Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Câteva intrebări legate de extratereștri

Creat de Andrey__, 20 Ianuarie 2013, 06:13:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Andrey__

Salutare.

Ăsta este primul meu mesaj / post pe forumul ăsta, și aș avea și eu câteva intrebări. Dacă s-ar putea să-mi răspundeți tot in ordine numerică, v-aș mulțumi.

1. Credeți că in viata noastră (asta pe care o mai avem, poate 50-60 de ani in față) vom avea un contact direct cu extratereștrii ?

2. Cine ascunde adevărata identitate a extratereștrilor ? Sunt convins că statul (cei la putere, serviciile secrete) știu de existența acestora. Cine oprește pe cine să vorbească ceva ? E ceva general de ordin global ? Vreau să spun... gen Uniunea Europeană să nu permită statelor membre dezvăluirea acestor entități, poate !?

3. Care sunt motivele pentru care ozn-urile extratereștrilor vin cât se poate de aproape de pământ, dar nu se apropie și mai mult. Ințeleg că nu vor sa aibe un contact cu noi, dar atunci de ce mai vin pe pământ sau in apropierea lui ?

4. Am văzut un video (poate chiar două) in care un elicopter fugărește 2-3 ozn-uri. Adică se invârt in jurul ozn-urilor sau pur și simplu le urmăresc. Într-un final, aceste ozn-uri se fac dispărute instant sau mai repejor decât elicopterul. Întrebarea este : Lor le este frică de noi !? Adică, eu cred că (virgulă) ca și evoluție, ei sunt cu mult in fața noastră. In concluzie ei poate că ar putea doborâ un elicopter cum doborâm noi popicele. Care-i treaba. De ce nu fugărește ozn-ul -> elicopterul, ci invers ?

5. Am citit pe undeva și mi se pare destul de plauzibilă ideea cum că ozn-urile sunt văzute de cele mai multe ori in zone ale aeroporturilor sau al bazelor militare. Înțeleg din nou că ce ? Vor să vadă cu cine are de-aface, care-i mai puternic, sau cum ?

6. Credeți că extratereștrii sunt de mai multe feluri ? Vreau să zic, credeți că așa cum suntem noi pământenii să mai existe și alte civilizații pe care noi le considerăm extratereștrii, dar ei având planete diferite ? Nu știu dacă m-am exprimat tocmai bine. Mai spun o dată : De exemplu noi suntem pe pământ, o altă rasă extraterestră este pe nu știu ce planetă, iar o altă rasă pe o alta planetă. 3 rase in concluzie. Cum vedeți contactul intre cele două rase (entităti) lăsându-ne pe noi la oparte ?

7. Presupunând că 5% din video-urile de pe net sunt reale, in multe din ele, nu există sunet sau că ozn-ul nu produce nici un sunet. Cum se poate așa ceva ? Iar sunt convins că dețin o tehnologie superioară nou, dar totuși.... nu e cam ciudat ?

8. Avem și noi ufologii noștrii ? Presupun că da, dar au documente bune, bazate pe realități, ca cele ale americanilor de exemplu ? Care sunt, unde sunt ?

9. Avem vreo instituție specializată care elucidează misterele ozn-urilor din românia ? Adică, dacă eu văd un ozn și vreau să-l raportez, cine se ocupă de asta ? Care sunt organele competente dezlușirii misterului unui eventual ozn ? Dacă exista o instituție specializată pentru asta, există și instituții private ?

Sunt 9 intrebări. Greu de dat un răspuns poate, dar vă rog, cu minimele cunoștiințe, detalii, presupuneri, să-mi răspundeți și mie.

Mulțumesc.

mr

Bine ai venit pe Rufon Audrey__!

Nu cred ca vei primi raspunsuri directe la intrebarile tale punctuale din simplul motiv ca niciunul dintre noi nu are raspunsuri certe. Acest forum este un mediu dedicat in care se cauta raspunsuri la acest gen de intrebari. Aici se dezbat cazuri, se analizeaza fenomene conexe, se nasc noi intrebari.
Personal iti recomand sa citesti topicurile forumului (pentru ca nu pare ca le-ai citit). Sunt sigur ca te vei apropia astfel de raspunsurile pe care le cauti.

P.S. Daca aveam raspunsurile cerute de tine probabil ca forumul acesta fie nu mai exista, fie avea alta destinatie.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

AndreiASM

Salut & bine ai venit,

Raspunsrile ce urmeaza sunt pur subiective si exprima parerea mea si doar a mea.

1. Da. De ce cred asta? Din anii '50 cand a inceput toata nebunia cu OZN-urile, am ajuns, dupa 60 de ani, nu numai sa acceptam ca exista viata in Univers, ba chiar sa nu concepem ca din miliarde de miliarde de stele sa nu existe un sistem planetar cu viata. Data fiind varsta Universului de 13,7 miliarde de ani, este, de asemenea, de neconceput ca unele civilizatii sa nu fi ajuns la nivelul la care sunt capabile sa efectueze voiaje interstelare ori intergalactice. Peste 50-60 de ani, eu sunt de parere ca va exista contact (chiar daca limitat) cu extraterestri. Suntem pregatiti, incet, de mass-media, de filmele de la hollywood. Toate astea au un rol precis: sa ne implanteze in creiere faptul ca un contact cu ET este oarecum iminent.

2. Guvernele, si eu cred ca si biserica, au un mare interes sa ascunda prezenta/existenta lor. La motive ma pot gandi la o sumedenie: impiedicarea unor tehnologii sa ajunga pe mana maselor, o mai buna manipulare a maselor, grupari de indivizi care se imbogatesc din exploatarea maselor, sau ideea ca "nu suntem pregatiti". Ar fi o lovitura mult prea mare, probabil, in sistemul de valori pe care unii inca il imbratiseaza.

3. O sa iti raspund tot cu o intrebare: noi de ce mergem in jungla sa studiem primatele, de obicei de la distanta? Suntem o civilizatie mult inferioara (asta si din cauza manipularii!), la fel cum primatele sunt inferioare fata de noi. Probabil ne-am speria, am lua-o razna, etc. Suntem interesanti, probabil, din punct de vedere stiintific, pentru extraterestri. Mai mult, unii cred (si eu sunt de aceeasi parere) ca noi suntem mai degraba un experiment (ca am fost creati prin inginerie genetica acum mii de ani - studiaza istoria sumeriana, de exemplu).

4. Sa ne amintim ca vorbim despre civilizatii mai avansate cu mii, poate milioane de ani. Au ajuns la nivelul la care "a face rau cuiva" este, probabil, de neconceput. Cu siguranta au tehnologia sa incapaciteze aparatele noastre de zbor instantaneu. Dar scopul lor, probabil, nu este sa faca rau. Sau, nu doresc sa atraga atentia prin doborarea unor zburatoare terestre.

5. O foarte mare parte din acelea sunt aparate de zbor proiectate si construite aici, pe Terra, da catre noi. Probabil cu un aport mai mic sau mai mare de tehnologie extraterestra, obtinuta prin inginerie inversa din... diverse surse.

6. Cu siguranta exista multe tipuri de rase (ne putem doar imagina in cate feluri poate evolua viata in diferite conditii). Cum ar decurge o intalnire intre 2 rase diferite? Depinde de gradul lor de evolutie: poate varia de la a se distruge reciproc, la a face comert galactic, probabil.

7. Deloc straniu. E vorba de tehnologie. Sisteme de propulsie bazate pe unde gravitationale nu fac altceva decat sa impinga nava (la propriu!), fara sa scoata vreun sunet. Nu exista elice sau motoare cu reactie, metodele de propulsie cu care suntem noi obisnuiti. Pentru a calatori zeci de ani lumina e nevoie de tehnologii neconventionale. Faptul ca acelea nu scot sunete e oarecum normal. S-au dezvoltat inclusiv elicoptere care sunt silentioase (Boeing-Sikorsky RAH-66 Comanche). Daca noi putem sa facem un aparat primitiv silentios, ei de ce n-ar putea?

8. Avem (primul nume care-mi vine in minte e Dan Farcas), dar fenomenul OZN are o mai mare amploare peste ocean, asa ca avem putini, si probabil hartogaria e pe masura.

9. Cred ca cele mai pertinente raspunsuri (pur obiective) le poti obtine chiar aici. Sunt multe persoane pasionate, cu mare experienta in procesare de imagini, procesare video, care pot sa-si dea seama si cu ce ti-a sters obiectivul de la camera inainte de a face poza. Cel mai important, aici vei intalni oameni cu mintea deschisa. :)

Numai bine.

Urban

Citat din: Andrey__ din  20 Ianuarie 2013, 06:13:48
Ăsta este primul meu mesaj / post pe forumul ăsta, și aș avea și eu câteva intrebări. Dacă s-ar putea să-mi răspundeți tot in ordine numerică, v-aș mulțumi.

A ramas presa in pana de subiecte ?

ryn

1. sansele pe care o persoana le are de a vedea sau a cunoaste o fiinta de origine extraterestra DOVEDITA in 60-70 de ani sunt echivalentele cu sansele pe care le-ar avea aceeasi persoana sa auda in plin congres pe un presedinte de stat care sa recunoasca  public faptul ca poarta chiloti tanga roz cu clopotzei. Foarte multi martori declara ca au intalnit extraterestri- serios?- si ce dovada am eu ca sunt fix extraterestrii si nu altceva? Poate si eu am vazut ceva sau pe cineva, dar asta nu inseamna ca acel ceva avea o placutza lipita pe dos pe care scria ca provine din Alfa Centauri ( si ca o gluma - scris probabil sub cunoscutul "made in china")!
Ce intrebare e asta?
Poate doar mama Omida sa fie in stare sa ne spuna ce se va intampla in viitor in privinta asta. Deocamdata inca nu avem dovezi globale care sa ne asigure de existenta unor civilizatii extraterestre. Ci doar experiente personale sau de grup mic, dar fara certitudinea ca subiectele provin cu adevarat de pe alte planete.
Dar, matematic vorbind ar fi o ineptie sa nu recunoastem ca in spatiul astronomic cunoscut, mii de planete indeplinesc conditiile de a crea, dezvolta si sustine viata, fie ea la nivel microscopic sau macroscopic, sau mai stiu eu ce nivel.
La intrebarea "este posibil ca in urmatorii 50-60 de ani noi, locuitorii acestei planete sa fim martorii unui contact DOVEDIT, la nivel global, cu o civilizatie extraterestra? am un singur raspuns: Ghici!

2. adevarata identitate a extraterestrilor poate fi dovedita doar DUPA DOVEDIREA EXISTENTEI EXTRATERESTRILOR. Orice guvern, organizatie economica, grup de interese, serviciu secret, asociatie de locatari sau armata ar incerca sa musamalizeze existenta extraterestrilor sau a gaurilor negre daca acesta ar contrazice INTERESELOR lor.
Nimeni nu ne opreste sa vorbim despre extraterestri - dovada acest forum si mai stiu cateva sute.
Uniunea Europeana abia ne permite sa respiram, d'apoi sa...

3. Aici trebuie sa imi racesc gura inca o data: ozn vine de la: obiect zburator neidentificat, extraterestru vine de la: din afara terrei. Faca cine-o vrea asocierea intre ozn si extraterestri, treaba lui, numai sa o dovedeasca. Adica , daca avem un ozn musai sa fie si omuletii verzi in el la vasle? Altfel nu se poate?
Asa e, Ozn nu vin mai aproape de pamant (aici sa inteleg ca va referiti la sol), nuuuuuuu, nu vin. Bazaie numa ca niste mushte bete si apoi se duc la mama draq de unde au venit. Exista si OZS-uri si multe astfel de prescurtari ascund obiecte zburatoare care trec conform martorilor prin toate mediile cunoscute. unele chiar aterizeaza (de la :actiune si terra) sau amerizeaza (de la actiune si mare) - mare minune!
Si eu ma intreb ce mama lor cauta pe Pamant... si nu numai eu, ci milioane de oameni.

4. Posibil ca acel film sa fie un trucaj.
Este foarte posibil sa le fie frica de noi. Ucidem, distrugem, ne batem joc de planeta asta, ne infometam semenii si necuvantatoarele, ne doare-n cot de celalalt, etc - mie mi-e frica, lor de ce nu le-ar fi?
Ca si evolutie, asta dupa ce dovedim ca SUNT extraterestrii si ca au legatura cu Ozn-urile, ca si evolutie nu e neaparat sa ne fie superiori. Tehnologia nu inseamna neaparat evolutie - vezi planeta pe care traim. Evolutie, la noi, poate a fost atunci cand am descoperit dansul sau in perioada renascentista, nu cand am facut omul sclavul tehnologiei sau am pictat umbre umane la Hiroshima...
Au fost declarate  cazuri in care nu numai ca Ozn-urile fugareau avioane sau elicoptere, au fost  cazuri in care martorii au declarat ca ne furau vaca de pe batatura, au speriat combatantii, au supravegheat accidente nucleare, au dat foc la case, au vindecat de cancer si au insamantat in mod regulat personalul feminin. Au facut si bune si rele, cine sa mai priceapa ceva?

5. Ozn-urile sunt observate mai ales de catre MARTORI sau de catre dispozitivele noastre de detectie sau de inmagazinare a informatiei. Acu, logic, cati martori or fi in Sahara? sau cate camere, radare etc. ? Cine stie cate cazuri de Ozn am fi avut declarate daca la Polul Nord ar fi locuit 2.345.432.222 de milioane de oameni cu tot cu tehnologia de rigoare...
Pot insa sa spun ca in anumite cazuri frecventa rapoartelor Ozn era direct proportionala cu insemnatatea activitatilor umane care aveau loc intr-o anumita locatie.

6.Daca numarul de planete care pot sustine sau crea viata este destul de mare, si se pare ca este, atunci pot fi de mai multe origini.
Nu am cum sa vad, ci numai sa imi inchipui, fabuland la greu insa (vorba celor de la Vacanta Mare: "eu , daca beau doua kile de vodka pe matzele goale, pot si sa levitez").

7. Nimic mai simplu: ori batea vantul dinspre camera spre Ozn, ori era mic pe mute, ori nu avea microfon la camera, ori era prea departe de sursa de sunet, ori suportul pe care se inregistra nu era capabil sa retina acele sunete, ori sunetele erau in afara plajei audibilului si a capacitatii suportului pe care se incerca inregistrarea (am obosit) sunetului, ori subiectul chiar nu facea zgomot (mai bine ma insuram cu un Ozn...)

8. Aici sunt facut paf! Dimitrie Cantemir, cronicarul anonim al regelui Bela, Hasdeu, Hobana , Farcas, Leb, Davidovici, Turcu, ( hai ca m-am enervat - noi de ce mama draq mai scriem, frate, in forumul asta daca nu cautati sa cititi... de florile marului... desigur) Gheorghita, Scurtu, Streinu,  Mandics, Patrut, Apostol si lista poate continua.
Nu cred ca americanii au ce avem noi (yesss!)si nici noi nu avem ce au ei.
Documente? In arhive personale, in dosare rosii, la Berevoiesti, sau in aer, cateva transpar pe net, chiar si pe aici.

9.Da, exista aici http://www.rufon.org/ un nucleu de investigare sau la Asfan.
Daca cineva vede un Ozn suna, sau raporteaza pe formular.
Organe competente... asta suna cam... oficial.. aaaa am gasit sa traiti! Politia Romana! e bine? Aia cu insurubatul becului... Pai la punctul 2. intrebi de NOW si la NOUA de organe?
Private tocmai le-am citat. De stat... au fost si or mai fi!  :-D  da n-au site si nici cont de feizbuh


Nu a fost greu de scris, dar mai bine citea cineva anume si prin forum. (scuze de unele expresii sau iesiri - o sa imi dau auto-ban, desigur...)

Andrey__

#5
Vă mulțumesc pentru răspunsuri și scuzați-mă (ryn) că nu am controbăit chiar prin tot forumul. Înainte să deschid subiectul am citit și altele, doar că răspunsurile care le căutam nu erau tocmai concludente.

Îmi imaginez că orice vorbim aici sunt niște păreri personale, dar cel puțin sunt răspunsuri la întrebările mele poate pertinente, care sper că o să fie de ajutor și altora.

Citat din: Urban din  20 Ianuarie 2013, 14:00:40
A ramas presa in pana de subiecte ?
Cred că am înțeles unde bati, dar nu. Sunt un utilizator softp.... și am deschise câteva subiecte acolo pe tema asta. Dar cum mai toata lumea ia la mișto acest subiect, am zis că e cazul să încerc și aici.

Mulțumesc încă o dată. O să mai bântui forumul să mă mai cultiv de pe urma discuțiilor voastre.

uforever

Salutare Andrey_, bine ai venit in gasca RUFOn!...Nenea ryn a fost azi un pic mai nervos(motivat, ce-i drept), dar totusi ti-a raspuns la intrebari(unele naive). Nu pot sa fiu in acord total cu ryn, exista "dovezi" vis-a-vis de existenta e.t.-lor pe acest forum, depinde cat de multa credibilitate le acorzi noilor tai colegi de forum. Dupa cum observi, nici eu nu-s veteran pe aici, dar prin "interactiune virtuala", mi-am format o parere despre fiecare user in parte. Cauta si tu prin forum, in special la inceput, acolo o sa gasesti relatari in detaliu, ca raspuns la intrebarile tale. In timp ai sa "mirosi", cine este "vrajitor" si cine e serios, e o chestiune de timp si de analiza/studiu, o sa gasesti  raspunsuri garantat.

p.s. exista posibilitatea sa-ti pierzi "prietenii de bere" sau sa te certi cu sotia/prietena/amanta,  acest forum este ca un "drog" :lol:, deci, mult succes!

ryn

Colegul uforever are dreptate. Nu ca as fi nervos, dar daca ridici la fileu astfel de probleme trebuie sa fi cu picioarele pe pamant. Nu ca eu nu as crede in ET sau in Ufo sau in legaturile si asocierile dintre ele, nu ca nu as crede ca exista mai multe specii care ne bantuie, nu ca nu as crede ca exista documente secrete referitoare la toata nebunia asta, dar, trebuie sa ma mentin pe linia de plutire, sa nu incurajez elucubratiile, ipotezele lansate cu scop precis de a dezinforma, curentele jurnalistice sau psihopupu venite in special din directia statele uimite ale americii. Daca unii dintre cei aflati pe acest forum au pareri diferite nu conteaza;e constructiv. Important e ca au o experienta indelungata in subiect, au trecut prin trei regimuri politice unii, si au invatat pe pielea lor sau a disparutilor lor cu ce se mananca manipularea in masa, prostia, frica si constrangerea, fabricarea de cazuri, raspandirea de zvonuri, musamalizarea, decesul. Suna paranoic, dar asta e.
Pleaca de la lucruri palpabile, pe care sa le poti sustine cu argumente logice, taie in carnea vie a informatiei, elimina din ea daca e nevoie, chiar daca te doare sufletul, dar nu uita ce ai eliminat si mai ales tine cont ca orice e posibil. Am mai spus, bunul simt este cea mai buna unealta a investigatorului Ozn. Daca pleci din start de la un nivel gresit, iar informatiile le iei dintr-o carte sau dintr-o cautare pe net, ai toate sansele sa pleci dezinformat. Noi, aici poate nu am facut cine stie ce mare scofala, dar daca citesti in forum, inca de la inceputurile lui, ai sa vezi ca de multe ori ceea ce au scris unii s-a adeverit (noi nu am facut amputari, ci am dat aspirine; poate o amputare a fost cazul Ozn de la Hoia Baciu din '68). Iar daca ar fi sa sterg posturile cu informatii neverificabile, ar ramane forumul la jumatate. Subiectul asta se trateaza ca la arheologie - nu poti dezgropa totul intr-o singura zi de santier.

OM

Citat din: Andrey__ din  20 Ianuarie 2013, 23:23:49
Vă mulțumesc pentru răspunsuri și scuzați-mă (ryn) că nu am controbăit chiar prin tot forumul. Înainte să deschid subiectul am citit și altele, doar că răspunsurile care le căutam nu erau tocmai concludente.

Îmi imaginez că orice vorbim aici sunt niște păreri personale, dar cel puțin sunt răspunsuri la întrebările mele poate pertinente, care sper că o să fie de ajutor și altora.
Cred că am înțeles unde bati, dar nu. Sunt un utilizator softp.... și am deschise câteva subiecte acolo pe tema asta. Dar cum mai toata lumea ia la mișto acest subiect, am zis că e cazul să încerc și aici.

Mulțumesc încă o dată. O să mai bântui forumul să mă mai cultiv de pe urma discuțiilor voastre.

Pana sa-mi fac cont pe rufon, am citit in mare parte postarile anterioare cam 2 ani, apoi m-au "mancat" degetele la primul post.
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

socrate

Citat din: ryn din  20 Ianuarie 2013, 22:13:32
4. Posibil ca acel film sa fie un trucaj.
Este foarte posibil sa le fie frica de noi. Ucidem, distrugem, ne batem joc de planeta asta, ne infometam semenii si necuvantatoarele, ne doare-n cot de celalalt, etc - mie mi-e frica, lor de ce nu le-ar fi?
Ca si evolutie, asta dupa ce dovedim ca SUNT extraterestrii si ca au legatura cu Ozn-urile, ca si evolutie nu e neaparat sa ne fie superiori. Tehnologia nu inseamna neaparat evolutie - vezi planeta pe care traim. Evolutie, la noi, poate a fost atunci cand am descoperit dansul sau in perioada renascentista, nu cand am facut omul sclavul tehnologiei sau am pictat umbre umane la Hiroshima...
Au fost declarate  cazuri in care nu numai ca Ozn-urile fugareau avioane sau elicoptere, au fost  cazuri in care martorii au declarat ca ne furau vaca de pe batatura, au speriat combatantii, au supravegheat accidente nucleare, au dat foc la case, au vindecat de cancer si au insamantat in mod regulat personalul feminin. Au facut si bune si rele, cine sa mai priceapa ceva?

Sincer,mie paragraful 4.mi-a placut foarte...,este ceea ce ar trebui sa ne intereseze in mod expres ,fiind pana una alta rostul,esenta vietii noastre pe Terra,pacat ca pe rufon se discuta prea putin despre cauzele si efectele cuprinse in acest "paragraf" si care ne influenteaza in mod fundamental Viata,vreau sa spun ca... daca la problematica:"Ucidem, distrugem, ne batem joc de planeta asta, ne infometam semenii si necuvantatoarele, ne doare-n cot de celalalt, etc",Nu gasim raspunsuri elocvente,d.p.d.v. Rational-Logic si binenteles posibilitatile,modalitatile de anihilare a acestor monstruozitati,Viata (posibilitatea de manifestare in trup) fiintei sau creaturii dupa caz,e un fiasco total...evident,opinia mea...

Sincere Felicitari!, ryn,mai treci te rog pe la noi cu aprofundari asupra acestor "probleme" atat de arzatoare la ordinea zilei....

NASTASE MIHAIL

Fiintele astea au un alt mod de gindire. Posibil si noi sa ne transformam modul de gindire in acesti ani.
Daca te gindesti intens la intrebarile puse de tine, Andrei, iti vei da seama ca sint puerile, poate nu toate.
Ma scuzi ca iti spun asa abrupt. Dar si eu mi le puneam. Nu mi le mai pun.
Iti poti da si singur raspunsurile, daca te gindesti doar din cind in cind la ele.

Xanadron

#11
Citat din: NASTASE MIHAIL din  18 Martie 2013, 03:04:11
Daca te gindesti intens la intrebarile puse de tine, Andrei, iti vei da seama ca sint puerile, poate nu toate.

Colegul @Andrei cred c-ar trebui sa se gandeasca mai intai de ce oare "extraterestri" trebuia scris cu un singur "i" in titlul topicului inainte sa sondeze alte profunzimi ale framintarilor existentiale. :wink:

Stiu, par rautacios, dar sfaturi de tipul asta-s utile zic eu, fiindca salturile prea mari pot duce nu doar la luxatii, ci si la... scrinteli de-a binelea. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

   Poate ca ar trebuii sa facem totusi o deosebire intre Andrey cu Y si Andrei fara Y si cu un singur I,dupa umila mea parere... :-D :wink:
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Aseneth

#13
Citat din: Andrey__ din  20 Ianuarie 2013, 06:13:48

Salve!

1. Da

2. Chiar extraterestri

3. Autoprotectie. Daca te apropii prea mult de o gaura neagra risti sa nu mai iesi din ea.

4. Era reclama la firma care construieste acele elicoptere.

5. In acele zone exista mai multa aparatura de inregistrare si oameni antrenati, educati sa observe feneomene care ies din sfera cotidianului.

6. Da, sunt diferiti. Dar depinde si de perceptie, asa cum sunii oameni sunt convinsi ca toti chinezii sunt la fel, ar putea avea iluzia si ca toti extraterestri sunt la fel.

7. Majoritatea sunt facute cu telefonul, care nu are putere mare de captare a sunetului. Toate sunetele venite din cosmos captate de NASA, SETI, etc, sunt pe alta frecventa decat cea cu care este obisnuita urechea terranilor. Sau aparatele de inregistrat.

8. La asta chiar nu iti raspund, e prea usor.

9. Da, guvernul roman. Sau orice institutie de stat din Romania. Incearca sa mergi intr-una din ele si sa ceri ceva, se vor uita la tine ca la ozeneuri.


fiulploii

 Daca tot e ziua intalnirii de la Roswell :lol:

Din nou din Anglia - patria cercetatorilor plictisiti si cu finante la discretie - oare de unde vin aceste fonduri?

Teoria creierului social, ce postulează că animalele ce formează grupuri sociale mari au creierul mai mare...
sursa:  http://www.historia.ro/exclusiv_web/actualitate/articol/ce-au-oamenii-creierul-mare-un-nou-studiu-ofera-raspunsul
http://rspb.royalsocietypublishing.org/content/280/1765/20131151


O echipă de cercetători de la Universitatea Oxford a studiat necesităţile cognitive asociate realizării de decizii sociale cu ajutorul unei metode cunoscute sub numele de ,,modelare pe bază de agent", ce modelează o variantă simplificată a realităţii.

Aşa cum se aşteptau, cercetătorii au descoperit că realizarea unor decizii sociale mai complexe necesită mai multă energie cognitivă.

Complexitatea cognitivă a limbajului a evoluat pe măsură ce grupurile sociale au devenit mai mari şi mai complexe, explică Tamas David-Barrett de la Universitatea Oxford, coordonatorul studiului.

Cercetătorul afirmă că un grup de cinci persoane este numărul ideal pentru a coordona un eveniment precum o vânătoare, însă pe măsură ce grupul creşte în dimensiuni, coordonarea necesară devine din ce în ce mai complexă.

,,Lucrarea noastră confirmă o ipoteză postulată în anii '80 ce susţinea că pentru a trăi într-un grup mare ai nevoie de un creier mare, iar pentru a trăi într-un grup foarte mare, ca oamenii, ai nevoie de limbaj", explică omul de ştiinţă.


  De aici eu deduc ca micutii gri sunt o populatie de vreo 20 de miliarde cel putin dupa marimea capului care adaposteste al lor creier . Ca doara n-o hi umplut cu lichid in proportie de 90% iar creierul lor sa fie cat o nuca - de nuc si nu de cocos. Dar mai stii?  :-D