Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

bioenergie

Creat de cuconu, 20 Iunie 2013, 13:40:34

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cuconu

Noi nu le consumam si sufletul animalelor! consumam doar farima de energie ramasa in organismul lor care nu are nimic in comun cu inteligenta acestor animale. Si animalele au suflet foarte slab dezvoltat ca nu dispun de creierul si cunoasterea necesara. Nu zic ca e bine sa mincam vietati, Ce drept avem noi sa le luam viata? doar pentru ca putem? Se pare ca da !. Pentru cei ce pot controla energia reiki de ce mai aveti nevoie sa mincati?? daca aveti energia la dispozitie?.. IO de si reusesc sa iau energie din univers, reusesc sa iau foarte greu si foarte putina . Pentru ca nu am timp de meditatii zilnice. Sint prins in sistemul asta de sclavie materiala la fel de mult ca toata lumea .

cuconu

Cît despre chacre este simplu omul are cîte chacre îşi crează el . E posibil să aibe 2 una a sufletului şi una a trupului . De ce unii susţin că există 3-5-7-9-12 etc chacre? Pentru că atîtea le-a spus maestrul şi ia învăţat să şi le producă singuri prin ambiţie şi autosugestie perseverenţă şi ambiţie. Chacrele după părerea mea sînt depozite de energie . Şi îţi faci cîte vrei . Dacă poţi controla 100 îţi faci 100. Toate exerciţiile de concentrare se bazează pe autosugestie, unde nu există autosugestia nu există progres .Deci prin autosugestie învăţăm noi să ne controlăm puterile şi să facem atît de multe lucruri ce par imposibile .

uforever

#17
Termenul corect cred ar fi imagerie mentala, decat autosugestie, iar chakrele sincer ma indoiesc ca ti le produci, mai degraba le "activezi" in directia dorita, desi ele oricum functioneaza ca si aparatul digestiv de exemplu.

p.s. cuconu, ti-ai terminat "lucrarea de diploma" in sfarsit? :lol:

Ganditorul

#18
Cuconu :
CitatCît despre chacre este simplu omul are cîte chacre îşi crează el ...Dacă poţi controla 100 îţi faci 100.

Ai dreptate - si eu mi-am pus acum la cuptor vre-o 15 Chakre. Se fac simplu - faina, ou, lapte, zahar - batute cu mixerul - si apoi puse in  forme de floare la cuptor 45 min. Dupa coacere chakrele astfel obtinute se pun in orice parte a corpului pe post de centru energetic - asa cum spune colegul nostru.  :rainbow:

Cuconu, nu te supara, de fotografii kirlian care evidentiaza exact centrele energetice aflate pe si la intersectia unor trasee energetice folosite de 5000 de ani de o stiinta numita acupunctura ai auzit cumva ? Sa nu te superi pe aceste randuri dar esti atat de sigur cand afirmi unele lucruri incat e greu sa te abtii sa nu ...pui la cuptor cateva chakre.

cuconu

La această concluzie am ajuns citind de pe forum x postari . Cum uni maeştri cu 5 chacre alţi 7 alţi 9 alţi 12 şi mai multe ? Cum să activezi atîtea dacă nu ţi le creezi . Le creezi deci le activezi . Cît despre acupunctură este foarte deşteaptă ca şi tehnică , e legată de energia noastră şi de circuitele pe care circulă . Nu cred că îţi bagă ace în chacre şi gata ţi le activează .. Ce treaba are una cu alta se aseamănă dar nu sînt acelaşi lucru .

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

sigma

salut, sunt nou aici dar voi incerca sa fiu cat mai concis

bioenergia este ceea ce au si plantele, implicit si oamenii; in momentul in care ajungi, in mod constient, sa poti controla acest proces, de a trimite sau / si primi energie sau energia, evoluezi.

Reiki este o cale spirituala, asemanatoare prin comparatie cu yoga, shintuism, ortodoxie, budhism etc.

Cine stie stie, altfel isi da cu parerea.

Chakrele sunt centri energetici, nefizici, esoterici, ei nu exista fizic. pot fi accesati, incarcati, rotiti, folositi, dar pentru asta este necesara evolutia, prin ce ? prin tot ceea ce se poate. materiale pe internet sunt multe, dar simpla lor citire nu te ajuta prea mult, doar te face mai curios decat initial, iar materiale care te deturneaza sunt si mai multe.

Reiki ? da, practic. cunosc multi oameni in si din Romania care o fac cu succes spre a-si imbunatati viata lor si a altora.

pentru a imparti cate putin din ceea ce stiu sper sa activez mai des aici.

salut