Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sa fi trecut oare umanitatea de “Marele Filtru”, ca alte civilizatii ET?

Creat de Xanadron, 03 Ianuarie 2013, 14:37:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

zana@M

@abyss
Ramâne problema cu relatia dintre pur-impur. E o chichiţă acilişea...


Nimeni nu realizează că și în viața spirituală fiecare trebuie să sorteze și să separe, să aleagă și să elimine.Trebuie să învățăm să separăm subtilul de grosier, purul de impur.
Trebuie să învățăm să nu mai ingerăm lucruri otrăvitoare. Emoții precum mânia, disprețul, gelozia, invidia, ura  toate conțin o mulțime de elemente toxice.
Este foarte important pentru sănătatea și frumusețea omului și chiar pentru inteligența pe care o posedă ca el să își aleagă o hrană fizică bună și echilibrată și, în mod egal ca importanță, să își aleagă o hrană spirituală pe măsură. Tot viitorul nostru depinde de aceasta.
Nu lasa pe nimeni de langa tine sa-ti distruga sufletul pur cu emotii descrise mai sus,altfel viitorul tau este distrus .
E greu sa lupti ,dar nu imposibil.
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

fiulploii

Citat din: zana@M din  24 Martie 2013, 08:36:39
@abyss
Ramâne problema cu relatia dintre pur-impur. E o chichiţă acilişea...


Chichita ar fi dupa mine ca pur sau  impur sunt notiuni foarte relative si valabile doar la o scara restransa . La o scara mai mare , unde se vede clar ca toate sunt una aceste delimitari nu-si mai au rostul .
E greu de explicat in cuvinte care fac parte integranta din sistemul dual bun-rau ce inseamna sa nu lupti impotriva a ceva , fiind o actiune distructiva.
Chichita asta cu alegerea este cea care ne tine prizonieri in acest domeniu terestru .
Doar parerea mea din acest moment ...

abyss

Relative sau nu, iată că majoritatea oamenilor nu prea face distinctie intre pur si impur. Evreii erau obsedati de traba cu distingerea pe cale empirica. Astfel ca aveau o multime de obiceiuri de aducere aminte precum neamestecarea fanumitor fibre in tesaturi sau tipuri de carnuri in mancare etc. Deci conteaza: asta fac religiile sau sistemele de credinte aproximativ religioase: te invata sa distingi intre plus si minus nu neaparat sa alegi ceva. Iar in final distingi in interior Marele Cadru. Dar dincolo de el? Ce este?

fiulploii

 Pana la Marele Cadru e necesar sa stapanesti la perfectie legile acestei lumi duale. Dincolo de el ce e ? Nu stiu sau nu am dovezi oricum .
Reluand putin tema robotilor biologici hai sa presupunem - doar de dragul exersarii creierului - ca suntem roboti biologici creati dupa cateva incercari nereusite . Acum fa bine si nu ma intreba '' scopul si durata vizitei '' ca nu cunosc raspunsul  :lol:
Nu crezi ca ipoteza asta fantastica ofera raspunsuri la o multime de necunoscute?

abyss

Suntem in niste costume-robot biologice. Si da raspunde la intrebari dar ridica o gramada noua. Pana la ea spune tu care sunt cele mai imp. la care raspunde.

fiulploii

Citat din: abyss din  26 Martie 2013, 10:13:45
Suntem in niste costume-robot biologice.
:-D Nu asta am spus .
Insa printre cei multi exista posibilitatea logica sa fie unii mai ''batrani'' in costume ''locale''.

Data fiind multitudinea de aspecte a complexului biologico-mentalo-spiritual numit ''om'' cea mai logica ipoteza de pana acum imi pare asta:  suntem intr-o zona cvasi-pustie a galaxiei , departe de traseele comerciale obisnuite ca un fel de pepiniera de demiurgi pentru alte zone. Suntem aici pentru ''antrenament'' . Unii fac fatza , altii nu . Se poate relua antrenamentul de la inceput. Etc.

Mai multe, cu alta ocazie. :-)
Parerea mea.. ascunsa printre alte pareri insa totusi '' la vedere''  :lol:

rontzo

eu as zice ca am trecut si titul e o kestie de timp- dupa cum vedeti "pregatirea" noastra a inceput deja..
se discuta subiecte public care fie erau tabu despre ET, cinematografia ne intoxica cu SF-uri si volumul e in crestere.. e clar ca ceva se coace si  mult asteptata dezvaluire/ disclosure etc.. se apropie tot ma mult
singura mea grija ar fi ca tare s-ar putea sa nu prea placa ce o sa aflam..

mariusvlad

Lucrurile evolueaza extrem de lent la scara planetara dar la un moment dat o sa ne intrebam cun naiba am ajuns in situatia asta?  Totul trebuie sa fie suportabil din punct de vedere emotional pentru ca omul este o fiinta extrem de labila iar o disclosure in adevaratul sens ar provoca panica.

fiulploii

Citat din: mariusvlad din  26 Martie 2013, 14:57:21
Lucrurile evolueaza extrem de lent la scara planetara dar la un moment dat o sa ne intrebam cun naiba am ajuns in situatia asta?  Totul trebuie sa fie suportabil din punct de vedere emotional pentru ca omul este o fiinta extrem de labila iar o disclosure in adevaratul sens ar provoca panica.
Totusi eu sunt convins ca exista si ''clase speciale'' unde se preda materia adevarata . :-D Aia reala si ''pe bune''.
Are cineva un manual de pe acolo ? Se poate pune pe forum macar cuprinsul?
Zic si eu ..  :evil:

rontzo

personal, daca stau sa ma gandesc un pic mai bine,  nu prea as insista sa aflu neaparat materia adevarata de la ''clasele speciale''
stiti voi vorba aia cu fructul amar al cunosterii.....

panta_rh_ei

@fiulploii: intra la proba practica :-D :-D :-D sau adaptarea din mers.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  26 Martie 2013, 15:00:47
Totusi eu sunt convins ca exista si ''clase speciale'' unde se preda materia adevarata . :-D Aia reala si ''pe bune''.
Are cineva un manual de pe acolo ? Se poate pune pe forum macar cuprinsul?
Zic si eu ..  :evil:


Nu trebuie să căutăm probabil prea mult:

Citat din: SLEAH19 din  11 Decembrie 2012, 23:41:38
Vă recomand un mic experiment , pe care eu l-am făcut întâmplător. Mergeţi într-o şcoală şi căutaţi o clasă de a II a, nu mai mare,   câştigaţi atenţia copiilor şi la modul serios deschideţi cu ei subiectul extratereştrii , despre existenţa lor, despre OZN-uri, invazie extraterestră , armele lor şi ve-ţi avea un mic şoc. Cine face experimentul îl rog să-şi scrie impresiile pe forum.

Generaţia noastră şi  chiar noi de pe forum, după tone de discuţii tremurăm la un disclosure şi vom avea un şoc dacă guvernele lumii ne vor spune ,, Ei sunt aici,, .

  Vom apuca noi acel moment?

Spun asta dragii mei pentru că prinşi de lupta pentru supravieţuire şi spălaţi pe creier nu observăm cum prin toate mijloacele de la desene animate, jucării, reviste, cărţi de colorat , jocuri electronice , ambalajele dulciurilor, vestimentaţie etc , ,, Cineva,, îşi creşte o generaţie ,, de mânuţă,, care la un moment dat vor primi extratereştrii ca pe ceva normal , fără emoţii şi fără .....întrebări majore.

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

Pentru mine nu e suficient, vreau manualul complet, revazut si adaugit  :lol:
Serios acum, ce spui tu @ SLEAH19 e tot din politica pe termen lung .  :-D

Aseneth

Trebuie neaparat sa ne fie teama de extraterestri? Si arma lor secreta sunt copiii de clasa a IIa ?

SLEAH19

 Stau şi mă întreb fiulploii , dacă aş fi cursant , dacă aş avea manualul sau acces la predarea materiei adevărate   ....... aş divulga cuprinsul la cerere s-au din proprie iniţiativă comunităţii de aici? 
Oare nu m-aş considera imediat un fel de ales sau elită şi moralmente mi-aş găsi argumente  care să susţină ocultarea.

  Nu de mult au existat tensiuni pe forum pentru publicarea cursurilor lu nea Vasile( Rudan) , unde unii colegi chiar au avut o reacţie de genu : nu aveţi voi faţă să aflaţi ce se predă la acele cursuri .

  Nu facem notă discordantă, cum e lumea aşa suntem şi noi.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !