Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daos

Citat din: SLEAH19 din  21 Mai 2013, 23:17:53
Trecând la partea cu experienţele urâte doresc să atrag atenţia un pic spre existenţa unei lumi a maleficului.
Noi o blamăm şi o driblăm elegant dar ea există. Sunt destui dintre noi care s-au născut la sat şi ştiu că există zone în Romania unde preotese malefice îşi promit sufletul unor demoni/sucubu/incubu iar la comanda preotesei aceştia fac  tot felul de răutăţi mai mici sau mai mari aşa de dragul răului.

Un mic segment din păţaniile personale le-am spus cândva pe topicul,, Forţelor malefice,, , aici vreau să spun poveste unui alt om:

Ştefan Telişcă este un bărbat zdravăn din satul unde m-am născut, harnic şi bun la toate nimeni nu-l întrece la coasă, genul flăcăului care deşi este însurat cu doi copii, tot tânăr şi cu umor rămâne. Ei bine rumânul a intrat din te miri ce în conflict cu una din vrăjitoarele satului care l-a ameninţat în stradă în gura mare cu martori că o să aibă grijă să îi trimită pe cineva noaptea în vizită. Ei bine săracu om a ajuns în două luni să se roage pe la gardul babei să-l ierte şi să-l lase în pace. Spunea că vine noaptea peste el când era să adoarmă o mogâldeaţă care nu ştiai ce e jumate om jumate animal şi cu cât facea rugăciuni şi cruci cu atât devenea mai agresiv şi îl zgâria la modul fizic pe corp.

Putem glumi dar nu putem nega că sunt arealuri rurale vaste în ţara noastră pline de astfel de întâmplări şi nu pot fi toate născociri .

Există probabil şi forţe malefice !

"Fortele malefice" au putere asupra celor (oamenilor) ce le-o confera. A crede ca un demon sub orice forma ar veni el (fie ca are si un corp fizic la dispozitie, deci sursa reala de energie, fie ca nu) nu are NICI-O PUTERE in fata OMULUI. Credeti-ma, am experimentat intamplari cu mult mai neplacute decat ce s-a povestit pe aici, si ...mai ales erau si in planul fizic, ceea ce dincolo de parerile despre lumea nevazuta e mai de rau. Orice demon cat de firoscos ar fi, n-are nici-o forta in fata OMULUI. Fricile, la fel ca si sentimentele sunt din parte dublului astral. Nu ca ar fi ceva rau acest dublu astral. Dar doar el poate avea emotii si sentimente. OMUL propriu-zis nu are emotii. Are doar RATIUNE. In practicile orientale, bunaoara mistica tibetana budista, se spune ca dupa anumite socuri emotionale (bunaoara mentionate de Alexandra David-Neel in cartile sale) practicantul scapa de "iluzii", printre care iluzii si de demoni sau de instante superioare omului in astral. Unii numesc budismul tibetan si nu doar pe acesta o religie a ateismului, fiindca n-ar avea zei. Ma rog, chestie de interpretare. Ce este important de spus este faptul ca in mistica budista nu se acorda importanta din crestinism, dublului astral. Cel care este fundamental in "tainele" (sacramentele) crestinismului. Macar la nivelul pamantesc.
Dar sa trec dincolo de ezoterism. Sa ajung putin la psihanaliza lui rabi Freud. Evreu destept, poate nu chiar cat Einstein, dar suficient de scolit. Si in cam multe. Nu doar stiinta oficiala a vremurilor lui, ci si in cabala evreiasca (mistica lor, aia cu castronelul de apa cu ierburi halucinogene puse in el, plus interpretarile ce par la prima vedere alambicate ale astrelor, oarecum dincolo de astrologia clasica caldeeana sau hindusa). In psihanaliza stas se vorbeste de transferul ce se produce intre psihanalist si cel psihanalizat. Ce se intampla? La un nivel mai simplist si sa zic asa mai grosier, doar un transfer de demoni de la cel psihanalizat la psihanalist, cel care la randul sau stie cum sa ii manipuleze la un mod mai mult sau mai putin inconstient pentru a scapa de ei si actiunile lor ce pot deveni nefaste pentru psihanalist insusi. Se mai intampla si ce am mentionat pe aici despre spovedania crestina. Semnele de pe dublul astral al psihanalizatului sunt transferate pe cel al dublului astral al psihanalistului. Asta nu inseamna ca "pacientul" a si scapat definitiv de problemele sale psihologice. Sunt arhicunoscute cazurile de psihalanizati ai lui Freud, pe care i-a avut clienti o viata si care nu s-au vindecat de problemele pe care le aveau. O situatie similara se intampla la ritualul de "iertare a pacatelor" pe care-l practica vrajitoarele tiganci pentru cei mai "slabi de inger" de pe la no i. In "taina" spovedaniei crestine mai actioneaza insa si o alta forta. Una pe care eu personal n-am simtit-o la un nivel aproape fizic, ci doar rezultatele. Si chiar este eficienta. Ar mai fi si "taina" asa-numita a impartasaniei. Si aici e de zis cate ceva. La nivel basic de fapt dublul astral al omului lasa deschise usitele de la glanda pineala deschise si demonii auzind vocea reala a OMULUI propriu-zis isi pierd energia lasand pe OM oarecum mai liber. Dar asta e la prima vedere (sau auzenie, ma rog :D). Insa mai e ceva. Corpul omului primeste o energie subtila ce-l face mai puternic atat pe el cat si pe dublul sau astral in fata demonilor ce pot incerca sa-l forteze sa ii primeasca in capul sau doar pe trupul omului. Este vorba de acea energie pe incearca sa o fure demonii de la om atunci cand "pacatuieste" sau cand II STARNESC FRICA.
EXTRAPOLARE: Un om atacat de un caine sau de o haita de caini. Ce se intampla cu un individ atacat de un caine de mari dimensiuni ce-l il pun in pericol pe om? Este cuprins de frica. Daca vi s-a intamplat asa ceva, amintitiva de senzatia de fior pe sira spinarii atunci cand un caine mare si asa ... mai fioros si furios v-a atacat. In acele momente omul cedeaza energie catre caine, mai exact, in cele mai multe cazuri la un demon ce si-a gasit salas in trupul cainelui.
Cam aceeasi este situatia cu starile de paralizie descrise de unii dintre voi. Creaturile pe care le observa unii dintre voi pe corp, sunt simpli demoni. Doar senzatia de frica a dublului vostru astral ce se somatizeaza va face sa fiti ca si paralizati. Mariti-va gradul de forta psihica. Mariti-va increderea in sine. Cum? Va pot da cel mult, ca si sfat, ce am facut eu. Am crezut aproape fanatic in Dumnezeu. Asta nu inseamna ca am fost un sfant. Am avut si eu pacatele mele. Dar AM CREZUT IN EL. Stiam ce orisicand ma va ajuta. Dincolo de orice voi face. Cat mai traiesc aici pe pamant inca ma va mai ierta. Dar totul e sa vreau. Si ma va si ajuta. Dar asta e poate o metoda ce va displace. Incercati alta. Dar nu va promit acelasi efect garantat.

equilibrum

Citat din: abyss din  21 Mai 2013, 23:15:19
Sa zicem ca da. Te-a tras de ceafă afara din corp?

nu stiu sigur, m-am trezit direct cu Pamantul in spate, dar senzatia ramasa ma semnalizeaza ca fiind absorbit brusc, corpul intreg direct. e ceva timp de atunci si nu s-a mai repetat. intrebarea ramane. :)
Pastreaza-ti energia.

fiulploii

@daos
  Interesant raspunsul tau si mai ales experienta de viata care se afla in spatele acestui raspuns.
Pentru ca nimeni nu poate sa cuprinda toate tainele universului asta indraznesc sa te intreb despre un anumit gen de fiinte/forme energetice catalogate ca demoni si care totusi nu par a fi creatiile sau materializarile subconstientului abisal si tenebros - formulare hard in urma acceptarii dojenelii de catre un distins coleg.  :-D
   Daca am inteles bine postarea ta , tu spui - si sunt de acord cu tine aici- ca toate aceste ''fumuri'' sunt proiectii cu radacina in subconstient , fie al persoanei care viseaza fie al unei alte persoane . ''Fumurile'' respective pot avea diferite forme , aspecte sau  efecte . De exemplu poate fi vizualizat ca un ac de foc fierbinte care inteapa un anumit punct al corpului. Gata , mai multe nu spun ca sa nu dau idei unor ''ucenici vrajitori''  :lol:
   Faptul ca o credinta puternica in Dumnezeu - ca si crestin - iti  ofera un punct de sprijin din care poti rasturna universul daca vrei este iarasi perfect adevarat, pot sa confirm si asta. Insa acest punct de sprijin poate fi orice vrei sau orice doresti . Totul e credinta . Asta iti da forta necesara pe moment. Legatura cu aceasta Sursa de forta - care intre noi fie vorba- nu stim exact cine/ce este - poate fi permanenta sau sporadica .

  Dupa unele cercetari urmele duc catre ADN-ul uman.  :-D Si acolo se opresc . Dincolo de el este interzis se pare a cunoaste. Ne intoarcem insa la Biblie care nu trebuie repudiata in totalitate dupa mine , si unde se zice '' un bob de credinta de ati avea , ati putea muta muntii din loc.''
  Si greu poti scapa de frica ca si crestin fiindca crestinismul impune frica ca si stare perpetua.
  Parerea mea.. pe scurt

tractorbeam

Citat din: daos din  22 Mai 2013, 00:22:42
... Este vorba de acea energie pe incearca sa o fure demonii de la om atunci cand "pacatuieste" sau cand II STARNESC FRICA...
EXTRAPOLARE: Un om atacat de un caine sau de o haita de caini. Ce se intampla cu un individ atacat de un caine de mari dimensiuni ce-l il pun in pericol pe om? Este cuprins de frica. Daca vi s-a intamplat asa ceva, amintitiva de senzatia de fior pe sira spinarii atunci cand un caine mare si asa ... mai fioros si furios v-a atacat. In acele momente omul cedeaza energie catre caine, mai exact, in cele mai multe cazuri la un demon ce si-a gasit salas in trupul cainelui...

Acum cativa ani, impreuna cu un amic montaniard, coboram de pe munte in zona Bunloc linga Brasov. veneam de la Pestera de Gheata. Incepuse ploaia si am hotarat sa coboram mai repede si nu am folosit ca la urcare telescaunul ci am coborat prin padure. Am iesit in marginimea Brasovului intr-o zona saraca, populata de romi. Cand mai aveam cam 1/3 de strabatut din aceasta ulita am trecut prin dreptul unei cocioabe de unde un pusti cu o privire dementa a asmutit la comanda pe mine un caine imens cenusiu ceva corcitura cu dog german (asta ca sa va dati seama de dimensiuni). Animalul a scos un latrat gros lugubru si atunci am simtit ca mi se ridica parul pe ceafa am mai facut 2,3 pasi si
m-am intors, bestia venea direct catre mine, aveam la mine betele de trekking si tunci mi-am zis : nu are rost sa fug oricum ma ajunge, tre' sa fac ceva sa-l handicapez grav pe cainele asta daca vreau sa scap cu viata, m-am infipt bine pe picioare am ridicat betele am inspirat adanc si am expirat incet ca atunci cand te pregatesti a apesi pe tragaci, m-am golit de ganduri si am asteptat sa ajunga aproape si sa sara, asteptam sa sara, (ma pregateam sa-i infig tot batul de trekking prin gura larg deschisa in gat) pustiul a vazut scena, a vazut ca nu fug si in ultima secunda cu o fluieratura scurta si-a chemat cainele inapoi care caine l-a ascultat instant. Cred ca distanta a fost de juma' de metru.
Frica mi-a fost atunci la inceput, pus brusc in fata unei situatii neprevazute, ulterior m-am adunat si nu am avut nici frica nici nimic, decat o mare liniste si atat. A fost ceva de tip care-pe-care.
Probabil ca ar fi trebuit sa-i despagubesc pe bronzati pentru caine sau sa-mi plateasca aia spitalizarea sau mai grav, cine stie.

Atunci cand sunteti in pericol nu fugiti, nu va lasati cuprinsi sau dominati de frica, incercati sa va adunati, sa va echilibrati, sa va faceti rapid lista prioritatilor si daca se poate, sa intoarceti in avantajul vostru orice detaliu. Demonul se ascunde acolo, in detalii.   :evil:

Aseneth

Citat din: Nepo din  21 Mai 2013, 22:41:41
In opinia mea ce ai experimentat tu este exact ceea ce un american ar jura ca ar fi patit daca ar fi fost rapit de un OZN/UFO.

Poate fi corecta si aceasta ipoteza.

Cu doua remarci :

1. Nu numai americanii se jura ca sunt rapiti de aliensi.
2. In aceasta situatie, sunt intotdeauna mai multe spectre/umbre, nu una singura.

Arhanghelul

#65
Citat din: tractorbeam din  22 Mai 2013, 09:46:23
Animalul a scos un latrat gros lugubru si atunci am simtit ca mi se ridica parul pe ceafa am mai facut 2,3 pasi si m-am intors, bestia venea direct catre mine, aveam la mine betele de trekking si tunci mi-am zis : nu are rost sa fug oricum ma ajunge, tre' sa fac ceva sa-l handicapez grav pe cainele asta daca vreau sa scap cu viata, m-am infipt bine pe picioare am ridicat betele am inspirat adanc si am expirat incet ca atunci cand te pregatesti a apesi pe tragaci, m-am golit de ganduri si am asteptat sa ajunga aproape si sa sara, asteptam sa sara, (ma pregateam sa-i infig tot batul de trekking prin gura larg deschisa in gat) pustiul a vazut scena, a vazut ca nu fug si in ultima secunda cu o fluieratura scurta si-a chemat cainele inapoi care caine l-a ascultat instant. Cred ca distanta a fost de juma' de metru.
Frica mi-a fost atunci la inceput, pus brusc in fata unei situatii neprevazute, ulterior m-am adunat si nu am avut nici frica nici nimic, decat o mare liniste si atat. A fost ceva de tip care-pe-care.
Atunci cand sunteti in pericol nu fugiti, nu va lasati cuprinsi sau dominati de frica, incercati sa va adunati, sa va echilibrati, sa va faceti rapid lista prioritatilor si daca se poate, sa intoarceti in avantajul vostru orice detaliu. Demonul se ascunde acolo, in detalii.   :evil:

Am patit-o de multe ori (mai ales cu haite) ... am salvat copii si oameni maturi (de atacuri in desfasurare) ... dar, cateodata dimineata foarte devreme sau noaptea tarziu...  nu razbesc eu ... pentru mine ... fac cale intoarsa si ocolesc ceva timp ... oare este lasitate sau cumpatare ... de multe ori evit ca sa nu trec prin situatie ...  sa nu raman "armat"(mobilizat/surescitata) ... sa nu fiu irascibil/dur/rece ... cu apropiati, prieteni, colegi si/sau terti ... sunt sincer in ce - am spus ... o mini confensiune ... de maidanez bucurestean ...

@tractorbeam ... respect ...

300 opening scene


Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

uforever

Citatma pregateam sa-i infig tot batul de trekking prin gura larg deschisa in gat

Sunt curios ce-ai fi facut, daca nu ai fi avut "batul" ca potentiala "arma", ce alta optiune/solutie de autoaparare ar fi gasit subconstientul tau, care ar fi fost varianta/variantele? Am patit ceva similar, oricum, sa fim seriosi, in tara asta plina de caini vagabonzi(asta e, tara asta e o jungla), ne confruntam aproape zilnic cu situatii de genul asta. In cazul meu "bestia" a ales sa se calmeze, asta dupa ce i-am trimis telepatic un mesaj, a fost pur si simplu incredibil :-), in timp ce plimbam un caine mic, o "ditamai vaca" sa napustit asupra noastra, cel mic a fugit si-am ramas singur. I-am "soptit" de 2, 3 ori "calmeaza-te, e-n regula" si culmea, brusc a devenit "domestic", cu o privire inteligenta chiar, toate trasaturile animalului s-au schimbat, fara sa-l cheme vreun "tuciuriu" :-D
E usor sa spui "sa nu-ti fie frica", dar oare ce-ai face in momentul in care se intampla chestii, cel putin dubioase in casa in care iti gasesti linistea zilnic, asta ca  raspuns la intrebarea lui abyss
CitatDaca cineva aude orice despre...
. In doua zile mi sa stricat frigiderul, masina de spalat, telefonul, plita si nu mai pun la socoteala ca mi-au disparut furculitele din casa, desi nu primesc musafiri. Stiu ca o sa fiu luat la misto, dar asta e adevarul, faza e ca nu dau doi bani pe ce se intampla, nu e prima oara, asa ca-mi vad de-ale mele, indiferent cat de ilogica este situatia. Sper ca "spiridusul" ce face "glume" prin casa mea se simte bine, deocamdata nu-mi produce decat pagube materiale.

Aseneth

Citat din: uforever din  22 Mai 2013, 11:29:53
In doua zile mi sa stricat frigiderul, masina de spalat, telefonul, plita si nu mai pun la socoteala ca mi-au disparut furculitele din casa, desi nu primesc musafiri. Stiu ca o sa fiu luat la misto, dar asta e adevarul, faza e ca nu dau doi bani pe ce se intampla, nu e prima oara, asa ca-mi vad de-ale mele, indiferent cat de ilogica este situatia. Sper ca "spiridusul" ce face "glume" prin casa mea se simte bine, deocamdata nu-mi produce decat pagube materiale.

Nu au disparut, sunt tot in casa, dar in alta parte. Domnisorii nu fura niciodata, doar muta lucrurile. In rarele cazuri in care au fost cautate lucruri si nu au fost gasite, au fost descoperite ani mai tarziu ingropate in gradina casei respective.

fiulploii

#68
Citat din: uforever din  22 Mai 2013, 11:29:53

E usor sa spui "sa nu-ti fie frica", dar oare ce-ai face in momentul in care se intampla chestii, cel putin dubioase in casa in care iti gasesti linistea zilnic, asta ca  raspuns la intrebarea lui abyss . In doua zile mi sa stricat frigiderul, masina de spalat, telefonul, plita si nu mai pun la socoteala ca mi-au disparut furculitele din casa, desi nu primesc musafiri. Stiu ca o sa fiu luat la misto, dar asta e adevarul, faza e ca nu dau doi bani pe ce se intampla, nu e prima oara, asa ca-mi vad de-ale mele, indiferent cat de ilogica este situatia. Sper ca "spiridusul" ce face "glume" prin casa mea se simte bine, deocamdata nu-mi produce decat pagube materiale.

Este o teorie care zice asa referitor la evenimente de genul celor relatate de tine: In viata se acumuleaza ''tensiuni'' exact ca in placile tectonice . Iar tensiunea asta trebuie sa se elibereze cumva pentru armonizare . Si atunci se intampla tot felul de evenimente fie ciudate , fie in grup . In cazul tau - si al altora- s-a ales varianta usoara in care fenomenul se manifesta asupra obiectelor care iti apartin si nu asupra ta.
  Daca sa zicem ai avea capacitatea de a vedea ca ti se intampla un accident si faci in asa fel incat sa il eviti atunci tensiunea '' karmica'' izbucneste asupra unor obiecte care iti apartin.
  Nu pot sa spun altceva decat ca ma bucur ca ai scapat si n-ai patit nimic  :lol: . Ai grija pe viitor la stresul din viata ta.
fa bani multi ca sa poti sa iti inlocuiesti cele stricate . Si verifica si fluctuatia de tensiune de la tine asta asa - ca sa procedezi stiintific  :-D
  Cat despre furculite  :lol: aici nu mai zic nimic , nici nu vreau sa ma gandesc pe cine ai de gand sa intepi intr-un oarecare viitor. Calmeaza-te , relaxeaza-te si ele se vor ''intoarce'' .
   Un mic secret: sunt tot acolo unde au fost insa tu nu le mai percepi .  8-)
   Doar parerea mea/...

L.E. precum vezi , iegzista o explicatiune   :lol:  Colega @Aseneth prezinta o alta parte a unei posibile realitati

uforever

CitatUn mic secret: sunt tot acolo unde au fost insa tu nu le mai percepi .  8-)

Ok, nu le percep eu, dar mandra mea de ce nu le percepe? e mai complicat de-atat si crede-ma, evit sa scriu despre asta, pana n-o "patesti" pe pielea ta nu sti cum e si e normal, oricum n-am nici un stres, devine cotidiana treaba, eu am mai scris despre asta, sa nu spui ca nu esti informat :lol: N-am nici un dubiu apropos de ce spune prietena Aseneth, obiectele chiar dispar si reapar uneori, pentru mine este o situatie irefutabila, indiferent de credibilitatea ce mi se acorda sau nu. Eu cred ca am dovedit in timp ca-s om serios si ca nu va umplu creierul cu infomatii eronate.

fiulploii

#70
  Da , e mai complicat , stiu. Si eu am patit-o de cateva ori . N-am zis ca ''bagi'' poante slabe . In cazul meu , de exemplu, cautam o carte pe care tot eu o pusesem cu o zi inainte intr-un anumit loc din biblioteca. Si cand m-am dus sa o iau ca sa recitesc un pasaj din ea, cartea nu mai era acolo . Am zis ca am uitat eu unde am pus-o. Si am marit aria de cautare la tot raftul si apoi cu un raft in sus , apoi cu  un raft in jos si pana la urma am ajuns sa scot toate cartile din biblioteca  :-D
  Si din nou , cand le-am asezat la loc , le-am luat in mana bucata cu bucata , le-am pus din nou pe categorii , genuri, etc.
Nimic. Am zis ca am visat ca am avut cartea . Si totusi parca nu fusese vis. Am dat uitarii incidentul dupa cateva zile.
  Dupa vreo luna uitandu-ma dupa alta carte , mi-a sarit efectiv in ochi titlul cartii cautate initial si mi-am adus aminte instantaneu cum o cautasem si cele cateva ore petrecute cu aranjatul bibliotecii . Era in acelasi loc unde ''stiam'' ca o pusesem initial.
  E? Unde pisicii ei de treaba a fost cartea mea  ? Si nu e singurul eveniment de acest gen.

  @uforever iti propun un experiment . Cumpara-ti un nou set de ''furculision'' si inscriptioneaza-le cu numarul tau de telefon, de exemplu . Sa vezi pe unde ajung  :-D Anunta-ma cand faci asta fiindca vreau sa incerc si eu partea a doua a experimentului . Si anume sa iti ''extrag'' una bucata furculita .
  Ce zici?  8-)

P.S. poate mai intra si altii la xperiment si iti aducem toti furculitele inapoi.  :lol: Si facem chef !

Aseneth

#71
Sa povestesc si experientele mele ontopic, sa nu zica axl iar ca perturb energia serioasa a forumului.

1. Prima faza : vine omu negru si cetos in vis, eu paralizez de frica. Cam o data la doua luni asa, se repeta visul.
2. A doua faza : vine omu negru, eu imi aduc aminte ca am mai visat asta de cateva ori, nu astept sa se instaleze frica pentru ca stiu ca ma va paraliza, si o iau la goana. Fug , simtind ca ceva ma urmareste.
3. A treia faza : de cateva ori, omul negru e cat p-aci sa ma atinga, asa ca eu ma transform in pantera , fug mai repede si scap.
4. A patra faza, ultima in care l-am mai visat pe omul negru : vine la mine, incep sa fug, in timp ce fug, ma gandesc... dar de ce fug eu oare? de cine fug? si incet, incet, dorinta de a cunoaste motivul pentru care fug devine mai mare decat frica aceea paralizanta care m-a urmarit ani de zile. Ma opresc si ma intorc. In acel moment, se opreste si omul negru. Nu mai simt teama, nu mai simt nimic. Incep sa merg catre Umbra, sa vad ce vrea de la mine. Nu aveam sentimente de aversiune dar nici de iubire maxima pentru acea umbra. Vroiam sa stiu doar de ce ma urmareste. Cand ma apropii de Umbra, ce face musiu omu negru? Incredibil! O ia la fuga! M-am uitat lung dupa chestia aia noroasa cu forma umana care se indeparta. Nu aveam niciun chef sa o urmaresc. Stiam, in acea clipa, ca nu ma va mai vizita niciodata.
5. A cincea faza e cand dupa ani de zile, incepi sa te gandesti cu nostalgie la Umbra si sa te intrebi... oare pe unde o mai fi? Ce-o mai face?

abyss

Citat din: equilibrum din  22 Mai 2013, 00:35:22
nu stiu sigur, m-am trezit direct cu Pamantul in spate, dar senzatia ramasa ma semnalizeaza ca fiind absorbit brusc, corpul intreg direct. e ceva timp de atunci si nu s-a mai repetat. intrebarea ramane. :)
Asa am patit si eu. Pamantul era sub mine iar eu vedeam 360 de grade neavand corp fizic. Am simtit interfata tehnologizata, dar aparatul insusi era inteligent si constient de sine. Erau si altii prezenti, aparatul asigura o comuniune la nivel perceptual desii el insusi era cumva viu. Asa simteam.
Totusi imi amintesc ca povestea s-a repetat de foarte multe ori, iar inainte ca fenomenul sa se manifeste incepeam sa vad cum intunericul camerei de vine albastrui, simteam o vibratie usoara in corp. Cateodata vedeam prin pleoapele inchise, alteori vedeam lumini albastre venind de afara. Apoi urma fenomenul in sine. Ce se intampla dupa ce vedeam Pamantul ...sunt SF-uri. Oricum ma bucur ca ai mentionat experienta, e bine de stiut ca au mai trait-o si altii.

fiulploii

Citat din: Aseneth din  22 Mai 2013, 13:47:42
Sa povestesc si experientele mele ontopic, sa nu zica alx iar ca perturb energia serioasa a forumului.
Bine punctat , felicitari!  :wink:

Citat
1. Prima faza : ..
2. A doua faza : ..
3. A treia faza : ..
4. A patra faza, ..
5. A cincea faza e cand dupa ani de zile, incepi sa te gandesti cu nostalgie la Umbra si sa te intrebi... oare pe unde o mai fi? Ce-o mai face?
Ai descris perfect - dupa mine- pierderea Inocentei   .  8-)

Apropo. Umbra ceea  .. nu a mai dat nici un semn? Daca iti e dor de ea de ce nu o inviti la .. Doar o vorba sa-ti mai spun !
  Zic si eu ....

Aseneth

Citat din: fiulploii din  22 Mai 2013, 15:26:31
Apropo. Umbra ceea  .. nu a mai dat nici un semn?

Penultima oara cand am visat acea umbra, a fost cu 40 de zile inainte de 9-11. Am visat ca lucram intr-un birou din turnurile gemene. La un moment dat, am simtit ca umbra vine catre mine. Am lasat totul si am inceput sa cobor pe scari, pentru ca stiam ca poate influenta tehnologia si cu liftul nu aveam sanse sa scap. Am vazut-o cum urca pe scarile celelalte, si bucuroasa ca nu m-a simtit, am iesit afara din turn. Abia atunci, in strada, printre oameni si masini, am rasuflat usurata si am scapat de senzatia de teama. In momentul urmator am auzit oameni urland si uitandu-se in sus. Initial, mi-a fost teama sa ma uit, am crezut ca e umbra si o sa le faca rau la toti. In cele din urma, vazand ca nu pateste nimeni nimic, m-am uitat in sus. Pe tot etajul unde erau birourile mele, era foc. Flacari mari, serioase.
Nu am fost niciodata in USA.... Si nici in vreo cladire mare de birouri nu am lucrat sau nu am fost in realitate...