Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sa fi trecut oare umanitatea de “Marele Filtru”, ca alte civilizatii ET?

Creat de Xanadron, 03 Ianuarie 2013, 14:37:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

NASTASE MIHAIL

Nu stiu daca e corect spus....filtru....
Dar au fost etape clare ce trebuiau trecute, culmea, prin razboi.
Fiindca in mod real umanitatea a evoluat pina prin anii 90-91, prin razboaie. Filtrul ce a transformat oamenii din animale in oameni. Tocmai starea ce ii aduce pe oameni in stadii de animale, razboaiele, i-a transfoprmat de-a lungul istoriei.
Dar momentul ce a marcat ptr intreaga umanitate sfirsitul razboaielor mari, a fost februarie 1991. ce ar fi trebuit sa fie declansarea ww3. A fost ce se stie.
Un moment anterior a fost revolutia romina. Ce a pus bazele unei comportari ce  a permis evitarea ww3.
Eu stiam din 1983 ca in 1991, urma sa inceapa ww3, din cauza arabilor. Intre rusi si americani. Urma sa dureze vreo 10 ani. A fost razboiul din Yugoslavia. Apoi o faza intre albi si galbeni. Totul ar fi durat 22-27 de ani.
Toata acea situatie de inceput s-a evitat in 1991.
Ce e si mai interesant, eu am intuit ceva si apoi am avut confirmarea.
Ca umanitatea este chiar virf de lance intr-un gen de evolutie spirituala la nivel de fiinte inteligente. Nu stiu daca din univers sau din galaxie. Aceasta informatie luati-o ca ceva exotic.
Insa de la omenire nu se astepta o evolutie atit de radicala pe calea pacii si rezolvarea unor situatii ce deja tind sa devina....ETALON....la nivelul altor fiinte.
Oamenii inca nu sint constienti de asta. Nici eu nu eram. Aveam ceva in genul intuitiei.
Ati observat ceva la ozn-uri? Ele sint deja de alte forme constructive in acesti ani. Au alte manifestari. Impresia mea, ca alte fiinte evolueaza impreuna cu noi.
Nu ele sint cele ce ne dau examene. Nici nu exista asa ceva.

AdarM

Pare, mai degraba, o dezbatere asupra sistemului digestiv la inorogi, purtata in perspectiva unuei viitoare operatii de amigdalectomie.
Nu stim nici macar daca exista "alte civilizatii", facem doar presupuneri pe seama lor, cele mai multe dovezi in sprijinul astora sunt fabricate chiar de noi, in speranta ca nu suntem singuri.
Pe urma ar fi  posibilul filtru si din acest punct de vedere am senzatia ca umanitatea se leaga din ce in ce mai mult de pamant, in loc sa aspire catre stele - parerea mea, care este...
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

fiulploii

Citat din: AdarM din  18 Martie 2013, 12:06:34
Pare, mai degraba, o dezbatere asupra sistemului digestiv la inorogi,
:lol: Inorogul  ca inorogul dar sa vezi dumneata onorabile, sistemul hapaitoriu al vasiliscului ! Ai stuchi in san da trii ori !


Asta ca sa nu aduc in discutie si aspida  :lol:

Filtrul exista insa ca peste tot , unii il trec , altii o iau de la capat si mai ales totul tine de acea prezenta continua   folosita ca atare de ghici cine  :wink: Oricum, nu conteaza cine a spus-o, conteaza ca s-a spus.
  Parerea mea dintr-o zi de luni ...

Xanadron

@AdarM: Inorogii au ajuns de mult in sistemul nostru digestiv, din conservele (de vita... brevis) cal.I. :-D

@NASTASE MIHAIL: Serios acum: teoria cu "Desert Storm" (1991) ca inceput al ridicarii nivelului unei eventuale constiintze planetare pacifiste mi se pare o eroare grava de perceptie, daca nu chiar o aberatie - cu scuzele de rigoare, colega.
De ce spun asta (doar un mic argument dintre alte 1001): daca umanitatea ar fi evoluat DOAR pina prin '90-'91 prin razboaie, cum mama ma-sii de treaba s-au inceput atitea altele si dupa data respectiva, ei?

Iar cind citesc ca si asa-zisa revolutie din decembrie '89 ar semnifica tot cam aceeasi chestie, chiar nu ma pot abtine sa pufnesc in ris - doar nu poti crede ca s-ar fi putut "incaiera" cumva cele doua fals-polarizate blocuri in timpul comediei numite Razboi Rece, din moment ce ambele au "pus-o" de comun acord si de-un sir de asa-zise "revolutii" la Malta?! :roll:

Revenind insa ontopic: pina si postarile de pe un forum ca asta sint convins ca-s luate in calcul la evaluarea periodica a Pazitorilor Filtrului.
Pe care i-am auzit cum dialogau dupa ultima lor logare pe RUFOn, linga routerul selenar de suflete: :fullmoon:

- Peste vreo 10.000 de ani e totusi posibil sa-i promovam din Grupa Mica a gradinitei galactice, zicea unu' c-un corn in frunte.
- Nici vorba, ii raspunse vasiliscul Glykon - prea se kk pe ei! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

AdarM

In una dintre cele mai bune nuvele s-f pe care mi-a fost dat s-o citesc am intalnit descrierea societatii ideale, una post-apocaliptica si rezum pentru domniile voastre cateva aspecte esentiale:
1 - controlul populatiei, in sensul pastrarii unui prag dincolo de care numarul indivizilor devine impovarator planetei.
2 - protejarea dusa la extrem a resurselor. Incepand de la constructii si pana la energie, totul trebuie sa fie rezultatul unor productii organice, perfect reintegrabile in ciclul naturii.
3 - interconectivitatea telepatica a tuturor indivizilor, astfel incat mintile, gandurile, sentimentele sa fie impartasite in comun.
Daca un asemenea tip de civilizatie ar constitui filtrul, va las sa deduceti cam cate ere ne-ar trebui sa-l atingem.
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

Mda, lasind deoparte bascalia (...si totusi, Galacticii :star:- nu insa Barcelona ori Real Madrid :roll: - :-D n-au destui pampers pentru noi), fie si doar punctul 3) din postarea colegului AdarM impinge termenul unei eventuale treceri a Filtrului spre orizonturi tare indepartate.

Fiindca, atunci cind spiritul lui Bercea Mondialu' va fi conectat empatic/telepatic cu cel al lui Krishnamurti (sa zicem, ca tot sint de aceeasi culoare) si vor incerca sa stea la taclale, eu cred ca abia atunci se va produce Ultima Apocalipsa Universala.
...BUUUUM!!!!!!!! :star: :rocket: :-D :lol: :evil:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

  Bag samă că tre să trecem toţi pe Carpaţi fără, că din ultimile postări se vede clar că ,, Marele Filtru,, încă nu poate funcţiona fără o mare doză de nazism.
După ce vom fi toţi blonzi cu ochi albaştrii, cuplaţi în câmpul morfic la acelaş mare liber arbitru din  Champions League-ul Galactic, s-ar putea să trecem filtrul , dar .....

                       -  Bă , voi vă doriţi să existe Dumnezeu? Să stea la taclale cu noi? 

                                           Că dacă nu e aşa , cine trece de Marele Filtru , o pus-o , ...... vai de veşnicia lui!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Deocamdata alti oameni hotărăsc cursul viitor al lucrurilor. Iar filtrul se indepartează de orizontul imediat. Atata timp cat actualul sistem produce ceva de al carui uzfruct se bucura ori au stiinţă doar câţiva...mai şedem blânzi dragi camarazi.
  Tin minte ca ultima interventie din exterior a avut loc cand "păcatul ajunsese strigător la cer", cel putin asa scrie in cartea cartilor. Acel moment nu a depasit un filtru ci a instituit unul.

fiulploii

Citat din: abyss din  18 Martie 2013, 19:53:17

  Tin minte ca ultima interventie din exterior a avut loc cand "păcatul ajunsese strigător la cer", cel putin asa scrie in cartea cartilor. Acel moment nu a depasit un filtru ci a instituit unul.
Perfect valabil insa pentru zona Asia Mica , nu?  8-) Si de atunci a inceput Noua Ordine Mondiala pentru vremurile respective. Acum se implementeaza nivelul doi al Noii Ordini Mondiale - de atunci .

Evident , parerea mea .. globala  :lol:

abyss

Frate nu stiu cum sa zic dar mituri despre potop sunt pe tot globu. La fel cum sunt si despre personaje avertizate asemeni lui Noe. Exemple despre vizitatori asa zis civilizatori iarasi sunt destule. Ramâne problema cu relatia dintre pur-impur. E o chichiţă acilişea...

fiulploii

Citat din: abyss din  18 Martie 2013, 20:08:51
Frate nu stiu cum sa zic dar mituri despre potop sunt pe tot globu. La fel cum sunt si despre personaje avertizate asemeni lui Noe. Exemple despre vizitatori asa zis civilizatori iarasi sunt destule. Ramâne problema cu relatia dintre pur-impur. E o chichiţă acilişea...
Ai dreptate . Iar chichita poate fi insasi inexistenta asa-numitului filtru luat de unii la propriu si educarea robotilor biologici creati pana la atingerea unui anumit prag. Iar din punctul asta da, zic eu ca se poate vorbi de un prag. Insa nu universal valabil .
  Zic si eu , coerent cu vesnicia  :lol:

Godess Amun

@ abyss
1. Care este cel mai de pret lucru pentru fiinta umana?
3. Care este cea mai importanta comanda divina lasata fiintei umane?
[/quote]

Eu cred ca asemenea raspunsuri mocnesc in noi latent toata viata,cel putin intr-o parte din noi.
Eu as raspunde asa:
1. - Cel mai de pret lucru pentru fiinta umana este mostenirea genetica care stabileste existenta energiei numita suflet,cea cu care se merge mai departe cel putin pentru prima etapa de dupa parasirea corpului prin moarte.
Daca aceasta energie este bine ingrijita nu mai sta nimeni si nimic in calea evolutiei astrale care poate duce pina acolo unde in timpul vietii ne-am dorit.Este interesant de observat in jurul nostru cum majoritatea blocheaza gindul a ceea ce ar urma dupa moarte.Nici macar nu vor sa auda.Pentru ei totul se petrece aici si acum,tot ce pot mirosi,gusta,vedea si pipai.
Alta categorie se mira ei de ei insusi.Am intilnit in special barbati,pe care,confruntindu-i cu asemenea teme ei spun ca isi doresc sa fie soldati in univers sau ca ei "stiu" ca vor fi soldati.Cu certitudine ca aceste obsesii sau simple ginduri nu exista asa,pur si simplu.
Din cite stiu eu,sufletul poate fi privit ca o energie care detine memorie si sentimente.
Sentiment este si dorinta si daca tu pleci cu o dorinta pe care nu ti-ai fi putut-o indeplini pe Pamint nu cred ca atita timp cit ea nu este de natura macabra sau prea indrazneata,nu ti s-ar putea indeplini acolo,dupa anumite etape,bineinteles.
De multe ori ma uit la unii oameni entuziasmati ca si-au dorit ceva si in mod aproape miraculos acel ceva s-a indeplinit,ca la copii de gradinita.
Acest model de gindire le este dat de entitati benefice unor oameni aflati intr-un anumit stadiu al evolutiei spirituale,acel stadiu in care ei trebuie sa vada ca exista ceva mai presus de ei insusi si apoi sa vada ca acel ceva le doreste binele,ca ii insoteste.
De fapt si de drept ,acea problema de multe ori este generata de sus pentru a i se putea transmite subiectului gindul,dorinta rezolvarii si apoi dupa citeva scene de teatru bine regizate de ei,rezolvarea acesteia.Pentru om pare o mica minune.
In momentul de fata eu compar planeta asta cu un munte foarte inalt,cit mai aproape de cer pe care se afla furnicarul omenirii in diferite stadii ale evolutiei lor spirituale,urcind si fiecare aflindu-se la inaltimea corespunzatoare.
bineinteles.Deci pe scurt,cel mai de pret lucru pentru fiinta umana este posibilitatea de a avea si a sculpta propriul suflet.

3. - Care este cea mai importanta comanda divina lasata fiintei umane?
Din punctul meu de vedere cea mai importanta comanda divina este "sa iti iubesti aproapele" si totodata cea mai grea.Reusind sa respecti si sa traiesti dupa aceasta comanda,excluzi riscul de a incalca celelalte,pentru ca aproape nici una nu ar putea fi incalcata daca tu iubesti pe toata lumea.Dar aici cred eu ca majoritatea avem o problema.Eu cel putin recunosc ca inca nu am reusit sa imi iubesc dusmanul,dimpotriva,am o fantezie foarte colorata la gindul ca ar putea veni o zi in care as detine puterea de a pedepsi pe fiecare in parte dupa fapta sa,raportata la persoana mea.Singurul gind care ma mai alina este ca nu doresc aceste pedepse pentru totdeauna ci doresc sa ii iert cindva.
In alta ordine de idei,ar fi mare plictiseala sa traim intr-o lume in care nu ar exista nici macar diferente de opinie dar nici lumea de astazi nu cred ca ar putea constitui dorinta vreunei vietati dotata cu cel putin atita inteligenta cita ne este permisa noua,oamenilor.Tragismul este insa ca buturuga mica nu rastoarna carul mare...in acest caz sau buturuga mica este formata din citeva nave mama si de o invazie benefica,cu sacrificiile de rigoare pentru aceasta rasa.
Dar sa ma intorc la iubirea de aproape.Aici ne dau lectii de multe ori oamenii simpli.Eu am avut onoarea sa fiu crescuta de un asemenea suflet.
Bunica mea ma trimitea pe ascuns sa duc oamenilor mai saraci din sat mincare.De ce pe ascuns pentru ca bunicul meu era un barbat mindru si putin aspru care era de parerea ca lui nu i-a facut nimeni nimic cadou si ca daca cineva doreste sa manince este destul de lucru la noi in gospodarie.Dar bunica mea nu il lua in seama si nu cred ca a fost cineva din sat vreodata in spital fara ca ea sa il viziteze sau cel putin sa-i trimita pachet.Asa vrea Dumnezeu,spunea ea.
Fiind internata ea in spital si-a descoperit talentul de a scrie versuri desi a avut doar patru clase ca asa era pe atunci,a ramas fara mama la sase ani si a trebuit sa ingrijeasca un frate,o gospodarie si sa suporte o mama vitrega si rea.
Cu toate astea ea a tinut sa citeasca mult,desi nu prea avea timp si a inceput si sa scrie.Din nici o poezie de-a ei nu lipsea Dumnezeu.La fiecare problema al vreunui copil sau nepot tinea posturi severe.Ne compusese la fiecare in parte si eram multi tare cite o rugaciune si le rostea din adincul sufletului in genunchi linga pat,pe intuneric,in fiecare seara a vietii ei.Stia ca noi ori nu o facem ori o facem ca sa ne scapam,asa,in graba.Cind a murit,a tinut sa ne transmita ca nu doreste sa ne stie jelind-o o viata intreaga si nici sa nu cheltuim averi pentru pomeni,daca putem chiar deloc pentru ca ei nu-i ajuta asta cu nimic.Nu era materialista deloc si avea personalitate,nu trebuia sa-i spuna nimeni ce e bine si ce e rau.Pe dusmani desi ea nu avea,dusmani la modul general,ea ii compatimea si asa ne-a educat si pe noi.
De unde stia ea toate astea?
Poate multi dintre voi ati avut sau aveti o asemenea bunica.Toate cartile si filmuletele de pe you tube pe care noi le avem si toate discutiile astea de multe ori contradictorii sau rautacioase de pe forum nu egaleaza conduita morala a unui om simplu de la tara.
Da...sa incercam sa ne iubim aproapele....
``Vai de cei care cu mânie la poarta mea vor bate ´´!

SLEAH19

Citat din: abyss din  16 Martie 2013, 13:53:05
1. Care este cel mai de pret lucru pentru fiinta umana?

2.

3. Care este cea mai importanta comanda divina lasata fiintei umane?


1. Să iubeşti !

2. Să iubeşti  !

3. Să iubeşti !

  .......din tot sufletul, din toată fiinţa ta, ca  pe tine însuţi.......

                                                    .....şi toate cellalte vor veni pe deasupra....
                                                 
                                                                                                ...... a mon avis.....


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Va multumesc in numele meu, pentru gandurile frumoase. :)
@fiulploii: ipoteza educarii roboţilor biologici e rationala as spune, fie doar si pentru a pune la dispozitia proaspetilor  download-aţi observatori/fiinte spirituale, un vehicul cat mai compatibil cu lumea/mediul respectiv. Cred ca problema consta in timpul necesar fiintei spirituale de a se adapta in costumul biologic respectiv, fie el uman ori nu.

fiulploii

Citat din: abyss din  22 Martie 2013, 18:54:50
.. Cred ca problema consta in timpul necesar fiintei spirituale de a se adapta in costumul biologic respectiv, fie el uman ori nu.
Restul e ..tacere. Disclosure ...dupa 101 ani si 2 zile.
8-) :-) :martiansmile: