Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cazul Yakutsk

Creat de bogdan2013, 10 Martie 2013, 15:55:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bogdan2013

Deoarece am cautat pe acest forum si nu am gasit nimic legat de cazul Yakutsk ma simt obligat sa vi-l aduc la cunostinta chiar daca probabil unii dintre dumneavoastra il stiu de pe alte site-uri.
Este vorba despre un material video care a fost publicat in mai 2010 pe Youtube si despre care nu se stie inca momentul realizării lui.
Oricum tinand cont ca a trecut de filtrul armatei ruse (probabil desecretizat) si a fost expus opiniei publice, este mai mult decat laudabil.
In prima faza se prezinta un cadru cu interiorul turnului de control al aeroportului Yakutsk din Republicii Sakha (Yakutia).
Apoi se trece la "treaba" cu obiectul zburător neidentificat care apare brusc intr-o dimineata pe radarele acestui turn de control.
OZN-ul notat cu indicativul ''00000''ca al unui zbor necunoscut, a fost înregistrat zburând:
- la o inaltime de 19.780 de metri deasupra nivelul marii;
- cu o viteză "ATENTIE'' de 9.800 km/h (se vede clar pe radar ca are viteza mare, comparativ cu avioanele dimprejur care sunt mai lente);
- cu schimbari instanatanee de directie.
Si asta nu a fost tot, acest obiect a interferat cu frecventele de aviatie, printr-un semnal care a fost asociat cu o voce feminină mieunand ca pisica.
"Am auzit o voce de sex feminin care spunea miau - miau tot timpul", a raportat un pilot al unui zbor Aeroflot care trecea prin zona.
Pentru cei care stiu limba rusa  adresez rugamintea de a face o traducere scurta la abordarea acestei nave de catre controlorii de trafic in vederea stabilirii unei legaturi radio.
Multumesc.

share [http://youtu.be/LVquycLqAaE]
UFO OVNI Tracked On Russian Radar - Amazing Speed

Cer senin la  :ufo: :-)

Xanadron

#1
Da, interesant caz. OZI-uri hipersonice au se pare si americanii, dar schimbarile abrupte de traiectorie nu fac parte din repertoriul lor (asa se presupune doar de fapt).

Eu am inteles insa ca mieunaturile :lol: s-au auzit PE LINGA (ori suprapuse) unei voci feminine.

In fine, n-am acum timp de cautat in postari mai vechi in care atingeam subiectul urmator, dar se poate face o paralela ipotetica cu rasa ET "leonina" (cu caractere feline) ce apare nu doar in filmul AVATAR (deloc intimplator 8-)) ci si in miturile sumeriene, ca executanti/mercenari ai "zeilor" annunakieni (sau, mai precis, ARIENI). :fullmoon: :martiansmile:

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

bogdan2013

Posibil sa fi fost vreo pisicuta blanda de 2-3 m gen Avatar sau vreo pisicuta rea de 3-4 m gen Alien  :martiansmile: :ufo: :martiansmile: