Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sa fi trecut oare umanitatea de “Marele Filtru”, ca alte civilizatii ET?

Creat de Xanadron, 03 Ianuarie 2013, 14:37:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

andrei

   Superb! :star: :star: :-D
  Numai ca pana la Dumnezeu,te mananca sfintii.De fapt asta sustinem noi aici.
Sa te intreb ceva Sleah19:-Crezi ca popii ortodocsi sunt angajati direct prin ordin de la Dumnezeu,sau se ocupa altcineva cu angajarile,pe acilea pe la noi? :-D
 
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

adrian75

Pana la urma, este o chestiune care ne privește pe fiecare dintre noi individual. Cat despre contactul cu Divinitatea,nu este suficient sa crezi, trebuie sa ai cunoaștere, dar mai ales sa fi pregătit sa primește ceea ce iti oferă Divinitatea. Isus a spus:" VEȚI CUNOAȘTE ADEVARUL si adevarul va va elibera!" Doar credința nu este de ajuns si aici este marea problema, credinciosi am putea deveni toti, dar cati dintre noi suntem pregătiți sa primim ceea ce ne oferă Divinitatea si anume...ADEVARUL , adevar care nu este altceva decât o cunoaștere completa a rolului nostru in acest Univers... (Evident, tot o părere strict personală - adică, datul cu presupusul).

SLEAH19

    Înţeleg retorica întrebării tale andrei dar e greu să îţi dau eu răspunsul cu popii. Biserica din România pe lângă că se denumeşte sobornicească îşi mai spune şi apostolească , adică descendentă din biserica apostolică lăsată de Iisus pe pământ iar teritoriul românesc este creştinat ,, la prima mână,, de către apostolul Andrei, primul chemat la pocăinţă de către Iisus. Singurul preot încuviinţat de către Dumnezeu din câte ştiu a fost Aaron , fratele lui Moise , restul se trag cumva din el .

Dar să nu purtăm de grijă popilor, că fiecare ar răspunde pentru el. Ştii de ce nu a văzut Moise ţara Canaanului ?  Pentru că din trufie a lovit cu toiagul stânca şi a doua oară să izvorască apa în faţa triburilor lui Israel , cu de la sine putere deşi Dumnezeul Slavei i-a spus să facă asta doar o singură dată. La ce fac popii noştrii cei fără de har , cam ce porţi li se vor închide? Să te rogi sau să comunici cu divinitatea nu costă nimic. Locul şi modul închinării nu au nici o importanţă.

Până la Dumnezeu te vor mânca de fapt ceilalţi dumnezei pe care îi ai.
Te-ai întrebat vreodată atunci când ai frunzărit  biblia de ce Dumnazeu nu face nici o referire la atei, nu are legi împotriva ateismului ?

Natura umana ne face să credem în ceva sau cineva, să fim influenţaţi sau chiar posedaţi de idei , dorinţe sau crezuri , punem pe primul loc din viaţa noastră un anumit set de idei ca pe acea piatra din capul unghiului care ne organizeaza cumva restul vietii .

Dumnezeu nu menţionează în cele zece legi ceve în genul :

Să nu fii ateu.

El spune :

Să nu ai alţi dumnezei în afară de mine şi aici se referă şi la zei morţi , fără viaţă, iraţionali :a pune pe primul loc în viaţa ta  banii ,hoţia, crima, trufia mândria, minciuna, de .....şi muzica , sporturile etc. (Ex.O galerie de fotbal care cântă în cor imnuri pentru echipa favorită pune în inima ei mai presus de Dumnezeu pasiunea pentru fotbal ).


Religia in sine de orice natura,  nu mantuieste pe nimeni !

Ps. Abia a început trimestrul doi şi iar am  depăşit postările cu, caracter religios.  Deci stop.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Stop si de la capat.
Rolul ritualurilor religioase si in esenta simbolice este in viziunea mea de a propaga o stare spirituala anume cu care sa pleci acasa si sa tie macar o vreme. Starea de comuniune, in care indivizii participanti ating perceptii multisenzoriale, isi simt la propriu unii altora sufletele nemuritoate ca fiind UNUL. Chestie ce poate fi atinsa si prin alte/diverse tehnici mentionate de dr Ledwig ca si o activare a centrilor energetici ce preiau energia si o trimit sus la procesorul 7. E greu sa suporti pe cineva diferit tie si invers. E greu sa nu poti comunica total ci doar partial prin scris ori vorbe. Surzi si muti...intr-un fel chiar suntem si pe deasupra cu posibilitati limitate de intelegere ori constientizare.

terraflorin

Dar de unde ştim noi mai exact că alte presupuse civilizaţii au trecut de ''Marele Filtru''? Poate aveam de-a face cu un embargou local menit a stopa răspândirea prostiei la nivelul stelelor.

Xanadron

Ontopic cumva, un clip cu nea' Bashar (nu Al Assad insa :-D) - care demonstreaza din nou ca-i un f. bun actor.
Desi reia asadar unele chestii ras-discutate in ultimii ani apropo de o Disclosure care vine, vine, calca totul in picioare... dar nu prea se vede, :lol: o face convingator.

Zic asta chiar daca nu-s neaparat de acord cu afirmatia lui hotarita ca dupa 2012 ET-ii :-) si-au schimbat linia politicii "hands off" aplicata pina acum (cica) civilizatiei umane.
Continuu deci sa cred ca noi oamenii inca n-am atins, ca medie ponderata, un anumit "nivel critic" de intelegere a rostului existentzei noastre prin zona asta si implicit mai e destul pina la un contact "deschis"intre noi si superiorii nostri cosmici.

Bashar -Diplomatic Channels advising the Extraterrestrial Disclosure & Contact process
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Fara comentarii cu mentiunea ca alte civilizatii ET adica traficantii tocmai de aceea ne vor  :-D
Parerea mea..

fiulploii

Atentie ! Nu luati drept adevar cele spuse mai jos . Poate ca trebuia pus articolul la pagina comica ....

Nici nu stiu unde se potriveste mai bine postarea asta despre un punct de vedere asupra Archontilor  :-D pentru ca nu este un subiect dedicat lor .

@Xanadron, stiai acest punct de vedere caracterizat ca mix de condimente ?

Parazitii ARCHONTICI si implanturile ETERICE !!!
3 martie 2014 la 08:50
Archonticii in esenta inseamna suprimare prin parazitare. (Partea I)



Sunt invizibili ochiului uman si provoaca blocaje in discernamant, acestia au capusat creierul fizic dar si eteric al aproape fiecarei persoane pe Terra. Traiesc in simbioza parazita cu creierul fizic si eteric, parazitand celulele Gliale (celula a sistemului neuronal) unde creeaza deconectari sinaptice intre meridianele creierului eteric responsabil cu reproducerea AND-ului in partile fizice corespondente, cat si distorsiunea procesului de gandire.

Parazitii Archontici (ARCHONII) pot fi indepartati din corpurile umane prin doua metode, una este energetica, prin fortele Luminii ( 8 dimensional ), si cea de a doua, medicala prin consumul zilnic de Argint Coloidal (Argint Ionic), ambele variante duc la eliberarea mentalului uman cat si o crestere in inteligenta si creativitate, printr-o mare expansiune a constiintei.


Archonticii odata instalati in gazde umane interzic si schimba orice programe informationale (infoenergetice), "taina" botezului si celelalte taine ale crestinatatii, sunt facute in numele lui Savaot (Iehova)...principala putere Gebdomady (nivelul sapte dimensional).


Sufletul uman este hrana pentru Archontici, de aici vine si puterea de guvernare a lor (adica pentru Iehova si Archonticii lui) iar fara aceasta hrana ei nu pot exista deoarece numai in sufletele umane exista substanta celesta Gavah (energia de suferinta) care le da putere de existenta eterica Archonticilor.

Localizarea parazitozei de suprimare !

Cei mai comuni paraziti de plasament Archontic, au ca punct de intrare caile aeriene sau digestive iar de implantare, meridianul vezicii biliare. Tentaculele se pot raspandi in zona nervilor spinali transmitand mesaje creierului prin sistemul nervos central. Meridianul vezicii biliare este singurul meridian pe care il pot accesa direct prin matricea musculocutanata la nivelul 4 Dimensional.


Prin urmare, meridianul vezicii biliare este folosit pentru a obtine mai mult control de catre Archontici asupra functiilor corpului de al controla si conduce la nivel fizic. Ciclul de viata al acestui parazit si modul in care acesta intra in matricea fizica este similara oricarui alt parazit fizic (dezarhivarea programelor eterice). Ingineria programelor eterice a proiectat entitatile Archontice ca paraziti de suprimare acestia fiind o sursa majora de control mentalo-vocal la nivel de constiinta.

Ciclul lor de viata precum si cresterea lor sunt similare cu cele ale meduzei, corpul central fiind procesatorul care dezvolta o intreaga familie de creaturi simbiotice in care centrul este parintele, de unde pornesc ramuri subsidiare si toate aceste procese se intind de-a lungul tuturor meridianelor din organismul uman prin circuitul sangvin si limfatic, cu scopul de a controla sistemul nervos central. De obicei centrul parental principal este situat in lobul temporal al creierului deasupra urechii, stangi sau drepte. Tentaculele patrund prin gat in coloana vertebrala creand rigiditate musculara, dureri musculare si dureri de cap.


Acesti paraziti Archontici se pot muta in alte persoane vulnerabile pentru a controla mintea acestora, un exemplu este acela in care un terapeut maseur transmite parazitul prin respiratie sau atingere spre alti practicanti care nu si-au dezvoltat nici o protectie, necunoscand acest tip de program non-terestru de capusare.



Oamenii au tendinta de a actiona excentric, odata instalata aceasta entitate ei nu mai pot fi responsabili de schimbarile personale si psihice si in cele din urma in ultimele etape ei devin masini umane controlate fizic si mental (automatisme) de catre acesti paraziti Archontici.


Studii suplimentare: disfunctiile vertebrelor C2 Axis si C1 Atlas !
Bazandu-ma pe cercetarile in directia eliminarii cu succes a parazitilor suprimatori din propriul meu corp, se presupune ca cele doua discuri Atlas si Axis sunt prejudiciate datorita infiltrarii parazitului. In poza se vede punctul de intrare in meridianul vezicii biliare precum si intersectarea acestora cu coloana vertebrala si nervii spinali.


Aceste implanturi se suprapun si incalca C1 si C2  ( vertebra laterala a mastoidianului oaselor si vertebrelor) sunt sursa de manipulare a Anunnaki iar aceste tulburari pot avea legatura si cu alte implanturi extraterestre, solutia medicala prin consumul zilnic de Argint Coloidal (Argint Ionic) neutralizeaza in timp acest parazit de suprimare.

O metoda de corectie a vertebrelor se numeste "Atlas profilax" si este un instrument similar cu un mic ciocanel care produce vibratii pe marginile discului Atlas, aceasta creand posibilitatea de a reveni la pozitia naturala a acestui disc, corect pe axul central al craniului, astfel incat gatul este perfect echilibrat pe coloana vertebrala. Desigur ca sunt mari controverse create in jurul acestei proceduri deoarece aceasta trebuie cercetata in profunzime si la nivel individual.


Aceste entitati se hranesc cu trairile sufletelor umane. Conducatorul celui de-al saptelea cer Archontic numit Savaofom a fost unul din fii diavolului pe care sectantii il identifica cu Dumnezeul iudeilor.

Doctrina Archonticilor este bazata pe un cosmos alcatuit din 8 ceruri. Primele 7 ceruri au fost fiecare guvernate de un Archon (demiurg), asistat de o serie de ingeri archontici creati de el, cu scopul de a fi temnicerii sufletelor. In al optulea cer locuieste Mama suprema a Luminii (Sophia). Cel mai puternic dintre Archontici este Savaot, Dumnezeu-ul evreilor si tatal diavolului . Lui i-a fost data puterea suprema pe al saptelea cer. Adam (partea barbateasca) a fost generata prin unirea cu diavolul, care s-a razvratit impotriva Tatalui sau in toate si prin instrumentul lui... Eva (partea femeiasca) a dat nastere lui Cain si a lui Abel. Cain l-a ucis pe Abel in lupta pentru castigarea iubirii surorii lor pe care amandoi o doreau.

Astfel sufletele oamenilor, pentru a ajunge la Mama Suprema (Sophia) ar trebui sa parcurga cunoasterea (gnosa), cale care permite ca umanitatea sa scape de puterea lui Savaot, care ne-a tinut in necunoastere, prizonieri in corpuri pamantene cam mult timp.

Archonticii, ca un mijloc uman de a nu atinge cunoasterea (gnosa) , au predicat ascetica, postul, cat si traiul de multe ori în saracie. Botezul ca si taina, nu este altceva decat un ritual secret prin care Savaot inchide cunoasterea sufletelor, le asteapta prin discipolii sai cand ele intra in aceasta lume si le elibereaza la plecarea din ea. Textele lor sacre care confirma cele spuse si cunoscute de noi sunt : Symphonia, Anabatikon, Allogenes.

Tertullian (scriitor crestin timpuriu) si-a jertfit inteligenta personala in schimbul atasamentului puternic spre cele lumesti, el s-a luptat cu gnosticii (cunoscatorii) deoarece el a vazut ca aceasta cale este o cale gresita deoarece aceasta duce spre un camp intelectual si emotional de eliberare. Intr-adevar, doctrina factorului gnostic are o directie duala. O directie a gnosticismul in care se cauta excesiv spiritualitatea foarte umflata....si alta in care gnosticii se scalda intr-o anarhie etica, un libertinism absolut, desfrau si promiscuitate, nu se dau in laturi de la nici o forma de coruptie, sex vulgar si salbatic, perversiuni abominabile si destrabalare.

Reprezentantii gnosticismului se impart, in cei care fac legi si le pastreaza, iar ca antipod cei care nu au nicio limita, nicio bariera... antinomisti "Antitactes" (dusmani ai legii si ordinii). Conducatorii si reprezentantii celor doua directii diferite ale gnosticismului au pornit pe acest ultim drum care se numeste calea "Nicolaitilor si Archonticilor", pe buna dreptate o barbarie impotriva umanului.
In istoria gnosticismului au existat lupte intre sectele cu directie "encratica" si "antinomistica", ambele ramanand logice si consecvente. Daca cineva doreste sa cunoasca logistica intelectuala gnostica mai bine s-ar documenta asupra istoriei acesteia, abia atunci va putea intelege mai bine de unde a luat nastere dictonul "SACRIFICIUM  INTELLECTUS" si se va lamuri cu siguranta. Reprezentantii acestei tendinte au fost in concordanta nu numai in teorie ci si in practica si au folosit pana la ultimul nucleu intelectual, pana la absurd in cautarile lor intelectuale.


Cunoasterea (GNOSA) care elibereaza, este calea prin care oamenii scapa de capusarea Archontica dizolvand medical simbiotul din corpul lor (prin Argint Coloidal) capusare cu rol de releu pentru ARCONI, rol care duce umanitatea in involutie sau regresie evolutiva. Cand OMUL atinge cunoasterea, acesta se poate inalta trecand de al saptelea cer, pana la Mama suprema a Luminii (Sophia), de acolo de sus poate reveni in aceasta lume spre a o elibera...

Bogdan BUNEA Liviu - Presedintele Atlantis Departament
:-D
sursa: https://www.facebook.com/notes/bogdan-bunea-liviu/parazitii-archontici-si-implanturile-eterice-/703185379732582


  Siteul respectivului http://inventatori.go.ro/

hanzo

despre argint coloidal, si aur monoatomic, ormus si alte licori cu puberi in suspensie..

pentru cine are timp sa verifice, se pare ca particule de aur sau alte metale se pot depune pe adn-ul uman, pe deoparte ajutand la transmiterea mai rapida a informatiilor, iar pe de alta parte, aceste metale lipide de adn sunt sensibile la anumite unde wireless, sub influenta lor particula de aur ag se despinde, daunand grav adnului apropitarului.  :-D

ciiine mai doreste, ciiiine.. haur monoatomic avem.. de la cinamaaaar avem..  :mrgreen:


sursa, cu linkuri catre institutii de cercetare din franta, care au constatat acest fapt
http://cenuvorsastii.wordpress.com/tag/aur-monoatomic/

o fi sau nu o fi, sau o fi pe invers, sau o fi pe invers intai..  :martiansmile:

Xanadron

Raspunsul Dr. Greer -  cu care-s si io de acord - e ca NU, n-am trecut de Marele Filtru si implicit d-aia sintem inca "legati de glie".
Acelasi NU hotarit din partea lui - cu care nu mai sint insa de acord - si apropo de presupusele acorduri umano-ET:
Dr Steven Greer - Is the Government Working with Aliens?
Dr Steven Greer - Is the Government Working with Aliens?
Interviul e scurt, dar interesant tocmai fiindca trateaza concis mai multe teme f. controversate, incluzind "rapirile", pe care Greer le considera (prea unilateral zic eu) drept operatiuni tip CoIntel ale anumitor servicii speciale din marea viermuiala a complexului militaro-industrialo-financiar. :evil:

Clar ca destule "OZN"-uri sint de fapt ARVs (Alien Reproduction Vehicles) si unii dintre ocupantii lor mici, mari, gri sau verzi sint PLF-uri (Programmed Life Forms) "fabricati" de oameni - rai, evident :-D (pina si John Lear sustine ca "uzina" principala de clone/PLFs a 'meriganilor e undeva-n Arabia Saudita).

Dupa mine-i insa ilogic sa sustii ca dezvoltarea high-tech a umanitatii, accelerata exponential de 6-7 decenii incoa', e exclusiv "man-made" - si implicit ca rezultatele ei "miraculoase" (ARVs, PLFs, MILABs etc) si folosite intr-adevar in scopuri STS "murdare" (ex.: justificarea cheltuielilor militare, "vinzarea perpetua de frica" etc) n-au fost de fapt puse la dispozitia sforarilor umani :evil: de catre sefii lor ET/IT/UT aflati la capatul de-mai-sus al "curelei de transmisie" matriciale.
Pe circuit prim saturno-selenar :moon: :planet: "dedicat" noua - continuu sa cred asta pin-oi crapa. :lol:

Concluzie (strict personala ca-ntotdeauna, clar): S. Greer o arde la modu' inteligent si convingator (altfel n-ar fi fost promovat/finantzat ca virf de lance al unei... semi-Disclosure) , darrr... si dihotomic/maniheist - la fel ca-n eterna controversa "Sint ET-ii buni sau rai?"

P.S. Un link pentru cei care nu stiu multe - sau vor sa afle mai multe - despre ARVs:
http://www.ufoconspiracy.com/reports/arv.htm
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/