Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Câteva intrebări legate de extratereștri

Creat de Andrey__, 20 Ianuarie 2013, 06:13:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Raspunsuri la intrebarile lui @Andrei (ba chiar mai mult de-atit) pot fi gasite intr-o - importanta, zic eu - lucrare a lui George loBuono ("Alien Mind"), :martiansmile: cu subtitlul "The Thought and Behavior of Extraterrestrials":

http://www.alienaxioms.com/wp-content/uploads/2014/10/alien-mind.pdf

Recunosc ca mai postez aiureli d-astea TLTBR dintr-o inertzie aparent inexplicabila, fiindca destule alte mega-PDF-uri/linkuieli motivate de necesitatea informarii solide inaintea oricaror discutii s-au dovedit fass-uri fara continuari/reply-uri.
Probabil ca problema timpului liber (adica a lipsei lui) afecteaza tot mai acut pina si pe foRUFOn-istii :lol: ex-activi, care (iarasi presupun doar) sint treptat mai absorbiti de... supravietuirea cotidiana poate?! (ca sa nu zic de Iluzia Matriciala a unui trai mai comod).
Ete ca JE nu-s. :-D

P.S. Desi nu-s de acord cu parerea recenta a colegului Jean ca RUFOn e "pe duca", e clar insa ca o anume efervescentza a inceputurilor - una cam naiv-simplista insa - s-a diluat in ultima vreme.
Poate ca-i totusi mai bine asa, dar de ce anume cred asta o sa-ncerc sa zic tot pe chat.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/