Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O experienta ...

Creat de klingonianul mascat, 19 Mai 2013, 09:49:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alx

@abyss
La intrebarea  pusa de tine,din cate stiu eu,nu exista prea multe raspunsuri...din pacate.In cazul mentionat mai sus ai cam 99,99% sanse sa o iei rau de tot in freza,prin asta intelegand aducerea in stadiul de leguma...prietenii stiu de ce!
Tocmai de aceea urmaresc cu interes postarile "amicului" cuconu,pentru ca incep sa intrezaresc panza de paianjen,dincolo de praful aruncat in ochi...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Tocmai asta e ideea. In manual spune domnul Raduga ca in oobe ai posibilitati multiple. Despre atac si aparare nu prea pomeneste. Eu nu am insinuat nimic, doar am facut o observatie.

alx

Hai sa fim seriosi...vad ca se vorbeste cu mult prea multa usurinta de "plimbatul" prin oobe,de parca ai pleca la o plimbare in parc,cand si cum vrei...ceea ce e cam fals...dupa cum la fel de neadevarat este si faptul ca in oobe esti mare si tare...vax albina.Cum ti-ai "scos" nasul si vrei sa fi si tu ied,plecand de la ideea ca,capra sare masa si iedul sare casa...esti urgent adus cu picioarele pe pamant...la propriu. Nu-i nicidecum gradina raiului acolo...sus...si vii tu,neica nimeni,ajuns acolo intre doua reprize de sex intelectual(adica cand te f... amica la cap cu masina de cafea),si bag sama ca esti primit cu flori si aplauza...canci! Ca-ti carpesc aia doua palme dupa ceafa de vezi numa...pamant in fata ochilor! Au si un afis mare acolo:
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Bine man. Cum ziceti voi.

alx

Citat din: abyss din  23 Iunie 2013, 22:31:58
Bine man. Cum ziceti voi.
Care "voi"?
Ca io mi-s singur...sau macar asa sper...
Cat despre ce ziceam...stii tu...tot patitu-i priceput...fa bine si iarta...indrazneala... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

abyss

Prin voi m-am referit la o parere majoritara care se formeaza cum ca subiectul e cumva pe langa tematica forumului.
Eu imi cer scuze ca am prelungit derapajul.

alx

Nope...nu am deloc senzatia ca subiectul e pe langa...ci ca doar esista niscaiva scopuri...absconse in unele postari...atata tot.Din contra,in acest moment cred cu tarie ca anumite...chestii sunt strans legate intre ele,sau macar interconectate...iar una disntre chestiie astea e si experienta oobe...
Iar oobe se pare ca nu e singura...capacitate care poate fi accesata da catremuritoriiderand. Mai sunt si altele...doar ca pentru unele s-a cam...pierdut reteta! Si unii se screm acum s-o regaseasca...ba zburand cu avioane...gri,ba facand expeditii prin diverse...lanturi muntotase,etc.
  Oricum,nu ai de ce sa-ti ceri scuze...asta e clar.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

#277
Ca tot veni vorba -  :lol:  tangentiala evident - a fost noaptea de Sanziene . Nimic , nimic nou pe la subiectul cu si despre zane?

   Vorbind din nou cu ale mele dragi si sfatoase vecine mi-au zis in esenta cam asa:
Ca este un u_ser_u care prezinta o anumita cantitate de ''voiosie'' copilareasca in disonanta cu varsta declarata si cu limbajul de mirc-uiala trimis la scos taciuni  este nesemnificativ intr-un context ca cel de aici. Informatia este prezenta insa nu poate fi procesata  :-)
 
Citat din: abyss din  23 Iunie 2013, 22:14:48
Tocmai asta e ideea. In manual spune domnul Raduga ca in oobe ai posibilitati multiple. Despre atac si aparare nu prea pomeneste. Eu nu am insinuat nimic, doar am facut o observatie.
Si nu e normal sa fie asa? Singura limita este doar ..mintea personala fiindca iti duci barierele cu tine.

Citat din: abyss din  23 Iunie 2013, 21:54:40
#fiulploii, presupune ca te cauta ei. Si tu nu esti in oobe. Iar ei nu sunt killeri ci vanatori/culegatori ai unui energofag. Ce faci?
Din moment ce ai postat intrebarea asta inseamna ca ai gasit raspunsul - ce enigmatic m-am scos  :lol:

Mai vorbim...

andrei

  Taman la fix alx.Ai zis chiar ce trebuie.Cine are urechi sa auda...Sau ma rog,cine are ochi sa vada.
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Hai no sa nu fiu rau  :evil: si sa vorbim si despre aparare iar de aici putem deduce si atacul  :lol:

Unii fac bani din asta :lol:
http://www.theartofastralprojection.com/articles/astral-plane/out-of-body-experience-what-happens-when-you-leave-your-body

Altii sunt mai cumpatati
   http://www.kktanhp.com/Psychic%20Defence.htm

  In general metodele de aparare constau din amestecarea de elemente crestine cu ceva necrestine si de aici deriva  cazuistica sau explicatiile majoritare din ziua de azi: posedari demonico-satanice, afurisenii, pentagrame, intoarceri sau rasturnari de simboluri, etc.
  Poate ca nu ar fi aiurea de discutat despre energia de forma - chiar daca forma este un desen in plan. Ca oricum nu se stiu prea multe si prea clare despre ce este , ce face si cum se manifesta energia de forma . Iar aici are elemente comune cu energia spirituala sau mentala.
  Din observatiile mele eu zic ca totul se bazeaza pe credinta aplicantului, fie ca se apara , fie ca ataca . Daca eu cred ca simbolul infinitului ma seaca de puteri atunci asa este. Vorbim deci de atitudine. Bun, totul se petrece in mintea persoanei, au loc reactii chimice si/sau electrice in creier, modificari sau produceri de diverse substante ceea ce pt un observator exterior este o concluzie clara ca totul se petrece in mintea disociata sau nu a persoanei in cauza si nu in realitatea observabila si observata de el.

  Numai ca efecte sunt in realitate chiar daca ele nu sunt vizibile imediat- asta e doar parerea mea.
  Mai sunt si ceea ce se numesc sau autodenumesc - ateii. Cei care cred pe baza de dovezi stiintifice , unele repetabile ca rezultat, altele nerepetabile , cum ca Divinul nu exista. Sunt atei care au trairi de genul asta . Si ateii sunt la fel cu toti oamenii. Ei au o credinta - inversunata as putea spune  :lol:. Si in aceasta credinta exista dogme si fapte inexplicabile la care nici macar nu se incearca un raspuns.
  E amuzant tare de tot sa privesti iluzia credintei umane de undeva din exterior ca un spectator. Facand sau ajungand la o anume intelegere - sau ma rog, crezand ca ai ajuns la un anumit nivel de intelegere , e mai corect spus asa  :-D - observi cu detasare si cu tristete cum se risipeste potentialul uman in lucruri marunte si meschine cum ar fi existenta dumnezeului unei credinte in defavoarea alteia , etc.
Consider calatoria in dimensiunea oobe continuarea iluziei matrixului la alt nivel . Ei bine, nivelul asta fiind superior sau mai distantat de materia sa-i zicem grosiera poate fi modelat mai usor de catre drumet. Exista niste reguli care trebuie respectate ca peste tot. Sau cum ar zice un distins rebel de pe forum , exista si acolo un Sistem . Cu alte reguli evident.  :lol:

cuconu

Nu cred că există găşti de oobe-işti în căutare de energofag.Pe simplu motiv că dacă este la un nivel atît de avansat îşi poate lua energia direct din univers mai uşor . Şi dacă ar exista i-ai simţi de la distanţă. Plus că cel ce este mai aproape de propriul trup are o putere mai mare pentru că este legătura trup spirit mai puternică. Părerea mea !

cuconu

Nu îmi vine să cred ! Nu mai reuşesc să întru în fază, am reuşit doar o dată. Ultima oară am reuşit doar să mă aleg cu o paralizie musculară de un minut !am fost foarte aproape. Foarte ciudat :p muşchi prea relaxaţi şi respiraţia foarte rară au contribuit la paralizie .

ralexi

Am citit pe nerasuflate cele 19 pagini din aceasta "poveste" :D insa finalul a lasat de dorit, tocmai cand devenise interesant.
A fost oare cuconu atacat de gasca de oobe-isti? A mai reusit cineva tehnica cu privitul in tavan? Astept cu nerabdare repornirea discutiei

equilibrum

cuconu a ramas fara baterie la telefon, iar tastele de la comp i-au ruginit, asa ca nu o sa-l mai citim pe aici (sub numele de cuconu)...
mai mult decat s-a scris aici nu o sa scrie nimeni, cel putin nu cei care au trecut prin experiente :D
P.S. mai sunt topicuri interesante pe forum :P
Pastreaza-ti energia.

Xanadron

#284
OOBE exp. nu-mi pare nici mie un capitol prea departe de specificul RUFOn, da's de acord cu alx - fiindca domeniul nu-i ceva acesibil oricui, fie si doar sub forma discutiilor de chibitzi.

D-aia nici n-am postat p-aici aproape deloc, in ciuda unor inductii/deductii interesante ale citorva colegi (abyss & fiulploii-n principal).
Mai ales controversele iscate de cotonogelile-n astral :star: m-au distrat totusi la culme.

...Pazea insa cind "reintra-n faza" cuconu! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/