Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

DRONELE - tentacule insidioase ale controlului total

Creat de Xanadron, 05 Martie 2013, 14:13:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Intentionam sa scriu mai rarutz pe RUFOn, dar uite ca evolutii treptat mai alarmante din arena NWO ma trag de mineca sa deschid un nou topic despre DRONE - subiect pe nedrept ocolit in mass-media "normala", sau in cel mai bun caz tratat superficial, atunci cind nu-i sucit exact in directiile dorite de sforari. :evil: ("sint foarte utile, dom'le, doar cu ele va putem pazi-feri de 1001 pericole" - you name it).

Interesante din cale afara mi se par mai ales micro-dronele, dezvoltate de peste un deceniu nu doar de USA, ci si de Olanda (Bio-MAV), Franta, Israel (IAI-Butterfly de 20 grame) etc:

http://theintelhub.com/2012/07/30/us-develops-robot-mosquito-spy-drones/

Multi au uitat de pilda relatarile de prin 2007 ale unor demonstranti anti-razboi din USA, supravegheati (fiindca... periculosi, nu?) de ROIURI de diverse drone "insectoide". 8-)

Mai nou, s-a inventat "tzintzarul-drona" dotat cu SERINGA de prelevat mostre ADN - dar si de INJECTAT :-o orice vrea muschiu' nano-robotic al "sefilor" - chiar daca, sa zicem, o sa refuzati unele vaccinari.

Deocamdata atit - dar merita revenit si cu alte detalii (cei peste 4.700 civili ucisi de USA pina acum prin Afganistan-Pakistan etc cu ajutorul dronelor e doar unul dintre ele), fiindca subiectul imi pare... intzepator de actual. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Organisations seeking approval to fly small UAVs in UK airspace

(Owner ID number/Company name)

1 HoverCam

2 Meggitt Defence Systems

3 EagleEye (Aerial Photography) Ltd

4 Remote Services Limited

5 High Spy RC Aerial Photography

6 Magsurvey Limited

7 Pi In The Sky

8 Qinetiq

9 Eye In The Sky

10 AngleCam

11 Helicam Ltd

12 Flying Minicameras Ltd

13 S & C Thermofluids Ltd

14 Remote Airworks (pty) Ltd

15 National Grid
etc, pana pe la pozitia 195  :-D
Mai multe detalii aici : http://www.guardian.co.uk/world/2013/jan/25/who-can-fly-drones-uk-airspace
http://www.uavs.org/
http://www.microdrones.com/index.php
http://www.avinc.com/uas/small_uas/wasp/
http://www.marcusuav.com/
http://www.aeryon.com/applications/whitepapers/191-ituitivecontrol.html

Problema ramane inca la nivel de control al zborului . Ce mi se pare interesant este nivelul tehnic al preciziei necesar construirii unui tantar - apropo, o fi tot anofel ?  :lol: - si faptul ca se impune controlul mintal al aparaturii .
Deh, inca e bine  :evil:
Parerea mea..

Xanadron

Daca o micro-drona standard  (ca asta atasata) va ajunge sa coste doar cca. 50 USD cu toata electronica incorporata, e clar ca bazaiala :-D din jurul nostru o sa devina  tot "standard".

Sfatul meu pare simplist, dar cred ca-i singurul bun: antrenati-va la trasul cu prastia ! :lol:

http://www.gizmag.com/mecam-tiny-autonomous-uav/26007/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: Xanadron din  05 Martie 2013, 14:48:51
Sfatul meu pare simplist, dar cred ca-i singurul bun: antrenati-va la trasul cu prastia ! :lol:

Cu tot respectul dar nu-i bun sfatul in tarile cu fobie de teroare  :-D Imediat esti catalogat ca element periculos de catre simpli trecatori si cel putin unul va suna la politie. Unde is dom'le vremurile alea cand erai cu prastia in mana si buzunarele pline de pietricele iar cand greseai tinta si se spargea un geam fugeai mancand pamantul ?  :lol: Parca am trait in vremea lui Tom Sawyer din secolul 19 asa departe in timp par vremurile copilariei .. libere .
Parerea mea..

Rayden

hmm..cred ca limita dintre..ce trebuie trecut si ce nu trebuie trecut a fost depasita cu mult timp in urma..
ce ma ingrijoreaza e...o replica de actualitate spusa in filmul "Enemy of the State" de Carla Dean (jucata de Regina King) nevasta lui Robert Clayton Dean (jucat de Will Smith): "CINE II monitorizeaza pe cei care ii monitorizeaza pe cei care monitorizeaza???"

lumea asta pare ca a luat-o razna..dar e doar o aparenta care inseala..si..tare sunt curios cum arata cei din culise care tot trag sforile..(dar, oare, sforile astea nu s-or rupe si ele de la atata tras ?!  :?  )

sper ca ...aia tari si mari de foarte sus..sa isi mai arunce totusi cate un ochi, doi, trei si pe aici pe la noi si sa le mai scape cate-o palma dupa ceafa astora din umbra cand le-o ia mintea pe aratura.. :-D

sau poate ca...sunt eu un visator..si vreau sa traiesc intro lume utopica..si..cu marmota aia care...stiti voi...

fiulploii

Citat din: Rayden din  05 Martie 2013, 15:09:23
"CINE II monitorizeaza pe cei care ii monitorizeaza pe cei care monitorizeaza???"
Raspuns : Sistemul sau A.I.  8-) caruia ii mijeste constiinta de sine.
Parerea mea..

panta_rh_ei

CitatMai nou, s-a inventat "tzintzarul-drona" dotat cu SERINGA de prelevat mostre ADN - dar si de INJECTAT :-o orice vrea muschiu' nano-robotic al "sefilor" - chiar daca, sa zicem, o sa refuzati unele vaccinari.

Ar trebui sa aiba si-un detector pentru diferentierea vaccinatilor de nevaccinati :-o. Cand vor fi sistate campaniile de vaccinare ar trebui sa fim siguri ca drontzantzarul a intrat in productia de serie. Poate sunt folositi doar pentru eliminarea copiilor-indigo sau de cristal care se zice c-ar fi  cei ce vor schimba lumea, varful de lance contra Sistemului&Comp. Si-atunci sigur n-au spus ca sunt capabili sa faca pe loc analiza ADN ca sa stie daca injecteaza ori ba sunbtantza fatala.
Iar la trasul cu prastia...trebuie precizie dom'le, nu gluma. Ca sa nu mai vorbim de 'ochii de vultur' pe care trebuie sa-i ai in dotare. Noroc ca de la 35.000 dolari pana la 50 dolari pretz/bucata o mai fi ceva drum de parcurs si bani de deturnat si uite-asa ma mai linistesc - nu mai apuc sa trag cu prastia :-D .
La urma urmei... ce daca stim? Ii pasa cuiva?  "..... caravana trece" si noi ne petrecem fara ins'a petrece.
Mama lui de Sistem :evil:


























LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

horia2008

Si o stire din presa despre drone; se trece la nivelul urmator? :? :|

http://www.hotnews.ro/stiri-international-14356074-drona-fost-vazuta-apropierea-aeroportului-jfk-din-new-york-fbi-cauta-martori.htm
CitatO drona a fost vazuta in apropierea aeroportului JFK din New York. FBI cauta martori
FBI a lansat marti un apel pentru a gasi martori, dupa ce un pilot de avion a anuntat luni ca a vazut o drona in apropierea aeroportului John F. Kennedy. Pe langa FBI, Agentia Federala a Aviatiei (AFA) a deschis, de asemenea, o ancheta, informeaza AFP.
Pilotul companiei aeriene Alitalia a decarat ca a vazut drona "in timp ce se apropia de aeroportul John F. Kennedy la ora 6:15 GMT, luni, la o altitudine de aproximativ 450 de metri", conform comunicatului emis de AFA.
"Aeronava fara pilot a fost descrisa ca fiind de culoare neagra, nu mai mare de un metru, cu patru elice", a declarat un purtator de cuvant.
FBI incearca sa identifice si sa localizeze dispozitivul si operatorul solicitand orice informatii legate de drona.


alx

Citat din: horia2008 din  06 Martie 2013, 01:23:32
Si o stire din presa despre drone; se trece la nivelul urmator? :? :|
Nope,doar un idiot se juca cu asa ceva:

in spatiul aerian interzis de langa aeroport.
   De aceea si cauta FBI-ul si AFA pe pilotul dronei,pentru ca asta poate fi interpretata drept o amenintare terorista...
  In fapt,dronele astea nu mai reprezinta de multi ani o noutate,asa ca intrebarea se pune cum or fi aratand acum...stiind faptul ca in momentul in care o tehnologie devine publica,ea este deja invechita moral...

Ca si curiozitate,o jucarie disponibila la vanzare in Ro:
http://www.sierra.ro/Platforma-UAV-pentru-aplicatii-stiintifice-p4923p.html
PS nu fac reclama site-ului respectiv,nu am nici un interes!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Xanadron

#9
Da, quadri- sau hexacopterele au ajuns "Volks-Drone" :-D  (si la Orange se gaseste asa ceva, pe la vreo 320 euroi, iar la americani la juma' de pret).

http://www.orange.ro/ar-drone2/index.html
http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/parrot-parrot-ar-drone-quadricopter-orange-yellow-pf720001ag/10156983.aspx

Cit despre avionasele asa-zis "pro" ca asta de pe Sierra (8.000 euro sau 400 milioane - fara camera inclusa, n.b.), prost nu-i cine cere banii astia... Dar deh, ie nemtesti.
Stiu oameni (inclusiv pe mine ma cunosc un pic :lol:) care le-ar putea produce aici la un sfert din pret (all inclusive), da' nu prea mai e voie sa mai producem ceva.

Problema-i alta, la nivel macro: Romanica a intrat recent, volens-nolens, intr-un "programel" NATO de fabricat drone de vreo 5 miliarde euro :-o si, sincer, nu cred sa fi avut nevoie de asa ceva cind atitea alte chestii ar fi de rezolvat.
Putini stiu oricum ca-n SUA erau deja anul trecut cca. 24.000 drone operationale - vb. doar de cele "civile", iar in 2 ani se va ajunge la peste 60.000. Ginditi-va doar la citi operatori sint necesari...

Big Brother vrea deci sa aiba si ochi in ceruri :star:  - si-i are.
...Incordati prashtiile, baieti! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#10
Este totusi niste chestii cu dronele astea!
Administratia Obama nu are drepturi absolute si nu poate decreta ca guvernul american poate omori suspecti de terorism dupa bunul sau plac.

Senatorul Rand Paul şi-a început cuvântarea la ora locală 11:45, când i-a pregătit pe colegii săi pentru ce avea să-i aştepte.

Furtuna de cuvinte a republicanului s-a îndreptat împotriva administraţiei Barack Obama care permite atacuri cu drone pe teritoriul Statelor Unite.

După cinci ore, democraţii au încercat să-l oprească pe Rand Paul şi i-au propus să-şi încheie discursul după încă 90 de minute şi apoi să înceapă votul. Senatorul republican nu a fost, însă, de acord şi a continuat să vorbească. Asta şi pentru că orice senator se bucură de privilegiul de a vorbi până la epuizare, şi poate fi întrerupt doar prin depunerea unei moţiuni ce ar urma să fie adoptată prin vot. Încurajat de colegii săi şi de mii de susţinători pe Twitter, Rand Paul şi-a continuat discursul până după 12 noaptea. Astfel, discursul său a ajuns la o durată de aproape 13 ore.


http://www.realitatea.net/discurs-maraton-de-13-ore-in-senatul-american_1128746.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#11
Citat din: SLEAH19 din  07 Martie 2013, 20:06:34
Administratia Obama nu are drepturi absolute si nu poate decreta ca guvernul american poate omori suspecti de terorism dupa bunul sau plac.
...Serios? :roll:
Poate ca nu AR TREBUI sa aiba puteri absolute.

http://www.joshuakennon.com/president-obama-signs-law-allowing-indefinite-detention-of-americans-citizens-without-constitutional-protections-such-as-a-trial-by-jury/

http://www.policymic.com/articles/17825/ndaa-actually-gives-obama-the-legal-authority-to-kill-or-detain-romney-without-trial

...etc etc.
NDAA e deja promulgata si e oricum doar o hartie care consfinteste asasinate ale suspectilor de terorism (inclusiv cu drone) - vechi, antice si de demult.

Ce-l deranjeaza pe senatorul Rand Paul e doar prezumtia ca dronele ar putea capaci :-D si cetateni americani.
Poate sta linistit, fiindca indezirabilii "de-acasa" par sa fie eliminati prin metode mai subtile - unele, psihotronice. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

zana@M

#12
Este adevarat ,aceste drone cu tentaculele lor insidioase ne controleaza total.
Daca utilizarea lor ar fi doar comerciala folosite in agricultura ,industria energetica, unde dronele ar putea detecta cablurile cazute dupa o furtuna, si zoologia, pentru studierea animalelor salbatice de la distanta,mai treaca-mearga ,dar sa folosesti dronele pentru a-ti spiona sotia/sotul,e curat-murdar ,coane Fanica . Deci ,cum spuneam......
''Dronele mai mici dotate cu camera video pentru uz personal pot deja fi folosite pentru a vedea daca sotia se intalneste cu amantul sau pentru a trage cu ochiul la piscina vecinilor''.
http://www.hit.ro/stiinta-generala/Drone-pentru-toata-lumea-aplicatii-comerciale-si-personale

http://www.idevice.ro/2012/08/10/idevice-ro-mini-review-parrot-ar-drone-2-0video/
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

adrian75

Toată treaba asta cu controlul ( in care intra si folosirea dronelor), imi aduce aminte de o vorba mai veche " indiferent ce sistem va fi, întotdeauna se vor găsi câțiva indivizi mai abili care ii vor 'bate' pe toti ceilalți". Deci...

Arhanghelul

#14
Sa ne jucam cu libelula ....

"Air Force Research Laboratory

LEAD I DISCOVER I DEVELOP I DELIVER

AFRL is the Air Force's only organization wholly dedicated to leading the discovery, development, and integration of warfighting technologies for our air, space and cyberspace forces.  We trace our roots to the vision of airpower pioneers who understood science as key to air supremacy. The passionate commitment of AFRL people to realize this vision has helped create the world's best air, space and cyberspace force.

"We fight today's fight and envision and create the future Air Force."

http://www.wpafb.af.mil/AFRL/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05