Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

La Roșia Montană mai este și altceva în afară de aur?

Creat de Tamerlan, 10 Septembrie 2013, 14:39:04

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dargali

Probabil ca cei de sus si americanii stiau despre aceste vestigii, despre oase, despre istoria noastra efectuv fabuoasa si stiau ca alaturi de metale, ei vor trebui sa ascunda si isgtoria straveche care ar deconspira SUA, istoria civilizatiei omenesti, ar jigni cultura sumeriana si pe cea greaca, dar mai ales pe cea romana, dar nu numai. Exista mai multe mize acolo si noi inca doar le banuim. Americanii stiu ei bine de ce au interese in Romania. Noi nu le stim foarte bine dar e clar ca vor ceva foarte important de la noi, asa cum au vrut si din Asia: petrolul, si atunci au insinuat razboaie, masacre si tot felul de retele de teroristi imaginari si mai stiu eu ce. Nu spun ca arabii aia, ci Jihad-ul lor cu tot nu sunt periculosi pentru omenirea intreaga, insa...nu cred ca au interese directe sa bombardeeze SUA. Deci interesele de a controla lumea, mai ales zonele foarte bogate la suprafata si subsol, sunt imense.


Arhanghelul

#152
https://www.bullionstar.com/blog/koos-jansen/belgium-investigating-to-repatriate-all-gold-reserves/

""După Venezuela, Germania, Olanda, Elveţia şi zvonurile privind Belgia, lista ţărilor care doresc să îşi repatrieze aurul s-a mărit, după ce Austria a declarat că ia în considerare o astfel de măsură.
Austria are 280 de tone de aur dintre care 17% sunt păstrate în Viena, 80% la Londra în Banca Marii Britanii iar 3% se află în Elveţia.
Tribunalul austriac pentru audit susţine că Banca Centrală ar trebui să analizeze riscul impus de depozitarea a 80% din rezervele sale de aur la Banca Marii Britanii, adăugând că Banca Austriei ar trebui să diversifice locaţiile de depozitare şi partenerii cu care are contracte.
Această măsură din partea Austriei survine după ştirile privind posibila repatriere a aurului belgian, urmate de cele privind recenta cerere pentru repatrierea aurului francez făcută de partidul Frontul Naţional şi apoi de veştile privind repatrierea de luna trecută a aurului olandez de la New York Federal Reserve.""

https://ro.stiri.yahoo.com/austria-ia-%C3%AEn-considerare-repatrierea-aurului-s%C4%83u-181500715.html

""Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 3 171 milioane euro.""

http://www.bnr.ro/page.aspx?prid=9696


http://www.capital.ro/isarescu-despre-rezerva-de-aur-de-cate-ori-am-trecut-peste-100-de-tone-romania-a-patit-ceva.html

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

cuconu

 La Roșia Montană mai este și altceva în afară de aur?
nu stiu daca mai este si altceva dar am citit un articol ca ar fi cantitati enorme de aur monoatomic

Cristian 1

Citat din: cuconu din  17 Aprilie 2016, 22:41:20
La Roșia Montană mai este și altceva în afară de aur?
nu stiu daca mai este si altceva dar am citit un articol ca ar fi cantitati enorme de aur monoatomic
Da,mai este o cantitate imensa de prostie in capul celor ce si-au vandut casele si pamantul RMGC inclusiv in capul celor ce urmeaza sa vanda!