Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Angela Merkel fiica lui Hitler

Creat de Urban, 16 Februarie 2013, 10:52:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Citat din: Xanadron din  27 Mai 2013, 23:12:40
...In orice caz, dupa mine, prapastia dintre bogati si amarasteni d-abia urmeaza sa se adinceasca, desi a ajuns deja la dimensiuni inimaginabile....

Nici nu stii cata dreptate ai. Pauperizarea estului este un proces de durata dar este si se desfasoara fara gres pe urmatoarele coordonate: cei din exterior (ai lor) ne dau gauri ca se indestuleze acolo la ei iar cei din interior (ai nostri) cuprinsi de panica si stiind unde se va ajunge in final dau si ei cu frenezie alte gauri, ca daca o fi sa se rupa caruta sa aiba unde se retrage linistiti, sa-si manance banii.
In toata ciorba asta UE doreste ca numarul ce dau gauri din interior sa scada nu de alta dar sa ramana destula carne pe os pentru ei cei din exterior, caci ce s-ar intampla daca o hotie generala ar potopi Romanica?

mariusvlad

#16
Romanul este harnic, istet si plin de idei. Atunci cand romanul isi zugraveste apartamentul el cumpara toata gama de culori si le amesteca pentru ca vrea sa obtina o nuanta desavarsita de alb. El stie (doar e destept) ca albul este o combinatie de culori.
Neamtul e prost dom'le. Si puturos. El cumpara galeata cu vopsea alba. Pfuuuui!
Si totusi... oare de ce viata noastra plina de culoare arata in final cam cacanie iar a neamtului e alba? Hmmmm, sa fi pus cam mult roz?

horia2008