Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vin DIN UNIVERS? Fenomenalii COPII-INDIGO

Creat de jean, 01 Iunie 2013, 09:56:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

Un articol interesant pe aceasta tema a aparut pe evz. ro. Acolo se poate vedea si un film cu aceasi tema.
Este un subiect interesant. Se pare ca numarul acestor copii supradotati este in continua crestere. Ma intreb daca nasterea lor nu are legatura cu fenomenul rapirilor si manipularilor genetice la care sunt supusi cei rapiti, mai ales in cazul femeilor. Eu inclin sa cred ca da.
Voi ce credeti in legatura cu acest subiect?....
Articolul poate fi citit aici:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/vin-din-univers-fenomenalii-copii-indigo-posibila-salvare-a-omenirii-video-1040217.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=realitatea
Adevarul este dincolo de noi

terraflorin

Stai că o să se găsească unii care vor zice că am intrat în ipotetica centură fotonică care ne va înălţa şi ne va (i)lumina  :-D

darksid3

Cum sa vina copiii indigo, din Univers? Adica noi suntem separati de Univers? :))))) No comment...
11.11

Xanadron

Citat din: terraflorin din  01 Iunie 2013, 12:48:16
Stai că o să se găsească unii care vor zice că am intrat în ipotetica centură fotonică care ne va înălţa şi ne va (i)lumina  :-D

Ei da, asta cu INALTAREA m-ar interesa si pe mine (am doar 1,70 m)... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

Citat din: Xanadron din  01 Iunie 2013, 14:30:34
Ei da, asta cu INALTAREA m-ar interesa si pe mine (am doar 1,70 m)... :-D
Eşti un uriaş în ţara... tribului Dropa  :-D

classic

#5
Citat din: jean din  01 Iunie 2013, 09:56:36
Este un subiect interesant. Se pare ca numarul acestor copii supradotati este in continua crestere.

Se pare ca si populatia globului este in continua crestere. Un mare balamuc, dar cum nu posed nimic "indigo", poate ca nu vad ce ar trebui sa vad. Pana si terminologia folosita ("copiii-indigo", "copiii-stelari" sau "copiii-curcubeu" - Copii ai durerii mai degraba, "vin din UNIVERS" ) nu face decat sa demonstreze  nivelul degradant in care a ajuns specia umana. Niet cultur! Cum ar zice rusu`.
We all live under the same sky, but we don't all have the same horizon.
(K. Adenauer)

padme

#6
CitatOamenii de ştiinţă din toate colţurile lumii realizează de multă vreme cercetări extinse, în încercarea de a descoperi misterul acestor puşti consideraţi uimitori. Au fost numiţi copiii-indigo, copiii-stelari, de cristal, sau copiii-curcubeu...
Au fost denumiţi aşa după culoarea aurei despre care se presupune că o au în jurul lor). Se spune despre ei că au firi vesele, volubile, iertătoare şi că au abilităţi psihice, emoţionale, spirituale şi extrasenzoriale ieşite din tipar.

Cine sunt cercetatorii? Or fi aia britanici, vorba colegei Aseneth! Sursa articolului initial este cartea unui tip care primeste informatii prin channelling. Articolul ăsta circulă pe net de ani buni, acum a mai fost scos de la naftalină, poate n-au avut cu ce să umple pagina, zic şi io. După care am văzut că astăzi este 1 Iunie, deci cam ăsta ar fi motivul. E mult mai uşor decât să scrii un articol autentic. La cât e de mediatizată chestia asta, ar trebui să călcăm pe acesti copii indigo şi totuşi ei nu sunt nicăieri. Interesant este că în articolul de acum câţiva ani scria că aceşti copii au început să se nască încă de acum 50 de ani, în articolul de azi, de-abia din anii '90. Cercetătorii care-i studiază atât de asiduu şi se minunează nu se speicifică nicăieri cine sunt şi ce anume studiază, dar se ştie clar că aceşti copii au venit pe Pamânt cu misiuni speciale să-i ajute pe oameni. (au venit de unde, nu pot sa nu ma intreb - raspunsul "din univers" e cel mai convenabil). In afara de asta, eu şi altii, (toti necercetatori, doar observatori) observăm o degenerare şi o înclinaţie către violenţă a generaţiilor tinere, datorită lipsei de educaţie, a societăţii care nu mai are autoritate morală şi mass media. Trăim într-o lume violentă, nu într-o lume de copii indigo.
Mai mult de atat, este adus ca dovada a existentei copiilor indigo ce se nasc in nestire, unul singur-singurel - rusul Boris, ale carui filmulete umplusera netul acum cativa ani! Sa fim seriosi.

skycleaner

Treaba cu acesti copii minunati am mai citit-o in cateva carti de gen. Nu mai stiu sigur daca la Jan Udo Holey sau la alt scriitor. Ceva este si se intampla pe tema asta. Altceva vreau sa mentionez. Cum functioneaza manipularea asta. Ei le dau libertati tinerilor si copiilor, libertati la care noi nici nu am visat, parintilor li se iau din libertati, acele libertati care le permiteau sa le de o educatie cumva. Si de aici foarte usor se ajunge la solutia finala. Lipsa culturii, nivel de invatatura zero, obraznicii si mojcii pe banda rulanta, profesori care se vad redusi la simple paiate in clase. De fapt EI stiu ca astfel au la mana generatia tanara si o manevreaza spre pieire. Sunt lucruri care se petrec sub nasul nostru si nu avem cum sa le contracaram...

abyss

E posibil sa va oripileze subiectul dar asta nu ajuta cu nimic la rezolvarea enigmei.
Copii cu povesti deosebite exista. Povesti chiar dincolo de poveste.

uforever

#9
Citat din: terraflorin din  01 Iunie 2013, 14:53:36
Eşti un uriaş în ţara... tribului Dropa  :-D

Bine mai Ghita Muresan! :lol:..
Observ ca o parte dintre "copiii norocosi", sunt puternic indoctrinati religios, oare de ce?  di she bre, di she, iar ne lovim de vechea/stravechea?
Sincer, nu-s profund impresionat de "articol", as putea pune niste linkuri, care probabil ar depasi limita "specialior", fara sa-l supar pe prietenul jean :-D

Aseneth

Dar de cand uterul e univers? Si de cand impartim copiii in ADHD si copiii INDIGO? Copiii sunt copii. Ideile astea nu fac decat sa sustina metoda veche de cand lumea, dividae et impera.

SLEAH19

Nooo ... uterul e doar poarta stelară , noi belim ochii la cer aşteptând invazii extraterestre cu flote stelare dar ei au ales o formă mai subtilă de materializare în plan terestru .
La un extraterestru aterizat cu nava poţi să-i dai cu flit şi să-i spui ,,Go home,, dar la unul născut aici n-ai argumente aşa că se vor naşte tot mai mulţi şi în câteva zeci de ani se schimbă civilizaţia şi ... special pentru prietenul meu uforever  :lol:, poate aceasta e semnificaţia cuvintelor : sufletului lor le voi da un trup nou iar în mintea şi inima lor voi pune legea Mea !

Eu cred că il separatio ăla se tăvăleşte în chinuri acum , trebuie să acceseze forţa negativă a universului şi să trimită ceva copii cu aură întunecată pentru reechilibrarea planetei! :fight:
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Aseneth

Citat din: darksid3 din  01 Iunie 2013, 12:59:26
Cum sa vina copiii indigo, din Univers? Adica noi suntem separati de Univers? :)))))
Nu suntem, deci vin din univers micutele flacari violet fara dinti. Asta cu venitul din Univers e pentru ca suna mai cool. La urma urmei, totul vine din Univers.

mr

#13
Citat din: SLEAH19 din  02 Iunie 2013, 07:47:25
....poate aceasta e semnificaţia cuvintelor : sufletului lor le voi da un trup nou iar în mintea şi inima lor voi pune legea Mea !
Mai de actualitate ca niciodata semnificatia de mai sus! Sunt din ce in ce mai multi printre noi care gandesc liber, cu greu se supun regulilor stricte si inhibatoare ale sistemului, iar logica, scrisa in inimile lor, nu poate fi rescrisa de latura formatoare, numita educatie.
Se proiecteaza o lumina negativa asupra lor doar pentru ca sistemul nu-i poate forma (il separatio nu doarme) si de aici pot aparea comportamente mai rebele, ca masura de protectie personala, nicidecum ca ei ar fi rai prin constructie.
Logica lor nu numai ca include o latura intuitiva foarte evidenta, ci si o integrare practica a acesteia in planul fizic, fapt care le determina un alt tip de rationament, o alta perspectiva asupra vietii in general, mai putin egoista, paradigma care intra in conflict cu valorile sistemului: competitivitatea agresiva, mercantilitatea excesiva, libertate manifestata prin dezmat sub toate formele etc etc..
De aici apar doua curente diferite care vor lupta sa supravietuiesca, nevoite sa imparta acelasi spatiu si timp.

Ori, daca spiritele copiilor indigo de astazi sunt considerate a fi de natura extraterestra, Cel care spune ca va da trup si va pune legea sa in el de ce natura poate fi considerat? Poate ca terminologia de atunci nu includea cuvinte sofisticate gen indigo.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

jean

Am inteles din raspunsurile ca de fapt nu se intampla nimic deosebit este doar o bomba media. Ba din contra, considerati ca civilizatia se degradeaza treptat. Legat de civilizatie, se pare ca aveti dreptate. Poate ca tocmai acesta este motivul pt. care cineva intervine discret. Probabil nu mergem pe drumul care trebuie si va trebui sa fim inlocuiti treptat. Nu am fost in stare sa ne educam noi si nici pe copii nostriii. Ba mai suntem si folositi, crestem acesti copii modificati genetic ca si cand ar fi copii nostriii. Nu cred ca numarul acestor copii conteaza. Conteaza ce va trebui sa faca cat vor trai aici, pentru ce au fost programati. Noi nu ne-am atins misiunea si vom fi inlocuiti. SLEAH19 a creionat bine un astfel de scenariu in urmatorul citat:
Citatei au ales o formă mai subtilă de materializare în plan terestru .
La un extraterestru aterizat cu nava poţi să-i dai cu flit şi să-i spui ,,Go home,, dar la unul născut aici n-ai argumente aşa că se vor naşte tot mai mulţi şi în câteva zeci de ani se schimbă civilizaţia...........
: sufletului lor le voi da un trup nou iar în mintea şi inima lor voi pune legea Mea !
Se pare ca nu numarul fiintelor fizice conteaza, conteaza actiunile lor. Asa ca, treptat, treptat, vom fi resoftati. Unde am gresit noi?....Pai ne-a fost transmis de-a lungul timpului caile de urmat, sa avem grija de noi, de semeni, de mediu de Pamant, etc. Noi am ales alta cale, atunci la ce va asteptati?
Adevarul este dincolo de noi