Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Rusia transmite americanilor: Spuneti omenirii adevarul despre extraterestri

Creat de Urban, 24 Februarie 2013, 19:53:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NASTASE MIHAIL

Cei mai mari secretomani ai lumii sint americanii. Chiar daca au tehnica f avansata. Tin secrete ce tin de alte fiinte, ptr ei numai. Nu au dreptul.
Au dreptul sa-si tina secret tehnica lor.
E mare agitatie in domeniul existentei vietii extraterestre.

uforever

Citat din: fiulploii din  06 Martie 2013, 14:51:15
Reluare. Continuand rationamentul tau zic asa: Indirect , fiecare jucam alba-neagra cu banii celorlalti   :-D Sa incerc o ecsplicatiune. Ai dat vreodata o atentie cuiva ? Inevitabil, vei spune. Iti urmareai scopul de moment si personal , scop poate perfect legal si indreptatit moral. Insa ...
Apoi, folosind o logica mai stramba zic: ca sa faci o surpriza cuiva nu-i asa ca trebuie sa il manipulezi, sa cenzurezi spusele tale ?
Utilizand transparenta in relatiile personale se ajunge prin efect cumulativ la o transparenta la nivel de orinduire sociala.
  Societatea perfecta va fi aceea in care fiecare va putea stii gandurile celorlalti si va exista o comuniune mentala gen stup - na, ca iar ajungem aici  :-D Asta nu inseamna sa iti pierzi propria libertate . De fapt ce inseamna libertatea? Sa faci ce doresti astfel incat actiunile tale sa nu aduca prejudicii celor din jurul tau sau comunitatii din care faci parte.
  Gresesc? pana atunci, un anumit nivel de cenzura se impune de la sine fie si numai din cauza ca altfel nu se poate progresa .
Problema e unde trebuie pusa linia de demarcatie a cenzurii intre totalitarism si demos ?
Parerea mea..

Sa faci o surpriza cuiva, nu tine de manipulare, mai degraba o faci persuasiv, manipularea implica egocentrism, chiar "rea vointa". In mare ai dreptate, nu pot "castiga" in fata ta, e ca si cum n-as vrea sa vad adevarul. Cat despre o fratie psihica, in care toti ne-am cunoaste  gandurile, nu o vad realizabila in actuala conditie umana, iti dai seama ca majoritatea isi va ascunde/bloca cumva trecutul, deci tot de "cenzura" vorbim in acest caz. Sa inteleg ca e vorba de progresivi/regresivi si ca e ok cenzura progresivilor? ok, si cum ii recunoastem? Cred ca e o discutie fara final, cat timp nu mergem pe exemple.

p.s. buna postare si bine punctat, tre sa recunosc prietene "blanos alb" :fullmoon:...