Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN deasupra Nasaudului?

Creat de SKU, 21 Iulie 2013, 10:32:03

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SKU

   Doresc sa mentionez ca aseara incepand de la ora 23 deasupra orasului Nasaud am observat 5 obiecte luminoase care au zburat liniar pe aceeasi directie, altitudine si cu viteza constanta. Obiectele zburau la mare distanta una de alta astfel incat eu observand urmatorul obiect doar dupa ce precedentul disparea din vedere prin pierderea luminii. Mai tin sa mentionez ca raza vizuala de pe directia de aparitie a lor imi era obstructionata de niste cladiri dar care nu aveau o inaltime mare. Cerul era senin f putin inorat iar luna lumina cu o intensitate mare. Directia aproximativa de deplasare a fost com. Rebrisoara - com. Salva. Observatia sa incheiat in jurul orei 23:15. Nu am auzit nici un zgomot iar pe durata observatiei obiectele isi pastrau intensitatea luminoasa fara a avea fluctuatii, doar la un moment dat cand aceasta disparea.

alx

In primul rand,bine ai venit pe Rufon.
In al doilea rand,te rog sa te interesezi daca la nuntile de aseara din Nasaud nu s-au lansat si baloane chinezesti...ok?
   multumesc anticipat.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

TheStrangeMan

Din ce povestesti, este vorba despre lanterne chinezesti pe care oricine le poate procura de pe internet, la un simplu search pe google.