 5410
Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
« Răspuns #21 : 18 Octombrie 2013, 20:55:16 »

Intrebarea ramine insa aceeasi - in caz de replicare a formelor de viatza complexe: or sa aiba sau nu "suflet"?!

  Zombii au suflet? Sau au spirit? Ori mental?

  Revenind la clone  :-D  Oile au suflet?

  Zic unii - iarasi  :lol: - ca fiecare grup de clone crescut din aceeasi tulpina are un suflet care controleaza emotional sau  :evil: stie la ce nivel , toate exemplarele grupului. Deci am avea un suflet comun mai multor individualitati.

Offline alx

 • Administrator
 • MAESTRU
 • *
 • Mesaje postate: 2,167
 • Gen: Bărbat
 • E greu sa vorbesti despre adevar...
 • Liked: 561
 • Likes Given: 667
Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
« Răspuns #22 : 18 Octombrie 2013, 21:11:38 »
  Zombii au suflet? Sau au spirit? Ori mental?
Nu-Nu-halfDA.

  Revenind la clone  ;D  Oile au suflet?
  Nu stiu daca au suflet,pentru ca daca as spune ca stiu ar insemna sa pot sa dau definitia sufletului...insa,dupa parerea mea,lantul ADN unic si specific fiecarei creaturii vii ii permite acesteia sa acceada,jucand rol de cheie, la acel rezervor universal unde sunt stocate toate...”imaginile” (.iso) sufletelor,astfel incat este posibilil ca 2 sau mai multe clone sa aiba ”incarcate” copii...identice a ceea ce noi numim suflet...

  Zic unii - iarasi  :D - ca fiecare grup de clone crescut din aceeasi tulpina are un suflet care controleaza emotional sau  >:D stie la ce nivel , toate exemplarele grupului. Deci am avea un suflet comun mai multor individualitati.
Dupa cum am scris mai sus,explicatia asta se apropie periculos de mult de realitate,dupa parerea mea...
”O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit.”

Forum RUFOn

Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
« Răspuns #22 : 18 Octombrie 2013, 21:11:38 »
Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...

 

Declinare responsabilitate
Părerile exprimate pe acest forum aparțin utilizatorilor acestora și nu pot fi considerate ca fiind informații oficiale sau promovate de acest site/forum.
În conformitate cu prevederile politicii de confidențialitate acceptate la înregistrare, fiecare utilizator este răspunzător de informațiile publicate pe acest site și nu sunt asumate de administratori sau proprietarul acestui forum.
Mai multe despre politicile de confidențialitate, aici...