Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Microsoft Vision 2019

Creat de Urban, 11 Ianuarie 2013, 03:54:31

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: abyss din  12 Ianuarie 2013, 02:33:55
Si mi-a mai zis ca sunt lipsit de sentimente umane.
:)
A naibilii A.I. - te-a facut deci din om, neon. :star: :-D

La modul f. serios acum: daca pe net au aparut deja zguby-zombi din astia, ce-o avea in dotare  U.S. Navy de pilda? :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Cred ca nu s-a uitat nimeni mai atent la pagina de start  :-D
Turing Tests: voted 42% and then 59% human!   
Despre Testul Turing aici :
http://en.wikipedia.org/wiki/Turing_test



Cleverbot comes very close to passing the Turing Test
Techniche 2011, IIT Guwahati, India, 3rd September 2011

A high-powered version of Cleverbot took part alongside humans in a formal Turing Test at the Techniche 2011 festival. The results from 1,334 votes were astonishing...

Cleverbot was judged to be 59.3% human.

The humans in the event achieved just 63.3%.
 

Deci, mai are putin ca sa fie uman ... Asta de pe net. Ca ala sau alea din US Navy o anumita sectiune , cred ca depasesc 70%. Doar parerea mea.

@uforever   , daca te plictisesti , uite, poti sa iti descarci un asistent personal cu care sa conversezi - nu stiu daca stie solfegii dar s-ar putea sa se stie la clape  :lol:
http://www.zabaware.com/?gclid=CPvS5IjQ4bQCFW3KtAod6wsAUw

Mai sunt si alti roboti pe net insa cleveru' este cel mai bun acum.

http://www.psych.utoronto.ca/users/reingold/courses/ai/turing.html

uforever

Citat@uforever   , daca te plictisesti , uite, poti sa iti descarci un asistent personal cu care sa conversezi - nu stiu daca stie solfegii dar s-ar putea sa se stie la clape   

Cu asta n-ai cum sa te plictisesti, problema e ca am un "asistent viu" prin casa, s-ar putea sa m-arunce afara in zapada, daca m-ai pierd vreo "noapte clever"
Multam pentru link fiuploii.

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  12 Ianuarie 2013, 00:29:15

@SLEAH19
     Ma intrebam pur si simplu de ce din coasta si nu din alta parte desi parerea mea e ca treaba asta e o minarie   pentru a sublinia asa zisa inferioritate a femeii fatza de barbat .  :lol: Politica deci.
     Iar daca o sa iti spun ca exista niste studii - nu stiu cat de stiintifice- prin care s-a ajuns la concluzia ca organismul femeii este mai complex decat al barbatului si ca femeia a fost creata prima iar barbatul mai apoi, cu un organism mai simplutz, ce sa mai zici ?
     Asta din punct de vedere fizic. Cat despre esenta divina sau nu a Vietii , ea se pare ca este unisex- ca sa zic asa, si se adapteaza la caracteristicile interfetei care se numeste corp.

Sa nu fiu bănuit de vreo propovăduire , bag nişte spicuiri din apocrifă despre cum o parte din veghetori unisex au pierdut desăvârşirea:

"Enoh, tu ale cărui scrieri sunt drepte în faţa legilor divine, du-te la cei care trebuie să vegheze asupra cerului, acelor îngeri care te-au trimis să te rogi pentru ei, cei care locuiau odinioară în ceruri, spune-le aşa: 
,,Nu demult, voi eraţi în cer; pe atunci, nu vi se revelaseră încă toate tainele; voi nu aţi aflat decât o infimă parte din mistere. În împietrirea inimii voastre, voi aţi dezvăluit tainele femeilor şi prin intermediul acestor mistere, bărbaţii şi femeile au răspândit răul pe Pământ."
...
Nu te teme, Enoh, om plin de dreptate, tu care scrii ceea ce este conform legilor universale. Apropie-te şi ascultă vorba Mea.
Du-te şi spune-le Îngerilor din cer care te-au trimis să Mă rogi pentru ei: voi ar trebui să intermediaţi pentru oameni şi nu oamenii pentru voi.
De ce aţi părăsit cerul cel profund şi veşnic?
Dar voi, fiinţe sfinte, de natură eterată şi părtaşi la viaţa veşnică, v-aţi înjosit prin contactul cu sângele femeilor şi aţi zămislit cu sângele cărnii.
Dar voi eraţi la începuturi fiinţe spirituale, părtaşe la viaţa veşnică, nemuritoare faţă de toate ciclurile creaţiei.


Creatorul şi-a trimis fiul în plan fizic tot printr-o femeie . Acesta nu a spus să fim robi sau sclavi ci : ,, Fiţi deci voi desăvârşiţi precum Tatăl vostru din cer este,,.   

Restul sunt ale cezarului.

Şi ca să fiu ontopic:
Boston Dynamics Big Dog (new video March 2008)
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

uforever

Dar stiu ca face zgomot "Bambi", nu gluma! :-D sunt curios cum 'or sa rezolve "problema".

Xanadron

#35
@SLEAH19: Taman asta fu una din intrebarile la care stimabilul autor TVM n-a apucat (sau n-a mai voit) sa-mi raspunda: CUM anume unisecsii (sau asexuatii? - ca asa apare in "Programul Terra - Un atentat la vietisoarele noastre sexuate" - sau sexuale? :roll: :-D) ingeri "cazuti" din Cerul Nemuritorilor - inclusiv in bratele fomeilor pamintene - au reusit sa le lase grele?!
Si inca grele de tot... :-D - fiindca au procreat, nu-i asa, gigantii Nephilimi... :mrgreen:

Ca astia procreara-n continuare Anakimii si Refaimii mai putin conteaza - sau, in fine, pare ceva mai logic, desi nici la alta intrebare n-am primit vreun raspuns extras de prin tainitzele Zoharului.

Intrebarea viza interpretarea notiunii de "jumatate ingereasca nemuritoare" a Refaimilor, dar n-am acum timp de dezvoltari.
Fiindca ma fugaresc deja propriile-mi cropochioarcanitze. :lol: :martiansmile: :-) :-D

Sa fiu insa si eu ontopic: nea John Lear de pilda sustine in continuare ca avansul tehnologic al unor armate (nu doar cea americana) in comparatie cu "civilia" ar fi greu de cuantificat in ANI - poate doar in SECOLE... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

#36
Citat din: Xanadron din  13 Ianuarie 2013, 01:28:11
@SLEAH19: Taman asta fu una din intrebarile la care stimabilul autor TVM n-a apucat (sau n-a mai voit) sa-mi raspunda: CUM anume unisecsii (sau asexuatii? :roll:) ingeri "cazuti" din Cerul Nemuritorilor - inclusiv in bratele fomeilor pamintene - au reusit sa le lase grele?!
Unisex nu inseamna asexuat , dupa parerea mea.
Prin unisex se intelege- cel putin prin vestul lumii  :evil:  - orice care merge la ambele sexe. De aici extrapolam si ajung la concluzia ca unisex ar putea insemna ambele tipuri de glande dezvoltate la fel de ..bine  :lol: Fiindca stim din biologie ca oricum toti avem ambele tipuri numai ca un tip se dezvolta in  defavoarea celuilalt in anumite conditii, etc.etc.

Desi, am impresia ca pudica biserica a modificat putin si aceasta informatie  :lol: sa ne aducem aminte de discutiile purtate in Renastere pe tema daca Avram sa fie cu dotarea la vedere sau nu .
Parerea mea..

P.S. ce legatura este intre asta si microsoft?
Pai , e vorba tot de ..scule ..potentiale de un viitor anume  8-)

Xanadron

#37
Complicata discutie, fiualploii, si bazata oricum doar pe prezumtii (nu uita insa precizarea adaugata mai sus de JE - "CUM anume unisecsii (sau asexuatii ingeri? - ca asa apare in "Programul Terra - Un atentat la vietisoarele noastre sexuate")... etc.

Versiunea hermafroditilor ceresti :martiansmile: ar cere dizertatii extinse, care nu-si au insa locul aici.
Fie si doar haosul logic creat de cuplarea unui CS uman la "soma" unui inger ambi-sex ar complica treaba pina la paruieli cu flames. :lol:
Flacaruius religiosus adica, evident.

Ontopic din nou insa: tot NU imi suride viitorul sugerat in videoclipurile postate aici initial. :-P
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

#38
Nu am bănuit că sexul îngerilor a fost de-a lungul timpului o aşa mare dilemă, până nu am început să bulesc wekeendu şi să răscolesc goagălu. Nu mai pun linkuri şi citate , spun doar părerea pe care mi-am format-o. Concilii şi tot felul de ,,suite,, şi ,,careuri ,, de popi şi episcopi au încercat din cele mai vechi timpuri  după lungi discuţii să stabilească sexul îngerilor ( Constantinopole a fost cucerit pentru că, cei care ar fi trebuit să-l apere , discutau aprins despre ce sex au îngerii), manipulatoriu doar pentru că scopul principal era de fapt minimalizarea rolului acestora , îngerii decăzuţi se pare că au fost izgoniţi din ceruri şi nu Adam(omul). Îngerii  nu  au sex, sunt androgini, au fost creati pentru a se ocupa cu "ordinea" spirituala si nu cu cea fizica, nici nu le-ar trebui căci ei sunt intr-o alta dimensiune decît a noastra, sunt energie ...dar care se poate materializa.
Am tot căutat în Cartea lui Enoch şi similare să văd ce i-a determinat să-şi dorească legături trupeşti cu femeile pământene.
Posibil ca frumuseţea femeilor şi bucuria actului sexual urmat de bucuria naşterii copiilor să fi generat un sentiment de invidie în cei 200 de îngeri veghetori ai lui Samyaza iar ei deşii nu aveau un corp fizic ci unul eteric, aveau totuşi puterea de a se materializa, sau de a utiliza un corp material existent deja, corp de sex masculin ,şi doar aşa a fost posibil se pare să le lase grele:

Cartea lui Enoch

Capitolul  7

1. Pe cand copii oamenilor se inmultisera in acele zile. s-a facut ca ficele lor s-au nascut gratioase si frumoase.

2. Si atunci, cand ingerii, copii Cerurilor, le-au vazut, s-au indragostit de ele; si ei si-au spus unii altora: sa ne alegem femei din  rasa oamenilor si sa avem copii cu ele.

................
10. Si ei si-au ales fiecare cate o femeie, si s-au apropiat de ele si au convietuit cu ele; si ei le-au invatat vrajitorii, farmece si insusirile radacinilor si arborilor.

11. Si aceste femei au zamislit si au nascut uriasi


Dar cu ocazia acestor săpături am descoperit o mostră de atemporalitate pe lângă care am trecut până acum:

Toti aceia care locuiesc in Ceruri cunosc ce se intampla pe pamant.
Ei privesc pamantul si stiu imediat totul despre el de la inceput si pana la sfarsit.


Iată o imagine a pământului şi a lunii, de la zece milioane de km ( care a mai fost postată, de colegul Jean)
Deci Divinitatea aruncă o privire asupra pământului şi ne evaluează pentru mii de ani instantaneu!!

Omul poate fi un pericol pentru Univers, doar în măsura în care a fost creat ca singura variabilă a universului.
                                                                                                                                                                (Sleah, copyright)
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#39
De acord cu ipotezele din postarea de mai sus a colegului SLEAH19 - in sens de interpretare plauzibila a "tainei" caderii ingerilor, urmata de metamorfoza lor "materiala".

Evident ca alunecam insa in alt SF daca am pretinde ca stim si mecanismele exacte ale numitei transmutari... luciferice in definitiv. :evil:

P.S. direct @autor: Interesant mi se pare si faptul ca linia deductiei tale se regaseste (oarecum) si intr-un anume capitol din cartzulia lui JE... :roll:
In fine, sper sa nu-mi ceri si tu drepturi de autor, ca ajung din castigator...  dator! :-D

P.S. : Cred c-ar fi cazul sa te apuci sa scrii si tu o carte cu titlul "Anti-Programul Terra". :wink:

Later edit (ca uitasem sa fiu si ontopic): iar am avut un cosmar inspirat de lumile astea high-tech - eram intr-un oras d-ala sticlos cu displayuri allover, in care unica muzica auzita pe toate strazile era Gangnam Style a lu PSY. :-o :| :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Coane eram si eu prin visu cela?

Xanadron

Citat din: abyss din  13 Ianuarie 2013, 20:19:11
Coane eram si eu prin visu cela?

Nu - o zbughisesi deja intr-o lume mai buna. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Am avut un vis asemănător, de unde si intrebarea. A, erau si niste xanadroane chitinoase zburătoare care scanau străzile in cautare de humanz. Eram cu cineva si tot ne feream avansând catre o locatie. Reuseam sa stam neobservati  controlandu-ne pulsul inimii. Cei "reci" erau deja modificati ...  :)

Xanadron

Citat din: abyss din  13 Ianuarie 2013, 21:53:33
Am avut un vis asemănător, de unde si intrebarea. A, erau si niste xanadroane chitinoase zburătoare care scanau străzile in cautare de humanz. Eram cu cineva si tot ne feream avansând catre o locatie. Reuseam sa stam neobservati  controlandu-ne pulsul inimii. Cei "reci" erau deja modificati ...  :)

Ma vad nevoit sa te adaug pe lista alora de-o sa le datorez drepturi de autor fara sa-i fi intrebat de sanatate, Waffenbruder! :-D
Posibil oricum sa devina real si "scenariul" din visul tau (in asta recent al meu nu ma fugarea nimeni totusi - in altele mai vechi totusi, da; se vede insa ca urmaritorii mei erau mai low-tech ca ai tai, fiindca foloseau "banale" benoacle IR day&night-vision).
...Sintem dusi, clar. :lol:

Revenind ontopic acum: "digitalizarea" societatii umane pe directia eficientzei seci decurge ca la carte zic eu, ambalata in joculetze mii si apps-uri faclii.
Pe aceeasi nota ar fi de comentat dezbaterile oficiale din invatamintul american, unde se preconizeaza scoaterea din programele scolare a complicatilor scriitori "clasici", ba chiar a tuturor celor prea "adinc-psihologici", dar tema incercarii impunerii controlului pina si asupra literaturii :-o de catre Elite :evil: e prea vasta si n-am timp de ea.
Unele detalii tangente - aici, pe f. interesantul site al lui Joseph Farrell:

http://gizadeathstar.com/2012/12/kindling-kindle-ebooks-the-new-censorship-and-the-ancient-very-high-civilization/

P.S. Vezi ca numele LOR corect e xanadrone, nu xanadroaneee !!! :lol: (asa poti sa ma strigi pe mine, dar nu pentru mult timp, ca dupa o anumita data or sa te detecteze verisorii mei chitinosi). :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

acme

Citat din: Xanadron din  13 Ianuarie 2013, 22:27:09
Ma vad nevoit sa te adaug pe lista alora de-o sa le datorez drepturi de autor fara sa-i fi intrebat de sanatate, Waffenbruder! :-D
Revenind ontopic acum: "digitalizarea" societatii umane pe directia eficientzei seci decurge ca la carte zic eu, ambalata in joculetze mii si apps-uri faclii.
Pe aceeasi nota ar fi de comentat dezbaterile oficiale din invatamintul american, unde se preconizeaza scoaterea din programele scolare a complicatilor scriitori "clasici", ba chiar a tuturor celor prea "adinc-psihologici", dar tema incercarii impunerii controlului pina si asupra literaturii :-o de catre Elite :evil: e prea vasta si n-am timp de ea.

Eu zic ca e tocmai invers: e-readere-le sint "marele egalizator" in privinta literaturii/documentelor; daca pina acum ai fi vrut sa ii arati lui bunicul tau un document de pe net cu "ultima conspiratie" ar fi trebuit sa il inveti cu calculatorul; dar asa nu trebuie decit sa invete 2 butoane de la e-reader (pagina inainte si pagina inapoi) si poate sa citeasca cind vrea el.
Pe vremea impuscatului cartiile/textele subversive circulau si in format  "listat" (cu mari eforturi in centrele de calcul).
We're born alone, we live alone, we die alone.