Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Noua Ordine Europeana. Cinci ani pana la disparitia euro?

Creat de klingonianul mascat, 27 Iunie 2013, 12:35:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Angela Merkel: "nimeni nu ar trebui să ia ca pe ceva bătut în cuie încă 50 de ani de pace şi prosperitate în Europa. Dacă euro cade, cade şi Europa"!
In locul actulei Uniuni va lua nastere un IMPERIU EUROPEAN al corporatiilor. Daca vei fi bogat, vei avea drepturi, daca vei fi sarac vei fi doar carne de tun. Romania, Grecia, Spania, Portugalia, Franta(sic!) sunt in pericol pentru ca economiile lor nu sunt atat de productive si de competitive.
Germania si UK in schimb vor supravietui si vor conduce Europa cu biciul.

Apocalipsul democratiei?

Am auzit ca un savant roman interbelic a afirmat ca dictaturile de orice fel duc catre crima. In conditiile in care Europa se schimba si liderii politici sunt orientati numai spre a face bani, dictatura corporatista va fi si de 100 de ori mai crunta ca acum. Drepturile salariatilor vor fi sau sunt deja reduse spre zero, desi nu cred ca majoritatea salariatilor/angajatilor din Europa sunt toti de partea sindicatelor care deseori au subminat economia ca in cazul Romaniei.
Shimon Peres, presedintele Israelului a spus clar, in ianuarie, la Davos: Lumea devine "neguvernabilă". Guvernele se vor trezi fără ocupaţie, deoarece economia este globală, iar ele sunt naţionale. Patruzeci de companii globale au un capital mai mare decât al tuturor guvernelor la un loc.
Patruzeci de companii multinationale au bani mai multi decat toate statele lumii la un loc, aici intrand si tarile dezvoltate. Adica 40 de industriasi pot imparti lumea in 40 de regiuni, daca au chef, si fiecare este stapan peste bucata lui!

Kai Konrad, consilier al Angelei Merkel si presedintele Max Planck Institute for Tax Law and Public Finance: "Europa este importantă pentru mine, nu euro. I-aş da monedei doar puţine şanse de supravieţuire. 5 ani e o perioada realista de supravietuire."
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

tractorbeam

5 ani ? Poate si mai putin. Germania nu va sustine euro mai mult decat ii este necesar. Experienta cu grecii cred ca i-a determinat sa-si regandeasca politicile monetare. Soarta euro se decide si functie de comportamentul statelor membre in cursa catre acumularea de capital. Sa gandim problema asa: Germania este membru intr-o echipa tandem cu orice alta tara iar cursa este de 100 de mile. Germania vede ca dupa 30 de mile partemerul sau a obosit si pierde viteza ceea ce o obliga sa-si incetineasca ritmul si sa-si astepte coechipierul, nu uitati castiga echipa pe ansamblu in acest concurs. Dar.. brusc niste arbitrii schimba regula jocului si ii spun Germaniei ca poate castiga daca alearga singura si coechipierul se poate duce dracului. Cam aici suntem acum. De fapt moneda unica fara existenta macar a unei confederatii nu este viabila. Asta nu stiau politrucii de la Bruxelles cand s-au apucat sa puna in practica utopia monedei euro.
La polul opus USA o uniune unde exista US Army desi statele au National Guard fiecare.
Daca tineau de moneda scripturala ECU filozofi ramaneau!

abyss

Poate ca asta va fi si propunerea finala: S.U.E. capitala via Berlin.

Xanadron

"Germania si UK in schimb vor supravietui si vor conduce Europa cu biciul." (incheiat citatul)

Doar o jumatate de adevar in opinia mea - fiindca UK nu-mi pare deloc un exemplu de eficientza economica (a nu se uita ca britanicii nu mai au practic vreo marca "nationala" producatoare de automobile-n posesie, mai toate fiind preluate  - falite - de nemti :evil: - v. Rolls-Royce/VW, Rover-Mini/BMW, Bentley/Audi etc.).
Ce-i drept, City-ul londonez inca trage sforile diabolicului sistem monetar actual (inclusiv ale Wall-Street-ului), dar nici el-sistemu' piramidal-camataresc nu se simte prea bine. :-D

Mai "macro" vorbind: sclavii ieftini estici inca-s necesari Europei maharilor (din ce in ce mai batrini si toropiti de imbuibare), cu sau fara euro-n portofelele oricum subtiri.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

klingonianul mascat

@Xanadron
Din ceea ce am citit despre UK, britanicii s-au puturosit si s-au invatat sa traiasca din ajutoare sociale - "social benefits" - iar asta a inceput sa deranjeze investitorii. O alta problema a UK par a fi sindicatele, tot mai influente dar si mai corupte.
Am sa scriu un articol mai incolo in care am sa abordez o alta tema sensibila in UK dar care s-a raspandit datorita Internetului si in alte tari, fiind preluata de tot felul de indivizi care nu intotdeauna au intentii oneste.
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

Deocamdata situatia euro e incerta - cei care tin cel mai mult la euro fiind probabil chiar americanii.
Dupa ce au exportat criza in Europa si in lume ...inca nu a aparut nici un conflict militar serios care sa sustina moneda americana. In timpul declansarii crizei europenii au dat americii bani munciti (euro) si au primit la schimb hartia higienica numita "actiuni A++" de la sistemul financiar american ce a "dacedat" prin falimentul Lehman Brothers & Co.  Grecia a intrat intr-o sarabanda de datorii fata de alt "imperiu financiar american" - parca Goldman Sachs Group - si 27 de tari europene platesc de 4 ani prostia Greciei si imensele datorii pe care nici macar o Europe Unita nu poate sa le acopere.

Americanii, in lipsa unui razboi care sa le refaca economia ( Egipt, Siria, Libia, Turcia, Brazilia fiind doar meniul de acomodare - nu un conflict care sa laimenteze mazsina de razboi de peste ocean...) se bazeaza inca pe "euroii" veniti din batrana Europa si pe baza acestor valori muncite acumulate prin transferuri speculative siau pus tiparnita de bani in functie tiparind cerceafuri intregi de bancnote verzi.

Daca e valabil si zvonul ca China a cumparat oarece aur american atunci 'meriganii' sunt departe de a fi stabilizati si se tin inca "mari" pe carca unor tari din europa si asia care nu pot permite ca un gigant economic - ca cel american - sa se prabuseasca peste noapte. E mai ieftin sa sustii colosul sa nu cada decat sa cada si sa provoace un tzunami economoc devastator pentru toti.
Asa ca "euro" este inca sustinut chiar de adversarul lui cu coarne verzi de cerb. Cat de sustinut e euro si care este pretul ...nu stim dar putem banui - linistea sociala. Cine nu e "cuminte" se poate trezi nu cu un "razboi devastator" dar macar cu o revolta democratica care cere schimbarea guvernului pt ca voia sa taie niste copaci - ca in Turcia - sau pt ca a marit biletul de autobuz cu 7% - ca in Brazilia.
- Problema se pune mai delicat in aceasta sustinere a "euro" - sustinem euro pana la granita carpatilor sau trecem dincolo de Moldova si Ucraina (probabil ca asta a fost rostul celor doua varfuri ale "serviciilor" venite aici in Romania, la intalnire, pe granita intre 2 lumi)

La noi poantele astea democratice nu merg - primarii nostrii taie copacii fara vre-o problema si maresc cu 10% transporturile in fiecare luna, ca sa nu mai vb de baronii locali care au taiat 50% din padurile Romaniei.
- Pentru Romania trebuie  "tratament special" - ceva cu drepturil minoritatilor, cu drapelele minoritatilor independente (tigani, maghiari ...), cu incalcarea constitutiei, sau poate cu "statul satanist" care inchide hotii inchinatori la icoane. Mai vedem. Parerea mea.

kenjiro

Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2013, 10:17:55
"Germania si UK in schimb vor supravietui si vor conduce Europa cu biciul." (incheiat citatul)

Arestarea lui Tommy Robinson este o lovitură pentru libertatea de exprimare și libertatea presei în Europa și în lume. Robinson a fost arestat la Leeds (Marea Britanie) în timp ce filma în afara unui tribunal unde mai mulţi bărbații migranți violatori erau judecaţi.
Canalul de televiziune Ezra Levant a prezentat acest caz şi recunoaşte totodată că este șocat și surprins de tristul eveniment, și avertizează mass-media că ceea ce i se întâmplă lui Tommy astăzi, se poate întâmpla oricui, mâine.

Surse:
http://evz.ro/arestarea-tommy-robinson-socheaza.html
https://www.infowars.com/revolution-uk-thousands-storm-10-downing-street-climb-gates-to-free-tommy-robinson/